-

hela kvällen på mig och inget att göra. men jag kanske får övningsköra :) yey !
ska skjutsa ner anna och andreas till stan. läskigt. men de får väl klaga hur mycke de vill. jag har faktiskt inte kört så mycke.
men alltid kul att köra. när de går bra iaf  :D

Måndag

ny vecka nya möjligheter. eller ?

kändes enormt segt att gå upp tidigt igen. men jag hinner vänja mig lagom till att de blir fredag så jag kan lägga om sovtiderna igen. perfekt.


har inte hänt så mycke idag. jobbat och sen kommit hem och sovit. har inga större planer för kvällen heller. tvkväll eller nåt. eller så ska jag läsa en bok. fick de braiga tipset från micke. haha lite småskojig är han allt.

Söndag

igår åkte jag till Sofie. träffade Alex på resecentrum. dumt av mig. skulle gått på vid gamla lkpg istället. kom nästan försent så jag var tvungen att springa halva vägen. Alex ville dessutom inte ha mig där. han ville hellre spela gameboy xD tack tack.
hos sofie kollade vi på massor filmer. blev lite långtråkigt efter ett tag. jag ville göra nåt annat men de va ingen som tog tag i de hela. så de ordnade upp sig genom att jag drog till stan efteråt.
det blev faktiskt en väldigt lyckad kväll. jag var på rätt humör. och de va de flesta andra också.


sex and the city var en av de bästa filmerna jag sett ! väldans bra. skulle kunna se den hur många gånger som helst.


idag ska jag inte göra nåt speciellt. bara vila. jobb imorrn. skojigt.

Fredag

en vecka som städerska har jag klarat av. bara 5 veckor kvar nu då.

ikväll blir de bio. har sett fram emot de hela dan. men känner mig dock lite seg nu. men de tar sig väl.
efter bion ska vi väl till 55:an eller nåt. får se vart kvällen tar oss.

ubuntu

tänkte att jag bara säga UBUNTU ! tillägnat andreas.

idag var emma på jobbet hemma med sjukt barn. så jag trodde att jag skulle få vara själv hela dagen men sån tur  var så hjälpte fönsterputsaren till. han fick städa idag.
han tyckte att jag var duktig och tog för mig. så fick jag höra att jag kommer bli en bra städare. är det en komplimang ?

-

nu har jag precis bokat biobiljetter.
på fredag blir de sex and the city med anna.
jag har höga förväntningar på den filmen. hoppas att den lever upp till de.

-

köttfärssåsen blev helt okej. nu sitter jag och tittar på extreme home makeover.
lika sorgligt som alltid. snoret rinner :P  men man kan ju undra hur äkta allt är. vad gör de inte för bra tv liksom.

det blir tvkväll ikväll.

Onsdag

halva veckan har gått och jag känner att jag nog kan stå ut med det här jobbet i 6 veckor. men det ska bli skönt med helg.
jag har upptäckt att man får ont lite här och var av att städa. händerna känns ömma, typ som blåmärken, det känns i ryggen att man håller på och böjer sig och bär saker hela tiden och så känner man sig sne eftersom man står åt ett håll och moppar hela tiden. jag försökte byta men det kändes helfel så det gick inte. så det är skönt att få sitta ner när man väl får rast. på något sett så har vi pratat om netto under varje fikapaus. jag tror att netto är ett stort intresse för micke. (jag har för mig att han hette så, fönsterputsare är han btw)
idag när jag kom hem så kände jag inte för att göra nåt. jag ville bara vila. så jag började läsa en bok. självklart så somnar jag.

igår gick jag på stan med evelina efter jobbet. efter ett tag så kom malina ner också. det var trevligt men man blev väldigt trött. jag undrar hur jag kommer må i slutet av denna vecka. eller efter alla veckor, när jag har jobbat klart och ska åka till gävle. jag har en känsla av att jag inte kommer va så pigg. men jag hinner väl vila ut under helgen och åker på måndagen.



nu ska jag laga mat. köttfärssås ska det bli : )

