Lördag

Lördag och det betyder flyttdag. Är mitt uppe i flytten men fick inte följa med till huset och lasta av så nu sitter jag här och väntar. Tittar på nåt trist tv program. Har vart på ikano idag också. Tänkte hitta nåt att ha på mig på nyår men de gick inte så bra. Hittade dock några andra grejer.

Fredag

Idag fyller min mor år men det var inte särskilt mycket stohej kring det. Vi åkte till huset och fixade lite. Blev lite chockad att se hur mitt rum såg ut när garderoben kom upp. Det blev inte alls som jag hade tänkt mig. Ledsen blev jag. Men det går ju inte göra så mycket ut så det är bara göra det bästa utav det.


Nu är det körslaget och sen är det packning all night long !


Julmys

Nu har precis Evelina och Malina lämnat mig i min ensamhet. Så nu sitter jag och äter upp resten av godiset som är kvar. Vi tittade på Madagaskar två, spelade in filmer och skrattade.

Imorgon vill jag gå på stan. Eller så kanske jag inte vill det. Jag vet inte. Det är ju faktiskt rea och jag måste ha nåt att ha på nyår. Nåt ska jag ju göra på nyår iaf. Just nu låter de som att det blir nkpg. Ska iaf inte sitta hemma och titta på film.
Så vi får se hur det blir imorgon. Måste ju packa men det orkar jag väl inte göra hela dagen. Kanske ska ta med pappa på stan. Då skulle han nog bli glad.

Torsdag

25:e december idag, återvändardagen. Så Anna ska ut och festa och mamma är i Småland. Jag blev alltså ensam hemma. Men det är väl inte nåt som jag känner för så därför ska Evelina och eventuellt Malina komma hit. Yey !
Kan vi ha lite julmys så kan de äta upp allt godis som finns här för jag är rädd för att jag kommer göra det annars.

Fick greys anatomy säsong 4 i julklapp så idag har jag legat och kollat på det ganska länge. Sen kände jag inte för det längre och satte fart och började duscha. Så nu är jag ny duschad och sysslolös. Kanske ska börja packa lite. Ska ju flytta på lördag. Men jag har ju hela dagen på mig imorgon. Eller jag kanske ska på bio imorgon med min fader. Eller på lördag. Har inte riktigt bestämt det. Men hur som helst så hinner jag ändå packa imorgon.

Saknad

Jag saknar. Även fast jag egentligen bara vill spy på saker och ting. Men på vad nämns inte här. Det nämns bara i mitt huvud, för de jag vill spy på får man inte spy på. Det är lite taskigt och ganska otrevligt. Usch på mig.

Kärlek på julafton.  (som btw är slut)

Julafton

Nu är både julaftonar avklarade.
Den första var igår och då var det med mamma släktet. Idag var det med pappa och farmor. Inte så märkvärdigt.
Skönt att bara vara fyra stycken och ta det lugnt på julafton när det var massor barn och sånt dagen innan. Ganska bra upplagt. Vet inte om det finns så mycket mer att säga. Jul är som det är och jag är trött.
Nu ska jag ladda upp bilder.




Haha så jävla pinsamt ! Vi glömde mormors julklapp. Haha kom på det nu. Stackars mormor. Hon blev bortglömd. Vi får ringa till henne imorgon och berätta vad hon får. PINSAMT !

Blondinbella

Okej jag kan erkänna att jag läser hennes blogg och kan tycka att det är lite underhållande ibland. Och ni som också gör det kanske vet att hon har startat ett eget tv program på tv 400. Jag tittade precis på det och det var så himla löjligt. Har väldigt svårt att ta henne på allvar. Beror nog mycket på hennes stockholmska. Låter ju enormt snobbigt. Men jag kommer säkert att fortsätta att titta på det för löjligt är ju trotsallt underhållande.

Måndag

Jag tror faktiskt att våra älskade grannar äntligen har åkt hem till mamma. Skönt att få spela musik och låta utan att de ska väsnas tillbaka.

Idag har det vart städning och sista fix inför imorgon för min del. Första julafton ska firas imorgon. Ni som har skilda föräldrar vet hur det är.
Men det ska faktiskt bli ganska kul. Moster och favorit kusinerna kommer :) Så har vi hyrt in Andreas som tomte. Blir nog lyckat. Hoppas han tar med sin kamera också.

