Torsdag

Jag tänkte börja med att framföra ett litet klagomål till mina vänner som är skapligt dåliga på att uppdatera sin blogg.
Ta åt er om ni känner er träffade. men visst man måste väl kanske inte uppdatera varje dag. kanske inte har så mycket vettigt att säga. men vad spelar de för roll. min blogg är väl ganska långt ifrån vettig och intressant. :P


imorgon är sista dagen på jobbet ! :D
ni får ursäkta om jag tjatar men de känns bara så jävla skönt.
blev erbjuden ett kvällsjobb. ca två timmar per dag. men jag måste nog tacka nej till de. jag kommer ju bryta ihop om jag ska till skolan sen jobba och sen hem och göra eventuella läxor plus alla danskurser. jag hade nog tänkt att gå två danskurser och sen kommer jag ju vara lärare för en. fast jag kommer inte ihåg vilken dag de va. jag borde kolla upp de där och börja planera lite snart kanske. men de kan jag göra efter gävle resan.
eller jag kanske ska börja med att flytta.

om en timme ska jag på stan och träffa alex och sofie. vi ska käka och gå på bio.
batman filmen blir de och jag tror den kommer va grymt bra. alla säger ju att den är så bra och den har fått skitbra recenssioner. till och med anna tyckte den va bra och hon är väl inget fan av sånna filmer :P

Onsdag

2 arbetsdagar kvar.

drömde två mardrömmar inatt.
först va typ jag och anna dödsdömda för vi hade gjort nånting. så vi skulle få en yxa i huvet.
skit äckligt va de. anna var beredd att dö och satte sig i soffan och väntade men jag var verkligen inte villig att dö.
riktigt dramatiskt blev de.
den andra drömmen var lite osammanhängande (som de flesta drömmarna) jag var på jobbet och då kom emma. hon hade klippt sig. men de va fint. sen gick jag in i hissen och där va kerstin. men hissen blev helt konstig så den började störta neråt så som de gör på filmer. så jag tryckte på stopp och då stannade den mittemellan två våningar så man inte kunde komma ut. så då tryckte jag på den där nödringklockan. men när jag tryckte på den så började hissen störta igen. så jag höll på så där. stopp. störta. stopp. störta. läskigt.

ska till pappa ikväll och käka kvällsmat. eller vi ska väl käka på stan. någon uteservering vore trevligt.
men jag undrar lite hur den här kvällen kommer sluta. jag är på lite halvdåligt humör och anna är skittrött och de verkar pappa också vara. 
sen ska vi titta på möblerna hos pappa. se om de är nåt vi ska ha med i flytten på lördag annars ska han sälja de mesta.

Tisdag

min farmor ringde nyss till mig bara för att säga att jag är en mört.
nödvändigt samtal.


nu är det bara tre arbetsdagar kvar ! fy fan va skönt :D jag är så lycklig.
men jag skulle kunna vara lite lyckligare om de inte va så att de fina vädret försvinner lagom tills jag blir ledig.



-

längtar efter det man inte har.
längtar efter det man kanske kan få.
men vad i helvete sluta längta ! det kommer, jag har hela livet framför mig

Lördag

Sthlms resan är nu avklarad och nu är det endast tre veckor kvar på lovet om jag inte tänker fel just nu.
imorrn vill jag hemskt gärna åka båt så jag ska ringa till pappa och fråga om han hade planerat det eller om han redan är på plats. det är ju så fint väder så jag måste bara få komma till lite badvänligt vatten.

