justin timberlake <3

älskar hans album ! ooh ! så härlig.

idag var jelle, malle och evve här. trevligt. jag kollade på OC (jag vet osocialt men de får skylla sig själva jag sa faktiskt att jag skulle se det)
sen bakade vi . usch inte bra. onyttigt.

nu ska jag laga mat. orkar inte. blev mätt av kladdkakan. men jag måste. måste ha nåt annat än kladdkaka att leva på om man dessutom ska dansa.

oj nu ringer telefonen.
det var mamma. klockan är visst lite mycket. måste laga mat nu. TACO !

Livet för en 15 åring

Hej .
det kanske är ett bra sätt att börja på. jag vet inte. jag är lite nybörjare på det här med blogg.
men jag känner bara ett stort behov av att få skriva lite.det händer så jävla mycket just nu.
jag tror att jag egentligen har gått igenom rätt mycket som påverkat mig utan att jag har tänkt på det själv. det är nu efteråt som man fattar hur allt egentligen ligger till. och nu när man fattar så blir det alldeles för mycket för en 15 åring att klara av. jag vet att jag inte ska behöva klara av det heller, att jag ska prata om allt jag känner o.s.v men jag är så trött på mina jävla känslor, de kan dra någonstans ! orkar inte med dem mer. kan man inte bara få vara en helt känslokall människa ? livet skulle vara mycket lättare för allihopa.

nu känns det som att det är över. men är det verkligen över ? kanske. vem vet..
jag tror nog inte riktigt att vi är i hamn än. visst har vi kommit fram till beslutet men det är långt kvar tills det är helt över. och dina känslor kommer vara riktigt förvirrade ett bra tag. säkert i flera år. men jag finns här för dig. det hoppas jag att du vet. även hur svårt det kanske blir för mig att få höra på dina problem så vill jag att du är ärlig mot mig och berättar om du inte mår bra för jag älskar dig och jag vill att du ska må bra. och allt kommer bli bra. för vi kommer jobba på det här tillsammans. det fixar sig .