19.28

Ligger just nu och myser och tittar på kyle xy. Åt nyss våfflor så nu är jag jättemätt. Har fortfarande väldigt ont i tänderna så jag mår illa om jag äter något som är hårdare än det.

Imorgon är det öppethus på skolan så jag ska dit vid kl 12. Efter det så åker jag hem och vilar lite för det tror jag att jag kommer behöva då. Sen ska jag till stan för att käka och efter det blir det skylten för att lyssna på Kristian Anttila. Ska bli kul.

Fredag

Snack om välgörenhets föreställningen idag. Känns väldigt bra och nu ska vi ta tag i det här. Anki och jag började direkt. Så nu har vi kommit igång. Har massor bra ideér ska bara försöka se om det är realistiskt också. Spännande.

Nu är jag extremt trött men jag vill få massor läxor gjorda så jag slipper stressa nästa vecka. Blä !


Onsdag

Jag vill inte vara hemma just nu. Känner mig dum och får förmodligen fler att känna sig dumma.


Tisdag

Förintelsens minnesdag. Får aldrig glömmas bort.

Nu när folk har slutat med att heta Andreas så heter alla Alex istället. Vad kommer härnäst ?

Tittade på film på baletten idag. Dansfilmer. Intressant. Har fått uppgift på det också så det är väl mindre kul men bättre med sådana uppgifter än dem som man ska leta tidningsartiklar.
Sen hade vi so, lunch och matteprov. Provet gick väl lite så där. Efter det så begav sig hela klassen till biblioteket. Där hade vi en dansföreställning eftersom det är förintelsens minnesdag. Inte så mycket folk och inte särskilt kul men tufft att säga att man har dansat på biblioteket.
En kort fika sen åkte jag hem. Nu är jag trött som bara den och vill egentligen bara sova men känner att jag skulle sova bättre om jag hade hittat en artikel till engelskan. Eller va fan jag skulle förmodligen sova ganska skönt i alla fall.

Igår var en trevlig dag. Jazz, håltimme, lunch, bild och sen kemiprov. Det där provet alltså. . . xD
Efter skolan så var jag sällskap till Sofie, Jimmie och Alex. Vi dansade och sjöng. Sen bagav sig jag och Sofie till Ikano. Där shoppade vi både det ena och det andra. Det ena mer nödvändigt än det andra. Sen hamnade vi på Mcdonalds. Satt där i några timmar och pratade, sjöng och spanade.

Söndag

Har egentligen inget intressant att skriva. Har mest pluggat hela helgen, sovit och kollat på tv.

Igår kom Anna och Andreas hem. De hade tydligen haft väldigt trevligt.
Åkt skidor hade de gjort.
 Andreas hade aldrig gjort det förr så han upptäckte att det var väldans roligt.
Så igår satt vi och prata jättelänge hela familjen. Det var länge sen och jag har nog saknat det utan att jag vet om det. Sen låg vi och sov till wallander. Brukar aldrig kolla på wallander men mamma och Lasse tyckte att det var dags eftersom de inte tyckte om den där filmen som gick på tv.

16.54

Jag är dålig på att plugga.

Har vart och handlat. Godis.

Lördag

Igår fick vi reda på våra temagrupper. Intressant. Så jag ska väl försöka börja tänka på det lite. Men känns svårt eftersom jag inte riktigt har förstått vad temat går ut på. Men det löser sig.
Efter skolan samlades tvåorna och treorna i aulan för att ge lite blommor och choklad till vår lärare.
Sen gick jag, Alex, Sofie och Jimmie till sf för att kolla tider till bion. Sen åkte jag hem. Vilade lite och lämnade grejer och sånt. Sen åkte jag tillbaka till stan igen för att se på bio med samma folk. Changeling. Jättebra. Sorglig.
Efter bion gick vi till five tastes för att käka lite. Blev en halv kebabpizza och pommes. Pinsamma vinkningar, inspaningar och läskiga kineser.
När vi tänkte dra oss hemåt så ändrades planerna plötsligt och istället så hamnade vi hemma hos Jens i lambo-town. Hans granne Jonatan kom också på besök. Trevliga pojkar.
Sen fick jag gå hem ensam genom hela lambohov. Kallt och blåsigt. Stackars mig.

Idag så är det plugg som gäller. Måste tyvärr säga att det är samma sak som gäller imorgon. Fattar inte vissa saker heller. Så mitt hopp ligger på Andreas som kommer hem ikväll. Han ska få hjälpa mig med både matten och naturkunskapen. Kul att komma hem.