Nu tror jag att jag har bestämt mig. Flyttlasset till huset får gå den 27:e. Vet ju inte vad jag gör på nyår men sista bussen går ju ändå ganska tidigt vare sig jag bor i ryd eller lambohov så det får väl bli taxi eller sova hos pappa. Men eftersom jag inte har några planer än så länge så kan jag ju lika gärna sitta hemma i min ensamhet.

Bones

Kom nyss på att det är nyår om bara några veckor och jag har inget planerat. Känner att det kanske är dax att göra det. Men vet i fan vad folk gör. Förhoppningsvis så löser det sig men jag börjar bli lite orolig. I värsta fall får jag väl sitta hemma och glo ut i intet.

Fjärde advent

Nu har jag precis ätit och klockan är ett. Då har jag en timme på mig tills jag måste gå till dansen. Då är frågan om jag ska börja städa eller baka. . .
Köket är så himla stökigt just nu så jag vet inte om jag orkar baka nu. Men städa är ju också enormt tråkigt och jobbigt. Fan.

Söndag

Jag blir så otroligt trött på det här ! Jag vill flytta nu ! Omedelbart !
Huset är nytt och fint och här ser det bara ut som skit och inget fungerar. Måste städa också. Men det är väl bara att stå ut. Kan flytta nästa vecka om jag vill.

Vill ha julafton nu. Anna och mamma är och handlar nu så sen ska jag baka efterrätterna som ska ätas på julafton plus lite julgodis. Men jag har dans idag också. Det kommer jag inte undan ifrån. Men sista gången nu på ett tag iaf. Eller sista gången är den 11:e jan. Jävla dåligt upplägg.

Igår vaknade jag av massor röster. Efter ett tag kommer Anna in och hoppar på mig. Hon vill till stan och köpa julklappar. Kl 10 skulle vi tydligen åka. Visst tänkte jag eftersom jag ändå var vaken. Så vi tog oss till stan och julklapparna inhandlades ganska snabbt så vi hade då en och en halv timme på oss att göra ingenting. Vi skulle nämligen träna på World class vid 12. Gratis danspass. Det var faktiskt väldigt kul att få göra nånting annat. Efter det så åkte vi hem för att käka. Vi höll på att dö av hunger båda två. När vi kom hem så fanns de ju inget upptinat och de skulle ju ta alldeles för lång tid att tina upp något så vi bestämde oss för kina mat istället. Saigon. Så hämtade vi upp Andreas på vägen också.
När vi hade käkat klart så kom vi på att vi kunde åka och titta på huset innan det blev mörkt. Det finns inte särskilt många lampor där ute så när det blir mörkt så blir det ! Det hann tyvärr bli lite mörkt men vi såg ju ändå på ett ungefär hur de såg ut.
På kvällen blev det bio. Yes man. Rolig film. Sen hem och slänga sig framför tvn.
En riktig syskon-dag blev de!

Fredag

Första dagen på lovet och det känns bra. Fick sova ut ordentligt för att sen ligga och dega framför tvn ett tag. Sen kom mamma hem och då var det dags att åka. Skulle till alla möjliga ställen men huvudsakligen skulle vi till IKEA. Fick nycklarna till huset idag så nu blev det storshopping på IKEA, garderober och säng o.s.v. Så det tog ungefär hela dagen. Sen åkte vi till huset och lämnade alla saker och nu har vi äntligen landat hemma. Så nu sitter jag och tittar på någon film på tv.


God jul

Natt

Nu är jag trött. Men om jag skulle lägga mig skulle jag förmodligen inte somna.
Vill inte läsa någon bok heller för den jag håller på med just nu är dålig. Inget kul då. Men jag vet ju att jag kommer få en i julklapp så jag får se till att hinna läsa klart innan dess.
Det kommer jag inte hinna men man kan ju försöka iaf.

Nu fick jag lust att läsa den där boken. Va bra. Godnatt

Torsdag

Usch ! Har vart så äckligt trött i flera dagar nu. Nu när jullovet äntligen har kommit så ska jag bara sova och ta det lugnt.
Imorrn blir de sova och sen ikea. Skönt.

