Söndag

Jag hade ingen aning om vad planerna var för den här dagen. Jag visste bara att Lizzie och Natalie hade smidit planer och att jag skulle upp tidigt för jag var inte tillåten att gå ut igårkväll.

Så idag vaknade vi 6.15 och då var det dags att gå upp. Jag skulle ta med mig en bikini, handduk, kamera och en kudde. Sen fick jag en påse med mmatsäck i handen och då var det dags att gå ut och vänta. Då fick jag veta att vi väntade på att det skulle komma en buss och hämta oss. Så då kunde jag lista ut att det var någon slags utflykt vi skulle på. Medan vi satt där, tidigt på morgonen med våra kuddar i knät, så patrullerade Jandarma (polisen) runt där. Vi skrattade och sa att de säkert skulle stanna och fråga vad vi höll på med. Och efter att ha åkt förbi oss ett par gånger så gjorde demm faktiskt det. Eller de frågade inte vad vi höll på med, han sa bara att han kände igen mig. Jag har ingen aning om vem den där killen var. Varför känner Jandarma igen mig för? Men just när dem stannade och frågade oss det så var det en annan bil som stannade och började vifta. Det visade sig att det var dem vi skulle åka med. Det var en överraskning för de andra tjejerna också. De var tillsagda att det skulle komma en buss. Istället kom det en liten bil med två turkar i. Men vi hoppade in och hoppades på det bästa. Dem sa att de hämtade oss i bil för att vi var viktiga för dem. Jag tror att det mer handlade om att den ena utav dem var ledig och ville också på utflykt och den andra ville hälsa på sin familj som bodde dit vi skulle.
Jag hade fortfarande ingen aning om vart vi skulle. Men jag började få min aningar när jag vaknade upp och vi var uppe i bergen. Det var en lång bilresa, ungefär 5 timmar. Men det slutade i alla fall i Pamukkale som är ett jättehäftigt berg som liksom är vitt och ser ut som ett snöberg. Där kan man bada och så. Så vi passade på att bada och sen började vi ta massa skojbilder för vi såg vissa som verkligen posade loss där som värsta modellerna så då gjorde vi också det. Det var ju även proffisionella fotografer där som ville sälja sina foton på oss men vi tyckte att våra egna var minst lika fina så det blev inget köpt där inte.

Sen fanns det även som ett annat bad där som hette antik badet eller nåt sånt. Det var ett jättevarmt bad med massor ruiner i typ. Lite svårt att förklara. Tufft var det i alla fall. Och varmt.

Sen åkte vi även till något som hette "rött vatten". Det skulle tydligen vara häftigt. Men när vi kom dit var det inte så mycket att se. Det var lite vatten som kom ut ur en vulkan liknande grej och var jättevarmt. Och det var liksom allt.

Så då tyckte vi att det var dags att åka hem. På vägen stannade vi även vid en restaurang för att äta. Restaurangen låg precis vid en sjö så vi hade planer på att bada med tyckte att det var lite för kallt då eftersom klockan var typ åtta då. Så vi nöjde oss med att doppa fötterna.

Så nu är vi hemma igen och jag är jättenöjd med min födelsedagspresent. Lite solbränd och ont i rumpan men det är väl sånt man får ta. Jag hade i alla fall jättekul och det var ju det jag ville.

Lördag

Idag är det den 27 augusti. Det betyder att det var min födelsedag igår.

Jag hade faktiskt en väldigt bra födelsedag. Eller den gick väl upp och ner kan man säga.
Den började bra när klockan slog 00.00 så sjöng de gäster som fortfarande var vakna för mig och jag fick många kramar och pussar av människor som jag känner mer eller mindre.
Sen åkte vi hem och pojken min kom och hämtade mig. Han hade fixat tårta och grejer åt mig. Jag fick även ett halsband och av hans kusin fick jag även örhängen och av farmor (köpt med pengar från farmor) fick jag ett armband. Alla med ett turkiskt blått öga. Så jag kände att det var lite temat. Sen på morgonen så tog han mig till en restaurang och åt frukost tillsammans. Sen kte jag till jobbet.
På jobbet möttes jag utav en tjej som har varit med mig i miniklubben i ungefär en vecka. Hon hade fixat en liten present åt mig. Det var choklad och ett vykort med 10 euro i. Hur gullig som helst. Hon fick mig nästan att börja gråta.
Sen var det dags att jobba. Börjar alltid dagen runt poolen och då började alla sjunga för mig. Så det var ganska coolt att ha så många personer som sjunger för en. Sen blev jag så klart i puttad.
Annars var dagen ganska vanlig förutom att jag hade ungar i miniklubben som var jobbigare än vanligt. Dem kunde inte sluta bråka.
Sen på kvällen fick jag så klart tårta på scenen som vi alltid får när någon fyller år. Så då sjöng de igen för mig.
När jobbet var slut så gick vi ut och tog en drink. Lizzie och Natalie hade fixat så de hade reserverat ett bord på stället på andra sidan gatan från vårt hotell och vi fick ett jättefint bord med blommor och ballonger.
Först var det bara vi tjejer där men sen kom även pojken min och till slut kom Cino också när han hade stängt discot. Jag tycker faktiskt att det var väldigt kul att han kom. Det trodde jag inte. Men han är faktiskt för gullig när det gäller att fira födelsedagar. Han försöker alltid lite extra. Så han kan va lite gullig ibland den där Cino.

