16.51

Nu har jag lyckats att hinna med det mesta som jag tänkte göra idag.
Det blev både en dusch, lunch med farmor och några samtal avklarade. Har dessutom bokat flygbiljetten så nu är det ingen återvändo. Jag lämnar landet den 8:e mars.
Mycket spääännande!

Nu ska jag träna. Mitt friskis kort har ju alldeles passande gått ut nu men som namnsdagspresent så får jag detta träningspass av mamma.

Måndag

Okej måndag idag.
Idag hade jag tänkt att ta tag i lite saker.
Ska se om jag kan boka om tiden för min spruta.
Kanske luncha med farmor?
Gå på stan och inhandla saker som jag behöver.
Boka biljett.
Göra långa listor på vad som ska packas och vad som ska inhandlas när jag kommer fram.
Duscha kanske behövs också om jag hade tänkt att gå utanför dörren idag...

23.53

Idag har jag faktiskt letat fram mina gamla tyska böcker. Du kannst! Fina minnen från högstadiet när vi skulle läsa dialoger högt för varandra och hålla i meningslösa konversationer. Men det var fina tider. Vi hade nog egentligen ganska kul på de där tyska lektionerna. Och lite kommer jag faktiskt ihåg också. Så nu har jag läst de två första kapitlena och blir väldigt sugen på att prata tyska. Tur att jag kommer att få göra de i Turkiet då.
Kanske ska försöka lära mig lite turkiska också?

Söndag

Jag tror inte att jag har uppdaterat så mycket här den sista tiden. Fast jag vet inte riktigt för ibland tror jag att jag har gjort det fast jag inte har det.
Idag har jag i alla fall jobbat mitt sista pass på Norstat. Känns ganska skönt att veta att jag inte behöver gå dit på ett tag nu.

Igår var det partaj i johannelund. Väldigt rolig kväll med massor människor som jag inte kände. Höjdpunkten på kvällen var att man fick vara med i något test som jag inte riktigt förstod va de va bra för. Men de va någon kille som skulle ha de till skolan eller nåt... Det gick ut på att se vad man hade för genetiska drag, typ om man hade lösa öronsnibbar och kunde rulla tungan osv. Jag fick i alla fall det bästa resultatet som jag kunde få enligt Jimmie i alla fall. För jag kunde ju inte göra så mycket åt att jag är tjej...
Riktigt rolig kväll i alla fall som inte ens tog oss ut på krogen och inte heller gav det en enda bild heller. Kan ju bero på att jag inte hade kameran med mig...

Fredag

Känner mig fortfarande helt otroligt glad efter dem glada nyheterna som jag fick igår.
Har massor energi och tycker inte ens att det känns särskilt jobbigt att jag ska jobba på Norstat hela helgen. Det är väl för att jag vet att det kommer att vara de sista passen jag jobbar där.

Försöker komma på saker som jag behöver fixa inför min flytt men har svårt att komma på allt. Men förhoppningsvis klarar jag mig ändå. Lyckades boka om min ettårs koll på käkkliniken i alla fall. Tänka sig att det redan har gått ett år sen jag gjorde käkoperationen. Sjukt.

Men nu ska jag nog käka nåt och sen blir det jobb.

Turkiet!

Har nyss fått reda på att jag har fått jobb i Turkiet. Helt sjuk!
Ska det liksom bli verklighet nu?
Jag har fått jobb som entertainer i Turkiet och det känns ju helt underbart. Jag har ju velat till Turkiet och entertainer tror jag är ett sjukt roligt jobb. Få ta hand om och underhålla gäster liksom. Dessutom få dansa och underhålla på kvällarna. Helt underbart !

Så tanken är att jag ska åka om typ två veckor. Mellan den 5:e och 13:e mars. Så nu ska jag bara försöka hitta en bra och billig flygbiljett. De va faktiskt lite klurigare än vad jag trodde. Finns inte så många flyg eftersom det är lågsäsong nu. Men det löser sig nog.

Sjukt kul!
Nu blir det snart på riktigt den här drömmen!

Torsdag

Idag har jag bara slappat. Hade tänkt att åka och käka lunch med farmor men hon svarade inte när jag ringde så då blev de inget. Men men, de kommer väl fler dagar.

Imorgon ska jag jobba igen. Kul helg sysselsättning.

Onsdag

Stockholm fram och tillbaka på bara några timmar idag. Känns ju nödvändigt.
Men intervjun gick ganska bra tror jag. Ska få besked om ett par veckor så vi får väl se.
Bara att vänta. Som vanligt.

