Söndag

Hej hopp!
Idag har varit en bra dag.
Idag har vi varit på äventyr. Vi hyrde en bil och åkte lite på må få. Först åkte vi till Belek för att spana in det andra hotellet som har samma animationsteam som vi. Eller vi har samma boss om man säger så.
Men dem har ju också ledigt på söndagar så vi kunde ju inte se dem i action men vi kunde i alla fall spana in hotellet för att se hur det såg ut. Och visst det var större och lite fräshare man jag är ändå väldigt glad över att jag jobbar i Side. Det är mycket mysigare här och vi har affärer och stranden i närheten. Så jag är inte avundsjuk över huvudtaget.

Sen åkte vi vidare till Antalya. Från början var ju tanken att vi skulle åka dit för att fixa våra telefoner. Men på grund av alldeles för mycket bråk med Cino så ville vi inte ha med honom idag så vi tjejer åkte själva. Så det medföljde ju också att vi inte hittade saker och ting. Så vi har inte fixat våra telefoner. Men istället hittade vi ett stort shoppingcenter, ett tivoli och Mcdonalds. Det finns nämligen inget Mcdonalds här i närheten, man måste åka till Antalya för att hitta ett. Så idag har vi åkt karuseller, shoppat loss och käkat på Mcdonalds. Det var riktigt kul! På vägen hem köpte vi även med oss en fisk. Tänkte att det skulle vara en bra födelsedagspresent till Dali som fyller år på tisdag. Så nu har vi en liten fisk i en liten skål i vårt kök. Den är ganska söt men ganska ful också. Tyvärr kan jag ju inte lägga upp några foton på facebook än eftersom Dali kommer att se dem då, men dem kommer upp senare.

Nu har vi även fått information om att våran efterlängtade chef ska komma på tisdag. Men det tror jag när jag ser det ungefär. Det är ju inte första gången dem har sagt att han ska komma. Men jag hoppas verkligen att han gör det. Det skulle vara en sådan lättnad för alla.

Annars rullar väl dokusåpan på som vanligt här nere.
Eller vi har fått en ny dj också, har jag sagt det? Vi har i alla fall en ny dj som har börjat hos oss. Så nu är Cino inte dj längre utan nu kommer han vara animatör tillsammans med oss. Vet inte riktigt hur jag känner för det men det kan ju hända att han kanske är lite lättare att jobba med när han inte är så stressad, som han alltid är nu. Den nya dj:en är i alla fall jättetrevlig. Han kan nästan ingen engelska alls utan det är bara turkiska som gäller. Men på något sätt lyckas vi ha så roligt tillsammans ändå. När vi var på discot igår kväll så släppte han verkligen loss. Det var så grymt roligt att se.

Men men, imorgon är det måndag och ny vecka igen. Veckorna bara rullar på här. Snart är ju Linnea(min moster) här också.

Torsdag

Tror inte att jag har skrivit något nu på ett tag igen.
Men allt rular väl på som vanligt. Jag börjar dock bli ganska trött på att jobba tillsammans med Cino. Det går liksom inte. Men jag försöker att ta några djupa andetag och stå ut men jag vet inte om jag kan göra det hela sommaren. Jag tror att jag behöver en chef som kan ta hand om oss och förstå oss. Hoppas verkligen att han kommer snart.

Vi hade världens sämsta show i måndags! Haha vet inte om jag redan har skrivit de. Men det var hur roligt som helst för vi hittade liksom på koreografin medan vi stod på scenen. Vi hade inte haft tid att öva på dagen innan och inte heller dagen innan eftersom det var en söndag. Så vi glömde allt och hittade på nytt istället. Så det var katastrof men fruktansvärt roligt.
Ikväll ska det väl förhoppningsvis gå lite bättre. Vi har haft tid att öva så det ska nog gå bra. Det är dock en låt som jag verkligen inte gillar. Det är jag och Dali som gör en playback låt med jättefjantig koreografi till. Men vi får väl helt enkelt göra det bästa utav det.

Söndag

Nu har jag äntligen fått lite färg på magen! Men gissa vilken... röd så klart. Men bättre än skrik vit kanske.

Idag har jag städat lite och sen gick vi till stranden. Idag var det bara Natalie och jag eftersom Lizzie fortfarande har sina föräldrar här. Men tyvärr så har hon legat och spytt hela morgonen och dagen så hon har inte spenderat så mycket tid med dem ändå...
Men Natalie och jag har i alla fall haft en trevlig dag på straden. Mest sovit, lyssnat på musik och badat. Riktigt skönt. Problemet är bara att man nästan känner sig tröttare efter en sådan dag än va man va innan.

