Onsdag

Idag har jag och Natalie åkt till Manavgat med någon gubbe och fixat foton till vårat bostad tillstånd eller vad det kallas. Så förhoppningsvis blir det verkligen av att vi åker imorgon och fixar allt. Men jag kan ju erkänna att jag inte har allt för stora förhoppningar eftersom dem har sagt "imorgon" varje dag i snart två veckor nu.
Men jag skulle i alla fall bli glad om det blev av imorgon.

Idag har jag bara spelat dart som vanligt. Inte så många som vill spela dart just nu. Men vi är ett litet gäng som kör i alla fall. Sen hjälper jag Natalie med miniklubben också. Så jag har klippt figurer och spelat bowling och lekt i sandlådan också.

Ikväll är det dansshow som gäller. Musical highlights som vi kallar det. Men först middag med gästerna. Vi har nu börjat med att en animatör vid ett bord, vi får inte sitta tillsammans med gästerna utan vi måste sprida ut oss. Vi gjorde det igår för första gången och jag gjorde misstaget att sätta mig vid ett bord med fyra gäster. Det är svårare att prata med dem när de är så många för då har de sina egna konversationer istället. Så ikväll ska jag sätta mig med två gäster istället och hoppas på att det går bättre.

Tisdag

Idag kom det två personer som jobbar på hotellet i Belek och pratade med oss. Det handlade om mejlet vi hade skickat. Eftersom vår chef är bortrest så kom dem istället. Så det känns bra att ha pratat om det nu och hoppas bara att det inte blir jobbig stämning eller så efter det här.

Annars så har jag spelat dart idag som vanligt. Känns lite tråkigt att det är typ det enda jag gör nu när vi har delat upp det. Men som sagt så blir det nog bättre i sommar när det är mycket fler aktiviteter och fler gäster.
Så jag har även sorterat hela vårt andra kostymförråd som är till våra komedishower. Så det är inte så lätt att organiser dem eftersom det bara är massa random kläder. Jag har i alla fall organiserat efter att alla byxor är på ett ställe och alla tröjor är på ett osv.
Så har jag även hjälp Natalie med miniklubben. Hon var ensam med fyra fem barn och det blir lite svårt att ha koll på alla då. Så jag har lite ont i ryggen nu från att ha lyft så många barn. Jag får helt enkelt sluta med det.

Ikväll är det danskväll. Inte en dansshow utan en kväll där gästerna ska dansa. Vi får väl se hur många som dyker upp eftersom dem alltid har ett dansgolv en trappa upp med livemusik. Så jag tror inte att det kommer att komma allt för många.

Men nu ska vi även försöka vara "riktiga" animatörer. Det vill säga att vi måste våga prata med gästerna mycket mer och sitta med dem vid lunch och kvällsmat. Igår kväll så fick vi vara två och två och gå runt och prata med gästerna. Så jag och Natalie försökte verkligen. Natalie gjorde missen att blanda ihop dem två fraserna hon kan och frågade istället efter personens namn istället för hur dem mår. Dem såg lite förvirrade ut eftersom det bara va en sån där "gå förbi och säga hej hur är det" fråga.
Vi skrattade ganska mycket åt det.
Men vi lär oss i alla fall och tyskan blir väl förhoppningsvis bättre.

Nu ska jag hoppa in i duschen.

23.50

Nu har vi precis tittat klart på filmen. Vi såg på Black swan. Väldigt lustig film, men jag gillar den ändå.
Så vi hade en riktigt trevlig kväll med lite frukt, bröd och chips framför filmen, utan Cino. Precis så som vi vill ha det.
Vi skrev ett långt mejl till vår chef idag om att vi tycker att det är väldigt svårt att jobba med Cino. Vi har inte fått något svar än och vi är lite rädda för vad som kommer att ske. Men vi kände ändå att vi var tvugna att ta tag i saken och göra något åt det hela, för det har gått lite för långt nu. Hoppas bara att det går att lösa på ett bra sätt så att situationen inte blir värre.

Imorgon är det en ny vecka. Då ska vi tydligen börja göra lite fler aktiviteter. Fast egentligen har vi ingen större koll på vad vi ska göra. Men jag ska tydligen göra sportprogrammet, Lizzie ska göra fitnessprogrammet och Natalie ska ha hand om kidsklubben. Men vi får väl se hur uppdelat det kommer att vara eftersom vi inte har jättemånga aktiviteter just nu, så då vill man inte sitta och göra ingenting så då hjälper man ju hellre till.

