Tisdag

Jag vet inte vad jag ska säga om den här dagen. Den har väl varit bra antar jag. Känner att mitt humör inte riktigt är som det ska men det tar sig nog. Blir nog bättre om jag börjar få saker gjort så jag slipper känna press.
Men jag ska, jag ska, jag ska!


Imorgon ska vi vara på hemslöjden hela förmiddagen. Inte kul. Vill att den där jädra city art grejen ska vara över nu. Men snart, snart, snart !

Måndag

Jag lyckades att ta mig igenom den här dagen också. Har kanske inte varit världens bästa dag men det känns ändå som jag har fått en del gjort. Klarade av engelska redovisningen även fast det blev helt knäppt. Jag sa lite knäppa grejer. Men ska man försvara nåt som man egentligen inte tror på så blir det knäppt.
Redovisningen på musiken gick också ganska bra. Hittade på en hel del men det stämmer väl förhoppningsvis.

Imorgon är det tisdag. Då blir det kick off med fralla gänget. Om det nu är några som kommer. Men någon borde ju i alla fall komma kan man tycka. Sen fick jag reda på att vi måste byta låt till avslutnings numret. Det är inte kul.

21.06

Jag har en känsla som säger mig att morgondagen kommer att bli hemsk. Jag vill inte gå till skolan imorgon. Jag vill helst av allt bara ta en paus nu. En paus från allt. Men imorgon ska jag redovisa på musiken och hålla ett tal på engelskan. Jag har inte förbredigt något utav de. Blä!

Jag vill ha helg

Söndag

Mitt internet är lite taskigt just nu. Det väljer att endast fungera ibland.

Igår blev en väldigt lyckad kväll. Började med jättegod mat och "she´s the man" och avslutades på krogen. Och de hände en massa därimellan. Även fast vi bara var fyra pers så var de hur kul som helst. Det var ju ändå de bästa av de bästa.

I fredags så var de mysig middag, spel och idol. Det var mycket trevligt och jag fick mycket fina presenter också.


Idag har jag sovit, städat och vart på bio. Såg på Prinsessa. Den var bra. Den var svensk. Ni som känner mig vet vad jag tycker om svenska filmer.

Nu vill jag egentligen sova men klockan är ju bara 19.20 så det går väl kanske inte för sig. Har ett engelska tal att förbereda egentligen och en redovisning. Men jag brukar vara bra på att improvisera.

Torsdag

Det var en fin start på den här dagen. Frilufsdag med alla friskolor i Linköping. Fu 3d slår rekord i många grenar och är dessutom mest entusiastiska.
Sen började det regna. Inte lika fint.
Men Anki och jag köpte kladdkaka och satte oss i dansstudion så då gjorde det inget att det regnade. Vi började koreografera också. Duktiga är vi.

Nu ska jag snart iväg och handla på Maxi. Lasse ska bara klippa sig först.


Imorgon är det helg !

Onsdag

Igår blev en väldigt bra dag. Jag tog mig till idrotten tillslut och där var Emma och Anki. Så Jocke sa att vi fick gå om vi ville. Så det gjorde vi. Vi mötte Stephanie på vägen så vi hoppade in i hennes bil och åkte på en runda med nedvevade rutor och stereon på högsta volym. Vi hamnade på max för att äta lunch och leka i deras lekland. Sen åkte vi en runda till och sen var det skola. En lektion på 45 minuter som vi inte gjorde något vettigt på.
Efter skolan gick jag till stan och träffade Evelina. Fikade på Espresso house. Sen gick jag till Emma.
Hos Emma grillade vi korv och marshmallows i blåsten. Himla mysigt.
Det var helt klart en utav de bästa tisdagarna på länge.


Idag har inte varit en lika bra dag. Har varit skittrött hela dagen och haft ont i huvudet. Men jag har tagit mig igenom den här dagen också.


Snart är det helg !

Tisdag

Halv studiedag idag. Ganska värdelöst. Har fortfarande inte bestämt mig för om jag ska gå på idrotten. Känns inte så lockande att springa runt i en kall och blöt skog när jag är förkyld. Men måste få närvaro.
Men kultur och idé historian kan jag ju gå på. Sen ska jag träffa Evelina. Blir väl fika på espresso house som vanligt. Men det tycker vi om.