Måndag

första dagen på sommarjobbet idag. ganska skönt faktiskt.
det var inget problem att hitta emma som jag skulle möta där. hon stod vid entrén.
hon visade mig runt och var jättetrevlig. lite speciell på nåt vis.
så hela förmiddagen har jag dammat, moppat golv och städat toaletter. låter ju inte så jättekul men det är faktiskt ganska rofyllt. jag kan liksom jobba i mitt eget tempo och vara i min egen lilla värld.
det var en annan kollega (eller vad man ska kalla det) som var fönsterputsare. han var jättetrevlig. han pratade om lidel och netto och att allt hade blivit så dyrt nu för tiden. trevlig prick. men han mumlade så jag sa va ett antal gånger. känns trevligt.

efter jobbet så gick jag till biblan. jag hittar ju aldrig de böcker som jag vill ha. så jag tar bara någon.
jag tog nån och satte mig i en stol och började läsa men den verkade inget bra så jag ställde tillbaka den. jag höll på att somna i den där stolen. dne va så himla skön. plus att det är så lugnt där och att jag va skittrött efter att ha sprungit runt och städat. så jag tog mig hem innan jag somnade. men stannade på ica och köpte en yoghurt innan. jag va skithungrig.



Skåne

jaa nu är jag hemma och matad så nu kan jag uppdatera lite.
i onsdags kom becka till mig. hon hade tydligen träffat en klasskompis på tåget som skulle till norrköping så vi tänkte att hon också kunde få komma till mig och kolla på fotboll. vi var inte så jätte inne i matchen. höll mest på med annat. men kul var det : )

tidigt på torsdags morgonen var det tågfärd som stod på schemat. när vi kom fram till malmö så var ellen där och mötte oss. skitkul att se henne. det var nästan ett år sen sist. vi gick runt på stan ett tag och sen hyrde vi film. vi hyrde bring it on nr 3 eller vad man ska kalla den och juno. bring it on var skit töntig. men det gjorde ju bara att den var roligare.

på fredagen tog vi oss hem till amelie. amelie frågar på torsdagskvällen när vi ska komma nästa dag. vi svarar när vi vaknar. och då säger hon: kan ni inte komma innan det ?
jo vi kommer gärna när vi sover eller vad menade hon där ?
iaf ! när vi kom fram till amelie så hade hon några släktingar där och de kom fler och fler hela tiden. men de var trevliga allihopa. lite svår skånska ibland. annars så blev det allt som en midsommar ska innehålla. dans runt stången, sill och färskpotatis, nattpromenader till stranden och mycket skratt.

lördagen var en filmdag. ingen orkade nåt även fast det var fint väder. men vi tog oss faktiskt i kragen när klockan började dra sig mot fem. då gjorde vi oss iordning och tog oss till affären. sen på kvällen var det meningen att jag och ellen skulle åka hem och sova hos henne men vi tyckte att det kändes lite sorgligt så vi stannade kvar en natt till. så jag har levt med halva min packning under hela den här resan ungefär. sminkade mig på fredags morgonen och tog bort det på söndagen. ingen tandborstning blev det heller. samma kläder fick man ha nästan hela tiden också. trevligt.
vi bestämde oss för att stanna uppe med amelies kusin och hans kompis den natten. de skulle åka hem vid fyra. så vi gick på en långpromenad och sen när vi frös för mycke satte vi oss på deras rum och pratade. så vi kom väl i säng vid fem eller nåt. ellen och jag var tvungen att gå upp tidigt sen igen bara för att vi inte åkte hem på kvällen innan.
jag var tvungen att hinna hem till ellen innan jag skulle till stationen. skulle hem vid ett. så jag fick väcka becka och amelie för att säga hej då. kändes taskigt att väcka dem men jag kunde ju inte dra utan att säga hej då.

så nu är det bara att ladda om. jag har haft en underbar helg och imorrn blir det första jobbdagen. spännande. är lite rädd för att jag inte kommer hitta henne som jag ska träffa. vet i fan vad jag ska göra då. har inget nr till någon. men får väl hoppas på att jag hittar den där emma.

söndag

hejsan svejsan. sitter i malmö för tillfället. jag lyckades komma iväg med pengar : )
orkar inte skriva allt nu utan det kommer förmodligen en liten uppdate när jag kommer hem.
jag ska ta tåget som går vid ett så jag är hemma vid fyra ungefär. hoppas på att någon kommer och hämtar mig.