Men nu ska jag nog sova.

Söndag

Ledig idag!
Och självklart ska det vara dåligt väder när vi är lediga. Men det har inte regnat i alla fall.

Idag har vi åkt till Manavgat och shoppat. Sen åkte vi till Side och satt på en uteservering och drack Cola. Så det har vart en bra dag.

Gårkvällen blev riktigt rolig. Vi åkte till en klubb någonstans, vi visste inte vart vi var. Inte så mycket folk där men det var ändå riktigt kul. Dans, drinkar och frukt. Vi skrattade när vi fick frukt. Hur vanligt är det att man får frukt på en nattklubb? Men det blev en riktigt trevlig kväll i alla all.

Nu ska vi kolla på film och äta lite.


00.39

Showen gick faktiskt ganska bra. Alla gäster tyckte att det var jättebra och de var väldigt nöjda. Så det är ju kul. Dem tycker också att vi blir bättre och bättre för varje show och det är ju tur det med tanke på hur vi började. Men nu känns det faktiskt bättre och kvällens show kändes lite proffsigare eftersom vi hade rätt kostymer till alla nummer och vi var tre tjejer som faktiskt kan dansa och Cino var bara med på några korta bitar.
Så det blev en bra show och vi fick en del i dricks också. Så det blir nog en trevlig måltid för dem pengarna på söndag.

Fredag

Okej, jag hade precis skrivit ett långt inlägg. Men allt försvann på grund av internet anslutningen bröts.

Men i alla fall.
Ikväll är det dansshow. Det är någon turkisk dans, magdans och lite annat smått och gott. Så det ska nog bli bra. Vi har massa fina kostymer och props ikväll. Jag kan verkligen inte komma på det svenska ordet just nu. Men ni vet nog vad jag menar... REKVISITA! Ja i alla fall. Så det blir nog en bra show.
Förhoppningsvis så blir det någon som filmar ikväll men vi får tydligen inte lägga upp det på facebook för dem är rädda för att någon ska sno deras shower. Men vi får se till att ta några fina bilder också så ni kan få se våra fina kostymer.

Men nu måste jag göra mig iordning!

Torsdag

Internet fungerade inte igår så det är därför jag inte skrev något igår.
Men Det har egentligen inte hänt något speciellt sen sist. Dagarna liksom rullar på nu.
Idag har det blåst jättemycket så jag har försökt att hålla mig inomhus. Tänkte att min förkyldning inte ska bli värre än vad den redan är.

Idag är det bingo och magdans. Jag lyckades sälja två bingolotter. Så extra pengar till mig! 1 euro! haha. Bättre än inget. Så vi får väl se hur många som kommer ikväll. Det verkar inte som att det är så många som kommer att komma.

Julian, en jättesöt liten pojke åker hem imorgon. Så dem kommer bara på minidiscot och sen går dem och lägger sig. Annars brukar dem jämt vara med på allt. Men det har kommit några nya små flickor som kanske vågar vara med på minidiscot istället nu så vi inte blir helt ensamma.

Oj men nu har jag lite bråttom. Måste byta om och se fräsch ut. Förhoppningsvis åker jag till Manavgat imorgon för att fixa lite papper. Hoppas verkligen att det blir av imorgon.
Idag kom chefen Mr Douma och hälsade på också. Han ska tydligen till Tunisien imorgon så han tänkte se hur vi hade det innan han åkte.

Men vi har det bra! Hej !

Tisdag

Känner mig ganska risig idag. Är mest näsan som rinner hela tiden men känner mig ändå ganska hängig. Hoppas bara på att det inte blir värre.

Idag var det meningen att jag skulle till Manavgat för att fixa mitt 6 månaders tillstånd. Men det blev inte så för killen som skulle följa med mig var upptagen. Så förhoppningsvis så blir det imorgon istället.

Ikväll är det komedishow. Jag gillar inte komedishow. Men ikväll ska jag inte göra så jättemycket. Så hoppas att det blir bättre än sist i alla fall.

Vädret är inte toppen just nu. Men inget regn i alla fall. Lite molningt bara. Men det blir nog bättre imorgon hoppas jag. Ska nog kolla vädret nu och se.

