Gott nytt år

här sitter jag i min mjukisdress med mitt hår invirat i en handuk på skallen. det är en fin syn ska du veta.
om 8 timmar och 20 minuter så kommer jag stå på borggårn och skrika gott nytt år. härligt.
är lite orolig för att denna kväll kommer bli en besvikelse. iaf för jelena som har byggt upp sina förväntningar till halsen. oj oj oj... hon kommer bli såå tjurig om det är något som sabbar hennes planer. men vem vet det kan ju bli skitkul också. men man ska tro på det värsta och hoppas på det bästa !

trettionde december tvåtusensex

Dagens ..
Klädsel: mjukis brallor och en håkan hellström t shirt <3
Smink: inget faktiskt
Händelse: kompisarna kom hit och klippte och färgade mitt hår
Bästa: min hårfärg ! : )
Sämsta: Pontus spya över matbordet när vi skulle äta. Mums. Inte
Väder: lite allt möjligt men regn i linköping iaf
Roligaste: tågresan i 4 timmar. yipeee. not 
Tråkigaste: att jag måste storstäda nu
Humör: ganska trött men ändå uppåt
Låt: justin timberlake - sexy ladies
Vill ha: morgondagen :P
Saknad: hårfönen som min älskade syster har tagit med sig till Branäs
Längtan: Nyårs afton !
Fulaste: jag tycker att allt är fint på sitt sätt :P
Finaste: mitt rum. <3
Kärlek: till mina söta små kusiner som kan vara så hemskt söta när de är snälla ! <3

Barbapappa

145529-12

Min fina barbapappa som nu pryder olivers väggar <3

30 december

I dag är det den näst sista dagen på året. och denna dagen har jag tillbringat i ett tåg. skoj skoj. inte.

äntligen har jag kommit hem. känns skönt. har varit i gävle denna vecka och tagit hand om barn och målat barbapappa i Olivers rum. har firat jul också. två gånger. plus firat födelsedag och haft ett barnkalas. usch jag kommer bli såååååå tjock. känns som att man har fikat och ätit hela tiden.
Barn är rätt häftiga varelser. dem har ett sånt öppet sinne jämnfört med vi som är lite äldre. barn har en sån häftig fantasi och de utforskar verkligen allt ! det var väldigt kul att studera dessa varelser på barn kalaset. jag skulle "vakta" dem när dem lekte. det var intressant. du borde prova någon gång.

imorgon är det nyårsafton ! längtar. det kommer bli kul. hoppas jag iaf. det är inte bra att ha för höga förväntningar. men jag tror ändå att det kommer bli trevligt. mina kära vänner kommer hit så ska vi laga mat tillsammans och sen ska vi väl kanske till johanna och sen till borggårn.

nu ska jag trycka ner förväntningarna i en låda och gömma dem någon stans och ta fram dem någon annan gång. (mos, mos)

dan före dopparedan

imorgon är det julafton. eller ? känns inte riktigt så. men skitsamma. bara den blir överstökad så är det ett nyttår sen. då kan man börja om på nytt med allt. inte för jag vet vad jag ska börja om med men det känns ändå bra.

om mindre än ett halvt år så har jag gått ut från folkets park för sista gången som tornhagare. känns jävligt bra. även fast vi har en underbart härlig klass så känns det skönt att komma ifrån dem. måste få träffa lite nytt folk också.

2006 har varit ett bra år. det har vart kul. jag har gjort roliga saker. cypern tex och konfirmationen. härligaste konfirmationen. kommer aldrig glömma.

19/12 - 06

idag har jag sjungit alldeles för många julsånger. borde ej vara tillåtet. men vår kära musiklärare tyckte att det tillhörde musikutbildningen att kunna några sånger. men alla kan väl redan julsånger, eller ?
nej, inte i vår klass iaf. det var ganska illa faktiskt.

igår blev det bestämt. jag ska till gävle mellan den 25 - 30. får väl se om jag står ut så länge. men det fixar jag nog. det är inte heller säkert att jag får plats på tåget för jag bokade bara en sån där ospecad plats för de andra var ju slut. och då står det på den där sj sidan att man kan bli nekad att få åka med om det är för mycket folk. och det kan ju bli lite jobbigt om jag inte får åka med. har ju ingen stans att ta vägen då...

nyår blir nog skoj. ff här hemma så det kommer några kompisar hit så får vi väl se vad vi hittar på. drar nog till borggården sen.

juuul, juuuuul strålande jul

lite julkänsla har faktiskt börjat att smyga sig på. idag har jag klätt farmors gran. mysigt. men anna är ju jobbig alltså. hjälper ju inte till alls..
idag har jag faktiskt också gjort julgodis. mums. fast jag åt faktiskt ingen. de hade inte torkat.