hemma hos ellen just nu. de ska ha släkt kalas här om några timmar så jag känner mig lite smått ivägen för tillfället. jag får sysselsätta mig med sånna här grejer så länge. det funkar det med : )

jobb på måndag också. roligt. har sovit konstiga timmar den här helgen så jag kommer väl vara helt slut när jag ska upp vid fem imorrn. tänkte att jag skulle sova på tåget nu så jag är lite utsövd iaf. men man blir ju iaf piggare av att sova mindre ibland. översömn är bland det mest tröttsamma som finns. man känner ju sig helt borta i huvet då. så därför kan jag ju gå och lägga mig sent. låter logiskt ? jag vill iaf vara pigg och trevlig imorrn. kan vara bra att göra ett gott första intryck. men men. jag ska väl inte oroa mig för mycket. det löser sig !

Tisdag

gick upp halv nio idag. kvart i tio var jag hos frisören. fint blev de men ingen större skillnad. jag ville ju faktiskt ha kvar längden. jag är nöjd :) men efteråt försökte frisören lura på mig ett schampo för 135 kr. det kände jag väl inte riktigt att det var värt så jag säger att jag inte har några pengar utan att de får bli en annan gång. sen slänger jag fram mitt presentkort på klippningen och ser glad ut. då hämtar hon en annan för att hon inte vet hur man slår in de i kassa apparaten. han som kommer kläcker då ur sig att presentkortet är gammalt och att det var förra ägaren som hade skrivit ut de där. så jag måste punga ut med 370 jävla kronor ! fy vad ledsen jag blev. jag blev inte arg eller upprörd, jag blev ledsen. jag ville bara gå och gömma mig. men det kunde jag ju inte. jag var ju tvungen att gå till tandläkaren. så då tog jag en liten prommis dit så jag kunde tänka på nåt annat. när jag gick från tandläkaren en halvtimme senare så kan jag ju inte påstå att jag mådde bättre. 370 kr fattades fortfarande i min plånbok plus att jag nu hade ont i hela käften. underbart.
men jag träffade anna på stan. jag som egentligen bara ville gå hem och gömma mig. och det kan man väl säga att anna märkte av. jag var väl inte den gladaste människan när jag kom fram till trädgårdstorget. men sån tur va så va anna ganska trött också så vi varade inte så länge på stan.
på vägen hem så stannade jag till vid biblan. det gick inte så smidigt det heller. jag konkade runt på en blombukett som ska till mormor samtidigt som jag försökte hitta några böcker som tydligen inte fanns. så tillslut bestämde jag mig för att jag skulle ta den första boken jag såg. så det blev bara en. men den verkar vara bra. har börjat läsa den nu.

när jag kom hem så la jag mig och sov ett tag. skönt de. väldigt behövligt efter denna katastrof dag.
sen vaknade  man av att de ringde på dörren och man fick sms och allt vad de va.
men inte orkade jag gå upp. så jag läste min bok som jag hade lånat istället. sen var det dags att kliva upp iaf. mormor ringde och sa att hennes bror var där och de ville träffa oss. så det var bara att traska dit. sen kom mamma också så vi firade mormor genom att fika lite. sen gick vi hem för att vi var hungriga. knäppt egentligen. vi hade ju fikat. då ska man väl inte vara hungrig. vi gick hem och lagade lax. medans anna lagade lax så spelade andreas och jag kort, jag vann :D NOT !

gammalt

har precis kollat egenom massor gamla bilder på mig själv. tyckte att jag helt plötsligt såg väldigt konstig ut när jag hade suttit och kollat på massor gamla bilder och sen helt plötsligt var det en ny bild. jag såg ut lite som en groda xD
sen fick det mig också att bestämma att jag inte ska ha för kort hår. bra att veta eftersom de blir frissan imorrn. men hade endå bara tänkt att toppa och få lite volym i de. jag bestämde mig också för att jag inte ska ha mörkt hår.
nu har jag testat det mesta i hårvägnar och har förhoppningsvis blivit lite visare av det. men man ska väl aldrig sluta testa saker : )