21.09

Evelina är hemma igen !
Måste ses så du får berätta allt om resan.
Men vet inte riktigt hur jag ska hinna med det men det får väl bli nästa vecka eller nåt i den stilen.

Nu har jag läst igenom kemi papprena i alla fall så då kan jag ju känna mig lite duktig. Men då kom jag på att jag har ju två labbrapporter att skriva också. Jag vet inte ens vad jag ska skriva men jag kluddrar väl ner nåt så får väl Tony säga vad han vill.


För er som är intresserade så har min vackra klass skapat en nästan lika vacker blogg.

http://tvade.blogg.se

Mycket läsvärd.                                 Kanske inte


Onsdag

Började dagen med en sminklektion. Ganska tråkigt och onödigt om du frågar mig. De flesta vet väl hur man sminkar sig och på scenen så är det bara att överdriva det. Så alla dansare på skolan har idag gått runt och varit översminkade. Väldigt charmigt. Vissa passade dock väldigt bra i det. Jag har fortfarande inte tagit bort mitt och jag känner hur min hy börjar protestera nu.

Nu är jag klar med engelskan. Känns bra. Inte alls sista minuten eller så.
Så nu tänkte jag att det var dags att börja plugga kemi. Eftersom det är ett ganska tjockt häfte som kan vara bra att i alla fall ha börjat läsa på tills på måndag. Blä vilken plugg helg det här måste bli. Matten har jag inte heller hunnit med än men den får göras någon annan dag.

Tisdag

Balett, So, Matte, Engelska. Tisdagar måste ändå vara den tråkigaste dagen i veckan. Bara teori ämnen. Men jag klarade av den här dagen också. Slapp matteprovet så nu har jag istället massor att göra till nästa vecka.
Matteprov, kemiprov, so pappret och engelskan. Sitter just nu och försöker göra engelskan tills på torsdag. Har tvn på samtidigt så det går ju inte så värst bra.
Efter skolan idag så gick jag, my, anki och alex till mcdonalds för att äta. Det var trevligt och mycket roligt. Sen gick vi tillbaka till skolan för att byta om och vänta på att tiden skulle gå. När klockan började närma sig sju så gick vi till kulturskolan. Där visade vi upp vårt gamla tema och pratade om vår skola. Det gick bra men vi pratade kanske lite VÄL mycket.

Imorgon är det onsdag och då försvinner vår danslektion för vi ska tydligen ha en sminklektion istället. Skumt. Men det kan ju bli spännande. Sen om jag har tid så kanske jag ska övningsköra lite med mamma.

19.00

Jag lyckades så klart somna i mitt "pluggande". Men nu är jag vaken igen och ska sätta igång igen men först lite mat.
Tony sa att vi fick göra matteprovet nästa vecka istället så jag tror det blir bäst så, så fokuserar jag på engelska redovisning på torsdag istället.

Måndag

Pappa kom till slut iväg till akuten och kom hem vid 1.00 i natt. De visste inte vad det var för fel på honom så de gav honom lite medicin och skickade hem honom. Nu när han vaknade i morse så var allt borta. Skumt.

Nu äntligen har jag kommit hem. Men egentligen vill jag väl inte vara hemma för då måste jag göra läxor. Nu när jag kom hem till lambo-town så upptäckte jag att trådlösa internet fungerar. Yey ! Men när jag satte igång datorn märkte jag att det inte var något att bli glad för. Va sakta det går !

Imorse hade jag min sista körlektion nu på ett tag. Ska vänta ett tag och köra mycket hemma istället. Bra det tror jag. Börjar nog bli lite irriterad på alla dumma regler annars.
Idag har vart en ganska slapp dag. Jazz som var jättekul och sen musik som också var jättekul. Sen bild som var ganska trevligt. Vi fick rita av varandra utan att kolla på pappret. Snyggt må jag säga. Sen naturkunskap som var enormt trist. Gjorde inget vettigt förutom två labrationer som jag nu måste skriva en labrapport på. Blä för labbrapporter.

Nu ska jag göra engelskan !


Söndag

Pappa är sjuk. Blir lite rädd. Efter mycket övertalning från min sida så ringde han till sjukvårdsupplysningen och de sa att han borde åka till akuten.
Knäpp är han ! Det första han börjar göra är att byta om och fixa till sig. "Tänk om de är en snygg som säger att jag ska strippa." Ja det är det säkert. "Jag borde duscha också, och jag kan ju inte ha de här fula strumporna". Som sagt var, knäpp.