jag fick övningsköra på väg till sthlm. men bytte efter vi hade passerat nkpg. kände att jag började bli lite ur balans :P
men vi kom fram levande. vi bodde på ett hotel i bromma så det var där vi landade. men vi gick väl mest in och vände. tog tunnelbanan in till sthlm och gick runt i gamla stan. på vägen dit gick vi in i zara affären. jag förälskade mig i ett par byxor som var för små (men de skulle ju va så JÄVLA snygga om de hade passat) och en klänning som var sönder i en söm.
så de blev inget köpt :( så vi strosade runt på gatorna i gamla stan och käkade på en restuarang som anna hade vart på förut och de skulle tydligen vara jättebra service. men de va fullt på uteserveringen så vi fick sitta och ta en liten fördrink nere i källaren så skulle servitören komma ner och säga till när första bordet blev ledigt. men v tröttnade efter ett tag så då gick lasse upp och då blev de tydligen ett bord ledigt. trångt var de på de där lilla bordet. men de va ju mysigt. men lite klantig servitör kanske och så bytte han språk hela tiden. men de va kul iaf.
på lördagen gick vi upp och käka hotel frukost. alltid lika gott.
sen var de att göra sig iordning och ta sig in till stan. jag köpte en del saker men inte de som jag egentligen behövde. typiskt. men jag får väl helt enkelt börja använda klänningar lite mer :P


nu ska jag ringa min far.

Torsdag

en jobb vecka kvar.

imorrn blir det avfärd mot sthlm. det ska bli kul. jag behöver verkligen kläder. skor också.
men så kom vi nyss på att pridefestivalen är då. det är ju lite blandade känslor över de. skitkul att se men jobbigt att de kommer va mycke folk.
så idag har jag packat. dels till sthlm och dels flyttlådor. känns lite jobbigt att packa ner hela ens rum samtidigt som man försöker bo där. men skräp sakerna kan jag ju packa ner. och det är väl de jag har gjort.

nu ska jag sova. god natt.


Tisdag

känns som att det inte är mycket som har gått min väg idag.
morgonen var segare än någonsin, vaknade nog aldrig riktigt, kändes som att jag fortfarande sov när jag cyklade till jobbet. så då tänkte jag att jag skulle göra klart allt snabbt så jag kunde gå hem och sova sen. när jag kommer till jobbet får jag den glada nyheten att emma hade andra saker som jag kunde göra när jag var klar med det dagliga städet. tjoho !
så jag segade ganska mycket för att slippa göra det där andra. sen har jag lyckats tappa en del grejer också, soporna åkte i backen så jag var tvungen att göra om allt plus att jag tappade toaborsten på skon (!) uschaan.
sen inte nog med detta utan avslutningsvis så lyckades jag sätta på ett larm också. typiskt. evelina, mobba mig inte och berätta inte för din pappa. tack.


nu är det bestämt att vi ska till sthlm på fredag :D
då blir det förmodligen att köpa nya skor. (toaskor, blä)
men annars tänkte jag att jag skulle hitta massor skitsnygga kläder som inte är för dyra. jag är ju trotsallt lite snål även fast jag har massor pengar nu från lönen :D jag vill ju inte att pengarna ska ta slut liksom.

Söndag

orkar inte säga så mycket mer än att jag har haft en grymt bra helg :)
det är nog mer noggrant beskrivet i bilddagboken så jag orkar inte dra det igen.

men nu har mamma kommit hem så jag ska prata lite med henne :)

Fredag

Äntligen fredag !

snart blir det en cykeltur ut till berg med evelina. eller snart och snart. hon verkar ta tid på sig :P
då ska vi sova hos farmor och imorrn blir det att titta på håkan hellström. köa hela dagen lång.
evelina tänkte cykla hem mitt i natten sen men jag tycker att det låter lite dumt så jag sover en natt till och åker hem på söndagen istället. trist att cykla själv men skit samma. känns dumt att åka mitt i natten när det är mörkt och man kommer säkert va skittrött. bättre att gå hem till farmor som har ett varmt hem och sova lite.



hörs på söndag (kanske)

Torsdag

snart ännu en jobbvecka avklarad. bara två kvar. fy helvete va sakta det går.

idag är min ta-det-lugnt-dag. kände att jag behövde det.
igår och i tisdags var det dans med petra. kul att dansa igen, hade nästan glömt bort hur man gjorde.
men bra att det bara var två dagar för det blev så himla jobbigt att först jobba i 6 timmar och direkt efter stressa till fitness för att dansa i en och en helv timme. så därför hoppas jag verkligen att jag slipper jobba vecka 33 när den andra workshopen är. om jag jobbar då med så får jag bara två veckors ledigt på hela sommaren (!) så ska det inte vara. jag är faktiskt bara ett barn. jag ska inte behöva jobba jämt. välkommen till vuxen livet.