Hip hop jammet i tisdags gick jättebra och det blev väldigt lyckat. Skojig kväll.
Så igår kväll samlades react hos Magne och hade det trevligt. Ett glatt pack de där.
Så det vart sena kvällar både i tisdags och onsdags men nu kan de bli sena kvällar utan att det gör något för nu behöver jag inte gå upp så tidigt längre. Underbart.

Idag var det julavslutning i skolan. Finns många talanger på den där skolan. Riktigt bra spex.
Efter lunchen så åkte jag hem och sov. Sen tog jag mig upp och var sällskaplig med systrarna. Fick choklad av nr 2.

Blä

Anna ligger och slår mig på örat. Sen tittar hon på mina slitna hårtoppar och säger att jag är sämst. Okej kass kanske ordet var. Samma sak. Ledsen blir jag. Fast det kommer bara skratt när jag försöker gråta.

Måndag

Ännu en måndag. Men det här är ju inte vilken måndag som helst.. . Det är den sista måndagen i skolan år 2008 !

Men den här måndagen var inte särskilt speciell. Skola som vanligt. Skulle dock ha behövt att gå på dansstugan tidigare idag men det tänkte ju inte jag på igårkväll när jag satte väckarklockan. Så jag fick helt enkelt göra mitt bästa på jazzen.
Sen var det kultur och idéhistoria och hela klassen blev nog lite trötta efter ett tag. Speciellt Marina. Så naturkunskapen blev ju lite som den blev när man sitter bredvid henne.
Efter skolan skulle jag träffa Anna för att handla julklappar. Men hennes buss var försenad så jag följde efter Alex och Sofie på hemköp. Spännande. Sen kom Anna och då köpte vi de sista julklapparna. Så nu är det klart ! Skulle iofs vara lite kul med något nytt att ha på sig på jul. . .

Linser

Bloggare som har varit aktiva i minst två månader kan få färgade linser gratis på http://www.fargadelinser.com
Tänkte testa. Kan vara kul att se hur man ser ut i bruna ögon


Tredje advent

Sista React träningen för i år är avklarad. Känns både skönt och trist men den roliga avslutningen är ju på tisdag.
Lite reklam för alla som läser: Kom till BK på tisdag kl halv åtta för att titta på dans och för att sedan få dansa loss själv. Kostar endast 50 kr och det är öppet till midnatt. Kom och ta med er alla ni känner !

Endast 3 skoldagar kvar. Underbart. Så har inte många läxor kvar. Bara en engelska uppgift och vore bra om jag gjorde lite matte också.

Imorgon: Skolan, julklappsköp mit meine schwester.
Tisdag: Skolan, streetjam på BK (se ovan) Anki sover över
Onsdag: Skolan, Evelina
Torsdag: Julavslutning !
Fredag: Ingen skola ! Ikea och åka till vårt splitternya hus
Lördag: Inget planerat
Söndag: Sista jazz lektionen

Söndag

Igår var det ännu en dag för julbak. Den här gången var det hos min fader. Det var mys och nu har vi massor gott. Om mina klasskompisar har tur kanske det följer med lite till skolan imorgon som kan delas ut. Men jag kommer förmodligen glömma bort det.

Just nu sitter jag och tittar på Jims värld. Snart dans. Sista React träningen för i år.

Idol

Ikväll ska jag bara ta det jättelugnt och titta på idolfinalen.


Den börjar nu

Fredag

Äntligen helg. Väldigt välbehövligt. Mer än någonsin tror jag. Bara tre dagar kvar i skolan nu sen jullov. Skönt.
Jag behöver det. Verkligen. Min kropp protesterar. Blir rädd för mig själv. Vet inte riktigt vad som händer. Har ingen kontroll längre.

Skit !

Måndag

Workshop hela veckan. Hela förmiddagen spenderades med Karin som undervisade i modern dans och akrobatik. Vi fick hjula, göra kullerbyttor och rulla på marken. Det var grymt kul och jag kände mig somett dagisbarn som blev alldeles lycklig av att få rulla på golvet.