Tisdag

Nu har jag bokat min Stockholms biljett. Jag valde att inte lita på sj så det blev Swebus istället. Så jag kommer att ha god tid på mig att ta mig dit och förbereda mig. Eller om jag bara kommer att sitta på stationen och läsa en bok för att få tiden att gå... Jag vet inte. Bättre med för mycket tid i alla fall.

Men nu ska jag åka och träna igen. Måste ju passa på när man inte jobbar.

23.43

Blev en bra slapp dag idag. Kom iväg och tränade också.
Dock så är det en huvudvärk som har bestämt sig för att sitta i mitt huvud men får väl hoppas att den försvinner snart. I alla fall lagom till på onsdag.
Sitter och funderar på hur mycket man vågar lita på sj nu. För jag känner inte för att åka upp jättetidigt för att sen sitta och vänta i flera timmar men det är ju inte heller så jättebra att bli sen om det skulle bli någon försening med sj. Därför känns ju bussar lite bättre men de går ju inga bra tider. Så vi får se hur jag löser det där.
Jag tänker att jag fixar det imorgon så att jag kan ta sista minuten biljetter.

Måndag

Första lediga dagen på lääänge.
Känns bra.
Idag ska jag inte göra något mer än att bara slappa och kolla på tv. Eller jag ska väl träna ikväll. Det var länge sen det också.

Söndag

Jobbig start på dagen. Vaknade av att jag var sjukt hungrig. Men jag var liksom alldeles för trött för att gå upp. Jag ville ju sova lite till. Men magen kurrade alldeles för mycket så jag gick upp och käka frukost och tänkte att jag kunde lägga mig sen igen. Men nej, då har jag ju blivit för pigg.
Störigt.

Igår började inte dagen så bra heller. Började med att jag var tvungen att springa till bussen. Jag som hade tagit en extra varm tröja för att jag inte ville frysa blev istället jättesvettig. Fräscht.
Men jag tog mig igenom passet på Norstat och fick till och med sluta lite tidigare. Men det spelade ju egentligen ingen roll just den dagen eftersom jag ändå skulle vänta på tåget till Norrköping. Men det är ju tur att det finns en väntsal. Det händer lite roliga grejer i en väntsal så det var ganska underhållande ändå.
Sen kom jag fram till Norrköping och möttes av Anki och Emil. Sen blev det pannkakor, melodifestivalen och kortspel.

Idag är det jobb igen. Men sen ska jag inte jobba på ett tag så det är väl bara att stå ut ett sista pass.
På onsdag ska jag till Stockholm på jobbintervju. Späääännande!

Torsdag

Jaha. Idag blir det spruta och sen jobb. Spännande saker på schemat.
Känner att det inte finns så mycket mer att säga. Det händer inget liksom.
Men snart får jag börja ladda upp för jobbintervjuer.

Onsdag

Idag har jag fått sova lite längre. Det var trevligt. Men sen var det dags att åka och handla.
Det var ju ett tag sen sist nu eftersom jag har jobbat en del. Men idag har jag ju vart ledig hela förmiddagen så då passade det ju bra att handla.

Imorgon är jag förmodligen också ledig hela förmiddagen eftersom ingen har hört av sig och sagt något annat än.
Så då ska jag åka och ta en spruta. Lagom kul men det kan ju kanske vara bra att ha eftersom jag inte vet vart jag ska åka. Så om jag hamnar i Egypten eller nåt så kan det ju vara bra att vara vaccinerad.

Meeeen, nu är det dags att jobba igen. Idag ska inte Marina jobba så då får jag väl försöka roa mig själv.

Tisdag

Hej hopp!
Nu är jag på väg till Norstat igen.

Igår va det alla hjärtans dag och det firades inte så värst mycket av mig. Jag åt våfflor med Anna så att jag blev så mätt att jag inte orkade äta den fina middagen som mamma och Lasse gjorde.

Men nu måste jag verkligen gå till bussen.
Imorgon ska jag nog inte jobba på städet för det är ingen som har sagt till om det än. Så då är jag nog ledig på förmiddagen. Vad ska jag göra då? Äta lunch med farmor kanske?

Måndag

Idag skulle vara den enda lediga dagen den här veckan.
Men jag blev inkallad som vikarie på städet. Så helt ledig blev jag inte. Men det var bara två och en halv timme på morgonen så inte så farligt ändå. Jag har i alla fall en ledig kväll. Så idag har jag sovit, vilat och kollat på tv.
Ganska skönt faktiskt.

Men imorgon blir det att jobba dubbelt igen. Ska städa på morgonen och sen är det Norstat. Ska jobba på Norstat hela veckan. Så så roligt ska jag ha den här veckan.

15.03

Jaha, då var det väl dags att åka till jobbet då.
Inget som jag är särskilt peppad på just nu.
Hade hellre legat kvar i sängen hela dagen för att sen fram till kvällen flytta sig till soffan.
Det skulle vara en bra söndag.