00.54

Showen idag gick ganska bra faktiskt. Det blev lite fel här och där men överlag så blev det ändå en bra show. Vi fick massor i dricks, 40 euro. Så dem ska vi käka för på söndag och förhoppningsvis så har vi hunnit få lite mer pengar tills dess också.
Natalie var jätteduktig också. Jag kunde ju inte se henne hela tiden eftersom jag också var på scenen men det såg ut som att det gick rikitigt bra för henne, speciellt för att vara första gången.
Så det ska nog bli riktigt bra det här.

Vi har nyss haft en seriöst snack med Cino här. Det blev en diskussion om allt möjligt och han försökte förklara allting med hjälp av google translater. Men det känns lite bättre nu. Eller jag tycker det i alla fall.

Nu är det sovdags. Förkyldningen börjar komma krypandes nu också. Jag som alltid blir förkyld utomlands. Hoppas bara att de inte håller i sig allt för länge.

Måndag

Natalies första dag idag. Det var en väldigt lugn dag idag. Ingen morgongymnastik och ingen boule. Så vi har bara spelat dart och så har vi lärt henne några danser så hon ska vara med på tre stycken redan ikväll.
Natalie är jättetrevlig och vi kommer bra överens. Så det ska nog bli bra det här. Lite annorlunda när vi är tre men det funkar bra.
Hon kom igår kväll och då käkade vi lite tillsammans och visade henne lite filmklipp. Det var mycket trevligt.

Nu är det snart dags att åka in till hotellet igen och då är det show time.

20.02

Nu är klockan åtta och jag har inget att göra. Jag väntar mest på att den nya tjejen ska komma. Det känns så spännande och konstigt.
Så nu sitter vi båda två med våra datorer och pratar med våra familjer på skype och äter godis och kakor.

18.38

Ikväll kommer det komma en till tjej!
Fick reda på det imorse. Det är en engelsk tjej som kommer komma och hon heter Natalie. Det är allt vi vet.
Men det känns riktigt kul att vi kommer bli fler nu. Bara en till men ändå spännande att det kommer en ny person. Hoppas bara att det är en trevlig tjej som vi kommer att komma överens med.

Vi gick till restaurangen som ligger här i närheten och käkade lunch. Sen gick vi till affären och köpte lite allt möjligt till ikväll så ska vi käka hemma ikväll när Natalie kommer. Hon kommer ganska sent dock. Hon landar vid 21.20 så hon är väl inte här förrens halv elva eller något liknande.

Späääännnande!

Söndag

Äntligen söndag och ledigt!
Det värsta med söndagar är ju dock att vi måste fixa mat själva. Så nu sitter jag här och är hungrig. Jag vet inte vad vi tänker äta idag. Vädret är inte superfint idag så jag känner inte för att gå så långt.
Känner inte för att göra något idag.
Jag har i alla fall fått sova länge. Vaknade dock klockan sju av utav någon borrade eller nåt liknande utanför. Det lät så högt så det skulle lika gärna kunna vara någon som borrade i väggen precis brevid mig. Men jag lyckades somna om.

Nu kom precis Cino in och frågade om vi ville följa med till Manavgat. Men jag sa nej. Jag vill faktiskt inte det. Lizzie var tacksam för att jag sa nej för hon ville egentligen inte heller. Så vi stannar hemma idag.
Ska väl snart gå till affären här i närheten för att köpa lite saker så vi kan städa och tvätta och lite mat behöver vi väl också.

Lördag

Nu är vi lediga!
Tjoho!
Men skittrötta också.
Så imorgon ska vi nog bara vara hemma och slappa och tvätta, kolla på film och kanske städa lite som vi har tänkt att göra sen första dagen vi kom hit.

Idag har det varit bra väder igen. Så mer folk ute. Men den här dagen har också varit som vanligt.
Ikväll var det fakir show. Det är bara Cino som gör den. Han ligger på spikar och glas och allt vad det nu var. Så jag var kameraman och Lizzie va ljud och ljus. Kändes väldigt viktigt. Som sina assistenter hade han istället två killar. Är vi för svaga för att vara hans assistenter eller vadå? Inte för att dem gjorde så mycket ändå... Det är väl manligt att göra fakir show så det är ju inget för oss då.
Vi börjar störa oss på Cino och hans överbeskyddande och avundsjuka sätt att vara. Enormt jobbigt. Så snart kommer vi nog behöva prata med honom om det. Men han skulle säkert inte fatta ändå. Men jag vet inte om jag skulle stå ut en hel sommar med honom. Men det blir väl kanske bättre när vi är fler här.