Helgen

Fredagen blev tillslut jättebra. Skolan var lite seg, hade ingen sal att öva i så det slutade med att vi satte oss och väntade på att tiden skulle gå så vi fick äta mat. Efter lunch så åkte jag hem och vilade ett tag för att sedan fixa mig och åka in till stan. Där träffade jag Stephie, Emma och Sofie vid sf. Vi köpte biljetter till Benjamin Buttons och sen gick vi och köpte godis och popcorn. Filmen var jättebra ! Sofie grät en himla massa där på slutet.
Efter filmen gick vi till Ming palace för att äta. Hände en himla massa grejer hela tiden. Vet inte riktigt vad jag beställde för mat heller. Roliga människor som jobbar där. Trög toadörr har de också. Jag grät nästan mer på resturangen än vad sofie gjorde till filmen. Bara att mina tårar var glädjetårar.

På lördagen var det tidig uppgång. Skulle vara i stan vid tio. Ledarutbildning. Ganska tråkigt men inte jättetråkigt. Trevligt folk var det i alla fall. Det här höll på hela dagen fram till kl 18. Då var jag trött och gick hem till min fader och la mig på sängen en stund. Efter ett tag fick jag ta mig i kragen och släpa mig till Emma. Var jättetrött men blev lite piggare av promenaden. Hos Emma var det singstar kväll med folk från klassen plus Dinisen. Försökte oss på att göra fina godisar i form av frukt doppade i choklad. Blev inte så lyckat pga Dinisens förslag att lägga in dem i frysen. Men vi hade jättekul. Jag hade det i alla fall. Lite övertrött kanske. Tror dock bestäm att det finns ett ord som heter beskyldigad. Ska kolla upp det.

Idag (söndag) så var det ledarutbildning igen. Men idag började den ännu tidigare, kl 9 och fick sluta vid 14. Grymt trött var jag när jag kom hem. Sov i några timmar och nu hamnade jag här. Borde göra lite matte eftersom det är prov på tisdag men jag har varken lust eller ork.

Fredag

Sitter för tillfället i skolan. Har inget att göra eftersom jag har skrivit klart stafettskrivningen och kollad bdb och bloggkoll. Så nu ska jag väl gå ner till klassrummet och socialisera mig lite.
Tematräning sen. Förhoppningsvis kommer vi ihåg allt.
Har också fått reda på svenska A betyget och jag kan säga att jag är nöjd. Jag är tydligen motsatsen till våran svenska lärare när det gäller att skriva texter.

Körlektionen imorse gick bra. Det är dock inte lika kul längre. Måste öva på lite saker hemma så min syster får sluta att sno bilen.


Torsdag

Idag har varit en bra dag. Utan att egentligen vara särskilt speciell så var den bra.
Har vart bra dans hela veckan.

Imorgon så har jag körlektion 7.15 så jag övernattar hos min fader så just nu sitter jag i hans lägenhet alldeles ensam. Det sammanträffade ju otroligt bra att han skulle åka bort just idag när jag tänkte komma hit. Vi som inte träffas så ofta. Men vi ses på söndag i alla fall.
Imorgon så har vi en kvarts sovmorgon och börjar svenskan kl 9.00. Efter det så har vi tema träning. Gammal tema träning. Vi ska visa upp en del av vårt förra tema på kulturskolan på tisdag så vi tänkte att det vore bra att gå igenom det innan.
Efter skolan så blir det bio. Changeling eller vad den heter. Trevlig trevligt.

Paus

Nu börjar allting trappa upp igen. Redan. Har bara gått två veckor i skolan och jag är redan trött på det. Jag vill inte gå dit mer. Av olika anledningar som inte tänks ta upp här. Jag säger bara usch för allt just nu. Men den här gången ska jag fan i mig inte gräva ner mig.

Temaintro idag. Det ska bli väldigt spännande det här. Vet dock inte vilka personer jag ska välja. Ska fundera på det ett tag till. Men det blir nog bra.

Tisdag

Kom nyss hem och sitter just nu och äter kvällsmat i form av korv med bröd. (Kände dock efteråt att jag var mer sugen på pasta.) Skolan var lång och seg idag. Blir segt om man har för många teori ämnen. Hur ska man kunna stå ut med matte i en och en halv timme ?
Efter skolan så skulle jag till körskolan och betala men så blev det ju såklart inte. Istället så hamnade jag på waynes med Sofie, Jimmie och Alex. Men det var nog trevligare än att göra av med pengar på körlektioner. Jag tog en is chai latte så då kan jag ju nästan säga att jag har smakat en chai latte. Vet inte riktigt vad jag tyckte. Helt okej. Smakade lite risgrynsgröt.
Sen skulle Sofie till hennes moster så då följde vi henne dit. Sen fortsatte vi andra till Alex mormor för att sedan bege oss hemåt. Alex var så snäll att han skjutsade hem mig. Himla bra att bo i lambohov ibland. Vi stannade till i lambohovskyrkan också för att spana in deras nya ungdomsrum. Väldigt vackert.

