Lördag

Idag har inte varit världens bästa dag kan man ju säga. Känns som att det hela tiden händer någonting dåligt så att varje dag blir en dålig dag.

Gårkvällen började med att showen inte gick så bra. Den showen går aldrig bra så det är väl bara att acceptera att varannan vecka så gör vi en dålig show. Sen åkte vi till ett disco i Manavgat. Det var ett nyöppnat disco med öppet tak. Det var jättetufft och de hade dansare som dansade på podium. Så det var en bra kväll som tyvärr slutade i katastrof. Lizzies pojkvän är ju här nu och han blev dyngrak och började bråka med Lizzie så det slutade med att båda grät.
Så idag har det inte varit kul. De har mest suttit inne på kontoret och försökt att prata och reda ut saker och ting medan vi andra försöker jobba som vanligt. Så det har inte varit så lätt idag.

Idag har vi också målat om hela minicluben. Så nu är den jättefin. Andrea har målat figurer på väggarna och vi andra fick färglägga. Ska försöka att komma ihåg att ta ett kort på måndag så får ni se hur fint det blev.


Annars rullar väl allt på som vanligt. Showerna flyter på och vi lär Andrea danserna mer och mer. Men det går inte fort. Men det går framåt. Och chefen och killarna vet vi fortfarande inte när det kommer. Så inget har förändrats. Turkiet är fortfarande Turkiet.

Tisdag

Den här dagen har gått upp och ner kan man ju säga. Började dåligt med att man var trött och saknade mamma som inte längre var där och sa god morgon. Sen blev det bättre igen när vi spelade dart med trevliga gäster. Sen blev det dåligt under träningen när Cino skulle lära Andrea danserna för han är väl inte världens bästa pedagog kan man ju säga. Så Andrea var beredd att sätta sig på första bästa flyg hem. Nu vet jag inte riktigt vad hon vill. Vi försökte prata om det. Hon vill prata med Abdul i alla fall så får vi väl se vad som händer.
Sen blev det en trevlig överraskning genom att våra gamla gäster Herman och Martina kom och hälsade på. Blev väldigt överraskad. Men det var riktigt kul att de kom och sa hej. De bor på ett annat hotell här i Side/kumköy.

Men men... nu är det snart dags att åka tillbaka igen. Ikväll är det danskväll. Det betyder att vi ska dansa tillsammans med gästerna. Så det är inte så ansträngade.

Måndag

Idag har varit en konstig dag. Eller kanske inte en konstig dag men en ovanlig dag.
Mamma och Lasse åkte hem imorse (eller inatt kanske man ska säga), jag blev i puttad i poolen med kläderna på av en galen gäst och Lizzies pojkvän är här nu istället för mamma och Lasse.
Så jag är glad för hennes skull istället nu.

Annars har vi tagit ner lite påskdekoration här på hotellet. Lagom kul.
Vi hade Variete show ikväll. Det gick helt okej. Men bättre än inget ....
Okej jag vet inte riktigt vad jag skulle skriva där... Jag behöver nog sova nu.

God natt.

Söndag

Sista dagen tillsammans med mamma och Lasse här i Turkiet.
Tänkte skriva en massa om dagen men jag är alldeles för trött. Ögonen kan knappt hålla sig öppna längre.
Så nu ska jag borsta tänderna och sova och hoppas på att vara pigg imorgon.

Fredag

Jag kommer inte ihåg om jag skrev något på bloggen igår eller inte.
Men mamma och Lasse är här nu i alla fall. Igår kväll när dem kom så hade jag bara tid att visa dem runt lite grann och så fick dem äta lite soppa. Sen var det hemfärd för mig del och sängdags för deras del.

Idag så har dem fått vara med och spelat dart och basket. Dem tyckte att det var lite lagom ansträngade på deras semester. Dem har haft ganska tur med vädret också. Idag har det varit ganska varmt och soligt ända fram till kvällen då det blev lite kyligare.
Nu har jag även fått alla mina grejer som jag bad dem att ta med från Sverige. Fick även ett påskägg med godis av farmor och pappa.

Men oj nu är klockan mycket och jag är inte färdig än.
Jag skriver kanske ikväll igen!