Inatt så åker ytterligare några gäster hem som vi har pratat med en hel del. Det känns faktiskt ganska tråkigt. Men vissa finns på facebook. Vi kommer att ha massor nya vänner på facebook när vi kommer hem!

Men nu är det dags att sova. Kan knappt hålla ögonen öppna längre. Men imorgon ska jag sova lääänge!

00.19

Showen gick faktiskt ganska bra. Gjorde bara fel en gång tror jag. Men det var tyvärr ett ganska tydligt fel. Men men, det gick ändå bra. Alla som gick därifrån var jättenöjda och sa att det var en bra show. Jag och Lizzie fick 1.25 euro var i dricks. Haha nej men vi fick 2.50 så vi delade på det. Cino fick inget. Han var inget bra.
Nej då, han var väl helt okej.
Men jag fick en kille att filma det också så jag tänkte försöka få upp det på facebook men det går extremt långsamt så vi får väl se om det blir något.

Imorgon är det ännu några gäster som ska åka hem. Två tjejer varav en utav dem har vart här massor gånger och kommer tillbaka om 8 veckor. Så vi fick massor choklad av dem och dessutom skor. Vem ger bort skor egentligen?! Lizzie skulle bara prova hennes skor som hon hade på sig och så var det rätt storlek och då sa hon "behåll dem". What?! Så hon fick dem och sen gick hon dessutom och hämtade ett par till mig också och ett till par till Lizzie. Hon sa att hon dessutom kommer att ta med fler skor när hon kommer nästa gång.
Vem ger bort en massa skor!? Hon måste vara rik.
Men visst, vi säger ju inte nej till skor... :)

Imorgon är det lördag och då är det fakirshow. Jag vet inte riktigt vad det betyder. Men jag tror Cino ska gå på glas eller spikar eller något i den stilen. Tror inte att jag behöver göra så mycket. Sen får vi se om vi går ut på kvällen också. Det kan ju vara spännande.

Fredag

Idag har jag varit själv nästan hela dagen. Lizzie och Cino åkte till Manavgat för att fixa Lizzies uppehållstillstånd eller vad man ska kalla det. Men det gick bra. Det var ingen som ville vara med på morgongymnastiken idag så då spelade jag pingis med en gubbe istället. Vi behövde öva på det båda två. Sen var det dags för dart igen. Det gick också bra för det var lite så där lagom många som var med. Sen fick jag gå på lunch själv. Det var väl inte riktigt lika kul. Men man måste ju ha mat.
Sen kom dem tillbaka lagom tills det var dags för dart igen. Men då började det att regna så då flyttade vi in allting och spelade inomhus istället. Men det gick ju bra det också.
Sen körde vi aerobics med samma tant som igår. Hon är jättetuff. Hon är tydligen 53 år och jättepigg, man skulle aldrig gissa att hon var så gammal. Så vi ska nog köra imorgon också.

Så nu är vi här i lägenheten igen. Har nyss duschat och ska väl fixa mig. Ikväll ska vi tydligen vara extra snygga eftersom Mr Douma kanske kommer. Ska försöka att komma ihåg att ta med kameran också så vi kan få någon som filmar det. Det vore kul.


00.25

Okej komedishowen gick fruktansvärt dåligt !
Det slutade med att jag hällde vatten över mig själv och Lizzie fick en tårta i ansiktet. Det var meningen att både vattnet och tårtan skulle hamna på Cino. Men nae. Jag lyckades hälla vattnet över mig själv och Lizzie blev lurad av Cino så att han tryckte tårtan i hennes ansikte istället.
Herregud säger jag bara.
Så himla misslyckat. Men det var i alla fall fruktansvärt roligt. Det skulle ha vart kul att ha på film.
Förhoppningsvis kan vi få någon att filma showen på fredag. Då har vi dansshow och det vore ju kul att se hur det ser ut. Vi har ju faktiskt ingen aning om hur det ser ut eftersom vi inte har några speglar.
Förhoppningsvis ser det inte allt för illa ut.

Nu ska jag sova. Imorgon är det samma procedur igen. Nu har jag lyckats få en lite bättre bränna i alla fall. Nu är jag röd överallt istället för bara på vissa ställen. Det är väl en bättre bränna?

Onsdag

Idag har det inte hänt något speciellt. Tror jag inte i alla fall. Jag börjar komma in i den här vardagen nu.
Eller chefen (Mr Douma) kom förbi och tittade till oss. Han fick se när vi tränade lite. Han såg nöjd ut så han tyckte nog att det var bra.