Igår morse hade jag min första körlektion på körskolan. Det gick faktiskt ganska bra. Jag körde inte för fort iaf. Tvärtom. Men det kändes bra och läraren var trevlig så det ska nog gå bra det här. Gäller väl bara att jag ska pallra mig dit och betala någon gång också. Sen så klippte jag mig igår också. Inte så stor skillnad men det känns fräschare. Känner att jag inte vill ha någon stor förändrig när det gäller håret. Är ganska nöjd så som det är.


Imorgon har vi modernt istället för balett ! Jag ska försöka komma ihåg det. Det var något mer jag skulle komma ihåg. . . Nae. Bortglömt.


Top model

Har hört att folk har pratat om det men har inte sett det själv. Just nu ser jag på det och herregud ! Töntigt.

17.24

Jazzen gick bra. De tyckte om modernt. Om man ska kalla det modernt men det ska man nog. Så nu är det ungefär tre veckors uppehåll till nästa termin börjar.

Imorgon måste jag upp tidigt. Ska till körskolan kl 8.00 och måste vara där tidigare för att betala. Sen ska jag försöka hinna till jazzen i tid. Efter jazzen så har vi sång. Det ska bli kul. Vet inte riktigt vad jag ska förvänta mig. Har ju ingen aning om vad som kommer hända. Efter skolan så har jag klipptid. Känner att det behövs. Har ganska slitna toppar nu plus att luggen börjar bli lång.

Imorgon så åker Evelina också. Till sthlm just då för att sen fara vidare till Egypten. Jag vill också ! Jag vill ha värme, sol och bad. Istället får jag vara kvar här i huset på prärien där det är ensamt och kallt. Halt ute är det också.

Nostalgi

Sitter och tittar i min bdb. De första bilderna.
Jag kan ju inte längre förneka att jag var en liten fjortis då men 2006 kommer ändå alltid vara det bästa året någonsin.
Inget slår 2006 !

Söndag

Sista jazzlektionen idag. Hoppas bara att inte salen är dubbelbokad eftersom jag har glömt att säga till att jag ska vara där idag. Men det blir ju spännande att se. Nästa termin drar igång snart igen. Om ca tre veckor. Jag som hade hoppats på en lång paus. Men en lång paus får jag i sommar. Om jag inte jobbar hela sommaren i år igen. Men det vill jag inte så jag hoppas på endast 4 veckors jobb och inte 6. Vill hemskt gärna åka utomlands också. Men då måste ju bara mina föräldrar godkänna det. Får väl se hur det blir med den saken. Ser lite mörkt ut just nu.

23.09

Idag har varit en seg dag. Igår var en bra dag. Först skola med endast två lektioner. Moderna var faktiskt väldigt rolig. Sen svenska som inte var särskilt ansträngande. Staffetskrivning. Vissa blev ju knäppare än andra om man säger så.
Efter skolan gick vi till cafe M och fikade och väntade på att klockan skulle närma sig tre. När den gjorde det begav vi oss till forumteatern där ettorna skulle ha deras temaredovisning. De är väldigt duktiga de där ettorna. Väldigt bra för att vara deras första tema. Kommer nog utvecklas en hel del de här tre åren.

När showen var slut så gick jag och Evelina och väntade på Malina. Sen tog vi oss ut till Lambo-town för att de skulle få se mitt nya fina hus. Vi lagade mat och titta på let's dance. Vi var alla väldigt trötta så det var slappt och trevligt.

Lördag

Nu äntligen har vi internet !
Märks att man har vart borta från det ett tag när man har 38 mejl och ca 200 nya inlägg på bloggkoll. Kommer inte orka läsa allt. Tv har vi nu också. Så just för tillfället är det körslaget som visas. Idag har jag inte gjort något särskilt annars. Mest tittat på tv och försökt att läsa lite. Har fått i uppgift att läsa Romeo och Juliet i skolan. Men jag var lite okoncentrerad för att hänga med så jag kommer nog få läsa om några sidor.

Nu har det ju egentligen hänt både det ena och det andra som inte har hamnat här på bloggen på grund av internets frånvaro men jag tänker inte uppdatera så där värst mycket. De som känner mig vet att jag inte har något vidare bra minne så jag skulle förmodligen inte kunna uppdatera så värst bra även fast jag försökte.

Snart blir det hemmalagad pizza men nu är pausen i körslaget slut.