:)

jag kom iväg till farmor tillslut. dock så ville inte mitt busskort fungera. jag var ju så pass smart att jag bytte väska eftersom den väskan hela tiden avmagnitiserade mitt busskort. men nu var ju det länge sen så jag har ju bytt tillbaka till den väskan utan att tänka på varför jag slutade använda den. så jag fick lämna in busskortet på resecentrum. och eftersom jag aldrig har någon koll på hur mycket pengar jag har på kortet så var de ju tvugna att skicka iväg kortet och jag fick ett kvitto som jag kunde åka buss på i tre timmar framåt. så jag satte mig på bussen mot berg nöjd och glad över att jag inte behövde betala. men det gick väl förmodligen jämt upp eftersom jag var tvungen att punga ut 20 spänn när jag skulle hem eftersom de där kvittot inte gällde längre.
men farmor var mysig som vanligt. ska alltid skämma bort mig med massor saker.
men sen fick jag ju faktiskt jobba lite för pengarna också. jag fick klippa buskar, flytta runt på stegar, rysta mattor och fixa badkaret. för allt detta fick jag skåne resan betald. det är jag nöjd med : )


nu håller jag på att laga kvällsmat till mig själv. orkar inte göra nåt. är inte ens hungrig. men mamma blir ju sur om hon får reda på att jag inte har ätit nåt. makaroner och majs blir de. hade jag tänkt mig ja. jag gick precis och kollade och det finns inga majs : ( då blir de la bara makaroner för min del då. mumsigt.

Måndag

första samtalet - upptaget
andra samtalet - upptaget
tredje samtalet - bortrest
fjärde samtalet - svara. jag vet inte vad jag pratade om. bortgjord
femte samtalet - upptaget
sjätte samtalet - svara. hon vet mer än jag. bortgjord.

bra start på dagen xD




ska till farmor idag för att tjäna ihop några slantar så jag har råd att åka till skåne. vet dock inte vad jag ska få göra. det blir väl att måla nånting eller putsa fönster eller nåt i den stilen. trist. men de blir ju pengar iaf. annars känner jag för att vara hemma och måla klart tavlan till Linnea eller fixa med alla bilder som finns i min kamera. men det får väl bli en annan gång.

imorrn har jag tid hos frisören kl 9.45. sen tandläkaren kl 11.00. det borde jag väl hinna ?
det tar ju inte mer än en timme. men fasen. de får inte tvätta mitt hår då. jag har ju planerat när jag ska göra det. och det är INTE planerat imorrn.

oj nu måste jag gå. nu är det farmor som gäller.

Söndag

yes ! äntligen fått tillbaka min kamera : )
mötte anki på resecentrum så jag kunde få den. sen hämtade jag ut min hembiljett från malmö när jag ändå var på stationen. sen gick jag hem eftersom jag inte fattade vart bussen gick ifrån. idag ändras ju alla linjer. konstigt.
ingen större skillnad för mig just nu. förutom att jag inte vet vilken hållplats på resecentrum den går ifrån. men jag valde att gå hem iaf. dumt av mig. det började ju så klart regna. mycket.

vid fem så ska jag träffa evelina, emma och kanske malina. vi ska fika. sen kanske de ska på bio men det har jag inte råd med så då får de klara sig utan mig. måste spara nu så jag har råd med alla resor som jag har beställt i sommar.
just fan. workshopen. har fortfarande inte anmält mig. och det kommer jag på idag när det är söndag. typiskt.
kan ju försöka komma ihåg de imorrn. sammtidigt så kan jag ju beställa en klipptid. känner att det behövs. eller det har väl egentligen behövts ett bra tag. men fasen också. då måste jag ju duscha om jag ska på stan. jobbigt. just nu känner jag bara för att ligga hemma och glo. men om jag ligger hemma och glor så kommer jag tröttna på det efter ett tag så det är väl egentligen lika bra ett jag tar mig till stan. då kan jag åka buss nr 18 igen :D om jag då åker längre än resecentrum så borde jag ju fatta vart hållplatsen är. så gör vi.

Lördag

nu känns det som att jag börjar få ordning på grejer igen.
det har vart en enda röra där uppe i huvet. men det börjar klarna lite nu. men kan ju egentligen inte påstå att det står bra till där uppe. jag tror att jag trycker bort ganska mycke. det är mycke som jag inte orkar tänka på. orkar liksom inte analysera allting. lika bra det egentligen. skulle väl gå in i väggen om jag gjorde det.