23.18

Tjoho !
Jag är pigg. Jättepigg. Fast egentligen är jag jättetrött. Men imorgon är det sovmorgon till klockan ett.
Fast grejen med en så lång sovmorgon är ju att jag kommer att få väldigt dåligt samvete om jag inte gör nåt vettigt på dem timmarna. Så jag tänkte försöka med det. Men vi får väl se säger jag bara.
Annars får jag träffa Evelina imorgon. Det tycker vi om.
Emma vill grilla imorgon. Men jag ska ju träffa Evelina. Men Evelina kanske också vill grilla. Får väl se. Annars tar vi grillningen en annan dag. Ska det inte regna imorgon föresten ?


Snart är det helg !

Måndag

Den här veckan har börjat oerhört bra faktiskt.
Alla var på otroligt bra humör. Jag med. Tills vi hade musik. Himla musik lärare som alltid ska dra ner mitt humör.
Men de blev bra igen efter lite mat.
Men jag känner nu att jag har gjort av med otroligt mycket energi. Har ingen luft.

Men nu ska jag iväg till min far som precis har fått nycklarna till sin nya lägenhet.




Snart är det helg !

13.40

Nu har jag varit och gjort min plikt. Känns bra.
Det är oerhört fint väder ute. Finare väder nu än vad det var i somras.

Nu ska jag peppa med lite bra musik

Söndag

Idag mina vänner är det kyrkoval !
Väldigt viktigt. För vissa. Jag känner inte riktigt att de är så där väldans viktigt men mamma tycker att jag ska rösta så vi ska väl ta oss dit.

Sen ska jag nog baka också. Anna fyller ju år idag och hon ville att man skulle ta med sig fika när man kom. Så det blir väl att kasta ihop att par muffinsar eller nåt i den stilen.

00.08

Kvällen spenderades med datorn, tvn, naturgodis och veckorevyn. Trevligt sällskap måste jag få säga.
Freaky friday gick på tvn. Väldigt bra film. Hade glömt bort hur rolig den faktiskt är.
Imorgon tänkte jag umgås med riktiga människor istället. Ska till Anna som fyller år.

Lördag

Idag är ju grymt sugen på naturgodis. Får se om det blir något sådant.


Igår så gick vi till Ming palace. Personalen på det stället är ju lite konstiga om man så säger. Betalade mycket mer än vad som var rimligt men skit samma, man lever bara en gång.
Efter samtal från Stephanie och en lycko kaka som sa "allow youself to be spontaneous" så åkte jag och Anki hem till Stephanie. För att ni ska förstå det konstiga i det hela så kanske det ska tilläggas att Stephanie inte var hemma utan det var hennes ex som hade fest där. Efter några timmar där så åkte vi till stan och dansade några timmar. En riktig "girls night out" !

Fredag

Jobbade med city art link nästan hela första passet. Sen hade vi svenska i en timme och sen var skoldagen slut. Skönt.
Så vi satt i matsalen och skrattade ganska länge. När man tänker efter så finns det ganska mycket att skratta åt.
Inte kan man väl tro att det ligger korvar på den här tallriken?


Snart ska jag iväg. Äta på stan med tjejorna och sen ut och dansa loss.

Onsdag

När jag har grejer att fokusera på så blir allt bra. Oftast i alla fall. Fokus är bra. Kaos tycker jag inte om. Inte alls faktiskt. Skrattade lite smått åt det på klassrådet idag när jag ville strukturera upp klädhögar till ettorna. Jag var inte ens inblandad. Jag kom på det efter ett tag och gick där ifrån.


Annars har det vart en ganska bra dag idag. Slapp dag.
Tittade på film när jag kom hem. Så nu har jag kollat på alla som jag hyrde i helgen så nu kan jag lämna tillbaka dem. Det var bra filmer allihop.

Imorgon ska jag kolla på fantomen på operan. Tror inte att jag kommer att gilla den. Jag har gett den ett halvhjärtat försök förr.


