Söndag

Idag har jag vart med Linnéa och alla kusiner. Vi gick till stranden som jag brukar gå till på min lediga dag. Dem tyckte att det var en jättefin strand och sa att det var synd att de åker hem imorgon eftersom de gärna hade velat gå dit igen. Men vi har i alla fall haft en jättetrevlig dag. Ungarna var glada och det var fint väder. Vad mer kan man begära?

Jag vet inte riktigt vad jag ska berätta mer. Har lite svårt att koncentrera mig just nu också för både Natalie och Lizzie pratar med sina familjer på skype. Så det är ganska mycket ljud här just nu.

Ikväll ska jag nog sova ganska tidigt. Behöver ta igen lite sömn.

Fredag

Jahopp nu har ännu en vecka sprungit iväg.
Den här veckan har väl varit lite så där om man säger så. Det är många ändringar nu och Goofy(våran chef) försöker strukturera upp saker men har inte riktigt lyckats med det än vilket mest leder till ännu mer kaos. Så det här har väl inte varit min favoritvecka om man säger så.

Men nu är Linnéa här i alla fall. Jag fick tag i dem efter mycket om och men. Så jag träffade dem i tisdags och de kom och kollade på våran show. Tyvärr va de lite försenade så de missade minidiscot. Det var ju lite tråkigt. Men barnen blev alldeles för trötta på kvällen så de sa det att de blir förmodligen inte att komma någon mer kväll. Men jag kommer ju i alla fall få träffa dem på söndag.

Imorgon ska vi ha en helt ny show. Så vi har lärt oss typ fem/sex nya danser den här veckan och det är meningen att vi ska komma ihg dem allihopa imorgon. Vi får väl se säger jag bara... Men nu när vi lär oss nya danser så är det återigen nya kostymer, så nu får jag börja äta soppa och sallad igen. Det är en can can klänning som jag måste komma i och den är liiite för liten just nu. Så det blir hårdbantning tills imorgon. Hur många tror att jag kommer lyckas bli smalare tills imorgon?

Aja, den här veckan har varit en "ner vecka". Måste försöka ändra humöret så nästa vecka kan bli en "upp vecka". Men jag känner mig inte lika motiverad längre. Jag är trött på alla människor. Speciellt dem jag jobbar med. Och det är väl kanske inte det bästa.

Men men, nu måste jag gå, återigen jobba.

Torsdag

Hallå hallå!
Tänkte bara meddela att vi faktiskt har en chef här nu. Tro det eller ej men det är faktiskt sant. Mannen som vi har väntat på i tre månader är nu här. Och han är jättetrevlig och verkar vara en väldigt bra chef. Det märks att han är här för att hjälpa oss och inte för att vara en sträng gubbe. Så det här ska nog gå jättebra. Jag är glad nu när vi äntligen har fått lite struktur i arbetet. Eller vi har väl inte fått det riktigt än men det är det vi ska jobba fram nu. Förhoppningsvis kan han ge Dali lite diciplin också. Det kan han behöva.

På måndag kommer moster Linnéa hit också. Hon ska dock inte bo på mitt hotell men jag kommer ju i alla fall få träffa henne och alla barnen. De kommer komma och hälsa på också och titta på någon show och så också. Så det ska bli kul.

Igår åkte vi till club Truva igen. Första gången sen sist vi var där om man säger så... hehe. Nej men vi skulle egentligen aldrig mer gå tillbaka dit men nu gjorde vi det i alla fall. Och det var kul. Vi får väl se om vi kommer att fortsätta att ha discotur dit på onsdagar.


00.11

Nu är vi äntligen hemma efter en riktig lång dag.
Vi kom till slut iväg till Alanya idag. Men först stannade vi till i Manavgat för att käka och kolla om mobilaffären var öppen så vi kunde fixa våra telefoner. Men det var den ju såklart inte. Så imorgon kanske vi alla åker in till Manavgat på våran paus. Men men, vi kom i alla fall iväg till Alanya. Eller vi åkte aldrig hela vägen fram till Alanya. Vi åkte bara till vattenlandet som ligger en bit innan Alanya. Så vi spenderade nästan hela dagen där men att åka rutchkanor, bada, sola och dansa i skum. Så det var riktigt härligt. Dock blev vi alla brända idag också. Inte så jättefarligt men lite rosa är vi nog allihopa. När vattenlandet stängde så åkte vi hem för att byta om och bränna en skiva som vi kunde ha i bilen. Sen åkte vi vidare till Antalya. Vi ville så gärna ta med Dali till tivolit som vi va på förra veckan. Så vi åkte lite karuseller och gokart, fast min gokart slutade att fungera på slutet. Så det var ju lagom roligt. Men men, sen ville Dali se Zara butiken som låg där i närheten. Tur att han inte ville stanna så länge för då hade vi nog kommit ut med många påsar.
Idag har även Dali ätit på Mcdonalds för första gången i sitt liv. Han blev inte jätteimponerad men han tyckte om det. Men han sa att han gillara nog burger king mer. Tur det eftersom det finns ett burger king i Manavgat men om man vill ha mcdonalds måste man åka hela vägen till Antalya.
På vägen hem blev vi även stoppade av polisen. Vi förstod inte riktigt varför. Det var någonting om att hon körde i fel fil eller inte blinkade eller något i den stilen. Så nu måste Lizzie böta lite grann. Det var inte så mycket så det är ju ingen större fara. Vi var dock rädda för att de inte skulle släppa iväg oss för att vi inte hittade papprena till bilen. men vi ringde dem vi hyrde bilen från och det löste sig.

Så nu är vi hemma igen och nu ska jag sova. Har sovit ganska lite den senaste tiden så tänkte sova ifatt lite nu.
God natt.

Söndag

Jag har märkt att jag mest skriver här på söndagar. Men det är nog dels för att jag inte riktigt har tid annars och dels för att under veckorna så är det bara vardagen som rullar på.
Idag ska vi åka till ett vattenland i Alanya! Så idag ska vi leka och vara barn. Fast det är ju ioförsig det vi gör hela dagarna på jobbet också. Men men... det ska bli riktigt kul i alla fall.

Igår hade vi gala showen för första gången. Det gick ganska bra för att vara första gången. Men eftersom vi inte har någon chef än så fick chefen i Belek komma och hjälpa oss. Så han var hos oss nästan hela dagen igår. Det var riktigt skönt att ha någon som faktiskt visste vad han gjorde. Men hans kommentar innan han var tvungen att gå efter showen var att det är fruktansvärt dåligt organiserat här. Vi måste bli bättre på att organisera allting innan showen. Och det har han ju helt rätt i men grejen är ju att vi behöver hjälp med det.
Men just nu är det sagt att våran chef ska komma nästa vecka och att han faktiskt har bokat flygbiljett. Men det har vi hört förrut så jag kommer inte tro på de förrens han är här.

Men men nu är det snart dags att åka till Alanya. Vi väntar på Lizzie och Natalie som är och hyr en bil. Sen bär det av. Hoppas att det är snart för jag är hungrig.