nu håller jag på att boka biljetter till skåne. det går inget vidare för tillfället. har lyckats boka biljetter dit men nu när jag ska boka hem biljett så funkar det inte. jädra skit. det är viktigt att jag kommer hem då eftersom jag börjar jobba den måndagen.
jaha men då blir det midsommarfirande i skåne. det ska bli skitkul : )
dock mycket pengar som kommer försvinna men det får man väl skita i. får ta från mina sparpengar.
är väl inte riktigt sånt här som jag hade tänkt att lägga de pengarna på. . men men. .

student firande för anna igår. det var trevligt. men kände mig lite för trött efter ett tag.
kvällen blev väl helt okej. kanske inte den roligaste avslutningen men så ska det väl vara ibland.

nu märkte jag att fotbollen redan hade börjat. jag som trodde att den börja kl 7. skit också. men men det har bara gått typ 20 min. men har missat första målet :(

Sverige !

måste bara få medela att vi vann ! 2-0 !
det är nu det känns bra att vara svensk.
bra match sverige.

Sverige !

Tillåt mig att vara lite patriotisk. det är inte ofta men nu måste man ju bara hålla på sverige.
tror faktiskt att de har en chans. iaf mot grekland. annars har jag ju ingen vidare kunskap om de andra länderna.

brukar väl inte direkt kolla på särskilt mycket sport annars men det är ju faktiskt kul.
så jag försöker inte låta som att jag kan allt och att jag är en trogen supporter. för det är jag faktiskt inte.
jag tycker många har lite svårt att acceptera att det finns nåt mellanting där. de som är supportrar tillåter inte sånna som mig att säga att vi hejjar på något visst lag. för att hejja på ett lag måste man kunna allt om alla spelare och tränare och allt vad det heter, vara totalt insatt. om man inte är det så ska man tydligen ta avstånd från sporten. man får knappt vara intresserad.
och de som faktiskt är totalt ointresserade tycker inte om att prata om sport. så fort man nämner det vill de byta ämne.

Jag vill att medelmåttorna träder fram lite mer. våga säg att du är intresserad men låt inte någon trycka ner dig för att du inte kan allt !


Nu börjar matchen igen. So long !

Tisdag

sista lektionen i skolan idag. så jävla skönt. sista lektionen med Sofia också. kommer ALDRIG mer ha henne. om hon inte vikarierar eller nåt. men vi kommer säkert få någon annan duktig lärare. klassen gav Sofia en blomma föresten. som jag och anki valde ut. vi hade himla kul när vi skulle välja den iaf xD jag valde ett spindelkort. Sofia skratta när hon såg de.

idag hade vi avslutningsfika för kerstin eller micko. mest för micko kanske för min del. micko åker till Polen imorrn (?). micko och kerstin kommer kanske aldrig mer se varandra. väldigt sorgligt faktiskt. jag har lite svårt att tro på sånna där saker. när folk säger att man aldrig mer kommer ses så tror jag inte riktigt på de. alla ses ju någon gång liksom. men den här gången är det kanske inte så. nu åker kerstin hem till USA och då är de inte så lätt att springa på varandra på stan.
men fan då. vi får väl ta oss till USA. kan ju inte vara så himla svårt.

har fått reda på hur jag jobbar i sommar. jag börjar kl 7.00 varje dag. usch är det ända jag har att säga om det. men jag slutar typ halv två eller vad det var så det är ju ganska skönt. då har jag ju hela dagen på mig att hitta på nåt annat om jag känner för de.

-

Nu är jag påväg in i en sån där jävla dum period igen.
tänkte bara informera er om de. så jag kanske inte kommer orka med alla vardagliga små konflikter.
och absolut inte några större konflikter. jag kanske drar mig undan. eller så är jag helt som vanligt.
men nu vet ni. så då behöver ni inte undra om ni tycker att jag beter mig som en idiot.
jag menar inget illa mot er, jag tycker abslout inte illa om er. så tro inte det om jag börja ta avstånd.
jag älskar er fortfarande men jag kanske behöver mina tankar för mig själv och lite lugn och ro.


nu vet ni.


-

Hur kommer det sig att samma saker upprepar sig om och om igen ?
Jag trodde att alla lärde sig av sina misstag. fast man kanske måste inse att det är ett misstag också.
Nu känns det som att jag har förlorat det. eller är det verkligen jag som har gjort den största förlusten ?
Är det här det sista ordet ? Är det kört på riktigt ?
Jag vill inte inse vad jag egentligen har bestämt mig för. Jag kommer förmodligen ångra mig.
Men just nu vill jag verkligen aldrig prata med honom mer.
Att man kan tycka så illa om en människa samtidigt som man älskar honom något enormt.
Så helvetes jobbigt !

