Tisdag

Chefen är här!
Han verkar vara jättetrevlig så det ska nog bli bra det här. Jag hoppas att han ska strukturera upp en del och ge lite bättre instruktioner. Men jag ska väl inte ha för höga förhoppningar, vi har ju märkt hur det har gått förr när jag har förhoppningar på min chef.

Nu har jag nyss vart och spelat sjoelen med Helmi. Sjoelen är något tyskt spel som folk tycker är jätteroligt. Det var det också så det var väldigt kul att få lära sig det.
Så nu har jag väl egentligen slutat men vi får la se om jag tar mig till La Bamba för att umgås med lite folk. Jag tror inte att vi kommer ta oss till Puerto rico ikväll, vi behöver spara pengar. Vi gör av med alldeles för mycket pengar här.

Men men, ha det bra !

Söndag

Idag har jag varit ledig. Det har fakitkst varit jätteskönt. Jag har varit ensam hemma hela dagen och bara slappat och kollat på film. Alla andra jobbar ju idag så de ska ju snart iväg igen. Men jag tänkte gå och köpa tvättmedel för att börja städa och fixa lite. Eftersom jag har slappat hela dagen så har jag en del energi nu.

Ikväll någon gång ska tydligen våran chef komma hit. Det ska bli kul att få träffa honom. Får se om det blir lite förändringar här då kanske. Vi borde ju få lite mer nytt folk också eftersom vi har två stycken som slutar och en som går på semester nu. Så vi får väl se hur det blir med det.

Igår var vi ute i Puerto rico igen. Det var kul. Träffde mycket nytt folk. Vi var ute där i fredags också. Det var också jättekul och vi träffade även några utav våra gäster från hotellet. Riktigt trevliga.

Annars så är allt fortfarande bra. Jag jobbar på som vanligt, lär mig fler shower hela tiden och försöker underhåalla mig själv bäst jag kan. Ibland blir det lite långsamt när det inte är så många barn men det kan vara skönt också. Inte så många att hålla reda på liksom.

Nej men nu ska jag nu börja dra mig tillbaka. Först köpa tvättmedel och sen hem och städa. Det kan behövas. Fast jag tror att städerskan kommer imorgon. Men men...

Onsdag

Har varit ledig idag. Så jag har åkt till något shoppningscenter långt bort någonstans. Så nu är jag skittrött och hungrig. Så nu tänkte jag först gå och käka lite och sen hade jag tänkt att hinna duscha innan det är dags för minidiscot. Så jag hinner inte berätta så mycket mer just nu.
Jag trivs i alla fall fortfarande. Träffade några jättetrevliga norska gäster igår. En utav dem sa att hon skulle vara med och göra minidiscot med mig ikväll. Så vi får väl se om hon dyker upp...

En vecka

Ja första veckan i paradiset är nu avklarad. Det har gatt bra. Jag har till och med haft kul.
Har hunnit med att lära mig tva shower, tusen olika versioner av minidisco och även nagra spel och hur man för sig i miniklubben.

Sa det har varit en bra första vecka och jag trivs ganska bra. Fortfarande.

Nu har vi precis avslutat varan broadway show. Jag var bara med jättelite i typ tva nummer sa det var helt okej. Känner att hjärnan kommer att bli lite full snart. För vi har nästan ingen tid alls till att träna. Vi har nästan en timme. Och det räcker liksom inte när det är meningen att man ska lära sig en hel show och folk tycker om att prata och göra andra saker samtidigt. Men till nästa gang sa ska det nog sitta lite bättre förhoppningsvis.

Sa just nu känns det som att jag kan stanna här ett tag. Fragan är ju bara om det kommer att vara de samma när varan chef kommer och när folk kommer börja bytas ut. Folk ska ju pa semester och vissa ska sluta osv. Men vi far väl hoppas att det kommer nagra nya trevliga männinskor istället.

Men nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Jag och Cathy slutar innan alla andra eftersom vi är i miniklubben. Men jag kanske kan ga hem och kolla pa en film eller nagot.

Hoppas att ni har det bra där hemma!

Gran Canaria

Hej på er!
Nu har jag äntligen fått tag på lite internet. Dock inget eget som jag kan ha på rummet utan jag sitter på en restaurang. Får väl se om det blir något eget internet någon dag.

Meeeen, jag har det bra. Det är väl det alla undrar över. Men än så länge så trivs jag väldigt bra. Alla är jättetrevliga dock lite speciella. Men det är väl normalt för att jobba med animation.
Jag har blivit placerad i miniklubben. Chefen som är här just nu hade fått höra att jag skulle ta över efter den förra svenska tjejen som var här och hon var i miniklubben, medan jag har fått höra att jag skulle vara allround entertainer. Så vi får väl se om det kommer att ändras eller om jag kommer stanna med barnen. Jag har ju språken till min fördel där också eftersom det är väldigt många svenska barn. Men det kom ju en ny tjej en dag efter mig också och hon har jobbat mycket i miniklubb förut så vi får väl se om vi kommer att ändra. Vår riktiga chef kommer tillbaka nästa vecka kanske så då får vi väl se om det ändras. Men jag trivs ganska bra i miniklubben också just nu. Vi är ju två stycken där och har inte överdrivet mycket barn så det känns ju mycket bättre och mindre stressigt. Kati som jag jobbat med där är jätteduktig med barnen och på att hålla ordning och reda också så det känns tryggt.