jobbiga anna bara tjatar så nu ska jag fixa nåt. fattar inte riktigt vad..

ljunkan

nu kom jag precis hem från ljunkan. vi har vart där med skolan. ganska intressant faktiskt. kollade på dans och frisör linjerna. frisör verkar vara väldigt kul faktiskt. men det är nog inget för mig eftersom jag är rädd för dockor. tror inte att det skulle bli så bra eftersom man klipper på dockor hela tiden.
men dans verka skoj. men ärligt talat ! hur dålig kan man vara egentligen. det var ju ingen klass på dem överhuvudtaget. hur lätt är det att komma in egentligen ?! SÄÄMST ! ska gå på folkuniversitetet istället. känns som att det är lite mer klass på dem. men jag får väl se vart jag hamnar. kanske slutar med att jag går sam sam på folkunga eller nåt sånt.

nu ska jag till skolan och käka lunch


jävla måndag !

jobbigaste dagen idag asså ! oooh
hatar alla ! (nästan) har undvikit malina och jelena så mycket som går denna dag. ooh va tjurig jag blir på er. så jag har tillbringat denna dag med micke, benny och andreas. trevliga killar det där.  : )
 men jag får väl försöka släppa mit hat mot malina nu eftersom jag ska träffa henne snart. det är inget kul att vara  tjurig.

idag har jag gjort engelska läxan :D jag skrev om min syster. haha skojigt.

snart måste jag på stan. jag vet inte när jag ska få tid till det men måste ju faktiskt köpa lite julklappar och en present till min hat vän malina :P

Määättt

usch. julbord är ej häslosamt. och inte särskilt gott heller för den delen. men jag tog mig igen det ganska enkelt faktiskt men jag känner mig lite mätt. så därför ska jag åka och träna nu tror jag. men vi får väl se hur det blir med det..

tidigare idag så var jag och tittade på en lägenhet. vet inte vad jag ska tycka. det var väl bra läge eftersom den låg mitt i stan och så men inredningen var väl inte den finaste. eller så var den för fin. eller hur ska jag uttrycka mig ? den var lite gammaldags.

ska ringa nu. sen ska jag träna.

jag ger dig min morgon. jag ger dig min dag.

Pontus

145529-10
PONTUS ! snart kommer jag och busar med dig. längtar efter dig din gullunge. längtar efter den lilla oliver också ! kommer snart och då ska jag stanna ett tag och ta hand om er !

Julbak

Idag har det varit julbak för hela slanten. Fast först hann jag med ikano ett litet tag. sen när jag kom hem så började jag fixa med mitt rumså nu är snart mina "tavlor" klara också. känns underbart bra faktiskt. skönt att få det klart. det är bara det kvar på mitt rum sen är det helt klart.
efter att ha hållt på med rummet så började bakandet. först pepparkakor och sedan lussebullar och sedan chokladflingor. mums. snart jul.
och imorron så ska jag käka julbord. usch. det är inte så gott men jag hade tänkt att satsa på efterrätterna. de brukar alltid vara bra. men usch så tjock jag kommer bli om jag håller på så här.. så därför kanske jag borde träna imorrn. men vi får väl se hur dags jag vaknar och har tid över.. men jag skulle inte tro att jag gör det innan julbordet utan det får väl bli på kvällen.

haha jag som har läst tips om hur man blir en bra bloggare (jag följer inte dem så bra). där står det att man inte ska skriva långa texter i en klump. hehe oooopsi  : )

evelina och jag vi är goda vänner

145529-4

Vi är så sexiga och ni är så avundsjuka ! :P

opp och ner, ner och opp

hmm.. ja livet känns lite upponer. fast just nu känns det som om jag balanserar ganska bra på huvet. det hade känts ganska bra nästan hela den här veckan för att jag har kommit ifrån det lite men
oj nu ringer telefonen ..

Ooooooh ! nu känns allt bajs igen. kan du aldrig visa att du bryr dig på det sättet jag vill ?!  jag vet att jag kanske testar dig lite mycket men jag vill verkligen det här. jag orkar inte ställa upp för dig hela tiden. hela mitt liv har gått ut på att ställa upp för dig. jämt jämt jämt när du frågar om nåt som jag inte vill så säger jag att jag inte vill men ändå frågar du mig om jag kan ställa upp igen och igen och igen. PALLLA  !

du fattar inte vad du ställer till med ! du förstör livet för både mig och anna. vi var så glada i ett par dagar. du fattar inte känslan av att allt skulle bli bra. det kändes underbart . men sen krossade du det igen. du drog verkligen ner oss från himlen långt ner under jorden. det känns som om ag bara vill gå och gömma mig och komma fram när allt har löst sig. eller på något sätt spola fram tiden så det snart är över. ´

BAAAAAJS