Skärtorsdagen

Det är väl skärtorsdagen idag? Jag har ingen koll längre. För de är väl idag vi firar påsk i sverige eller är det mer på lördagen? Idag är det väl påskkärringar i alla fall? För Lizzie tyckte jag var konstig när jag sa att man firar påsk idag. Så jag vet inte...

Idag har det regnat igen. Men det blev bättre på eftermiddagen så då spelade vi fotboll. Cino lyckades vrida sitt knä ut led igen. Så Cino har en hel-toppen vecka. Han behöver verkligen operera sitt knä men han kan inte göra det på grund av att han måste jobba. Men problemet är ju att om han inte opererar det så kommer han snart inte kunna jobba längre. Så vi får väl se...

Idag kommer mamma och Lasse! Nu är det bara ett par timmar kvar! Det ska bli riktigt kul att visa vad jag gör om dagarna och så de får träffa Lizzie, Natalie och Cino och alla andra som jag är med hela dagarna så de vet hur jag har det. Det är liksom svårt att förklara allt över datorn.
Så det ska bli riktigt kul!

Onsdag

Idag är det onsdag. Det betyder att mamma kommer imorgon !

Idag har det regnat. Och inte lite heller utan det har typ öst ner. Så vi har inte gjort någonting idag känns det som. Vi har gjort lite påsk dekoration i form av att måla på fönstrena. Men det var Andrea som gjorde det mesta för hon är den enda som kan måla utav oss. Vi andra färglade bara. Men någon måste ju göra det också eller hur?!

Men det ska tydligen fortsätta vara dåligt väder ett bra tag framöver enligt yr.se. Får väl hoppas att det inte stämmer för mamma och Lasses skulle som bara har fyra dagar här nere i Turkiet. Någon dag kan det väl få vara fint väder då? Men annars gör det inte så mycket, mindre jobb när det är dåligt väder. Fast det är ioförsig roligare att ha något att göra.

Ikväll är det komedishow. Cino lurade oss idag och sa att vi skulle få göra den själva. Så han lärde oss allt vi behövde veta och efteråt sa han att han bara skämtade. Fast han gjorde det för att han vill att vi ska kunna showerna när de andra kommer. Och vi vet fortfarande inte när alla andra kommer. Först var det sagt 15 april sen var det sagt i början på den här veckan och nu vet vi ingenting. Ingen vet något.
Men förhoppningsvis kommer de någon gång.

Tisdag

Känner mig väldigt trött idag. Det har inte varit världens roligaste dag idag kan man ju säga.
Det har hänt lite grejer i Cinos liv och man kan säga att det påverkar oss allihopa eftersom han fortfarande måste gå till jobbet även fast han borde stanna hemma. Så det känns som att alla har gråtit idag.
Meeeen, imorgon är en ny dag. Eller?

Nu är det massor nya gäster här som är yngre. Så det är kul. Fler som vill göra saker.

Nae men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Känner mig väldigt distraherad av det som pågår i Cinos liv.

Men snart är chefen här hoppas vi. Då ska nog allt bli annorlunda.

Måndag

Måndag igen! Känns som att det alltid är Måndag.
Men den här veckan ska det nog ske lite förändringar. Förhoppningsvis kommer chefen och de andra två pojkarna ner den här veckan. Mamma kommer också snart, bara tre dagar kvar. Spännande spännande.

Känns som att det har hänt en hel del under den här tiden som vi inte har haft något internet men nu när jag sitter här och har intenet så kan jag inte komma på något.

I lördags var vi på en klubb med några gäster. Det var mycket trevligt men slutade inte lika trevligt. Det var ganska pinsamt och Cino skämde ut både sig själv och oss. Så just nu känner jag att jag inte vill gå ut till någon klubb med honom någon mer gång. Det slutar alltid illa.
När vi kom hem till lägenheten ville han prata men det ville inte vi så vi stängde in oss i vår lägenhet och har ringde på vår dörrklocka heeeela natten. Våran dörrklockan är dessutom ganska rolig. Den spelar liksom "Für Elise". Så istället för att öppna dörren för att släppa in honom så svarade vi genom att sjunga "Für Elise" tillbaka. Ganska roligt. Tyvärr tyckte inte alla andra i byggnaden att det var lika roligt. De har tydligen klagat till husvärden. Oooops.
Blev inte mycket sömn den natten heller. Vi kom hem ganska sent och sen var det lite andra äventyr och sen bestämde jag mig för att sätta igång en tvättmaskin klockan fem på morgonen. Det var tyvärr inte så smart som jag hade hoppats på för de stänger tydligen av vattnet till tvättmaskinen under natten eller något för när jag skulle hämta min tvätt så var den fortfarande skitig.
Men men, det var en rolig kväll.

