Onsdag

Tänkte att det kanske var dags för en liten uppdatering igen. Vet inte när jag skrev senast...
Nu har i alla fall Mimi blivit flyttad till Playa del ingles och lämnat mig här ensam med alla par. De nya människorna är väl helt okej men de är lite över energiska. Men tydligen så är de bäst så de är väl bara att acceptera. Men jag stör mig en aning, ja. Jag känner mig liksom ganska klar här nu och är redo att åka hem ungefär, så jag gör inte mitt jobb helhjärtat längre. Och så kommer dem med världens energi och tycker att allt ska vara perfekt och att alla måste vara som dem... Men jag måste väl kanske ändå försöka att slutföra mitt jobb ordentligt här.
Men jag känner inte för något just nu. Att Mimi blev flyttad var nog lite av sista droppen för mig. Nu försöker jag mest bara att ta mig igenom dagarna, jag har inte lika kul längre.

Men men, vi får se vad som händer i framtiden. Man vet ju aldrig.

Tisdag

Det är något enormt tjat om att jag ska skriva mer här. Men jag förstår inte riktigt varför, för de är väl ingen som läser här ändå...?

I alla fall, idag är det tisdag och det betyder att imorgon är jag äntligen lite ledig. Bara från klockan fem då men det är bättre än ingenting. Det behövs kan man säga. Börjar Känna mig lagom sliten att jobba när man är sjuk. Jag trodde att jag var bättre men idag har jag mått skit igen. Men det är väl inte så farligt kanske, de finns dem som har det värre.
Idag var Mimi tillbaka på jobbet igen också. Det behöver hon efter att ha legat inne i nästan en vecka. Nu har hon alldeles för mycket energi istället. Så ikväll blir det Puerto rico för där har vi inte varit på över en vecka nu. Så det är dags.

Så nu ska jag nog gå till La Bamba för att se hur det går där och sen ska jag vill tillbaka till "the village" för att träffa folk och göra mig iordning.
Intressant va?

Onsdag

Nu är det snart påsk vilket betyder att mamma snart är här! Det betyder även att det förmodligen kommer vara mer att göra här. Men jag vet inte om jag tror på det. Karell säger det i alla fall, jag vet inte.
Men Valle hotellet som vi bor p
å är tydeligen överbokat så de har tagit alla våra sängar. Haha nae det är väl inte riktigt så illa som det låter. Men de har tagit allas ben eller undergrej till sängen liksom så vi bara har en madrass kvar. Så man slutar aldrig att förvånas över vad de gör med oss och hur lite de värderar oss i "the village".


Vad har mer hänt sen sist? Det händer grejer hela tiden tycker jag. Den nya killen gör mig galen. Han kan inte göra n
ågonting rätt. Så jag vet inte riktigt hur det här ska sluta... Men förhoppningsvis så lär han sig. Den nya tjejen däremot är jätteduktig och lär sig jättefort. Så henne gillar jag. Så det finns lite hopp om framtiden. Men vi får väl se vad som händer med mig. Vet inte vad jag ska ta mig till. Alla tjatar på mig att jag måste stanna och någonstans i hjärtat skulle jag mycket väl kunna göra det för jag har ju så kul här. Men det är ju tyvärr typiskt mig att aldrig kunna stanna på ett ställe. Så jag vet inte, är det dags att dra vidare?

Men mamma kommer p
å fredag. Då får hon ta och reda ut ett och annat för mig.