Söndag

Gårkvällen va sjukt rolig. Fick träffa massor folk som jag inte har träffat på evigheter.
Kvällen började i en lokal där vi käkade och firade Irina. Sen gick vi vidare till 55:an och sen var vi bara några kvar som avslutade kvällen på Platens.
Sjukt bra kväll i alla fall som inte resulterade i särskilt många fina kort...

Jag kan bara tänka mig hur dem säger "hörredu magnus" på de här sista kortet. Lite osynkat dessutom. Gillart.

Lördag

Snart dags att åka iväg och jobba igen. Vet inte riktigt hur bra jag tycker att det känns att ringa hem till folk en lördag. Men det är väl bara att göra det.

Ikväll ska jag fira Irina som nu är 20 år fyllda. Ska bli mycket trevligt.

21.16

Idag har jag blivit kallad för tant. Städtant. Hur gammal är man inte då?
Jag har även blivit kallad för älskling och fått frågan om jag kan ge ut mitt nummer.
Vilka underbara jobb man har säger jag bara.
Nej men det märks ju att det är fredag.

Idag fick jag en trisslott också. Så nu ska jag väl skrapa den samtidigt som jag tittar på lets dance.

Fredag

Idag fick jag städa själv på alla skolor och dagis. Tjejen som jag skulle jobba med hade ont i magen så hon gick hem. Så jag gjorde mitt bästa med att komma ihåg allt som skulle göras på de olika ställena. Tror att det gick ganska bra i alla fall.

Nu är jag hemma och tänkte vila lite. Igår gick det inget bra med varken sovandet eller vilandet. Tänkte att det skulle gå bättre idag.

22.15

Jag har klarat den här dagen utan att känna mig död.
Inte ens lite egentligen.
Passet på Norstat gick skit men det är pengar i alla fall.
Jag gillar inte att jag resonerar så. Det är pengar....
Vad är pengar?! Pengar är bara papper som en (jag kan inte säga att han var vis) man sa till mig.
Han har ju delvis rätt.
Jag vill inte bara sitta av timmar på ett jobb för att få pengar.
Men det är inte det här jag ska göra resten av mitt liv heller.
Hoppas jag.


God natt.
Imorgon är det en likadan dag jag har framför mig. Tjoho...

Torsdag

Hej och hå.
Har nyss kommit hem från jobbet. Det var ganska bra ställen faktiskt. Har städat på massor olika ställen idag. Städade bland annat på ett dagis. Vissa ungar var ju hur söta som helst. Helt fascinerade av att jag städade.

Men men, nu tänkte jag hinna sova ett par timmar innan nästa jobb.

19.26

Hur typiskt är inte det här?
Tror ni inte att jag ska jobba på norstat imorgon också?!
Jag kommer ju avlida. Men jag behöver ju pengarna så det är ju bara till att hålla sig vaken.
Börjar kl 6.15 imorgon och borde ha ett par timmar ledigt på dagen för att sen börja igen.
Sinnesjukt ju.
Men som sagt var, det är pengar.
Bara på himla typiskt att allt ska hända på samma gång. Bara att vänta på att de ringer från de andra städbolaget också och frågar om jag kan jobba.
Jag har typ vart utan jobb i en vecka och nu har jag två jobb på samma dag.
Och det är inte första gången det händer.

13.43

En utav de två som jag ville ska vara sjuka är sjuk. Så jobb till Maria imorgon! Woho!
Fast förmodligen ingen teater.
Men kanske tur det eftersom jag måste gå upp med tuppen imorgon så då kanske det är bra att lägga sig typ klockan nio eller nåt.

Men men. Jag får pengar i alla fall så jag är nöjd.

Onsdag

Idag har jag ingeeenting att göra.
Vaknade av att telefonen ringde. Det var farmor. Hon frågade om jag ville gå på teater med henne om hennes vän var sjuk. Och det vill ju ju hemskt gärna. Så jag hoppas på att hennes vän är sjuk. Schysst.

Samtidgt så ringde även den andra telefonen. Så himla osmidigt att folk ska hålla på att ringa samtidigt.
Men det var i alla fall från ett städbolag så eventuellt får jag jobba imorgon. Om hon är fortfarande är sjuk. Så jag hoppas på att hon också är sjuk. Schysst.

16.11

Springturen blev väl inte riktigt som jag hade tänkt mig. Spåret var fortfarande täckt av snö och is så jag försökte springa på cykelbanorna istället. Det blev liksom springa, trippa över isen, springa, trippa över isen, hoppa över vattenpölar. ja....
Kanske inte det bästa vädret att springa i.

Men nu ska jag titta på project runway.

