Ont

Är lite sjuk tror jag nog. Ont i halsen och öronen. Örat gör så ont så det till och med gör ont i käkarna.
Tur att vi inte har en ledarledd street lektion idag. Då kan jag ta det lugnt. Får försöka ta det lugnt på jazzen också. När man är ledare kan man liksom låta eleverna göra jobbet. Skönt.

Får se till att jag inte blir sjukare bara. Har ju lovat att vara vikarie på Tisdag.


Söndag

Första advent idag och vi har inte satt upp ljusstakarna än. Ingen känsla alls. Men så blir det när ingen någonsin är hemma. Mamma hade fest här igår så nu ser det ut som fan. Men det får ju hon fixa när hon kommer hem.
Själv så va jag hos My igår kväll. Kollade på film och snackade. Trevligt folk, töntig film.
Annars så var det öppet hus igår. Så jag stod och babblade non stop i 4 timmar så tillslut visste jag inte riktigt vad jag pratade om. Men det var ganska många dansare som kom så det blir förhoppningsvis en ny dans etta till hösten.

Idol

Tro det eller ej men jag tittar faktiskt på idol och jag tycker faktiskt inte att det är bra överhuvudtaget. Den där Johan är ju något annat. . .

Idag fick jag faktiskt en del vettigt gjort iaf. Skrev typ klart svenskan och planerade street lektionen. Duktigt.
Efter lunch så skulle jag träffa Evelina men hon skulle bli lite sen så jag gick runt på stan med Alex. Han köpte några grejer till sig själv annars blev de inget köpt för min del. Försökte hitta på en julklapp till hans morfar men det är ju helt jävla omöjligt. Men egentligen är det ju inte ens mitt problem.
Sen träffade jag Eveloj så då drog jag runt på stan med henne istället. Vi tröttnade ganska snabbt och gick till Saga teatern istället och väntade på att 3:ornas föreställning skulle börja.
Efter föreställningen gick vi till coffehouse och fikade. När vi var där fråga Emma om jag ville följa med på bio och se dokumentären om Lars Winnerbäck och det är väl inget man tackar nej till om det är gratis. Så det blev bio. Vet inte riktigt vad jag ska tycka om honom. Tycker att han skriver himla bra texter men när man ser honom och när han pratar så kan man nästan tro att han har någon störning. Tycker väl kanske att han är lite FÖR annorlunda. Äsch. Jag tycker ingenting.


Imorgon är det lördag och jag får ingen vidare sovmorgon. Öppet hus på skolan så jag ska vara där vid 10. På kvällen ska jag till My och kolla på film.


Fredag

Ingen skola idag fick jag reda på för ca 20 min sen. Trevligt. Ett utmärkt tillfälle för mig att göra klart svenskan. Men nej.
Det går inget bra. Ingen inspiration. Skit också.

Igår fyllde min kära far 45 så då blev det att åka dit och säga grattis och äta mat. Det var faktiskt ovanligt trevligt.
Innan dess hann jag med en sväng till IKEA med mamma. Skit tjurig blev jag. Jävla IKEA ! Varför designar dem inte som jag vill ha det ? "Ååh IKEA är så bra för man kan kombinera precis som man vill." Fan heller att man kan !
Jag ska bygga mig en egen garderob !

Eftersom jag inte får så mycket gjort här så funderar jag på att åka in till skolan nu iaf. Då kan Alex hjälpa mig med streetlektionen. (Jaa du, Alex Rosén xD) Jag har nämligen sagt ja till att vara vikarie på tisdag för en street kurs men jag har inget sådant material, så det måste skapas. Men det ska väl inte vara något problem.

Klo

Var nyss och kollade på vårt hus som är lite halvklart. Det var vackert. Kommer nog bli väldans bra det där.
Annars känner jag att min kropp inte vill vara med mig. Jag har vatten i örat, ont i huvudet och förmodligen sträckt mig i låret. Känner mig allmänt sladdrig i kroppen, redo för slakt. Men jag är faktiskt ganska glad ändå. Ovanligt.