Snart är det helg !

Ord

Säg det inte!
Jag vill inte höra dem orden från dig.
Inte nu. Jag är rädd för att du kommer få som du vill.

Tisdag

Just nu är jag glad. Även fast jag har ont i huvudet. Glädjen tar liksom över.


Matten ligger och tittar på mig. Jag ska ha gjort typ tjugo uppgifter tills imorgon. Äsch.
Jag är glad!

Men jag går inte isär när jag går med dig

Det har varit en fin dag idag. Förutom en förkyldning som mest bara blir värre för varje dag.

Men Alex kom till skolan idag och det är fint. Även fast jag inte hann säga så särskilt många ord till honom så gillar jag att ha honom i närheten. Bara att höra hans skratt igen.

Efter skolan gick jag och Ira till några pojkar och spelade spel. Trevliga pojkar och trevligt spel. Jag lyckas alltid med att vinna i flux. Bara tur.
Sen gick jag och Ira på bio. "The ugly truth". Väldigt rolig film. Väldigt trevligt sällskap. Väldigt trevlig kväll.

17.31

Sitter just nu hos Anna. Vi ska alldeles strax iväg till farmor för att äta.
Att dansa tillsammans med Anna idag gick ju lite så där. Hon verkar ju ha lite svårt att koncentrera sig den där människan. Men lite gick de ju i alla fall.
Men oj ! Nu åker vi !

Söndag

Sista dagen på veckan.
Började dagen med att titta på en shopaholics bekännelser. Ska fortsätta med att äta smörgåstårta och dansa. Kanske blir en till film ikväll. Hyrde ju tre stycken igår.

Lördag

Gårdagen blev en väldigt bra dag. En utav mina favoritdagar den här veckan tror jag. Det mesta var tack vare Sandra. Vi tog en fika efter skolan och pratade och planerade massor. Skitkul. Nu ser jag fram massor emot vissa datum väldigt mycket. Jag blev väldigt pepp på en utekväll då också.
Mötte Anki och Stephanie och vi tog oss till Plaza. Det blev en väldigt bra kväll fast den slutade ganska olyckligt. Jag blev av med mina nycklar. Jag förstår inte hur grejer bara kan försvninna. Förhoppningsvis så har personalen hittat dem när de städade så jag måste dit idag och fråga. Känns ju lite lagom kul.


Idag tänker jag inte göra någonting alls annars. Eller de är så jag känner just nu i alla fall. Anna ville att jag skulle färga hennes hår så då passar vi på att färga mitt också. Men får se om jag orkar med det idag

Torsdag

Var inställd på att det var fredag idag. Jag blir alltid lika ledsen när jag upptäcker att det inte är så.
Men imorgon är det fredag på riktigt.

Idag jobbade vi mot city art link på improvisationen. Det kan nog bli ganska bra men det känns ändå som att det blir lite halvhjärtat.

Ikväll hade jag planerat att jag skulle till min syster så att hon skulle färga mitt hår. Men eftersom hon inte visste om mina planer så var inte hon på samma spår. Fan att hon inte kan veta vad jag planerar. Dåligt. Så jag fick åka hem istället.

20.27

Det känns som att jag inte har lika många tankar och funderingar som jag brukar ha. Jag har inte samma behov av att uttrycka mig längre.
Eller är det så att jag har för många tankar och funderingar så att det bara blir en stor sörja av det hela? En sörja som jag skjuter bort. Långt bort så att jag till och med glömmer bort att de finns. Att saker har skett och att ord har passerat mina läppar. Att vissa saker fortfarande sker och förmodligen kommer att fortsätta med det också.
Är det ångest som har börjat ta upp en stor del av mig?
Ångest för allt som jag inte kan göra någonting åt, för det som ramlar över mig när jag inte är redo och speciellt det som händer när jag inte kan hantera denna ångest.


Det finns mycket som ni inte vet om.