Tisdag

Nu har jag sökt ännu mer jobb. Kan det liksom ta slut någon gång så att jag vet vad jag ska göra med mitt liv.

Men nu ska jag ut och springa tror jag. Det är väl inte så mycket is kvar så jag ska nog klara mig utan att slå ihjäl mig.

Måndag

Ny vecka. Igen.
Förstår inte vart dagarna tar vägen.

Idag har jag vart på arbetsintervju. Får väl se om det blir lite extra pengar nu då. Det vore ju bra.
Annars har jag inget planerat för dagen. Tror att jag ska gå ut på en promenad eller nåt.

Maskeradfest

Gårkvällen blev väldigt trevlig.
Det började med att alla kom hem till mig och gjorde sig vackra. Sen åkte vi till Linghem där vi möttes av massor utklädda människor. Det blev sång, dans, smörgåstårta och lite lek. Allt en bra kväll ska innehålla egentligen. Allt avslutades med att Sophie och jag drattade i backen på vägen till tåget. Inte jättesnyggt kanske...

Lördag

Idag är det maskeradfest hos Jimmie! Jag som hatar att klä ut mig kommer nog ha skitkul ändå för jag har hittat bästa outfiten! Så är faktiskt ovanligt pepp på det här.

Men tyvärr så missar jag ju melodifestivalen. Jag brukar inte bry mig om melodifestivalen så där hemskt mycket men nu när bästaste Irina ska vara med och dansa bakom Dilba så kan man ju inte missa det. Så jag får väl kolla på reprisen imorgon annars. Heja heja!

21.53

Yay för mig som hann med allt som jag hade planerat för dagen även fast jag blev lite smått försenad med allt.
Har precis dammsugit och torkat golven. Så nu har jag tjänat en slant.
Bra att mamma tycker synd om mig och väljer att betala mig för att städa.
Jag menar är man städerska så är man. Samma lön på jobbet som hemma!

15.28

Nu är det tänkt att jag ska åka och träna men jag har liksom fastnat framför OC.
Fast nu blev det precis reklam så då kanske jag kan åka.
Usch.
Känner inte för att träna idag. Men har inte tränat på typ hela veckan.
Så jag nu åker jag.
Får kolla på OC någonannan gång

Fredag

Idag ska jag träna, städa, titta på film och lämna tillbaka filmerna.
Så jag tänkte börja med att titta på den sista filmen.

Torsdag

Nu ska jag snart iväg och hämta upp Anki.
Så det kanske är dags att duscha och göra sig iordning nu?
Kanske ja.
Vi ska i alla fall försöka hitta någon bra utstyrsel tills på lördag. Jag tror att jag har en idé nu i alla fall så det kanske hjälper.
Sen ska jag jobba idag.
Wei va kul! Alla andra är på flashmoben och jag jobbar. Tjoho!
Men jag får väl lite pengar i alla fall.
Lite.

23.07

Kanske ska försöka lägga mig lite tidigare idag.
Det kan ju säkert vara bra.
Har väl egentligen ingen ordentlig anledning till det.
Men det känns bara som att det vore bra.
Vore bra att försöka bli människa igen.
Ta tag i mitt liv.
Det försöker jag ioförsig med varje dag men lyckas med att misslyckas med det varje dag också.
Så jag vet inte.
Sömn kanske gör en lite mer positiv?
Jag vet inte.
Värt att testa.
Fast jag känner mig lite mer positiv egentligen.
Tror mest att jag uttrycker mina negativa tankar här.
Men ni behöver inte oroa er för mig.
Jag klarar mig alltid.
På nåt vis...

19.16

Mensvärk och är sjukt sugen på choklad.
Jobbigt att vara tjej ibland.

Annars känns livet lite ljusare just nu.
Jag är väl kanske inte så ensam, tragisk och hopplös som jag intalar mig själv ibland.

Onsdag

Idag har jag vart på stan och käkat lunch med Evelina och Malina.
Mycket trevligt och god mat.
Så nu kom jag nyss hem och ska väl snart laga mat till Lasse. Mamma ska tydligen inte ha någon mat idag.
Men nu kollar jag på project runway och försöker logga in på facebook men det går tydligen inte. Vad ska jag göra då liksom? Inget cityville.

Tisdag

Sitter och kollar på top model just nu. Gammalt avsnitt men kul att se ändå.

Har precis vart på en arbetsintervju. Det gick bra och jag hoppas verkligen att jag får det här jobbet. Det är ett entertainer jobb i Turkiet. Så nu är det väl bara att hoppas på det bästa. Jag försöker att inte tänka på det för mycket för då kommer jag bli så besviken om jag inte får det.
Men det gav mig lite energi i alla fall.