Tisdag

Nu har tysken åkt hem. skönt. men då måste jag hitta tillbaka till mitt vanliga liv med massor läxor som jag ligger efter med nu. men det ska fixa sig. på nåt vis.
just nu försöker jag hitta lite info om psykologiuppgiften och sen tänkte jag börja med svenskan.
jag som skulle börja träna den här veckan. går lite segt med det. men på fredag ska jag göra det tror jag. annars ska jag träna på tisdagar tror jag. då är det spinning och styrketräning efter varandra. perfekt. så det ska jag få in som vana hade jag tänkt mig.

annars vet jag faktiskt inte riktigt vad som händer i mitt liv just nu. temat har kommit igång lite smått. känns bra :)

träning på torsdag.


Söndag

veckan är slut och lord of the flies är utläst. bra gjort. trodde jag faktiskt inte att jag skulle hinna.
men de är ju massor jobb kvar så jag behöver inte känna mig sysslolös.
imorrn kommer tysken också. eller jag kanske ska börja kalla henne för hennes namn eftersom hon faktiskt har ett, Lea.
det ska bli intressant. hon verkar trevlig så det ska väl gå bra. vet bara inte vad jag ska hitta på hela dagarna. men de löser sig nog. har städat idag och rensat mitt rum så hon har någonstans att bo.
imorrn är det också frilufsdag. lite lagom kul. jag kan inte friidrott !

Lördag

Herregud Linköping ! Är det här allvar?
Juldekoreationer i september. det är inte okej. INTE OKEJ !

idag har jag vart duktig och gjort av med pengar :) två t-shirtar, två jeans och en mapp. klapp på huvet.
sen kom jag faktiskt ihåg att sticka in huvet på worldclass för att hämta ett schema. klapp på huvet.
och nu håller jag på att rensa saker hos pappa. damma, packa ner eller kasta. klapp på huvet.
och nu är jag grymt hungrig så nu måste jag käka något. eftersom jag är hos pappa så finns det ju ingen mat så det får bli en kebabrulle. fy.
men jag hämtade ju ett träningsschema så det gör ju att de blir okej :)

Fredag

helg igen och inget speciellt planerat. tänkte att jag skulle försöka läsa ut boken som ska vara utläst nästa vecka. men vi får väl se hur det går med de.
imorrn tänkte jag gå på stan för jag fick ett ryck alldeles nyss att jag var tvungen att få lite mer struktur i skolan så jag ska köpa en mapp. en sån som marina har. den verkade jättepraktiskt. sen får vi se om jag känner för att titta på kläder. jag skulle ju behöva det men är inte på rätt humör för de. annars ska jag till pappa imorrn och rensa massor saker. han flyttar om några veckor så jag måste rädda mina saker annars kastar han ut allt. men jag ska försöka att inte rädda allt. jag har en förmåga att göra det. jag kan ju inte kasta saker, jag kommer ju behöva det någon gång. fanns väl en anledning till varför man köpte de.
sen ska jag komma ihåg att gå förbi worldclass också. ska ta ett schema. nu ska jag för fasen komma igång igen. eller efter nästa vecka blir det väl kanske. tysken kanske inte vill träna med mig :p
men alex ville träna med mig :D

Onsdag

Nu har jag äntligen fått mejl från min tysk. Hon verkar vara jättetrevlig. Tusen intressen och vad fan har jag för intresse ? dans. och där tog de slut. men hon är vegetarian. så det känns lite krångligt men det ska väl ordna sig.

va på musikal på katedral idag. den var skitkul men jag fattade inte hela handlingen. va fan va dem på zoo för ?
"det är tjecker i stan, så akta er för dem"

igår fick jag böter av en polis också. jävla skit är allt jag har att säga. så jävla töntigt.
1500 spänn för att jag cyklade mot rött ! de har verkligen inget bättre för sig asså

Söndag

idag är väl kanske inte min favoritdag. har ont lite här och var och är skittrött.
tanken av att jag måste göra nk uppgiften hjälper inte heller direkt.
men igår hade jag kul. har inte så mycket mer att kommentera om de. inte just nu iaf.
jävla naturkunskap ! jag vill vara ledig imorrn också.