Nu borde jag egentligen skriva på svenska recensionen, men uppenbarligen så gör jag ju inte det. Dåligt.
Men helt ärligt så tycker jag att det är skumt att man ska recensera sin egen föreställning. Svårt att vara objektiv.

Märkte också att jag döpte detta inlägg till klo. Skumt. Antar att det var något som bara dök upp i mitt huvud så ni behöver ju inte ställa några frågor om det. Inte för att ni brukar göra det. Ställa frågor om klor alltså.

Snart är det react träning ! Känner att uppvisningen på BK kommer bli lite som den blir. Koreografin är för jobbig så vi orkar inte hålla energin uppe. Så slutet kanske inte blir så vackert. Men men. . .

Aah !

Va trött jag blir ! Nu började jag om på svenskan. Blä ! Att jag aldrig kan nöja mig. Jag kommer aldrig bli klar med den här uppgiften.


Tisdag

Har precis kommit hem. Hade utvecklingssamtal idag och det gick väl bra. Fick klaga lite. Nej då jag försökte att inte få det att låta så negativt. Får se om det händer något.
Annars har det varit en helt vanlig tisdag. Känner mig trött och vill egentligen sova några timmar nu men jag tänkte ge svenskan ett försök innan.

Ondska

familjen ondska lyssnar på peter jöback.

känner hur jobbigheten tar över mig just nu. den bara kastar sig över mig. eller kanske snarare över min syster. jag får på något sätt energi nu. har ju iofs inte haft någon på hela dagen så det är väl inte så konstigt att den kommer nu.
vi har iaf kommit fram till att vi är släkt nu. förut så har anna alltid varit adopterad men nu kom vi på att våran gemensamma länk är att vi är elaka på samma sätt.                      trevligt.

Måndag

kände ångest imorse. ska jag eller ska jag inte gå till skolan idag ?
äsch va fan ! jag är inte den som skolkar. så jag tog mig iväg. ångrade mig så fort jag stängde ytterdörren. men då kunde jag ju inte gå tillbaka. jag hade ju redan bestämt mig. när jag kom fram till skolan började jag ångra mig ännu mer. fan kunde jag inte bara stannat hemma från början ?!
men jag lyckades ta mig igenom dagen. måttligt tjurig men jag gjorde det iaf.

nu har jag fått för mig att jag är klar med so uppgiften. men jag är inte riktigt säker på det. den blev så kort. men det kanske inte gör nåt. nu bestämmer jag att det inte gör nåt. så nu har jag bara svenska och matte kvar. tror jag. om man räknar bort nk.

nu kommer mamma hem också. oj oj oj. måste ge henne lite kärlek och uppmärksamhet. har inte setts på typ en vecka eller nåt känns det som. jag som verkligen är på det kärleksfulla humöret.

tystnad

jag behöver en ensam stund. ingen press. inget att göra. bara stilla.
ingenting.
så jag kan hata världen och alla människor i den. inklusive mig själv.

Söndag

Har precis skickat iväg ett mejl till Raili och frågat om hon vill ge mig ett jobb på jul lovet. Men jag vill helt bara ha en vecka, måste ju hinna vila också.

Igår var det Stockholm hela dagen lång. Upp tidigt för att träffa Ira, Sofie och Jimmie på stationen. Sen klev Anki, Alex och hans mamma på i Norrköping. När vi kom fram till huvudstaden var det raka spåret till Kungliga Balettskolan. Där fick vi titta på massor dans. Enormt duktiga dansare. Sen kände Anki och jag att vi behövde mat så vi gick på jakt efter något att äta. Hamnade såklart på Mcdonalds. Efter det så utforskade vi affärerna som låg i närheten. Hade tänkt att gå tillbaka till Kungliga eftersom de skulle ha en föreställning men vi var alldeles för pigga för att gå tillbaka så vi fortsatte i affärerna istället. När vi kände att vi hade gått igenom de flesta affärerna i närheten (eller att vi inte visste vart vi var eller skulle) så tog vi tunnelbanan in till stan. Vi fyndade en del saker och efter ett tag så tröttnade vi. Men vi fortsatte tappert eftersom vi var tvugna att vänta på de andra. De dök upp vid sex tiden och då gick vi på jakt efter något att äta. Hamnade på Mcdonalds IGEN eftersom allt annat stänger. Där satt vi i några timmar tills vi tog oss till stationen och väntade på tåget. På stationen lyckades vi att roa både oss själva och andra. Riktigt skojigt !