Ikväll hade vi dansshow igen. Det gick faktiskt väldigt bra. Andrea var dessutom med i sin första show idag. Så hon dansade två nummer. Vet inte riktigt hur det gick. Vi får väl se vad Cino kommer att säga till Abdul om henne. Vi får se om hon kommer att stanna.

Men men, nu är det dags att sova.

Söndag

Hej hej!
Tankte bara meddela att jag inte har nagot ınternet hemma ı lagenheten för narvarande. Men förhoppnıngsvıs har vı det nasta vecka ıgen. Cıno var lıte sen med att betala ınternetraknıngen...

Idag ar vı ı Manavgat och shoppar. Ganska fınt vader, rıktıgt varmt faktıskt.
Igar var vı pa en klubb. Vı hade en sa kallad dıscotour med gasterna och det var faktıskt rıktıgt kul. Slutade dock ınte lıka kul pa grund av en vıss Cıno som ınte kan uppföra sıg bland gasterna.
Blev en rıktıgt rolıg kvall och Lızzıe och Natalıe hade nog annu rolıgare... De hade ett lıtet nattlıgt aventyr.

Men nu ar det dags att ga ut ıgen och fortsatta shoppıngen.

Onsdag

Idag var det den spanska tjejens första dag. Hon heter tydligen inte Maria utan hon heter Andrea. Det tycker jag var bra så det inte behövde vara två utav oss. Jag tror att hon tycker att det är helt okej. Hon har lekt lite med barn och hon var även med och spelade volleyboll. Men vi har lite språksvårigheter så jag vet inte hur myckert hon trivs i alla fall. Hon kan ingen tyska heller så hon kan inte kommunicera med gästerna så bra heller. Förhoppningsvis lär hon sig men just nu verkar det som att hon hellre vill lära sig turkiska än tyska...

Men men, ikväll är det dansshow. Andrea behöver inte vara med utan hon ska bara titta på. Så det blir som vanligt ikväll.


01.32

Oj va sent det är. Jag borde verkligen sova. Tänkte bara säga att den nya tjejen är här nu.
Hon kom lagom till showen. Hon var inte riktigt som vi förväntade oss. Hon är 32 år gammal och har en son som är 15. Hon kan lite engelska och ingen tyska. Men hon vill väldigt gärna lära sig turkiska och hitta en turkisk man... Ehm jaa... Men vi får se hur det går imorgon när vi ska börja göra saker och lära henne danserna och så vidare.

Ikväll var det Dance hit parad show. Det betyder att vi ska dansa med gästerna. Det var ganska kul. Inte jättemånga som kom men det var helt okej. Efter showen så fick vi alla lite panik för det var ett barn som var borta. Så alla sprang runt och letade och tillslut hittade vi honom och det visade sig att han bara hade suttit runt hörnet och spelat kort med en annan liten pojke. Så vi kunde lugna ner oss igen.

Men nu ska jag försöka sova lite.

Tisdag

Idag har jag gått upp tidigt för att åka till Antalya och hämta mina papper. Och det gick bra.
Sen när vi var på väg tillbaka så ringde det någon och sa att den nya tjejen skulle komma idag klockan två istället. Så det var bara för oss att vända. Fast vi hade tid på oss. Så vi satte oss och käkade och sen satt vi och väntade i bilen (sov) i två timmar och sen åkte vi in till flygplatsen. Men det visade sig att det inte fanns något flyg från Istanbul vid den tiden. Så Cino försökte ringa runt till alla för att ta reda på vad som händer och det visade sig att hon kommer ikväll klockan 20.30. Så det var bara att åka tillbaka igen.
Så man kan nästan säga att jag har vart ledig idag. Fast jag har ju inte haft så roligt. Jag har suttit i en bil hela dagen. Men jag har ju fått vila i alla fall.