Lördag

äntligen helg och lite lugn och ro. de flesta läxorna är gjorda (förutom nk) så det känns bra :)
tranås ikväll men först fix hos emma med singstar.
så just nu sitter jag mest och väntar på att tiden ska gå. är ju meningen att jag ska fixa mig hos emma men eftersom jag inte har nåt att göra kommer jag förmodligen fixa mig innan. har redan sminkat mig och tänkte fixa håret sen. jag är inget bra på de där att fixa sig hos någon annan :P
fast det är kanske bra att jag har fixat mig innan eftersom emma inte har så där extremt många speglar och vi kommer va 4 tjejer där. .

nu ska vi se om jag tänker göra nk eller fixa håret eller äta. jag har inte riktigt bestämt mig än.

Torsdag

nu är jag näästan klar med dansuppgiften och so:n och allt annat är redan klart så nu är det bara nk tills på måndag och matten. men nu hinner jag egentligen inte skriva för nu ska pappa hämta mig så ska vi åka till anna på hennes jobb och äta. hörs !

Torsdag

nu är jag näästan klar med dansuppgiften och so:n och allt annat är redan klart så nu är det bara nk tills på måndag och matten. men nu hinner jag egentligen inte skriva för nu ska pappa hämta mig så ska vi åka till anna på hennes jobb och äta. hörs !

19.19

nu går de segt igen.
engelskan gick inget bra alls så den la jag ner.
hur ska man presentera sig själv om man inte får avslöja vem man är? och man kan ju inte söka till ett jobb om vi inte ska välja ett "jobb" att söka till ! knäppt ! 
började med dansuppgiften istället. det går ju framåt iaf men inte så snabbt som jag skulle önska.
jag förstår inte riktigt hur jag ska få ihop två sidor. men nu funderar jag på om jag ska börja laga mat istället. men känner ingen större energi till de. det kanske är ett tecken på att jag behöver mat

Tisdag

nu sitter jag här igen och försöker göra läxor. det går väl ungefär som sist.
jag har iaf fått svar på två mejl från dansterapheuter. men de gav väl inte så där väldans mycket. hon verkade trevlig iaf :)
men nu ska jag skriva engelska grejen. måste försöka hitta på något bra. jag känner liksom pressen från vissa klasskamrater (alex).

idag har jag iaf vart så duktig att köpa ett par nya skor. det har jag ju sagt hur länge som helst att jag ska göra och nu är det gjort. fort gick de också. jag brukar alltid testa tusen olika innan jag bestämmer mig men nu tog jag första bästa och satte på foten och de blev ju bra (än så länge iaf). får väl se hur mycket skavsår jag kommer få sen.

imorrn blir de spåret på idrotten. vågar inte riktigt för jag tror att det kommer gå pissdåligt. var liksom ett tag sen jag sprang. men kanske kan göra orientering med anki istället ?! :D

annars ska jag kolla på tapeter imorrn. skojigt NOT ! usch jag vill inte ha några tapeter. inte nu. kan man inte sätta dit dem sen ?och kan inte jag få inreda hela huset så att det blir snyggt ?!


16.28

det blev som jag trodde. jag har redan tröttnat.
jag vet liksom inte riktigt vad jag ska göra. jag har letat fakta och tänkte skriva ut de men de gick inte så bra. skrivaren vill inte fungera, som vanligt.
jag har iaf skickat iväg några mejl till folk. kan ju hoppas på att de svarar men jag ska nog inte hoppas för mycket.
folk brukar väl inte svara på sånt där och om de gör de så är de oftast försent.

Måndag

sitter just nu i skolan även fast skoldagen är slut.
måste göra yrkesområdesuppgiften eftersom den ska in på fredag. och jag måste vara här och göra den eftersom vi FORTFARANDE inte har fått vårt bredband. det kommer skapa problem.
men jag har fastnat i det vanliga bdb-träsket. blir alltid så när man ska göra någon uppgift, slår man på datorn måste man kolla bdb. skit.

men nu ska jag försöka att ge det en chans. jag kommer förmodligen tröttna snart.