Imorgon är det en ny veckan igen. Känns som att jag har mer energi nu när jag mår någorlunda bra igen. Näsan rinner fortfarande men annars är det bra. Det är nog bra att jag har bytt till fitness programmet för det ger mig lite mer energi. Jag får faktiskt göra saker.
I torsdags var Lizzie och hennes föräldrar på hotellet i Belek och hälsade på. När de kom tillbaka så sa de att deras show är inte så mycket bättre än våra och deras animationteam är inte bättre än vårat heller. Så det gav mig också lite mer energi. Känns bra att veta att vi inte är så mycket sämre än dem som Cino alltid säger att vi är.

Fredag

Idag mår jag mycket bättre. Jag tror att jag verkligen behövde den där kvällen till att bara slappna av och vila på. Så nu är jag tillbaks med nya krafter.

Idag har jag gjort vattengymnastik alldeles själv och det gick faktiskt väldigt bra. Jag hade kul i alla fall.
På eftermiddagen skulle jag ha aerobics. Och det gick ju mindre bra när man inte är förberedd. Jag frågade Cino om hjälp men fick ingen så då gjorde jag det själv. Sen mitt i alltihop så kommer han och ska ta över. Men men, han lämnade mig ifred sen. Men han får ju gärna ge mig lite hjälp och tips.

Överhuvudtaget så tycker jag att jobbet går lite lättare nu. Eller det kan vara så att jag säger så bara för att jag har en bra dag idag eller nåt. Igår var jag redo att åka hem. Igår kändes allt skit, kan ju ha haft att göra med att jag inte mådde så bra heller. Men det blir bättre, och om en månad är det sommarlov och då kommer det vara mycket mer yngre gäster. Förhoppningsvis är det lättare.

Torsdag

Idag har vi bytt aktiviteter. Jag har börjat med fitness programmet och Lizzie har fått ta över sport programmet. Eller ska jag kanske säga darten eftersom de är typ de enda jag gör.
Men eftersom jag inte har gjort fitness programet förut så vet ju inte jag riktigt hur jag ska göra. Så Cino gjorde vattengymnastiken idag så fick jag kolla på. Imorgon kommer jag väl säkert få göra den själv. Problemet är ju bara att Cinos vattengymnastik inte är så rolig. Dali gör de mycket bättre. Så jag skulle ju mycket hellre vilja lära mig av honom. Men det kan jag nog inte säga till Cino. Han skulle nog bli väldigt upprörd då. Så jag tänkte försöka hitta på ett eget vattenpass även fast jag aldrig själv gått på något sådant pass. Kan ju bli spännande.

Idag skickade Cino hem mig. Jag är ju ganska förkyld om man säger så. Jag har gått och snytit mig varje minut (utan att överdriva) och mina ögon rinner hela tiden. Så ikväll när vi åkte in till kvällsmaten så tyckte han att jag såg ut som skit så han tyckte att jag skulle åka hem och sova, och jag protesterade väl inte direkt.
Så det är det jag tänker göra nu. Vila/sova så att jag är pigg och förhoppningsvis mår bättre imorgon.

Tisdag

- Nu är vår första stora dansshow avklarad.
- Andrea har åkt hem till Spanien
- Jag har fått mitt turkiska sim-kort att fungera.
- Några utav mina favorit gäster åker hem inatt.

Ja det är väl typ det som har hänt idag.
Dansshowen gick väl relativt bra kanske. Det beror verkligen på vad man jämför med. Vi visste inte vart vi var hälften av tiden, alla var inte på scenen när de borde ha varit där och ljud och ljus var inte så strålande heller eftersom Abdul kom och var dj och det verkade som han inte kunde showen för han släckte aldrig ner och tände inte när låtarna började heller...
Men roligt hade vi i alla fall. Jag skrattade på scenen medan jag dansade. Det har jag nog aldrig gjort förut. Inte på samma sätt i alla fall. Klart att man alltid ler och är glad men den här gången skrattade jag på riktigt. Det var nära att jag fick ett sånt där skrattanfall som inte går att stoppa. Men jag klarade mig ifrån det.
Men gästerna uppskattade showen och sa att de tyckte att den va jättebra. Och det är väl huvudsaken.

Och ja Andrea valde att åka hem till Spanien istället för att börja på något annat hotell här nere. Så hon åkte nu ikväll innan vi kom tillbaka. Kändes konstigt att säga hej då. Vi har liksom vant oss med att ha henne här nu. Jag kommer nog sakna henne ibland även fast jag inte gillade henne.