På eftermiddagen skulle klassen visa upp lite dans. Jag var inte med men de var väldigt duktiga.

Tony var sjuk idag så ingen nk. Skönt samtidigt som jag känner att den skulle behövas. Men jag åkte hem för att göra nk uppgiften som jag ÄNNU inte har börjat på. Men nej. Jag klarade inte av det den här gången heller. Det är för fan helt omöjligt. Har försökt att börja på den där uppgiften flera gånger nu men det går inte. Jag kommer förmodligen aldrig göra den där jädra uppgiften.

Men jag fick lite svenska gjort istället. Bättre än inget. Försökte också ringa till mammas vän för att intervjua honom. Först var jag för feg för att ringa sen när jag väl gjorde det så hade han gått hem för dagen. Jag får väl försöka imorgon igen.

Advent

Nu har jag käkat lunch i form av risgrynsgröt. Mumsigt och väldigt mättande. Så nu tror jag nog att jag behöver jäsa ett tag innan jag ska bege mig.

Söndag

Andra advent.

Söndag igen och jag har inget nytt att lära ut till jazzeleverna. Typiskt. Får väl ge dem i uppgift att koreografera lite. Kan ju vara kul det också. Annars får vi finslipa på det vi har. Det löser sig.
React träning sen. Måste bli klara idag. Måste, måste, måste ! Måste lära Johanna det vi gjorde förra gången också.

Imorgon börjar en ny vecka. Workshop hela veckan ! Tjoho ! Akrobatik någonting var det. Intressant.


Jul

Nu har jag bakat klart. Både pepparkakorna och lussebullarna blev jättegoda.
Nu ska vi börja med granen. Mamma sätter i ljusen nu för sånt kan inte jag. Men pynta får jag.

Har ju glömt att berätta om gårdagen. Träffade Evelina på stan och hittade presenter till Malina. Det gick faktiskt ganska bra om jag får säga det själv. Sen gick vi hem till Evelina och gjorde oss lite vackrare än vanligt och vid fem tiden traskade vi iväg till Malloj. Efter ett tag kom Sandra också och då började vi med maten. För en gång skull så blev det inte tacos det var wok den här gången. Men det gick hem det också. Efter mycket ätande och planerande inför nästa sommar så satte vi oss i soffan och kollade på Saw 5. Den har tydligen slutat gå på bio så det var ju bra att Evelina hade den på dvd. Den var bra. Märks att det kommer en till.
Sen fick jag springa till bussen. Jag hann. Trevlig kväll. Stort grattis till Malina än en gång.

Nu ska jag klä granen

Lördag

Nu börjar jag känna att julen är påväg.
Har övningskört en del idag. Först ut till dukas lager där de hade utförsäljning. Det var inte så värst mycket att ha. Sen ut till Ljungsbro och köpa massor godis på cloetta. Sen ikea och ikano och slutstationen var ica maxi.
Så det har vart en heldag med shopping. Nu är kusinernas julklappar avklarade iaf. Men det är ju de enda jag har köpt också. Förhoppningsvis så hinner jag med resten någon dag också. Det brukar ju gå fort när man väl tar sig till stan.

Ikväll så ska det bli julstök här hemma. Ska baka pepparkakor och lussebullar. Så ska vi sätta upp granen också. Lite tidigt kanske men vi måste ju hinna njuta av den eftersom den åker ner snart igen.


Evelina tyckte att min blogg var ful så hon ska göra om den. Har börjat med att byta bakgrund. Men jag vet ju inte hur man gör så det är ju upp till henne. Jag behöver ju inte titta på min blogg så jag lider ju inte av att den är ful. Men jag tänke ge henne min hårddisk med massor bilder så kan hon fixa nåt sånt skoj också. Så blir det en överraskning för mig också :D


Fredag

Nu är det fredag och helgen är kommen.
Sitter just nu hos Eveloj och är snart påväg till födelsedagsbarnet.

Imorgon är det lördag och då vet jag inte vad jag ska göra. Ska iaf till Ljungsbro och köpa godis.
Sen är alternativen att stanna hemma och mysa eller att åka till Jimmie. Hmm. .
Jag bestämmer mig nog imorgon. Få se hur pigg jag är. Känns som att jag bara blir sjukare och sjukare. Täppt i näsan är jag nu också.

