Nyårsafton

Är det nu det är dags att göra en resume av 2011? Nae jag tror inte att det blir mycket av det. Men 2011 var ett utav de bästa åren jag har vart med om hittills. Har varit utomlands största delen av året.
Turkiet längtar jag tillbaka till och Egypten var ju också en upplevelse kan man ju säga.
Nu får vi se vart jag hamnar nästa år. Just nu ser de ut som att det blir Gran Canaria ett tag. Men vi får se.

Ikväll ska jag till Anna för att äta tre rätters och efter det blir det partaj någonstans. Blir nog bra det där.

Tisdag

Inte mycket gjort idag. Va en sväng nere på stan för en fika med tjejerna. Annars inte mycket. Hade tänkt att hinna att träna men missade bilen dit. Så de får väl bli en annan dag.

Annars tänkte jag försöka att sysselsätta mig så mycket som möjligt för att inte gå ner mig helt och hållet. Måste hålla mig sysselsatt. Måste hålla mig positiv. Vet hur fort det kan gå.


Dan före dopparedan

Ja imorgon smäller det. Eller jag vet inte hur mycket det faktiskt kommer att smälla men det är ju tydligen julafton imorgon. Så kusiner och släkt väntas och de kommer ju säkert bli liv i luckan.

Igår fick jag träffa alex,jimmie, sophie och robban. Det var mycket trevligt. Vi satt på steves och åt och skrattade för att sedan gå på bio och skratta lite till. Efter det satt vi på 55:an tills det var stängning. Då åkte vi hem. Eller vi åkte hem till Jimmie. Där fick vi träffa isak! Isak är jättesöt! Isak är alltså jimmies hund för er som inte visste de. Så idag har jag inte gjort så värst mycket. Mest tagit mig hem och sen inte gjort någonting alls. Finns liksom inte så mycket att göra...Eller det finns det väl kanske alltid.
Nu börjar mamma granska huset för att se vad vi behöver gömma nu när vi får illbattingar på besök imorgon.

Torsdag

Känner mig helt dagvill och vet inte riktigt när julafton är heller. Men jag tror att det är snart i alla fall.

Igår var jag och käka på Ghingis med pappa. Buffé och åt alldeles för mycket. Usch. Men det var trevligt i alla fall. Efter det så gick jag till Sandra. Kul att träffa tjejerna igen. Sandra hade skaffat katt också. Blind på ena ögat men annars jättesöt.

Idag vet jag inte riktigt vad som sker. Jag har dock börjat dagen bra. Har tvättat och packat ur det sista ur väskorna och allmänt rensat lite. Fast jag ska ju inte ge mig själv allt för mycket cred för så fint är det inte... Men det ska väl bli kanske... så småningom

Tisdag

Hej hopp!
Idag har jag gått upp tidigt för att åka upp till Stockholm. Det var dags för jobbintervju för Ving. Det gick bra tror jag. Väldigt trevligt folk och hade faktiskt en väldigt trevlig dag. Fast det blev en väldigt lång dag så jag kände mig skapligt trött när jag var på väg hem. Dessutom så var jag tvungen att byta tåg i norrköping och pendeln som vi skulle byta till var en halvtimme försenad. Så lagom kul att stå ute i kylan och vänta.
Men nu är jag hemma i alla fall och vi ska få svar från ving någon gång nästa vecka.

Imorgon är det onsdag och då har Anna bokat in mig. Så då ska vi köpa lite julklappar tror jag. Jag skulle behöva åka till Maxi också så jag kan sätta in mina miljoner på mitt konto. Dessutom har jag ju faktiskt fått en sån där kupong på ica också. Så då kan jag ju köpa nåt och få 25 kr gratis. De är ju alltid nåt.


Söndag

Nu har jag anlänt till Sverige. Känns väldigt lustigt att vara med om denna miljö förändringen igen. Men det är väl kanske bara att vänja sig.
Är skapligt trött nu och ska nog gå och lägga mig. Flygturen gick bra i alla fall och vi var i tid så jag hann med mitt tåg.
Känns lustigt att man var i Sharm el sheikh, värme och fint väder för ca 20 timmar sen. För ca 20 timmar sen så satt vi på camel för en sista gång för att träffa alla igen. Det var ungefär som vanligt förutom att när vi gick därifrån så skulle vi inte komma tillbaka. Det blev inget stort gråtkalas. Speciellt inte för mig för det var mest danskar där och de känner jag inte jättebra i alla fall. Men jag fick säga hej då till Louise och sen killarna på Hard rock. Det tyckte jag nog var sorgligare för jag har haft roligare med dem än med danskarna.
Men jobbigast var så klart att säga hejdå till Carina på flygplatsen i Köpenhamn. Vi har ändå levt med varandra, delat rum och liv i två månader. Men det blev inget tjutkalas där heller. Vi har redan klarat av den delen tidigare. Men om vi båda två går utan jobb här i vinter så har vi bestämt att vi ska dra någonstans tillsammans. Så vi kommer nog ses igen. Det är ju ändå inte så långt till Danmark.