Nu måste jag dra till min dansklass !


Fredag

borde verkligen sova nu. är inte särskilt trött men jag ska upp igen om bara några timmar och då ska jag vara pigg som bara den ! tåget till stockholm avgår 07.55 så det är tidig uppgång. ska på öppet hus på kungliga baletten i sthlm och försöka hinna med lite affärer också. sen har vi massor dötid som ska spenderas på något passande vis och vid 21.45 går tåget hem. kommer hem till lkpg vid tolv och då är det raka vägen till Emma som gäller. där blir det fest.
sen blir det att sova där för att sedan upp och ta sig hem vid kl 1 för att hinna äta och packa och ta mig till dansen. måste försöka hålla mig någorlunda nykter annars blir de ju synd om danseleverna som jag ska undervisa. jag brukar vara ofokuserad normalt sett eftersom jag tycker att det är så tidigt för att vara söndag men den här söndagen kommer förmodligen vara värre än normalt.


God natt !


Måndag

dagen började jättebra med en precis lagom lång sovmorgon. vaknade två minuter innan klockan ringde.
sen var det jazz lektion med sofia. det var så himla kul. kände mig lycklig och ville inte att lektionen skulle ta slut. kom tillbaks sofia och ta bort yolanda !
sen vare lunch och kultur och idéhistoria. konstig lektion. som vanligt kanske. men de tog sig och tillslut började jag tycka att det vi diskuterade hade med ämnet att göra.
sen vare nk som är lika med kemi nu för tiden. det funkar ju ganska bra iaf. tills alla kommer med sina konstiga jämförelser.
lyckades också tejpa två pers idag ! det var kul. ren skicklighet om jag får säga det själv :D

efter skolan blev det fika med Sofie, Alex, Emma och Anki. tänkte gå till coffehouse men nae. .. så klart så hamnade vi på waynes iaf. ovanligt.
anki och jag försökte lösa matteproblem och det gick väl inte så lysande. men jag var ändå ganska lugn eftersom andreas satt hemma och väntade på att få hjälpa mig.
trodde jag ja ! när jag kom hem hade han stuckit och lämnat mig i skiten ! schysst !
okej nae jag vet att det inte riktigt är hans problem att jag kom hem sent men va fan ! jag hade ju räknat med honom.
så efter hårda ord och tårar så försökte jag ta tag i det hela iaf och det gick ju ganska bra iaf. men jag hade dock glömt hur anki och jag lyckades lösa en uppgift. eller det var väl jag som löste den men iaf :P
så nu slipper jag väl att säga till tony att jag inte kan göra provet utan jag kan ju iaf försöka att få g.

nu borde jag gå och lägga mig men jag är inte så trött. eller jo det är jag nog föresten. om jag känner efter.

kanske har missat något som jag borde uppdatera er om.

äsch ! som att ni bryr er iaf ?!


inlägg

nu har jag tagit mig igenom alla blogginlägg. shit vilket behov människan har för att uttrycka sig !

sofie är påväg hit nu. alex tänker dissa oss. dissar mig ännu mer genom att inte svara på mitt sms. mört !