Onsdag

Nu är halkbanan avklarad. Det var faktiskt ganska kul. Mest för att de händer lite roliga grejer och folk kommenterar det. Annars var det lite rolig radioreklam också.
Sen var det matte c lektion. Jag känner att jag har tröttnat lite smått på det. Jag vill bara vara klar med skiten nu.
Efter skolan så hamnade jag i danssalarna. Det var ju egentligen inte så bra men det var ju i alla fall trevligt.

Tisdag

Tisdagar är de värsta dagarna. Jämt.

Idag hade vi beachvolley på idrotten. Det var faktiskt grymt roligt. Det blir ju vad man gör det till om man så säger. Hamnade dock i det sämsta laget men det var ju det som hade roligast i alla fall.
Efter skolan så gick jag och Sofie till world class. Jag kommer ha ont i mina ben och min rumpa imorgon. Den saken är säker.


Jag vill ha fredag !

Måndag

Känns som en lite smått onödig skoldag. Hade endast tre lektioner, alla med 90 minuters raster imellan.
Har dock annars varit en väldigt bra dag. En glad dag.
Gick och fikade på waynes efter skolan. Like the old good days.

18.38

Jobbiga känslor.

Men jag gillar dem.

Söndag

Söndag betyder slappdag. Fast jag ska försöka mig på att plugga lite granna men min kära syster är ju här nu så då ska jag väl kanske umgås med henne också.

I går så startade kvällen väldigt segt. Mötte Emma på resecentrum. Hon var seg. Men vi tog oss hem till Maya i Johannelund. Men kvällen avslutades på Plaza. Väldigt trevlig men dyr kväll. Helt värd.

Lördag

Den så kallade nollningen igår var himla kul. Endast tre stycken ettor dör upp och två treor och en tvåa som gick efter en timme. Men det är väl som man säger, det är kvalitet som räknas och inte kvantitet.
Ikväll är det inflyttningsfest i Johannelund. Trevligt trevligt. Så nu ska jag duscha.

22.32

Min facebook har nu blivit räddad. Så nu slipper jag förstoringsglaset.

Tänkte bara berätta de. Så ni inte behöver vara oroliga längre.
Godnatt

Torsdag

Kom på att jag missade So you think you can dance finalen igår. Fick lite annat för mig. Emma hade två biljetter till Kalasmottagningen så vi var där och kollade på moneybrother istället. Trevligt.

Idag började dagen med att sitta på vårdcentralen hur länge som helst. Inte kul. Fick vänta i över 45 minuter och sen när det väl var min tur så kunde de inte se vad som var fel på mig. Så det kändes ju verkligen helt värt att missa två danslektioner med Sophia för det. Inte. Usch va tråkigt.
Sen var det SO. Jag har inte riktigt fattat tycke för de nya SO lärarna än. Förhoppningsvis så kommer det.
Efter det var det projektarbete. Kände att jag inte riktigt var på rätt humör för det idag.
Fast nu för tiden så är jag inte på rätt humör för något...

Tisdag

Hade ångest för den här dagen. Kunde inte alls koncentrera mig på baletten. Sen var det engelska då vi skulle skriva en uppsats i 90 minuter. Jag satt i en halvtimme och kunde inte komma på nåt att skriva om. Till slut fick jag i alla fall ner några rader. Efter lunch så va det dags för att springa fem kilometer. Det gick ändå ganska hyfsat men fick huvudvärk efteråt på grund av värmen som kom helt plötsligt. Tänker dock inte klaga på värmen. Jag gillar värme.
Sen var de ett 45 minuters pass med Janne. Skönt att bara ha 45 minuter med den mannen.
Sen pratade jag med Magdalena om mitt projektarbete. Så nu är jag jättepepp på det.
Efter skolan så gick jag och träffade Evelina, Malina och Sandra. Vi satt på espresso house i massor timmar. Träffade Anna där när vi precis kom dit och hon var på väg till jobbet och när hon slutade så satt vi fortfarande kvar där.
Då ringde pappa som tänkte käka på Annas jobb så jag följde med dit så jag fick lite mat i magen också.

Nu tittar jag på So you think you can dance. Borde göra lite matte tal. Har egentligen 20 tal kvar att göra tills  imorgon. Men det löser väl sig. På nåt vis... Kanske lite dumt att hamna efter redan nu.