Utan hem

Ja da stog man dar utan hem. Nu ar det kanske inte sa illa som det later, jag far ju bo hos Mimi och Sasa tills vi hittar nagot. Sa vi hoppas pa att hitta nagot pa mandag.
Jobbfronten har det inte hant nagot pa heller tyvarr. Forhoppningsvis blir de ocksa battre nasta vecka, men man vet aldrig.

Igarkvall sa hade Acttiv premiar for en ny show. Sa jag gick och tittade pa den. Det var massor folk som jag kande igen dar. Nagra utav dem foljde med till baren for att traffa Sasa och Mimi. Sa det var valdigt trevligt.

Idag har vi traffat Rafa. Varit pa stranden och sen sa foljde han med hem till poolen for att slappa lite. Eventuellt sa foljer han med ut ikvall ocksa. Jattekul att traffa honom igen.

Sa ser det ut nu alltsa. Sa ni vet.

Tisdag

Hej hopp!
Idag har jag inte gjort sa mycket an. Ar hemma hos Mimi nu och vantar pa att hon ska bli klar for att ga till jobbet. Nar hon gar dit sa tankte jag ga runt och lamna lite cv. Borjade gora det lite igar. Det var ganska roligt men det ar ocksa sa svart att veta vart man ska och vem man ska fraga. Men jag tog mig fram ganska bra igar sa hoppas ps att det gar lika bra idag. Hoppas val mest pa att fa nagot svar fran nagon snart!
Imorgon sa maste jag och Mimi ta tag i det har med att hitta en lagenhet. Dem ska ga runt och satta flyers imorgon igen sa da kan man ju leta lagenhet samtidigt.
Sa vi far se om det tar sig det har. Det ska det nog gora.

Gran Canaria

Heeej!
Nu ar jag antligen tillbaka pa gran canaria. Jag har traffat allt folk och slappat lite och festat lite. Sa nu ar det dags att hitta jobb och lagenhet. Men de tar sig nog. Idag har jag varit med Mimi och Sasa nar de jobbade och satte upp flyers pa bilar. Sen gick vi till stranden en stund och nu ar vi tillbaka i deras lagenhet. Ikvall kommer jag val formodligen ga till deras jobb och hanga dar ett tag sen blir de party nar de har slutat.

Sa jag har det bra. Ni behover inte oroa er for mig.