Lördag

sitter just nu och försöker läsa blogginlägg men min dator vill inte vara med idag. så jag har läst några stycken men har 103 st kvar. orka !

temaredovisningen igår gick bra och nu är det över. känns. . . . ingenting.
men men. efter det gick jag till optikern för att hämta mina glasögon. så nu ser jag superbra !
sen möta anki och åka hem till mig. massor fix och gå till affären. sen efter mycket väntan så dök resten av packet upp. det blev en grymt rolig kväll om jag får säga mitt.
om någon timme så kommer sofie till mig så ska vi käka och om alex hinner hit så tittar vi på film också annars blir det helkväll med sofie.
:)

Fan !

helvete ! jag brände en plåt ! jävla skit.
jag glömde att ändra ugnen från snabb uppvärming till vanlig. så jävla typiskt ! FAN !

Torsdag

imorgon är det temaredovisning. därför håller jag just nu på att baka. bullar blev det. hoppas att de inte blir brända.
märkte också att vi är med i östgötatidningen istället för extra öxtergötland (typiskt Irina) och imorse var vi också med i corren.

idag var det genrep på saga teatern hela dagen. det gick bra. allt ser bra ut det är väl bara energin som saknas.
det hänger nog ihop med att alla går runt och är på så dåligt humör. helt sjukt ! alla bara går runt och svär och jag förstår inte riktigt varför.
men förhoppningsvis så är alla på bättre humör imorgon.


nu ska jag äta något.

Tisdag

äntligen hemma. yes lagom till desperate housewives tänkte jag. lite sent kanske men ändå. självklart är det reklam när man sätter på tvn. och då ringer mormor. no ! hon som pratar så länge. och ja. när vi la på så var det reklam igen. såklart.

igår var jag på ledarmöte på aktiv ungdom (eller på hemlösa katters möte). det var ganska trevligt och ganska sömnande. men efter ett tag blev det ganska skoj när vi fick göra olika lekar. träffade zara också. alexs vän. kul att känna igen någon. så nu känner jag mig faktiskt ganska pepp på att vara ledare ett tag till.

temaredovisning om 3 dagar. spännande må jag säga. känns som att det kommer vara väldigt mycket folk där.
och imorgon kommer corren för att intervjua oss. så på torsdag kan man förmodligen läsa om oss i tidningen.

nu ska jag kolla klart på dh som btw snart är slut

Wiho

yes. sofie nappade på mitt förslag. så nu blir de förhoppningsvis fest på fredag. som en avslutning på temat.
ska bli kul : )

anna och andreas kom hem från sthlm för ett tag sen. de hade inte så mycket att berätta. det var bara andreas som hade shoppat. men jag fick iaf socialisera mig ett tag. nu har de gett sig av på fest. ovanligt.
jag har fortfarande inte gjort något vettigt. läst bok och sovit lite. jag gör nog aldrig nåt vettigt på helgen. känns inte som det iaf.

imorgon blir det mycket dans. först jazzen sen streeten och sen tema träning. känner mig skapligt trött på temat men snart är det över ! mindre än en vecka !


skit

nu har jag iaf gett det ett försök. halvhjärtat kanske men det är ju inte särskilt väsentligt.
men det gick inget bra. överhuvudtaget. ("själv så heter jag tage och det här är min vän överhuvud och tillsammans så är vi överhuvudtaget inte intresserade!")
oj. märker att jag är grymt ofokuserad. jag vill se mer dåliga filmer.
jag vill ha kul. jag vill på fest. jag tycker att vi ska fixa en fest nästa helg. i sofies lokal ! :D
tänkte berätta det för sofie alldeles nyss men det var någon som berättade att hon inte var där. skumt.
hon firar väl sin födelsedag just nu. kul för henne. mindre kul för mig.
sockerkick + understimulerad = ingen bra kombo
vad ska jag göra nu, vad ska jag göra nu, vad ska jag göra nu, vad gör jag nu?



wiho !