En gäst har gett oss en dvd med aerobics övningar. Så vi ska ta en titt på den och så ska vi testa den tillsammans imorgon. Det är nog bra att få lite inspiration. Men hon sa att den är lite svår och vi kan ju inte ha för svårt för tanterna hänger inte med då. Men förhoppningsvis så är det lite yngre folk som kommer till sommaren sen. För nu så hänger ju inte ens tanterna med på morgongymnastiken.

Men nu ska jag göra mig iordning. Ikväll är det komedishow. Jag gillar inte det. För det är alltid så improviserat och vi har ingen aning om vad vi ska göra. Men men, förhoppningsvis så blir det lite bra i alla fall.

Tisdag

Samma schema idag som alltid. Morgongymnastik och dart. Idag var det min tur att hålla i dart spelandet. Det gick ganska bra. I alla fall till slutet av spelet så jag började glömma bort siffror. Inte så bra.

Ikväll vet jag faktiskt inte riktigt vad vi ska göra. Danskväll står det på schemat men Cino snackar om fotbollskväll. Så jag vet inte. Vi har ingen show i alla fall. Idag har vi istället övat på showen tills på fredag. Då har vi fem nya dansnummer. Ganska lätta så det går bra. Jag längtar tills de andra kommer så vi kan göra riktiga shower. Nu känns det liksom lite halvhjärtat.


Måndag

Det kändes lite tungt att gå upp imorse faktiskt. Även fast vi inte la oss jättesent.
Så jag tänkte försöka lägga mig i tid ikväll.

Idag så var det min tur att hålla i morgongymnastiken igen. Det gick bra. Det känns faktiskt helt okej med det nu. Sen var det Lizzie som skulle hålla i dart spelandet. Jag tyckte att hon var duktig. Själv så tyckte hon att det var lite jobbigt med alla siffror och med tyskan och allt. Men jag tyckte att hon var jätteduktig. Jag satt och kollade på och var med som stöd. På eftermiddagen var det min tur att hålla i darten. Det gick väl helt okej. Vi var inte lika många då. Men huvudet blir lite trött på all huvudräkning efter ett tag.

Idag har vi fått mer choklad av gästerna. Det var dem som har vart här tre gånger tidigare (tror att jag skrev om dem tidigare) som kom och gav oss choklad. Dem ska tydligen komma tillbaka i maj igen. Vem åker till samma hotell så många gånger och dessutom flera gånger per år? Konstigt.

Ikväll hade vi en blandad show. Lite dans och lite sketch. Det gick inte så jättebra för någon utav oss. Haha. Nej då så illa var det inte. Men det kunde ju ha gått bättre. Men vi övar ju liksom inget så då är det inte så lätt. Cino säger att han tycker att det är bra att vi är så snabblärda. Men bara för att vi lär oss snabbt så betyder inte det att vi kommer ihåg det.
Nej men publiken verkade tycka om det. Kan kanske bero på att Lizzie lyckades att flasha sina bröst inför alla när hon skulle stå på händer. Så det verkade vara populärt.

Nu har det snart gått en vecka sen jag kom hit. Så lustigt. Det känns som att jag har vart här jättelänge.
Men det är så mycket att lära sig fortfarande. Problemet är ju bara att Cino inte alltid lär ut så bra. Vi fattar ju inte vad han säger. Så det är lite learning by guessing.

Men nu ska jag sova och hoppas på att jag är lite piggare imorgon.

17.55

Nu har vi precis kommit tillbaka från vår lilla utflykt.
Först åkte vi till en stad som hette typ Mavagat eller något liknande. Där åt vi först för vi va skithungriga. Det blev den turkiska restaurangen Burger king. Men vi fick i alla fall se lite av den staden och sen åkte vi vidare till Side. Side var jättefint. Vi gick runt och tittade lite. Sen åkte vi båt också. Så vi satt på taket på båten och solade. Riktigt härligt faktiskt.
Så det har faktiskt varit en riktigt en riktigt trevlig dag.
Ikväll ska vi till en restaurang här i närheten. Där kan vi nog få något turkiskt i alla fall. Eller bättre mat än burger king i alla fall.

Idag har vi tagit lite fina kort också. Så dem kommer väl upp på facebook sen eftersom det tar alldeles för lång tid att ladda upp dem här.