När vi kom tillbaka så var vi med och spelade fotbollstennis. Det var jättekul men jag lyckades nicka en boll mitt på huvudet så det känns som att jag har en mindre hjärnskakning. Mår lite illa. Men det går nog över snart.

Ikväll är det dans parad. Dance hit parade tror jag att vi kallar det. Det går ut på att gästerna först ska gissa vilken låt som är poppulärast och flest personer kommer att dansa till och sen är det någon som vinner.

Meeen nu har jag jättebråttom!

Söndag

Fösta söndagen på riktigt länge som var solig. Så vi tog oss ut genom dörren ganska skapligt idag och gick till stranden. Hittade ett ställe på stranden som inte tillhörde ett hotell så vi kunde ligga där. Men istället så tillhörde det en restaurang/bar så man var tvungen att köpa nåt så var stranden gratis. Vi hade ändå tänkt att köpa något att äta så det var ju perfekt. Så först käkade vi på restaurangen och sen drack vi drinkar på stranden. Men även fast det var vår lediga dag så fick vi ändå jobba lite. När killen på restaurangen fick reda på att jag var svensk så undrade han om jag hade lust att hjälpa till med deras menyer. De höll tydligen precis på med deras nya meny och ville då ha lite hjälp med svenskan. Så jag fick rätta hela deras meny som var typ fyra sidor lång och efter det så ville de även att jag skulle översätta den till engelska. Som tack för hjälpen fick vi en gratis drink var. Jag tycker att vi skulle fått mer än så för det där tog nästan mer än en timme. Han sa att vi kunde få en till gratis drink om vi kom ikväll. Men vi känner inte för att gå hela vägen dit igen bara för en gratis drink.

Men nu tänkte vi gå till restaurangen här i närheten för Natalie har ju faktiskt inte varit där än.

Fredag

Dansshowen ikväll gick jättebra. Jag tror det är den första showen som faktiskt har gått riktigt bra. Vi hade en skapligt stor publik också som hejjade massor så det var riktigt kul!
Så det är väl som Cino brukar säga till oss, vi är duktiga dansare men måste bli bättre animatörer. Och han har väl rätt i det. Men vi blir bättre. Jag har märkt en skillnad i alla fall. Idag fick vi till och med beröm från honom för att vi pratade med många olika gäster och inte satt tillsammans. Så det är ju bra. Vi måste bara fortsätta med det och även göra det under dagarna och inte bara efter showerna. But we are getting there !
Tyskan blir även den bättre. Jag kan nästan hålla en konversation vid liv ganska länge nu. Stolt.
Alla tror även att jag är från Holland. Jag vet inte riktigt vad det beror på. Jag har tydligen ett holländskt utseende. Men dem går med på att jag kan få vara från Sverige också, för Sverige och Holland ser tydligen likadana ut.

Men nu ska jag sova !

Torsdag

Idag har det varit en lång dag. Gick upp tidigt för att ta servicebussen in till hotellet två timmar tidigare än vanligt. Men det gick faktiskt ganska bra att gå upp. Idag har jag äntligen kommit iväg till polisen i Antalya. Så nu är det äntligen fixat. Ska bara tillbaka på tisdag för att hämta papprena igen.

Direkt när jag kom tillbaka till hotellet var det dags för dart. Så ingen vila där inte. Det var ju himla tajmat.
Ikväll var det bingo som stod på schemat. Det var faktiskt en del människor som dök upp. Cino hade räknat med att det inte skulle bli någon show på grund av att det inte var något folk som ville spela.
Men det var det, vi var faktiskt en del stycken.

Men nu håller jag på att somna här så jag ska nog lägga mig på riktigt istället.
God natt !

Tisdag

Nej jag kom inte iväg till Antalya idag heller. På något vis så är jag inte förvånad längre.
Cino kom inte ens in till hotellet förrens klockan 12 så vi var skapligt irriterade allihopa.
Så det har väl inte varit den roligaste dagen idag...
Men Abdul (vår chef) kom till oss idag för att prata om alltihop. Han säger att förhoppningsvis så blir det fixat inom en vecka men han kan inte lova någonting. Just nu känner jag bara för att skita i alltihop. Men han ska ge mig ett datum då det verkligen ska bli av. Så då hoppas jag att det blir det också. Än så länge har jag inte ens fått reda på det datumet och det skulle inte förvåna mig om det tog några dagar innan jag fick reda på det också.