Jag vill inte, jag vill inte

sitter nu och äter godis och funderar på när anna kommer hem.
borde börja med nk uppgiften. jävla skit.


så står det skrivet i pannan att man väcker en ångest när man släcker en annan

Lördag

igår hade vi en dansklass med en tjej från . . . ehm. . någon annan stans. iaf så var hon jättebra. det var skitkul. vill ha fler sådana lektioner. sen hade vi svenska som gick dåligt sen lunch och sen tema i 4 timmar.
tejpleken har nu startat i skolan och två i vår klass är redan ute. dåligt Irina och Jimmie !

vid sex tiden någonstans så dök sandra, malina och evelina upp. vi käkade massor och spelade spel och annat kul.
klippte hår också. så nu har jag äntligen fått mina toppar avklippta. märks dock ingen skillnad men det är väl inte meningen heller. vid halv fyra så tyckte vi att det var sovdags.
nu har vi hunnit vakna, äta frukost och de har också hunnit ge sig iväg. så nu sitter jag här själv. de hjälpte till med att fixa iordning så jag behöver inte städa så mycket. tack så mycket :D men jag har iaf dammsugit och sånt så nu är jag ganska klar. jag fick låna en film av sandra så den tror jag att jag ska titta på nu.
orkar inte göra något vettigt. borde iaf börja med nk uppgiften. men nej. idag ska jag slappa eftersom det endast blev ca 5 timmars sömn.

Tisdag

sitter nu och funderar skarpt på att köpa några affischer från malin schlott. http://castlebabe.bilddagboken.se 
men vet inte om de kommer passa i mitt nya rum så jag får väl vänta tills vi har flyttat.

oj nu är det dh !

Måndag

sitter här med enorm huvudvärk och orkar inte göra läxorna. jag räknar med att lämna in dem försent så kan jag ju bli possitivt överraskad om jag gör dem i tid.

fick nytt material på jazzen idag. jag kan inte göra annat än att skratta. vad har hänt med våra jazzlektioner ?!
efter lunch var det bara tematräning hela eftermiddagen (utan att lärarna visste om det). så nu har vi fått klart affischerna och programbladen.
 


efter skolan gick jag och köpte hörlurar till ipoden. de var ju redan väldigt trasiga men igår tappade jag dem i badkaret när jag badade så nu kände jag att det var dags för nya.
sen gick jag till optikern för att boka tid för en synundersökning och de hade en tid om bara 30 min. så jag tog en runda på stan för att sedan komma tillbaka.
det gick bra och det var inte så stor skillnad sen sist. jag provade massor glasögon och tog med mig några stycken hem men måste lämna tillbaka dem imorgon så nu gäller det att bestämma sig. men jag tror jag har gjort det. är bara rädd för att ångra mig. kanske kan ta med dem till skolan imorgon så får klasskompisarna tycka till.

eller så tar jag bara de billigaste. .


Söndag

idag är det söndag. enligt mina beräkningar betyder det att det är måndag imorgon. och måndagar tycker vi inte om.
men den här måndagen tror jag att vi kan godkänna. sovmorgon, jazz och sedan bara tema. känns helt okej.

idag är lovet slut. så dansen börjar idag. jazzen. morr. men det ska väl gå bra eftersom jag faktiskt har koreografi till dem. men känner mig ändå inte särskilt pepp.
sen react. det är ju iaf roligt. ska visa upp vår koreografi. drömde om det. igen.

jag har inte gjort en enda läxa på det här lovet. jag som tänkte göra allt typ. men nej. här ska man vara ledig.
men det har vart väldigt bra att jag har kunnat ta det lugnt utan att stressa över skolan men då blir det ju iofs bara värre nu när allt ska vara gjort.



saknar fortfarande Berra och fiskarna. trodde att det skulle gå över.


22.24

jag saknar mina fiskar.
jag saknar Berra. även fast jag var rädd för henne ibland.
jag saknar många saker som jag egentligen inte saknar.

Lördag

opepp på denna dag. känner inte för att göra något samtidigt som jag inte bara vill sitta inne och glo.
jävla skitdag. nu passerar bara livet också. slöseri.


ska till pappa ikväll. hoppas på trevlig stämning