Cypern

Hello everybody!
Tankte ge en liten uppdatering pa vad som hander har nere pa cypern.
For er som inte vet sa gar jag en bartenderutbildning har.

Det ar i alla fall valdigt kul. Sjalva utbildningen i sig ar valdigt tuff och det ar MASSOR att lara sig varje dag och lararen tycker att vi ar skitdaliga. Kanns bra.
I mandags fick vi komma ut och praktisera for forsta gangen ocksa. Jag hamnade pa blue moon, ni som vet vad det ar for nat. Jag ar skitglad att jag hamnade dar. Personalen ar skitgoa allihopa och det ar jattekul att sta bakom baren och dansa och blanda drinkar.

Problemet ar ju dock att timmarna pa dagen inte riktigt racker till. Vi borjar lektionerna klockan 10 pa morgonen och slutar ungefar vid halv sex. Sen har vi praktik vid halv ett pa natten tills vi kanner att vi behover ga hem och sova. Nar ska man fa tid att plugga in alla drinkar och alla annan information som vi maste kunna?
Sa jag ska erkanna att jag kanner mig lite sliten.

Vi ar en valdigt liten grupp som gar den har utbildningen. Vi ar endast 8 st och alla ar killar forutom jag och en tjej. Igar va vi dessutom tvugna att flytta ihop med tva utav killarna. Sa nu har vi ingen lugn och ro heller.

Det jag forsoker saga ar val att jag har det bra och att gruppen ar rolig och jag trivs och vill helst av allt stanna har hela sommaren. Jag behover ju iofs borja soka jobb isf. Jag har varit valdigt slo pa den sidan. Kan kanske bero pa att jag saknar linkoping lite grann och alla som bor dar.
puss pa er !

Those would be the best memories

Nu känner jag mig faktiskt redo för Cypern. Jag har nog blivit lite mentalt förbredd nu.
Jag kommer säkert hitta någon som jag kommer överens med och det kan ju inte vara så svårt att hitta på flygplatsen i Köpenhamn. Känns också bra att veta att Amelie kommer vara där. Så hittar jag inte någon att vara med så har jag ju henne som jag kan ringa till.

Men nu är jag positiv till resan och jag kommer säkert ha skitkul !

Söndag

Idag har jag mest packat. Borde städa också, men vi får se hur det går med den biten säger jag bara...
Känns så himla skumt att jag faktiskt åker imorgon. Känner mig jättenervös. Ska jag klara mig helt själv i ett annat land ? Herregud.

Lördag

Nu är det över. Hela skolgången, studenten, festerna med klassen och klassen överhuvudtaget finns inte längre. Jag fattade det inte förren igår kväll när vi sa hej då till Anki utanför Platå och hon gick iväg. Då kom tårarna. Klassen kommer inte samlas längre. Alla roliga stunder i klassrummet och i danssalarna är det slut på nu. Det är helt sjukt. Det kommer tårar bara jag tittar på bilder nu. Klassen, ni är underbara !

För mig är det bara att försöka ladda om och börja packa óch städa. På måndag åker jag till Cypern. Det är väldigt snart.

Onsdag

Idag började vi dagen med att fika och spela kubb med Sophia. Medan vi va i parken och spelade så kom det en glad Erik och gav oss en jättefin tårta. Gulligt.
Sen va de vattenkrig på stora torget. Det var faktiskt några stycken som hade tagit sig dit. En var till och med från mjölby. Sju glada kämpar var det men sen kom de någon tjurig tant som tyckte att de kunde leka någon annan stans. Så då gick vi till matsalen och åt tacobuffe.

Sen kollade vi på fler gamla teman och andra inspelningar. Massor solon och intagningsprovet. Fy fan säger jag bara.

Nu är jag hemma och vänder. Snart är det ju studentmiddag på Storan. Helst av allt vill jag sova lite men jag vet inte om jag hinner det. Kanske om jag får skjuts av mamma sen. Hoppas, hoppas!

Tisdag

Känns jättekonstigt att kastas in i skolan och studentveckan igen efter en vecka på Cypern. Men det känns ändå väldigt bra. De flesta är bara ganska slitna efter Cypern.
Men idag var det mösspåtagning och det var oerhört kul att få stå där på trappan och sjunga och skrika. Helt ofattbart att det faktiskt är vi som står på trappan det här året.

Idag kollade vi också på lite gamla teman och andra inspelningar. Vi hade grymt roligt åt hur dåliga vi var på vissa saker medans vi var skitnöjda med andra saker och tycker att vi är bäst i världen.
Jag tycker nog mest att vi är bäst i världen. Kanske inte på balett bara.

Imorgon ska vi göra vårt bästa för att vara pigga och peppa. För imorgon ska vi börja dagen med att fika med Sophia och sen är det vattenkrig på stan !
På kvällen har vi sedan vår studentmiddag med alla lärare. Det ska bli grymt kul.


Men om jag ska vara pigg och pepp imorgon är det nog dags att sova nu.
(btw så var jag ute och sprang ikväll för första gången på två månader, känns bra)

Mösspåtagning


Nu är mössorna på och studenten är nära.

Cypern

Jag har nu avverkat en sjukt rolig resa till Cypern. Nu har vi också en minst lika rolig studentvecka framför oss och sen är det bara att åka tillbaka till Cypern igen. Fast den gången utan mina älskade klasskamrater.
Resan har varit sjukt kul och jag vet inte riktigt vad jag kommer att komma ihåg mest. Nakenbadet mitt i natten, utekvällarna, det trasiga hotellrummet med översvämningar här och var, mobbningen av mina kära rumskamrater, all god mat, emmas astmaattack, paniken på flygplatsen, slingshoten, vissa ord som t.ex. punsch, mojito och alla ord som kan sluta på lainen, kvällarna på terassen, de andra hotellgästernas fina kommentarer om ungdomarna som festar på terassen..., eller varför inte tatueringarna som gjordes sista kvällen?