Den spanska tjejen är tydligen på riktigt. Hon kommer att komma om typ en vecka och hon heter tydligen också Maria. Abdul sa att han inte var säker på vad hon var för typ så han ville att vi skulle testa henne och se om hon passar in. Det känns ju lite skrämmade. Vad är det här för tjej?

Så just nu känns inte allt jättekul. Men det är väl bara att stå ut.

Måndag

Idag kom jag äntligen iväg till polisen i Manavgat. Men det gick inget vidare. Dem sa att jag skulle vänta med att ansöka eftersom jag fortfarande har två månader kvar på mitt turistvisum. Men vi har inte riktigt tid att vänta. Så förhoppningsvis åker jag till Antalya imorgon istället. Annars vet jag inte riktigt vad jag ska ta mig till.

Cino säger att det ska komma e till tjej hit om typ en vecka. En spansk tjej. Men vi vet inte om det är sant eller om han skämtar med oss. Han skämtar ju jämt med oss så man vet inte vad man ska tro. Men det märks väl. Kan ju bli kul med en till tjej. Natalies första reaktion var dock inte positiv för det första hon tänkte på var att hon var tvungen att dela rum med någon. Men den spanska tjejen kan tydligen tyska och det är ju bra i sånna fall. Hoppas bara att hon kan engelska också.
Fast vi vet ju faktiskt inte om den här tjejen är på riktigt överhuvudtaget.

Ikväll är det dansshow igen. Hoppas att den här showen blir lite bättre en den senaste.
Massor nya gäster här nu. De gamla människorna börjar sakta men säkert bytas ut mot yngre folk.
Så det är ju kul.
Vädret är fortfarande inget vidare så det var ingen som ville spela dart idag. Så idag har jag bara lekt med barn hela dagen. Men det funkar ju bra det också. 

Nu ska jag hoppa in i duschen!

Söndag

Leeeediiiiig !
Och självklart är det dåligt väder idag.
Igår spöregnade det när vi skulle hem. Så de få metrarna vi var tvugna att springa till bussen hann vi bli dyngsura på. Hade vi bara väntat några minuter till så hade vi inte blivit lika blöta. Vi lyckades välja att springa när det var som värst. Men vårat sätt var ju det roligaste i alla fall.

Idag hade vi planerat att gå till Side. Vet inte hur roligt det är att göra när vädret är så här. Fast det regnar ju inte just nu i alla fall. Så vi får väl se hur det blir. Måste väl gå och käka någonstans snart.

Mors dag idag också. Men jag har inte min mor i närheten. Men snart är hon här, bara två veckor kvar!

Lördag

Jag tänkte skriva ett första april skämt här igår men då funkade inte internet. Så så roligt var det.

Gårkvällens show var nog en utav de sämsta showerna jag någonsin har gjort. Det hela började med att min topp åkte ner och gick inte att få upp igen så hela första numret dansade jag i bh. Så det blev ingen bra start och vi återhämta oss inte riktigt heller. Det sista numret var nog det bästa i alla fall. Men inget var särskilt bra. Så nästa gång ska vi öva mer och ha andra kläder som inte åker ner eller rekvisita som går sönder.

Imorgon är vi äntligen lediga. Känns skönt. Vi planerar att gå till Side och käka en riktig mysig lunch tillsammans och sen kanske köpa en film igen och slappa. Men det har varit dåligt väder de senaste dagarna nu så hoppas verkligen att det är fint väder imorgon. Någon gång måste väl turen vända för våra lediga söndagar så att vi får fint väder någon gång.

Ikväll är det fakir show. Jag har fått äran att vara assistent. Så jag ska hjälpa till att plåga Cino. Känns bra.

Vi börjar även försöka att sitta med gäster lite mer. Det är ju trottsallt det som är vårt jobb. Men det känns inte så kul när man inte kan språket så bra. Men det är bara att försöka om och om igen. förhoppningsvis blir vi bättre för varje dag.

Om ett par veckor kommer pojkarna och chefen. Så då gäller det väl att ha koll på allt för det är då det gäller.

Snart kommer mamma och Lasse hit också. Hoppas bara att våra shower är lite bättre tills dess så vi har något bra att visa upp.