Söndag

jag kan knappt tro att det är sant. Jag blev precis klar med nk uppgiften ! fy fan va skönt ! har gjort psykologi grejen också så då slipper jag stressa över det nästa läsår. men jag vet dock inte om jag har gjort den som man ska. men skitsamma. jag får väl ändra lite i sånna fall.
Nu känns det helt underbart. har endast 3 lektioner kvar detta läsår. en lektion på måndag sen ska vi ha frilufsdag på eftermidagen. och sen två lektioner på tisdag. på onsdag har vi studiedag så då blir de söderköping med de vanliga folket ; ) på kvällen så ska jag agera servitris hos min fader som ska ha någon slags jobbfest hemma hos oss. trevligt.
sen är det torsdag och då ska jag på tornhagens avslutning. hälsa på emma och alla gamla lärare. det blir nog kul. deras avslutningar brukar vara så fina. jag är därimot tveksam om vår avslutning med fu kommer bli så vacker. hoppas att vi hinner fixa ihop nånting så vi inte står där och hittar på nånting. jag tänker INTE improvisera ! då kommer jag stå och stamma. fast det kanske är lite underhållande det också.
sen tar ju anna studenten också. stor flicka nu : ) vet dock inte vad jag ska köpa till henne men nåt kan jag väl kanske komma på. men när fasen ska jag hinna köpa det då ? fan. imorrn kanske. jo imorrn borde funka. vad bra, då har jag nåt att göra imorn också. då kanske jag kan gå till pappa imorrn också. . annars tänkte jag gå till honom på tisdag.

jaha men nu när jag är klar med alla läxor vet jag ju inte riktigt vad jag ska göra. trodde att det skulle ta hela dagen. jag kan ju städa iofs. har inte gjort de på flera veckor. om jag ska till pappa imorrn så blir nog mamma glad när hon kommer hem från polen och ser att det är städat. då tycker hon nog att jag förtjänar de där 3 tusen :D
men jag har faktiskt redan diskat. jag gick upp och skulle käka frukost men märkte då att brödet var mögligt. så då blev det att baka scones och medans de stod i ugnen så diskade jag berget på diskbänken och gjorde snyggt.
så nu kan jag ju fixa resten av lägenheten också. känner faktiskt att jag har energi till det nu. man blir ju så glad när man ser hur fint det blir.

so long !

-

tänkte bara säga hej.
vet egentligen inte vad jag vill just nu. tror att jag är lite trött.
borde väl sova. vore skönt.
imorrn SKA nk bli klar. så är det bara. annars har jag inga vidare planer för morgondagen.

god natt

Lördag

vad glad jag blir att bloggen fungerar nu. men jag behövde den mer förut.

har precis sprungit av mig lite. känns skönt. dels att jag motionerade (som jag inte har gjort sen i torsdags) och dels att det var avslappnande och man blev av med massor överskottsenergi. har egentligen känt mig ganska seg idag men när man känner sig seg för länge så brukar det slå över sen. blir helt hyper istället. det hände mig.
jag satt och försökte med denna uttjatade nk uppgiften när jag plötsligt blev så trött att jag somnade. sen väcks jag av att telefonen ringer. anna svarar. sen får jag höra att Han har ringt. Han hade tydligen gjort det igår också. jag som faktiskt hade saknat honom lite, även fast jag kanske inte ville erkänna det för mig själv. så säger anna att jag sover och inte kan prata. men det är väl ganska självklart att jag inte sover när telefonen har ringt ! helvete.
det gjorde att jag fick massor energi. jag bara gick runt och väntade på att han skulle ringa igen. tänkte att jag kunde ta med mig anna ut på en promenad. men nae, hon skulle ner på stan med andreas. så då valde jag springskorna istället.
jag kunde ju nästan springa hur långt som helst kändes de som. 5km fick jag ihop och när jag var klar med de så hade jag fortfarande massor energi. sprang vägen hem också och ville inte sluta när jag kom till dörren.
sen vågade jag knappt duscha om han skulle ringa då.
tillslut ringde det.
fan va skönt !
fick hans nya nr. sen när jag skulle ringa upp så funka det inte. va i helvete !
men jag är ju inte dummare än att jag jämför med hans gamla nr och då var de ju en siffra i riktnumret som fattades.
nu känns det bra : )