Resten av teamet är också jättetrevliga. Vi är ett team på ca 8 pers just nu och typ alla har olika nationaliteter. Så det är ju mest engelska vi använder men även väldigt mycket spanska eftersom nästan alla kan spanska så det är ju lite jobbigt för mig. Så vissa umgås jag inte med lika mycket för jag vet att de bara kommer att prata spanska hela dagen.

Men ja, annars så är det faktiskt väldigt mycket festande här. Det var något utav det första jag fick höra när jag kom hit. Att här är det fest nästan varje dag. Så jag har redan hunnit vara ute i Puerto rico två gånger. Riktigt trevligt men tyvärr inte så jättemycket folk. Det är väl inte mycket folk någonstans nu för tiden.

Vi får väl se hur mycket jag kommer att fastna för det här stället eller om jag kommer att dra snart igen.

Lördag

Ja nu var det dags igen. Vet inte om jag riktigt har förstått att jag ska ut och fara igen. Men packningen går ju liksom som på rutin nu. Jag kan väl det här nu. Men jag vet ändå inte hur redo jag känner mig. Man blir liksom så van med det man har. I Sverige blir man även helt förslappad. Och sånt passar sig inte om man ska jobba som entertainer. Så jag får ju ta och rycka upp mig lite. Men det tar sig nog. Förhoppningsvis.

Igår var Anki, My och Irina här. Vi hade jättetrevligt, satt och snackade och spelade Alias. Sen åkte vi in till stan. Meeen, Anki hade glömt sitt leg hemma. Lagom bra när man ser liten ut. Men Anna var en ängel och kom in med det. Så då kunde vi sätta oss på 55:an tillslut. Vi satt där hela kvällen innan det blev burger king och sen hemfärd. Mycket trevlig kväll.

Idag är det meningen att jag ska packa klart så att allt är färdigt för morgondagen. Vet inte hur bra det kommer att gå men det måste väl helt enkelt gå. Sen så ville min syster träffa mig innan jag åker så då ska hon komma hit och käka lite ikväll.

Nej nu ska jag väl lägga i det sista och sen väga väskan för att se hur mycket jag behöver göra om.

Trettondagen

Har fortfarande inte börjat packa för er som undrar. Men någon gång ska jag väl ta tag i det också.

Annars kommer det några söta flickor till mig ikväll så blir det lite mys och utgång på det. Så om jag hade tänkt att hinna med något idag så måste jag nog göra det nu.
Jag har inte fått något riktigt svar om jag ska åka till malmö imorgon eller på söndag heller. Det är ju liksom ganska avgörande för min packning. Men men, de löser sig nog ska vi se. Undra om jag behöver tvätta något mer...

Ja ja, men nu ska jag väl börja ta tag i mitt liv. Eller så kommer jag bara lägga mig och läsa en bok.

Torsdag

Torsdag. Dags att börja småpacka och leta fram saker kanske. Men nej, jag orkar inte, vill inte. Borde tvätta lite mer också. Tittade nyss på vädret och har en känsla av att jag kommer tycka att det är kallt på gran Canaria också. Kanske inte som här hemma men man fryser liksom på ett annat sätt när det ändå är ca 20 grader. Man vet liksom inte hur man ska klä sig.

Idag tänkte jag även hinna med och träffa farmor. Hon tjatar ju nästan varje dag så det är ju någonting man måste hinna med. Så när mamma och Lasse kommer hem med bilen så tänkte jag sno den och åka ut till farmor.

Annars känner jag mest att hjärnan är alldeles för full nu samtidigt som det är alldeles tomt. Vad gör man då?

Onsdag

Nu är det bokat och klart. På måndag drar jag till Gran canaria. Herregud.
Men ja det ska bli kul. Tror att jag behöver ha lite kul igen. Det passar nog bra med ett entertainer jobb igen.

Kom nyss hem från en annan jobbintervju nere i Malmö. Har ingen aning om hur den gick. Det kändes liksom lite så där. Men men, det är ju inte så att jag står utan jobb så det gör mig ju inte så jättemycket. Jag vet inte ens om jag vill ha det.

Men jaa, dags att börja packa igen. Hade egentligen tänkt att börja idag men känner jag mig själv rätt så kommer jag inte göra det förrens på fredag. Jag åker ju ner till Malmö på lördag så jag måste ju liksom bli klar på fredagen. Men hur svårt kan det vara liksom. Det är väl bara att ta med sig lite kläder?

Tror ibland att jag kan ha lite för bråttom. Jag gillar ju fart och fläng men nu känns det som att det skulle vara bra att fixa upp vissa saker hemma också. Men det får vara tills nästa gång.

Måndag

Jaha sista veckan i Sverige igen?
Just nu ser det ut som att jag kommer att dra till Gran Canaria på måndag. Blir att jobba som animatör igen. Det är ju nog egentligen det jag vill just nu. Så det känns helt rätt. Just nu i alla fall. Men imorgon ska jag åka ner till Malmö för intervju hos Nazar. Kan ju vara bra att hinna med den innan man åker så man har lite fler chanser. Så får jag jobb hos Nazar och inte är jätteförtjust i mitt jobb på Gran Canaria så är det ju bara att dra vidare. Men jag hoppas väl på att jag kommer gilla mitt jobb någon gång och faktiskt stanna längre än ett par månader.

Men men, det är ju inget man kan planera. Vi får se hur det går helt enkelt.