Söndag

Då var det söndag igen och dags för en ny vecka.
Veckorna rullar p
å fort nu på något vis. Det är ju liksom snart mars. Knäppt.
Folk fr
ågar hela tiden vad som kommer hända "sen". Vadå sen? Vem vet. Men jag söker lite jobb för sommaren i alla fall så får vi se om jag flyttar på mig eller stannar här. Jag trivs ju ändå ganska bra just nu.
Men teamet kommer att förändras ganska mycket. P
å onsdag har vi två stycken som slutar. Det kommer förmodligen vara fler som slutar. Jag har en känsla av det. Men då kommer det väl förmodligen komma nya också. Och det kan väl egentligen bara vara positivt. Eller?
Jag tror att jag tänker lite för mycket p
å framtiden. Jag ska försöka låta det bli som det blir istället. Men jag är ju lite för rastlös för det. Men men, de går ju inte styra så jättemycket... Det blir som det blir.

Ig
år var vi lediga. Det betyder att vi låg på stranden hela dagen. På kvällen var det tydligen något stort party i Argineguin (eller hur det stavas). Så jag och Nan tänkte åka dit för att se vad det var för något. Det blev ett himla äventyr. Vi skulle till Playa del ingles först för att träffa Marsha men bussen kunde inte passera Argineguin pga att det var en stor parad tvärsöver gatan som vi behövde passera. Så vi stod still ett bra tag. Sen när vi till slut kom fram så skulle vi bara stanna till för att fixa några grejer och käka nåt. Men efter att vi hade käkat så började min mage att göra uppror igen. Så det blev inte så mycket mer än så. Jag kände att jag behövde komma hem. Så Marsha skjutsade hem oss igen. Så det var den kvällen. Gick inte riktigt som planerat...


Kvällen innan gick inte riktigt som planerat heller... Vi skulle ut till Playa del ingles eftersom det var början p
å karnevalen då. Så vi åkte in dit allesammans och skulle möta upp några i Yumbo (ett stort gay-shoppingcenter). Vi träffade dem och sen skulle vi bara vänta på en till och sen skulle vi vidare eftersom alla inte ville vara på gay klubbar hela kvällen. Men på grund av tekniska problem (skickar sms till fel personer) så missade vi värsta partyt där och åkte till ett annat ställe istället. Så det gick ju också väldigt bra... Men vi hade kul ändå. Så det gör inte så värst mycket.


Men men, nu ska jag nog ta mig hem och se om det händer n
ågot i "the village" eller om det bara är att gå och lägga sig.

Torsdag

Idag har inte varit en särskilt bra dag. Vaknade upp i morse för att gå till gymmet men när jag vaknade så hade jag jätteont i magen. Så jag har haft ont i magen hela dagen idag och spytt och haft mig. Så de lät mig gå hem efter träningen idag. De behövde mig i showen ikväll så det var bara att försöka vila upp sig lite för att orka stå på benen till kvällen. Men showen gick ändå bra. Hade inte så ont i magen under showen, eller jag kände det inte i alla fall. Det var mer efter. Men nu har jag fått i mig lite mat för första gången idag. Det behövs nog men magen är inte så van vid det. Har inte ätit på 24 timmar. Men förhoppningsvis mår jag bättre imorgon. Lite mat och sömn ska nog lösa det hela.

Annars s
å har jag äntligen kvällen fri imorgon. Vi får se vad jag hittar på. Kanske kan jag låna någons dator så jag kan lägga upp lite bilder och eventuellt använda skype också.

Men nu ska jag nog g
å och lägga mig.  Ha det bra!

Fredag

Har lanat en dator fran en hollandsk tjej sa jag har inte alla bokstaver som jag behover (som aven ar en macbook). Men jag hoppas att ni kan lista ut vad det star i alla fall.

Ar ledig ikvall och hela dagen imorgon. Riktigt skont med langledigt. Men det kommer nog bli jobbigare att ga tillbaka till jobbet pa sondag da. Imorgon ar planen att aka till Las Palmas eftersom det ar karneval dar den har helgen. Sa vi har hyrt bil och ska ta oss dit hade vi tankt oss. Vet inte sa mycket mer an sa. Vet inte vad jag ska forvanta mig. Man ska ju tydligen har nagon slags utkladnand men jag vet inte vad jag ska ha. fa se om jag orkar hitta pa nat. Men det ar val inte hela varlden kanske. Jag vill bara uppleva karnevalen och se las palmas.