Sim-kortet var de tydligen inget problem med, det var telefonen de var fel på. Även fast jag testade två olika mobiler och de funkade inte på någon utav dem. Men när jag testade min tredje så gick de jättebra. Så nu har jag ett turkiskt nummer för er som vill ha det. Vet inte hur mycket nytta ni i Sverige har av det. Det är väl mest för att vi turkar ska kunna ringa varandra här nere.

Efter showen så kändes det som att alla kom och sa hej då. Alla åker inatt. Eller i alla fall många utav dem som jag har spenderat mycket tid med. Så det känns riktigt tråkigt. Men som sagt så kommer det ju alltid nya gäster. Det märkte vi redan direkt efter showen. Vi pratade med några som hade kommit idag och de var väldigt trevliga. Så dem får bli mina nya bästa kompisar. Förhoppningsvis gillar dem att spela dart.

Men nu ska jag sova. God natt!

Måndag

Idag har inte riktigt varit min dag om man säger så. Till att börja med så mår jag inget vidare. Har ont i hela kroppen och känner mig allmänt krasslig. Sen har jag bara hållit på att flytta saker och fixat idag istället för att göra mina gamla vanliga saker. Idag var det även en sån där koll igen. Så Cino kom bara och sa till oss att vara gäster. Eftersom Lizzies föräldrar är här så va ju inte det så svårt för henne. Och jag och Dali tog en varsin solstol och höll hand så vi låtsades vara ett par. Ganska roligt. Skönt att få ligga och sola när man jobbar. Men tyvärr varade inte det så länge... vi var tvugna att jobba igen.
Mitt sim-kort som jag köpte igår funkar inte heller. Så det känns ju himla kul. Ni som känner mig vet hur frustrerad jag blir på tekniska saker som inte funkar. Men jag ska testa imorgon igen annars får jag prata med killen som fixade det åt mig.
Vad har mer gått fel idag?
Jo just det! Jag glömde nycklarna i låset till kostymförrådet idag när vi åkte hem på rasten. Jag letade verkligen överallt efter dem där nycklarna och kunde inte tänka på något annat. Sen var det ju förståss så att Cino hade nycklarna hela tiden. Han driver saker lite väl för långt ibland. Men det är ju i alla fall bra att dem inte är borta.

Annars är Natalie tillbaka från England nu. Det är bra för vi behöver henne. Nu när vi har fått gjort hennes jobb ett tag så är vi glada över att vi inte har hand om minicluben. Natalie gör ett bra jobb.

Ikväll var vi även ute på scenen för första gången. Vi hade danskväll då vi dansar tillsammans med gästerna. Det gick faktiskt väldigt bra och det kändes allmänt lyckat förutom att det inte var så jättemycket folk. Men förhoppningsvis är det mer folk imorgon då jag kanske har haft tid att göra lite mer gäst kontakt under dagen.

Men nu vill jag verkligen sova. Imorgon har vi vår första riktigt stora show med 13 danser i. Och vi kan inte ens alla än känns de som... men det ska nog bli bra. Det ska bli riktigt spännande och kul att få göra dansshower utomhus.

Men god natt

Söndag

Hej hopp!
Idag är det söndag och jag är leeeedig.

Det jag hade tänkt att berätta igår som jag inte hade tid med var att Andrea är nu kickad. Hon jobbar inte på Febeach längre. Det känns helt underbart skönt faktiskt. Så nu ska hon eventuellt börja på ett annat hotell här i Turkiet eller om hon inte gillar det så åker hon hem till Spanien. Så idag har vi träffat massor folk som hon eventuellt ska jobba hos. Jag har fått följa med som tolk. Haha nej då det bara blev så att jag följde med. För vi började dagen med att träffa ett par killar som vi träffade på discot igårkväll sen blev det bara att jag hängde med henne till Manavgat. Hon skulle fixa ett turkiskt sim-kort också. Så nu har jag också ett. Det bara blev så. Så nu har jag inga pengar kvar istället för jag har köpt sim-kort och strumpbyxor för mina pengar. Känns bra. Ingen kvällsmat ikväll då...

Nej men, är det något mer som jag inte har berättat om? Jo just det, jag skrev ju innan att chefen har fått sitt visum och skulle komma i fredags eller lördags. Han har fortfarande inte kommit och vi vet inte när han ska komma. Han har fortfarande problem med visumet.