Söndag

Nu är vi lediga. Så vi har sovit typ ända fram till klockan elva eller nåt. Nu ska vi snart träffa Cino så det är väl dags att göra sig iordning. Jag är hungrig så jag hoppas att vi får något gott att käka.

Vi hade ju tänkt att städa lägenheten idag. Vi får väl se om det blir så. Har en känsla av att vi inte kommer göra det. Vi har en förmåga att fastna framför våra datorer och vi turas om att prata på skype. Nu är det hon som äntligen har lyckats att få både webcamen och microfonen att fungera när hon pratar med sin pojkvän. Så det är ju kul för henne. Så nu sitter jag och lyssnar lite på deras samtal. Ganska roligt.

Men nu tänkte jag hitta några kläder att ha på mig. Svårt att veta vad man ska ha på sig i den här temperaturen.

01.51

Kareoke kvällen gick bra. Det var inte många som dök upp men det var ändå väldigt trevligt. Vissa sjöng bättre än andra kan man ju också säga. Jag var väl bland dem sämsta... Men jag sjöng i alla fall. Känns som att det är ett måste när man är animatör och gästerna vill se en göra saker hela tiden. Så jag gjorde det. Jag fick i alla fall applåder efteråt. Alltid något.

Imorgon är vi lediga. Vår första lediga dag. Det är också en del av gästerna som åker hem imorgon. En gäst som har varit med oss en del gav oss en hel påse fylld med massor godis och nötter från Tyskland. Jättesöt. Hoppas bara att alla gäster inte håller på så. Då kommer ju inte vår diet fungera så bra... Men man kan ju liksom inte säga nej till en gullig gäst som vill tacka för en trevlig semester. Det går ju inte.

Men som sagt, det kommer ju nya gäster hela tiden. Idag kom det några som tydligen har varit här tre gånger tidigare. Snacka om att man verkligen måste gilla stället om man åker till samma hotell fyra år i rad. Men det är ju kul.

Ikväll har vi suttit inne hos Cino och kollat på turkisk komedifilmer och andra klipp och ätit frukt och nötter som han fixade åt oss. Så det var mycket trevligt. Men både Lizzie och jag var ganska trötta så vi kom nyss tillbaka till vårt rum nu. Även fast vi har hela dagen på oss imorgon till att sova så har jag ändå lite svårt att hålla ögonen öppna nu. Så imorgon ska vi nog sova ett tag och sen ska vi nog åka till Side och käka och så. Vi får se vad som händer. Cino är inte lätt att förstå. Men vi får väl se vart han tar oss.

Jag hade tänkt att ladda upp några bilder men det tog alldeles för lång tid, så ni får bara dem här två. På den första bilden så är det i alla fall Lisa och Marcus som är två utav dem gästerna som har varit med en hel del på bland annat dart och pingis, vi har även suttit och spelat Uno med dem om kvällarna. Riktigt trevliga. Tyvärr så åker dem hem imorgon.
På den andra bilden så är det Cino tillsammans med en annan gäst. En jättemysig tant som har varit med på typ alla morgongymnastikpass och varit jätteglad hela tiden. Himla mysig.

Men men, nu tänkte jag sova. God natt !

Lördag

Idag var det min tur att hålla i morgongymnastiken. Det gick faktiskt ganska bra. Det var två tappra tanter som var med den här gången. Så himla söta. Men det var faktiskt riktigt kul. Så det kan jag verkligen tänka mig att göra fler gånger.

Annars har dagen sett ut ungefär som de andra dagarna. Dart och pingis.
Ikväll är det kareoke och bingo som gäller. Så nu tänkte jag göra mig lite vacker för bussen går om tio minuter. Så kanske inte ska ha mjukisbyxor på mig...

00.42

Nu är jag tillbaka i lägenheten igen.
Kvällen har faktiskt gått väldigt bra.
Inget minidisco idag för det var inga barn som dök upp i tid. Men det var bara bra för då hade vi tid att fixa oss inför showen. Showen gick faktiskt väldigt bra. Cino var den som gjorde mest fel.

Annars har det vart riktigt fint väder idag. Inte ett enda moln på himlen. Så både Lizzie och jag har blivit lite röda. Så vi ska nog smörja in oss med lite solskyddsfaktor imorgon.