Sa for en gang skull sa tankte vi hitta pa nagonting pa var lediga dag. Just det, jag vet inte om jag har sagt det men varan lediga dag ar nu andrad fran onsdag till lordag istallet. Det ar helt okej tycker jag.

Men nu har jag nog suttit har tillrackligt lange. Nu ska jag nog ga tillbaka till the village och se om de ar nagra dar annars far jag val lasa min tidning eller nat.

Ha det bra!

Torsdag

God morgon!
Tänkte hinna skriva nåt innan vi börjar här.
Jag har sovit jättebra inatt faktiskt. Chefen min lät mig sluta en timme tidigare än vanligt s
å jag har sovit i nästan 10 timmar inatt.
Annars är väl allt som vanligt. Vi överlevde alla hjärtans dag även fast vi inte riktigt vet vad vi gjorde.
Miniklubben flyter p
å som vanligt också. Har barn som dödar mig just nu. Igår så begravde de mig i sand och sen band de fast mig vid en stol. Det tyckte dem var roligt. Men jag har fortfarande sand i håret, det tycker inte jag är så kul. Men vad gör man inte för barnen.
Det är lov i b
åde England och Danmark nu så de flesta barnen i miniklubben är engelska just nu. Men det är helt okej. Jag förstår dem ju då i alla fall. Men snart är det väl lov i sverige också så då kommer massa svenska barn igen. Det kan ju bli kul kanske.

Men nu m
åste jag gå. Dags att börja jobba.

Fredag

Äntligen fredag och jag är ledig ikväll. Så från och med nu är jag ledig. Vi får se om jag hittar på något särskilt eller om jag bara kommer att stanna inne och göra ingenting. Vi får se vad jag känner för.

Idag har varit en helt okej dag. Piratdag som betyder massor barn. Men idag s
å var nästan alla svenska så de är lite lättare att hantera då. Så det har varit helt okej. Men nu ska jag nog gå och käka lite och sen får vi se vad som händer.

hoppas ni har det bra där hemma och att det inte är allt för kallt!

Fredag

Äntligen fredag och jag är ledig ikväll. Så från och med nu är jag ledig. Vi får se om jag hittar på något särskilt eller om jag bara kommer att stanna inne och göra ingenting. Vi får se vad jag känner för.

Idag har varit en helt okej dag. Piratdag som betyder massor barn. Men idag s
å var nästan alla svenska så de är lite lättare att hantera då. Så det har varit helt okej. Men nu ska jag nog gå och käka lite och sen får vi se vad som händer.

hoppas ni har det bra där hemma och att det inte är allt för kallt!

Måndag

Nu blir ni allt bra förvånade va? Jag skriver nästan två dagar i rad nu.

Idag fick vi börja kl 9.00 istället för kl 10.45 som vi vanligtvis gör. S
å det kändes lite jobbigt. Men vi har överlevt det också. Vi var nämligen tvugna att öva på showen som vi ska ha i slutet på veckan. Det är nämligen någon chef över någon chef, över någon chef, som kommer hit och då måste allt tydligen vara perfekt. Vi får väl se hur det blir med det.


Men annars har det varit en vanlig dag. Lite seg. Men skönt att det bara var ca 7 barn i miniklubben idag. Mest svenska. N
ågra engelska, tyska och norska också men det har ändå varit språk som jag klara av. Så det har ändå varit en okej dag. Men nu ska jag nog hem och vila lite innan det är dags att jobba igen.

En månad

Nu har det nästan gått en månad sen jag kom hit till Gran Canaria. Jag är fortfarande ganska förtjust och trivs ganska bra. Jag gillar allt folk som jag har runt mig och gästerna är jättetrevliga (även fast jag mest  träffar barn). Så just nu har jag inga planer på att dra snart i alla fall. Men visst man vet ju aldrig med mig.
F
år väl se om det blir annorlunda när folk börjar bytas ut också. Det kanske inte alls blir lika kul när folk börjar dra hem. Men visst det betyder ju att det kommer nya också, men ändå... Vissa kommer jag sakna väldigt mycket.

Men det har börjat bli en vardag här ocks
å nu. Det blir väl så överallt kan jag tänka mig. Men jag har ändå fortfarande ganska kul i miniklubben. Men det börjar bli på gränsen till för många för att jag ska klara av det själv. Men tydligen ska jag få lite hjälp nästa vecka. Så det är ju skönt det i alla fall.

Nu har ni f
ått en liten uppdatering i alla fall. Det är svårt att veta vad man ska skriva när allt är helt normalt för mig.
Men men, jag hoppas att ni har det bra där hemma i kylan. Här blir det bara varmare och varmare...