Torsdag

Snart är det andra advent och jag vill julmysa!

Idag hade vi modernt med en snubbe från Skottland. Jättekul ! Ska förmodligen ha honom imorgon också.
Efter den lektionen så var det improvisation men jag hade tandläkartid så jag fick smyga iväg. Så nu värker mina tänder en aning men det går över om någon vecka eller så.
Efter lunch kollade vi på Macbeth filmen. Det var väl inte direkt så som jag hade föreställt mig att den skulle vara. Det var en ny version så det var en himla massa pang pang.
Efter skolans slut så gick jag och Alex till aktiv ungdom för att lämna lite kontonr. Jag hade ju egentligen lämnat mitt igår men gubben suddade ju ut det ! Va fan ! Men men nu är det avklarat.

Igår gick jag och Anki och tittade på novemberljus. Lite spontant så där men det var trevligt. På kvällen var det föreställning. Det var Ljunkans dans treor som stod för den och jag vill helst inte säga så mycket mer om den.

Imorgon är det fredag och det tycker jag om ! Malina fyller år och det ska firas. Grattis grattis i förskott :)

__

Ibland undrar jag varför vissa personer har en blogg.
Fast nu är det bara jag som är på kasst humör så jag kommer förmodligen inte tycka det samma imorgon.

Vänner

Tittar på vänner för tillfället. Tittade på samma avsnitt igår.






Självständig.
Positivt eller negativt?

Tisdag

Stannade hemma idag också. Känner mig så dum när jag gör det men mamma övertalade mig men imorgon ska jag iaf till skolan. Känner mig liksom bättre när jag ligger inomhus och inte gör något.

Vikarie grejen ikväll kanske löser sig iaf. Anna och jag tog en tur med bilden igår så nu hittar jag dit. Nu är ju snarare problemet att jag inte är frisk. Men Alex är så gullig att han skulle kunna ta dem åt mig. Men jag måste förmodligen följa med dit eftersom han inte hittar. Blir väl kanske lite problem med aktiv ungdom men det löser sig säkert. De är på utbildning hela dagen så det går inte att få tag på dem.

Fan

Det kommer gå åt helvete imorgon.
Jag kommer inte hitta till KFUM gården. Så kommer jag komma försent eftersom jag inte kommer hitta dit. Jävla skit. Varför sa jag att jag skulle vara vikarie? Varför trodde jag att jag skulle klara det? Dumbom !

1 december

1 dec betyder internationella aids dagen. Ganska dåligt uppmärksammat tycker jag.

Tog mig till aktiv ungdom idag. Fick vänta hur länge som helst på att Margareta skulle sluta prata i telefon. Jag fick nyckeln iaf så nu får jag ta och kurera mig ordentligt inför imorgon.
Kändes lite småjobbigt att sitta på bussen och göra sitt yttersta för att inte nysa på någon. Vet inte riktigt hur det gick. Känner mig äcklig.

Usch

Känner mig uschlig idag. Valde att stanna hemma från skolan så jag inte smittar ner alla andra.
Måste ändå ta mig till stan för att hämta nyckeln på aktiv ungdom måste vara vikarie imorgon även fast jag är lite krasslig. Jag är ju liksom inte döende så det är ju inte farligt plus att det känns taskigt att lämna dem i sticket genom att säga dagen innan att jag inte kan.

Tänkte att jag skulle göra lite nytta nu när jag är hemma. Nk uppgiften. Så jag tog fram papprena men då ska det så klart fattas ett papper. Det viktigaste. Det som uppgiften står på. Har förmodligen lämnat det i skolan. Det var ju inte så genomtänkt. Fast iofs så hade jag väl inte planerat att bli sjuk. Men jag har ju iaf infopapprena så jag kan ju lära mig något idag. Kul.


Igår gick det inget bra alls på streeten. Hade ingen lärare så det var meningen att vi skulle koreografera. Det gick tröööögt. Men tillslut fick vi iaf ihop något. Kanske inte det vackraste jag sett men men . .

Så det kanske blir lite pinsamt på hip hop jamet att visa upp den där skiten men det är väl bortglömt efter två dagar iaf.