Annars var det inte så väldigt svårt att säga hejdå till alla på Amisol. Chefen min sa inte ens hejdå. Han orkar inte bry sig så mycket. Sophie sa vi ändå hejdå till på planet men det var ingen big deal med det heller. Den enda därifrån som det kändes tråkigt att lämna var Mostafa. För vi snackade en del när vi hade tid över och jag vet hur gärna han också vill lämna Amisol men som egypter så har man inte riktigt samma möjligheter. Speciellt inte om man har fru och barn också. Men jag vet att han var på jobbintervjuer så jag håller tummarna för att han också kommer att komma iväg därifrån.
Annars så är det nog mest hela livet nere i Sharm som jag kommer sakna. Vi hade det ändå det ganska skönt med fint väder. Men jag tror inte att jag kommer sakna det lika mycket som jag saknade Turkiet när jag kom hem därifrån. Men det är väl kanske ganska logiskt eftersom jag var där lite längre. 

Men men, nu är det nya tag. Jobbintervju på tisdag. Nu är det dags att sova. God natt!

Tisdag

Jaha då var det tillbaka till jobbet idag igen då. Jag vet inte om jag hann skriva allt som hände igår. Helt sjukt var det i alla fall. Jag hade tydligen sagt upp mig och sen hade jag inte det och jaa... herregud. Men nu ska jag i alla fall jobba klart den här veckan och sen åka hem på söndag. Så jag måste göra airguidningen på fredag. Men idag sa hon faktiskta att hon var så snäll att hon gav mig lördag ledigt. Så det var ju schysst. Då får jag ju lite tid att sova och packa.

Så nu är det sista veckan. Nedräkningen börjar. Så nu ska vi göra vårt bästa för att ta vara på den sista tiden här nere.

23.11

Jaa, vad ska man säga. Det blev en händelserik dag idag. Lite roligt när man tänker på det. Hur vi tänkte imorse att nu ska vi bara få det här välkomstmötet överstökat så är det nog inte så mycket mer än så kvar den här veckan. Men tji fick vi.
Men fram och tillbaka så ser det nu ut som att jag stannar kvar och jobbar veckan ut. Så himla onödigt att det här ens skulle komma upp tycker jag. Jag hade ju inte en tanke på att sluta tidigare förens Sophie sa till mig att göra det. Så det är ju egentligen hon som skapade hela den här konflikten. Jag ville bara diskutera möjligheten att få byta bort airguidningen på fredag vilket slutade i helt kalabalik.
Men nu är det som det är. Jag får helt enkelt bita i det sura äpplet och jobba kvar dessa sista dagar och göra airguidningen på fredag. Det är väl egentligen inte hela världen. Nu handlar det nog mest om Sophies och hela företagets attityd. Men jag ska väl försöka göra mitt bästa av den sista tiden här.


Måndag

Sista veckan i Egypten. Den børjade ju lite lagom bra kan man ju sæga. Vi var på kontoret och fick vårt schema før veckan. Då stod det att jag skulle ha airguidning på fredag igen. Då sa jag att jag tyckte att det var vældigt orættvist att jag ska ha det igen. Jag har fått gøra de mesta hær och jag har gjort flest airguidningar. Sophie hade jættedålig attityd och det slutade med att jag sa upp mig idag istællet. Eller jag vet inte om det var en uppsægning eller om hon avskedade mig. Hon sa typ bara att om jag inte tænker gøra airguidningen på fredag så kan jag lika gærna sluta idag. Då sa jag visst, varfør inte. Det ær ju inte så att jag førlorar særskilt mycket løn på det direkt. Hon sa att jag skulle få flygbiljetten hem ændå och det ær væl huvudsaken. Frågan ær bara vad Carina væljer att gøra. Før om hon gør de samma så vet vi inte om vi kommer att få bo kvar hær. Och då vet jag inte vart jag ska ta vægen. Men Jannie har erbjudit sin bæddsoffa så jag lær væl inte hamna på gatan i alla fall.
Nu nær jag tænker på de efteråt så undrar jag så klart om det var så smart men æn då længe har jag inte kommit på en bra anledning till att stanna førutom boendet och det vet jag inte ens hur de blir med. Men Sophie hade så sjukt dålig attityd så inte en chans att jag tænkte stanna och jobba før henne nær hon inte ger en något annat æn skit. Så nu ska det ændå bli lite skønt att åka hem. Men de ær væl synd att det skulle sluta som det gjorde men det gør mig faktiskt inte så jættemycket. Jag har ju några jobbintervjuer nær jag kommer hem så jag lær væl inte gå utan jobb så vældigt længe hoppas jag.

Men men, så ligger det till nu. Får væl se om de blir någon mer uppdatering. Jag lånar ju carinas dator så de blir væl kanske inte så jættemycket.