Så det var väl slutet på min födelsedag. Jag vet inte hur många händer jag har tagit i hand med under hela den dagen men det måste ha varit över hundra.
Men kul var det i alla fall. Jag har en känsla av att jag kommer bli mer firad på söndag när vi är lediga för det verkar som tjejerna har stora planer för jag får inte gå ut och festa ikväll. Jag måste tydligen lägga mig tidigt. Det är ju lagom kul...


Onsdag

Nu är det bara två dagar kvar till min födelsedag!
Känns spännande. Så idag är det gala show så jag antar att jag kommer få tårta och champange på scenen då :) eller jag hoppas det i alla fall. Annars kommer jag väl säkert få en egen tårta på fredag kanske. Vi får la se.

Så det ska bli spännande att se vad som kommer hända på söndag. Tydligen så får vi inte gå ut på lördag så jag antar att vi ska upp tidigt? Ingen aning. Lizzie och Natalie har smidit planer.

Så det kan ju bli en spännande vecka det här.

Idag har jag gjort ramadan. Jag känner att jag dör lite av törst. Det är helt okej att inte äta på en hel dag men att inte dricka är förskräckligt. Men man kan nog bara säga att jag har gjort en halvdag för jag åt frukost imorse. Men det är ändå förskräckligt. Men nu har jag testat på det i alla fall. Är man turk så är man...

Fredag

Den här veckan har varit en ner vecka. Jag känner mest bara att jag vill åka hem. Jag är klar här. Jag tror det beror mycket på min så kallade chef och sen är det väl att alla är allmänt trötta och irriterade den här veckan. Vet inte riktigt varför. Natalie har skadat foten också så hon kan ju inte göra mycket vilket gör att vi andra måste göra mer, och det skapar också lite irritation.
Men jag försöker att ta lite djupa andetag och stå ut. Det som gör att jag står ut är väl mest mina kära pojk här, som jag inte heller har tid att träffa så ofta, och sen går det lite bättre när man får höra från gästerna att man gör ett bra jobb. Men tyvärr får vi ju även höra att vi inte gör ett bra jobb ibland, och det tar ens energi så fruktansvärt mycket.
Så nej jag behöver lite ledigt.
Tur att jag har halva dagen ledigt imorgon. Vi har alla fått en dag den här veckan där vi får sova fram till halv tolv ungefär. Så min dag är imorgon. Det ska bli skönt. Får se om jag ska ut ikväll eller om jag stannar hemma och sover.

Ha det !


Tisdag

Hej hopp!
Nu är jag tillbaka i miniklubben igen. Normalt sett så skulle jag ha fitness nu meeeen... Natalie har skadat foten. Hon kan knappt gå. Och ingen vet hur det gick till. Hon va hos doktorn som sa att hon skulle vila i tio dagar. Så nu har vi alla fått byta aktiviteter. Natalie får ha darts och pingis där man inet behöver göra något utan kan mest sitta still och räkna. Och jag fick gå tillbaka till miniklubben igen. Jag fick i alla fall en förmiddag med fitness programet innan hon gick till doktorn och det var skönt att få prata med vuxna människor igen. Jag tror man behöver det efter ett tag. Man blir så sjukt isolerad när man är i miniklubben. Prata bara med barnen och deras föräldrar. Så nu blir det väl tio dagar till av barnprat. men efter det tror jag att Natalies föräldrar är här och då kommer jag nog få fortsätta med miniklubben ännu längre. Så vi får väl se när jag får prata med vuxna människor igen.

Annars rullar väl det mesta på som vanligt. Har väl inget speciellt att berätta.

Lördag

Yipeee, imorgon är det söndag.
Ganska efterlängtad ledighet.
Jag vet inte hur jag vill göra ikväll. Ikväll går discoturen till ett beachparty. Jag vet inte om jag orkar med det. Skulle vara skönt att vara hemma med. Men det skulle vara skönt att vara hemma själv så jag hoppas på att båda de andra vill gå.

Annars rullar det väl på här, som jag alltid skriver.
Jag blev av med hela min lön förra veckan så nu är jag utan pengar. Idag trodde jag dessutom att jag hade blivit av med mina extra pengar också för att de inte låg där de brukade men det visade sig att jag hade varit tillräckligt smart att gömma dem igårkväll. Så dem är hittade. Den nya tjejen har blivit hemskickad också. Tur det. Så det är ganska skönt. Nu är vi bara tre i lägenheten igen och ingen städgalning som snor pengar.

Men men, imorgon ska jag nog ta det lugnt. Behöver tvätta en hel del. Så det är väl det jag ska ägna min dag till. Kanske gå till ngon pool i närheten som lizzie och natalie pratar om.
Får se vad som händer.