Håkan på lördag ! ska bli skitkul. hoppas på bra väder men tidningen säger väl att de ska regna. hoppas att den är okunnig.
så det blir att cykla till berg imorrn med evelina. då ska vi sova hos min farmor och sen ska vi köa hela lördagen. längst fram ska vi stå.

batman filmen på tv på söndag. GLÖM INTE  !

Söndag

kom nyss hem från en liten trip.
i fredags kom pappa och hämta mig och vi for ner till Loftahammar. där ligger nämligen båten som han har köpt.
skitfin var den. så på fredagen bryggseglade vi och tittade runt i "staden". på lördagen när vi hade vaknat åkte vi iväg till västervik. vi la oss i hamnen precis i stan. skitcoolt. så då tod vi en sväng på fots genom staden för att sedan sätta oss i båten och kolla på folk. men sen kom de en liten regnskur så då la vi oss och sov och sen när vi vakna så var de strålande solsken igen. praktiskt. men vi kände inte för att spendera natten mitt i västervik när de va visfestival och allt. vi skulle nog bli himla populära så att alla fullisar som springer förbi vill ner i båten och kolla. så vi åkte ut en sväng och la oss vi en ö istället. supermysigt :)
på söndagen så var de hemresa. så inte så mycket att berätta om de.
det var skönt med en sån här helg. väääldigt lungt blev de eftersom jag inte fick med mig någon. men lugnt och skönt blev de. så nu borde jag ju ha laddat upp så jag orkar med ännu en till jobb vecka.
nästa helg blir det håkan hellström ! :D


imorrn ska jag dansa för första gången på hela sommaren. men vet dock inte vart. kan gissa på fitness men hon har ju inte sagt nåt. det löser sig säkert.

har bränt mig som fasen på armar,bröstet och näsan. ser förjävligt ut plus att det inte är så skönt.
det är ganska effektivt att va ute på havet. man får färg !
det känns som att de gungar hela tiden. huvet har väl vant sig med att det gör de så nu tycker jag att det fortfarande gör de. precis som när man har åkt karuseller en hel dag. då känns de också som att det gungar när man går och lägger sig på kvällen.

Torsdag

fint väder idag. jag vill göra något. men vet dock inte vad. känns dumt att sitta inne. har iaf vart ute ett tag.

nu är jag snart klar med tavlan till linnéa. skönt att få de gjort. hur de ser ut är ju en annan sak. vet bara inte vad de ska va för bakgrund. hon kommer till linköping om två veckor så då vore de ju bra om den va klar.

i helgen kanske de blir västervik. hoppas hoppas hoppas på bra väder. vore skitkul att åka båt. det va länge sen.

Onsdag

efter den här veckan så har jag gjort hälften av alla mina jobb veckor :D tjoho. fast man kan ju också se de som så att jag har lika många kvar. men jag tycker att det är roligare att tänka positivt så hälften gjort är tankarna i mitt huve.

idag fick jag sms av eveloj som fråga om jag ville hitta på nåt, det resulterade i en resa till Motala. åkte buss hur länge som helst. Emelie-tysts mamma kör väldigt sakta xD när vi kom fram så hade vi missat bussen till Evelinas farmor så vi gick. jag hade ingen aning om vart vi var med Evelina hade väl en liten aning iaf. tur det. det känns alltid tryggt med dig <3
tillslut kom vi fram och överraskade tanten. hon var söt. jag fattade typ inget av vad hon sa. det var ju typ danska.
sen traskade vi vidare till varamon badet. kallt som fan va de i vattnet. fick ju ont i fötterna för att de va så kallt.
men nackdelen med de där badet är ju denna sand som är överallt. men den är ju iofs ganska rolig att leka med. vi skulle haft med oss hink och spade. att vi inte tänkte på de.


Måndag

hm. . vet egentligen inte varför jag loggade in här. jag har inget att skriva. har inte hänt något idag. jobb. hem. skopunkten. hem. stanna där.




intressant.

.

