Lördag

Ja jag vet att jag inte skriver så mycket. Men det är liksom inte högsta prioritet här.
Det har ju skett lite grejer sen sist jag skrev. Helmi har åkt hem nu och vi har en ny tjej här och en ny kille men han är endast en trainee så vi får väl se hur länge han stannar. Men den nya tjejen är jättetrevlig och hon lär sig snabbt så hon kommer nog passa in bra här.

Annars så är det påsk nästa vecka. Det betyder tydligen massor att göra. Jag vet inte exakt vad vi ska göra men Karell är helt hispig. Och om mindre än en vecka så är mamma och Lasse här också! Så det ska bli jättekul! Börjar sakna både familj och vänner nu när jag vet att jag snart får träffa några från hemma. Börjar också bli lite smått frustrerad över att jag inte vet vad jag ska göra med mitt liv. Men det tar sig ju säkert. Det gör det ju alltid. Men jag skulle ändå vilja veta. Eller i alla fall ha en dröm som jag kan följa... Men nae. Men allt löser sig.

Måndag

Ny vecka igen. Tiden går fort nu.
Idag är miniklubben flyttad till teens club huset p
ågrund av om målning. Så det är lite kaos men det går ganska bra ändå.

Idag fick jag även ett samtal fr
ån ett annat entertainer företag om att jobberbjudande. Där skulle jag kunna jobba som teamledare. Jag vet inte om det är lockande eller inte. Lite kanske. Kul att jobba som teamledare samtidigt som det är mycket mer jobb med det hela och jag måste dessutom lära känna ett nytt hotell igen och ett nytt team och nya system. Så jag vet inte riktigt... Dessutom är det onödigt att byta ett entertainer bolag mot de andra när de är ungefär desamma. Skillnaden är väl att det här skulle vara som teamledare. Men vill jag det? Är jag redo för det?

Annars hoppas jag p
å att kunna ha en skypeintervju med apollo snart också och se om jag får något svar från turkietresor. Annars så blir jag väl kvar här.