Och nu när vi är av med Andrea så kan vi få en ny kille. Problemet är att vi är så sent ute så det tar för lång tid att fixa visum och allt sånt till någon nu så vi måste i sånna fall hitta en turkisk kille. Jag vet inte riktigt hur jag känner för det. Jag vet hur det är att jobba med turkiska killar (Cino), inte så enkelt...

Men men, nu tänkte jag vila lite för jag har bara sovit typ tre timmar inatt.

Lördag

Nu har jag inte skrivit på ett tag igen. Nu har det dessutom hänt lite grejer. Men nu har jag egentligen inte tid att skriva heller. Klockan är redan halv sju och jag har varken duschat eller sminkat mig eller något. Jag vet inte ens vad jag vill ha på mig. Så det blir nog ingen dusch för mig ikväll utan nu blir det vä latt försöka list ut vad man ska ha på sig. Ikväll ska vi gå ut men jag tror inte att vi har några gäster som har köpt biljetter så det blir väl kanske bara vi i animationsteamet men det känns skönt för då kan jag slappna av.

Men imorgon är jag ju ledig så då kan jag skriva mer!

Torsdag

Idag har det regnat hela dagen så vi har inte gjort mycket. Spelade kort med några gäster hela eftermiddagen. Det är ett riktigt hårt jobb jag har...

Idag har Andrea stannat hemma hela dagen. Cino sa till henne igår att hon var tvungen att vara hemma och lära sig alla danser. Jag tror att det är som en sista chans för henne att lära sig det nu annars får hon förhoppningsvis åka hem. Igår sa han att han tänkte skicka hem henne och det gjorde mig så otroligt lättad och glad. Men idag sa han att han inte tänkte göra det. Jag vet inte om han skämtar med oss igen, som han alltid gör. Men det fick mig i alla fall att börja gråta. Jag klarar inte av att jobba med henne i 6 månader till. Det går inte! Så nu har även jag gråtit på jobbet. Nu är det bara Dali kvar. Alla har nu gråtit minst en gång på jobbet.
Har vi inte ett underbart jobb?

Men en god nyhet är i alla fall att vår chef har fått sitt visum och kommer att komma på fredag eller lördag. Så det känns väldigt skönt. Hoppas att han är en bra chef, till skillnad från Cino.

Söndag

Första söndagen här när det har varit fint väder hela dagen. Så vi har legat på stranden hela dagen. Riktigt härligt.

Nu har jag glömt bort vad jag skulle skriva för mamma ringde precis...
Men nu ska vi väl gå och äta snart hoppas jag för jag är riktigt hungrig nu.

Lördag

Nu har de kommit en sådan period när jag inte vet vad jag ska skriva. Dagarna rullar liksom på. Jag har en känsla av att den här säsongen kommer att gå ganska fort. Det har liksom redan gått två månader. Hur knäppt är det liksom?

Ikväll har vi karaoke men de är inte många gäster som vill sjunga så vi kommer väl tyvärr bli tvugna till att gör det. Ikväll blir det inte heller någon discotur för alla unga människor som är här åker hem idag.
Så det blir en lugn kväll.

Imorgon är det morsdag i Tyskland. Eller det är tydligen den internationella morsdagen men jag kommer inte ihåg när vi firar i Sverige nu. Så jag har gjort en skylt som det står grattis på morsdag på, fast på tyska då, som ska sättas upp i matsalen ikväll. Och imorgon ska Lizzie och Natalie åka in tidigt på morgonen för att dela ut blommor till alla mammor. Själv så tänkte jag sova länge för att sen gå till stranden.

Torsdag

Idag har lizzie börjat göra kostymer till oss, Dali (den nya killen) har gjort fitnessprogrammet och vi andra har gjort de gamla vanliga.
Idag började vi även lära ut några danser för den stora galashowen som ska vara nästa vecka. Jag börjar bli skapligt irriterad på en viss person som inte kan dansa. Eftersom det är många par grejer i många danser så är de ju synd om den som hamnar med henne. Och idag avr det jag som hamnade med henne. Och jag sa det, det här är den enda dansen jag tänker göra med henne. Jag klarar inte av henne.
Så nu väntar vi mest på att hon ska säga att hon vill åka hem. För Abdul kan tydligen inte bara avskeda henne för det blir för dyrt men om hon själv väljer att åka hem så behöver han inte göra något. Och hon har ju sagt ett antal gånger att hon vill åka hem. Så Abdul har nu sagt att nästa gång hon säger det så åker hon.
Så nu väntar vi bara på att hon ska säga det igen.