Imorgon är det lördag och då är det ännu några gäster som åker hem. Bland annat några utav de söta barnen. Så det känns lite tråkigt. Men vi fick stora hejdå kramar.
Annars vet jag inte vad som händer imorgon. Jag tror att jag ska hålla i morgongymnastiken själv imorgon. För då är det nog Lizzies tur att följa med till stranden och spela boule.
Så jag får hålla tummarna för att det går bra. Hoppas på att några vill vara med. Lite tråkigt att bara göra det med en person.

Idag tog jag faktiskt med mig kameran men jag tog ändå inte särskilt många kort. Jag tog tre eller nåt. Men dem finns på facebook i alla fall. För jag antar att alla som läser den här bloggen även har mig på facebook.

Fredag

Jag lyckades inte logga in på bloggen igår innan jag skulle lägga mig. Jag tänkte ju berätta hur extremt dåligt det gick för mig i showen på kvällen. Hehe. Vi skulle vara med i Cinos komedishow, eller sketch kanske man säger. Vi hade inte fått någon ordentlig förklaring till vad vi skulle göra så jag lyckades förstöra hela poängen med sketchen. Jag skulle tydligen dö vid ett visst tillfälle och det gjorde jag ju inte. Så det blev inget vidare. Men publiken sa att dem fattade ändå. Vi snabbspolade tillbaka och gjorde om det. Det blev ju roligt i alla fall.

Annars så var det minidisco igår också. Jag börjar lära mig det där nu. Vissa låtar är så himla roliga. Jag vill ha dem och lyssna på dem hela tiden. Igår var det en jätteliten pojke med. Han var jättesööööt! Hoppas han kommer ikväll också. Minidiscot har blivit min nya favorit.

Idag har jag spelat boule med tanterna och gubbarna nere på stranden. Jag har också spelat dart och pingis. Jag trodde att jag var bra på pingis men det var jag ju inte kan jag säga... Men det var kul ändå.

Idag har vi också pratat lite med några andra gäster. Det är kul att lära känna dem. Dem första som vi lärde känna lite mer åkte hem inatt. Så det känns lite tråkigt. Men det är ju så det kommer att vara. Gästerna kommer och går hela tiden.

Ikväll ska vi ha vår första dansshow. Så vi provade kostymerna idag. Lizzie (min roomie) och jag kom fram till att vi behöver gå ner i vikt. Så vi ska börja på sopp och sallads diet nu. Inga utav kostymerna satt riktigt bra och byxorna var typ till barn eller nåt. Så vi ska leva på soppa och så ska vi träna varje kväll, lite situps och armhävningar. Vi får väl se hur länge det håller i sig. Lizzie säger att hon tänker börja med det imorgon. Men nae, jag säger idag. Annars kommer det inte bli av.

Torsdag

Nu är vi i lägenheten på rast.
Snart ska vi tillbaka och äta kvällsmat. Den här gången måste vi stå i ingången och hälsa på alla först i typ 15 minuter innan vi själva får äta. Hoppas på att det går bra och att dem bara säger typ hej och inte så mycket mer för då vet jag inte hur mycket jag kommer att förstå.

Idag har det vart mycket finare väder. Så gästerna har faktiskt legat ute och solat.
Så idag har vi haft alla aktiviteter utomhus. Riktigt skönt faktiskt.
Idag lämnade Cino ( vår handledare eller vad man ska kalla de) oss själva på morgonen. Han tyckte att vi skulle hålla i morgongymnastiken själva. Det gick ju inte så jättebra. Men det var bara en tapper tant som ville vara med ändå och hon var jättetrevlig så hon var bra att öva på. Men vi tänkte att vi skulle finslipa lite på vår morgongymnastik ikväll på vår rast. För jag kan tänka mig att han förväntar sig att vi ska hålla i den imorgon också... Vi måste ju få koll på den snart ändå.

Vi har även lärt oss en till dans idag. Jag vet inte ens om jag kommer ihåg de andra tre. Men dem är ju egentligen väldigt lätta allihopa. Vi ska tydligen lära oss tre till tills nästa vecka.

Annars känns det som att det inte har hänt så mycket idag. Vi har mest bara suttit och väntat på att tiden ska gå. Det finns inte så mycket att göra nu när det är lågsäsong. Men vi har spelat en hel del dart och jag kan ju behöva öva lite på det. Jag är ju inte bäst kan man ju säga...

23.30

Det är tydligen fortfarande onsdag. Jag har redan tappat uppfattningen om vad det är för dag och tid också för den delen eftersom här är ju egentligen klockan 00.21. Vart fick jag 23.30 ifrån? för på min dator står det ju faktiskt 23.20. Bra där.