Norrköping igår. började gå försent till tåget. som vanligt. men jag hann. träffade sofie där och sen mötte vi anki och alex när vi kom fram. glass blev de sen. fick lite panik när jag skulle välja så de bara blev något.
sen gick vi till biblioteket, ranta runt på stan och sen hem till alex.
där fick vi se hans rum och sen spelade vi buzz och blev hungriga. då blev de pizzerian. efter det kollade vi på sex and the city boxen.


idag är min vilodag. jag ska inte göra ett skit. just nu tittar jag på crowned eller vad de heter. den där skönhets tävlingen. ganska kul. dåliga är dem xD

Fredag

jag kommer inte ihåg när jag skrev nåt sist så jag tänkte göra en liten uppdatering. jag är ganska dålig på uppdateringar jag vill liksom skriva ner allt precis efter allt har hänt. men de går ju inte riktigt. men här kommer en liten snabb sumering från i tisdags för måndag vet jag inte vad jag gjorde på. 

Tisdag: Jobb. Hem och sova. Andreas kom hem till oss. Sen gick vi till pappa. Där blev de prat och mat. Trevligt.

Onsdag: Jobb. gå till waynes och vänta på Sofie och Emma. Sofie kommer och ser inget. xD sen kommer Emma och hennes farfar också. men han hade väl inte tänkt att fika med oss så han drog sig någon annan stans. Under fikandet var det meningen att vi skulle ge Emma en liten uppdate på vad somhar hänt i Linköping.  Men som sagt, jag är dålig på uppdates så de blev väl inte så mycket med de.

Torsdag: Jobb. Fick sluta tjugo minuter tidigare för att jag skulle hinna med allt. Det gjorde jag också. men alltid skönt med lite extra tid :) först ner till resecentrum och ta ut pengar och fylla på busskortet. Sen till ica och köpa nåt att dricka. Ställa cykeln vid abisko och sen vänta på bussen till berg. Ta en sväng förbi Olles grav. Plockade en söt blomma vid vägkanten som förmodligen ruttnade efter bara någon timme men det är väl ändå tanken som räknas. Sen traskade jag hem till farmor. Där var även Anna som hade jobbat ihop lite pengar där på förmiddagen. Vi fick jordgubbar och glass. Sen gick vi till kanalen och solade. blev inge bad för de blev kallt och mulet. Träffade vår farbror med familj där och sen träffade vi Emelie och sen träffade vi Novin. Folket samlas alltså vid bergs slussar. just so you know.
Andreas kom och hämtade oss så att vi fick se hans hus. Plus hans familj och massor barnkort. Gulligt.
Efter det snodde vi familjens cyklar och tog oss till Svartefors. Där blev de ett dopp. Inte så kallt faktiskt.
Vi var bjudna till farbror Tomas på grillning så det var dit vi for sen. Efter ett antal timmar där kom vi hem så jag fick sova.

Fredag: Jobb. Fick sluta tidigare även idag. Så jag åkte hem och åt lunch istället. Farmor tittade in och fick kort och sen så åkte vi till tift för att plocka jordgubbar. Men de va stängt så vi åkte vidare till Ljungsbro. så nu har vi massor jordgubbar hemma. på vägen tillbaks skulle vi tanka och det tog hur lång tid som helst bara för att min farmor inte vill backa. Varmt var det också. Jag har kommit fram till att min kropp är ganska känslig mot solen. Jag blir bränd och får ont i huvet och mår illa väldigt lätt av solen. Min kropp gillar alltså inte solen men jag gillar solen. En ganska crapig kombination.  IAF ! Tillslut kom vi hem och då sov jag en stund och sen vaknade jag av att Anna hade gjort rabarberpaj. Gott ! Vad söt hon är :)


Den här kvällen tänker jag inte göra många knop på. Även fast jag borde städa mitt rum. Men jag tycker att jag städar tillräckligt om dagarna iaf. Imorrn ska jag till Nkpg så då kan jag inte heller städa. Men på söndag borde jag kunna de. Söndag ska vara  min sova och ta det lugnt dag. Men jag har en förmåga att tröttna på de ibland. Vi får väl se.


vilken kort sammanfattning det blev :) stolt :D