Nu börjar jag bli trött på det mesta. Känner att jag behöver lite ny energi. Vet inte vart jag ska få den ifrån bara...

Onsdag

Idag har varit en konstig dag. Men här finns det väl inga normala dagar känns det som.

Idag har en tunisisk pojke kommit hit! Tjoho! Han hade dock suttit på flygplatsen i Istanbul hela natten så han var skapligt trött när han kom hit imorse. Men nu är han här i alla fall. Och förhoppningsvis kommer chefen snart också. Det verkar dock vara lite problem med hans papper så det kanske tar ännu längre tid.

Idag har Abdul kommit också. Det var ju på tiden. Så nu börjar saker komma iordning och nu ska vi börjar repa på den stora öppningsshowen som vi ska ha när vi börjar vara på scenen utomhus förhoppningsvis nästa vecka.
Så Lizzie är på hotellet i Belek nu och tittar på kostymer så att vi har allt och vi har även lite mer smink från förrådet. Så nu ska det nog bli bra det här. Kan man ju hoppas iallafall. Imorgon kommer jag säkert tycka någonting annat.

Tisdag

Tisdagen är kommer och vi har fortfarande inte fått våran lön och inte heller har chefen och de andra tunisiska pojkarna kommit hit. Det är inte mycket action i Turkiet.
Men vi roar oss på annat vis här i Turklandet. Här lever vi som i en dokusåpa som min mamma vill kalla det. Och den fortsatte idag. Inte lika dramatiskt tänkte jag först säga men jag tror jag tar tillbaka det. Andrea har återigen sagt att hon tänker åka hem. Men det är ju inte första gången hon säger det. Så vi får väl se om det blir något av det också...

Men men, livet går vidare.
Idag åker Peter hem. Peter är Lizzies pojkvän. Känns lite konstigt eftersom han liksom har blivit en del av gruppen nu men samtidigt så tror jag att det är bra att han åker eftersom de bråkar så mycket hela tiden.
Men ny vecka = nya gäster.


Måndag

Nu har jag redan hunnit glömma vad jag har gjort idag. Jag tänkte skriva tidigare idag på vår rast men då somnade jag istället. Det känns som att varje dag är uppdelad i två delar, före och efter vår rast. Så min veckan har dubbelt så många dagar. Hehe.

Nej men idag har vi spelat in en film. Eller det var hotellet som skulle filmas men vi fick agera skådespelerskor. Mest Natalie och Lizzie men jag och Andrea var med på ett hörn också. Vi skulle träna i gymet medan de filmade. Så det känns faktiskt lite i mina vader redan nu.

Annars har faktiskt den här dagen gått förvånadsvärt bra om man tänker på att Cino inte har pratat med oss på ett par dagar och gjorde det inte heller i början på dagen. Men det har gått bra. Eftersom Lizzie och Natalie spelade in film hela dagen så har jag och Andrea varit själva idag. Men det gick faktiskt väldigt bra.

Nu är jag på väg att somna igen. Så det är väl lika bra att borsta tänderna och lägga sig på riktigtl.

Söndag

Det är söndag och fint väder. Det är ju helt fantastiskt!
Idag känner vi inte för att göra något speciellt men jag behöver köpa lite grejer och sen vill vi nog mest bara ligga på stranden och sova.

Jag tänkte sätta igång en tvättmaskin men tvättmaskinen verkar vara trasig. Så det känns ju himla bra. Jag har inga kläder och ingen tvättmaskin och inte tillräckligt med pengar för att köpa nya kläder.
Känns bra.

Gårdagen var en skitdag också. Alla var arga och ledsna och återigen så grät alla. Jag förstår inte varför det ska behöva vara så här. Men Natalie ringde Abdul och han sa att Cino får flyttas till ett annat hotell så kommer Abdul till oss så länge medan vi väntar på chefen som fortfarande inte har kommit. Vet inte om jag ska känna mig lättad eller inte. För Cino var nog ganska snäll mot oss ändå och skyddade oss men samtidigt så var han helt knäpp ibland och gick inte att kommunicera med. Men det är nog kanske bra att vara ifrån honom. Känns ändå lite tråkigt om jag aldrig kommer att se honom igen för nu har jag liksom börjat bli kompis med honom.

Men men, idag är det söndag och då vill jag bara ha en bra dag. Hoppas att Natalie vaknar snart så vi kan komma iväg. Jag ska nog springa ner och kolla på tvättmaskinen en gång till för att se om den är fixad.