Fredag

Nu har mitt internet lagt av. Bara så ni vet liksom. Men jag ska försöka att låna Carinas internet någon gång ibland så jag kan kolla mejlen och lite sånt. De är ju liksom onödigt att betala en hel månadskostnad på internetet för en vecka. Men jag ska nog klara mig. Det är ju inte så långt kvar nu.
Nu ska jag snart iväg och träffa en tjej från Detur som ville träffa mig angående jobb. Men jag vet faktiskt inte om hon har något att erbjuda eller ej. Men det märks.

Den här dagen har inte varit helt strålande heller. Var ute och firade en killes födelsedag igår och valde att det var dumt att gå hem och sova i en timme och var istället uppe hela natten och gick endast hem för att byta om till uniform. Jag hade en transfer vid halv fem på morgonen så det var bara att göra den och sen gå hem och sova i typ tre timmar. Så sömn har de inte vart så jättemycket av den här dagen. Och ikväll är det dessutom Ladies night på Little Buddha så tanken är att vi skulle gå ut ikväll också men vi får väl se säger jag bara.

Så nu ska jag nog fixa mig för att ta mig iväg till Deturs kontor och sen till vårat eget kontor för att ta bussen till flygplatsen och ta emot nya gäster igen.

Torsdag

TORSDAG OCH VI ÄR LEDIGA !
Så idag har vi bara legat vid poolen och gjort ingenting. Vi orkade inte ens ta oss till stranden idag.
Ikväll är det någon från Bravo tour som fyller år så de ska tydligen firas på camel club. Så kommer dessutom Ahmed tillbaka från sin kairo trip idag så han tänkte väl också ha kul på sin sista semesterdag.
Men innan allt detta hade vi faktiskt tänkt att se showen här på hotellet. De har ju animation här men vi har inte sett mycket av det. Jag har sagt hela tiden att jag måste ju se något annat animationsteam än det jag har varit med i så ikväll tänkte vi ta oss tid för det. De har nämligen dansshow ikväll. Men jag har inte för stora förväntningar. Scenen är ju ganska liten om man säger så...

Idag har jag fått lite svar från jobbsökningar. Så imorgon ska jag nog träffa en tjej från Detur för att se hur det går. Så vi får väl se om jag kommer hem den 18:e eller inte...

Onsdag

Klockan är nu halv två och jag är redan klar med mina hotellträffar och har dessutom hunnit med och kolla på en film. Så de är ju ganska slappt att ha Hadaba området nu om man säger så. Problemet är ju bara att det kan bli lite för långtråkigt. Men jag tror jag ska börja kolla på en till film snart. Frågan är bara om jag borde vänta på Carina om hon också vill se en liksom. Men hon har väl förmodligen redan sett alla filmer i alla fall.

Ikväll får vi se vad som händer. Vi är ju trotsallt lediga imorgon. Louise och hennes pojkvän är tillbaka i stan också så jag kanske ska hänga med henne också. Det vore ju trevligt. Och att lära känna hennes pojkvän lite mer än att bara säga hej och hej då till varandra som hon uttryckte det.

Men nu ska jag försöka hitta en bra film att titta på. Carina har massor.

Tisdag

Nu ska jag snart iväg på min första hotellträff för idag. Vi har fått ett väldigt lustigt schema den här veckan. På grund av att Ibrahim är den som säljer bäst utav oss så ska han ha de hotell som vi har flest gäster på. Vilket betyder att det blir som ett hål i schemat. Så jag ska upp till Sofitel nu för att sitta där i en halvtimme och sen må jag vänta i en timme tills jag ska till Hilton för att sitta där i en halvtimme. Så det känns ju nödvändigt. Sen ska jag även få ha en utflykt idag. Men självklart så har jag fått den tråkigaste av dem allihopa, delfinshowen. Så det känns inte ens roligt utan det känns mer som att de snor min fritid bara. Så min hotellträff slutar halv två, delfinshowen börjar klockan tre och jag måste hämta upp gästerna ca en halvtimme innan dess och där någonstans ska jag hinna med att äta också. Sen börjar nästa hotellträff klockan fem. Så typ all min fritid försvinner idag. Kul. De hade ju hellre kunnat ge mig en båttur eller något i den stilen. Det är ju i alla fall roligt.

Måndag

Nu har jag visst inte skrivit något på typ en vecka. Men men, jag har väl annat för mig. Eller?
Jag hade skrivit ett inlägg i tisdags men det raderade jag sen. Det var nämligen så att jag hade möte med Sophie om vad jag ville med mitt liv i firman osv. Det slutade med att både jag och Carina sa upp oss och kommer förmodligen åka hem den 18:e dec. Så nu ser det ut som jag kommer hem till julen. Jag raderade inlägget för att jag tänkte överraska mina föräldrar där hemma. Men sen tänkte jag ju att de är ju inför jul och allt och då kan de kanske vara bra att de kan planera med mig i sina planer. Julen brukar ju nämligen kräva lite planering.
Men jag är inte så jättemycket för planering så vi får väl se om de blir som jag tänkt mig. De vet man ju aldrig.

Men nu tänkte jag titta lite på film innan det är dags för kvällens hotellträff.