(förstår om ingen orkar läsa all den där skiten men jag skriver det för min egen skull och inte för att underhålla er)

Torsdag

idag hade jag den sista jazz lektionen med Sofia. någonsin. idag var också sista skoldagen med emma i ettan. eller det skulle vara. men emma drog tidigare så ingen fick chansen att säga hej då. men men. . vi klarar oss nog. vi ses ju om några veckor.

idag fick jag pengar. massor pengar. så då blev det shopping. men självklart bara sånt man behöver. som ett par shorts, ett linne och en klänning :) tack mamma

har fortfarande nk uppgiften kvar. (jag vet att det har blivit ett jädra tjat om de på senaste tiden) igår fick vi dessutom en till uppgift ! en psykologi uppgift. fy fan. huvudsaken är att den är klar innan tvåan börjar. annars kommer jag ångra mig. men kan någon ge mig lite fantasi ?!

igår kväll samlades hela skolan (hela och hela, några iaf) i trädgårn och grillade och lekte. det var faktiskt trevligt. hade inte så höga förväntningar men det var kul att lära känna vissa internationellare.

imorrn blir de tranås. ska dit på dagen och sola och bada och sen så ska vi till Rebecca och grilla och ha det trevligt. det ska bli skitkul.

Onsdag

Nu har jag suttit med nk uppgiften hur länge som helst och den är ändå inte klar ! vad i helvete !

men nu har jag tagit en liten paus. man ska ju faktiskt göra det har jag hört.
oj jag kanske ska kolla upp bussarna om de är så att jag känner för att ta bussen. annars kan jag ju gå. hm. . kan se om bussarna passar annars går jag.
det är trädgårn jag ska till. ska träffa gänget utanför skolan först sen får vi väl se vart vi tar vägen. de ska vara grillfest med hela skolan i trädgårn. men får väl se vad de blir för stämning där om de är så att man vill gå någon annan stans.

nu ska jag kolla bussen och byta om. hörs !

Tisdag

fint väder idag. det blev tinnis efter skolan.
första badet iår.

tittar på gossip girl just nu. hade tänkt att göra klart nk uppgiften men de är ju så grymt trist så jag vill inte.
men det vore ju himla skönt att vara klar med skiten. imorrn ska jag göra det. den ska vara klar imorgon.
eller den kommer säkert inte bli de men jag hoppas.
på kvällen blir de grillning med skolan. ska ta farväl av emma då som reser till gävle sen.

Måndag

död åt naturkunskapen !
jag vill inte ! min hjärna strejkar. jävla sjukdom som inte vill vara sammanhängande.
visst jätteintressant att lära sig om en sjukdom men inte nu ! jag är inställd på sommarlov.
och så ska de vara så jävla anlyserande och genom tänkt. blä !


fint väder ute. får mig på bättre humör.
dansade utomhus idag på improvisationen. det var kul. folk som gick förbi undrade vad vi höll på med.
hade ingen matte idag så det blev bara en lektion idag. efter skolan gick vi och köpte glass och satte oss och filtade i konsert och kongress parken. mys.
sen kom anna och mormor och hämtade mig efter många telefon samtal som undrade vart mormor hörr hus. men hon dök upp. så vi for ut till berg och tog en fika vid vattnet. det var himla fint. men blåsigt. blev kallt att sitta i skuggan efter ett tag.


imorrn blir det förmodligen tinnis. skönt att få bada. äntligen.
jag har inte badat nåt i år än så länge. men om de inte blir av imorrn så ska de fan i mig bli av på fredag.
då ska vi till tranås med klassen. Rebecca har tydligen huset för sig själv och då blir det självklart klassfest. vi är ju dessutom lediga på fredag så då kan vi ju åka dit tidigt och bada på dagen och festa på kvällen :) ska bli skitkul.


i lördags åkte jag till sofie med kerstin och emma. vi lagade mat (tacos) och satt sedan ute och åt och pratade hur länge som helst. jätte mysigt. kommer sakna kerstin när hon åker. det är inte alls långt kvar. typ en vecka. känns som att jag har lärt känna henne nu och så ska hon åka tilbaka till USA då. dumt.