Jag har ju redan berättat lite om vad vi har gjort idag. Men efter rasten som vi hade när jag skrev senast så åkte vi in till hotellet igen och åt kvällsmat. Efter det så va det minidisco med några jättesöta ungar. Det var riktigt kul och dem kunde ju alla de där barndanserna mycket bättre än vad jag kunde. Men nu har jag lärt mig. Tror jag...
Efter det så skulle tydligen vi visa upp vad vi hade lärt oss. Det var egentligen meningen att det skulle vara bingo men det är tydligen fotboll på tv ikväll så det var inte många som ville komma på bingon då. Så istället så hade vi öppen träning eller vad man ska kalla det. Folk satt i alla fall och tittade på när vi hade träning. Eller träning och träning, vi körde igenom danserna bara. Men det gick faktiskt ganska bra.
Sen skulle vi tydligen lära oss magdans också. Det gick ju inget vidare kan jag ju erkänna. Magdans får han hålla på med själv tycker jag.

Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer. Men jag misstänker att det är lite samma schema som idag. Frukost, morgongymnastik, träning, lunch, "möte", träning, rast, mat, minidisco och sen avslutas det hela kanske med en show imorgon. Men jag vet inte riktigt. Vi har lite svårt att förstå vad han menar. Fast det har funkat bra nu när vi har haft ett par jättetrevliga tjejer som gäster här på hotellet som liksom har översatt till tyska till honom. Han kan tydligen tyska lite bättre än engelska. Men enligt dessa tjejer så är han inte särskilt bra på tyska heller. Stackarn.
Men han är i alla fall väldigt trevlig. Vår tränare eller vad jag ska kalla honom. Jag vet inte ens riktigt vad han heter. Gino eller Cino eller nåt i den stilen. Han tar hand om oss och köper frukt och vatten till oss.

Men nu ska jag nog sova. Vet inte om jag har något mer att berätta. Det är så lätt att glömma allt som händer.

Onsdag

Oj det är ju onsdag idag. Jag har tänkt att det är Tisdag.

Idag har vi fått lära oss tre danser. Killen som lär ut är väl inte direkt världens bästa pedagog så det gäller att ha ögonen med sig. Det är inte heller en dansstudio som vi tränar i utan vi tränar på scenen så vi har ju inga speglar heller. Men det verkar ändå gå ganska bra. Fast jag har ju egentligen ingen aning om hur det ser ut.
Men dem här tre danserna ska vi tydligen visa upp på fredag, så som vi har uppfattat det i alla fall. Han är inte jättelätt att förstå... Så idag har vi försökt träna så mycket som möjligt.

Annars har vi träffat chefen idag och han kunde lite bättre engelska så nu känns det som man vet lite mer. Han verkade vara jätteschysst så det ska nog bli bra det här. Men han gav lite info som jag inte hade fått från killen hemma i Sverige så nu måste lite saker fixas men det ska nog gå bra ändå.

Nu har vi även fått reda på att alla andra animatörer som ska va här kommer i mitten av april så jag och min roomie kommer att vara ensamma med den här killen (läraren eller vad vi ska kalla honom) i en hel månad. Det känns ju inte lika kul men det blir nog bra ändå. En månad går fort och sen när alla andra kommer så har vi redan lite koll på läget. Så eftersom vi är först här så ska vi ha ansvar för kostym och smink. Vet inte riktigt hur det ska gå... Men det är väl bara att hoppas på det bästa. Vi ska tydligen kolla upp allt som finns och ha ordning på det. Bara jag och min roomie är dem enda som får gå in i kostym garderoben. Vi ska även bestämma vilket smink som ska köpas in. Vi känner inte att vi har jättekoll på det just nu. Men det tar väl sig förhoppningsvis.

Hoppas att ni har det bra och att det inte snöar allt för mycket på er där hemma. Här regnar det bara lite grann och så är det lite blåsigt men det är inte så jättekallt som jag trodde att det skulle vara.

Turkiet på riktigt

Okej vart ska man börja?
Jag har precis kommit in i lägenheten som vi ska bo i.
Det är bara jag och en tjej till som är här än så länge. Resten kommer tydligen på söndag eller nåt.
Men det känns ändå ganska bra. Hon var den första jag träffade som kunde engelska.
Började med att det var en man som hämta mig på flygplatsen som inte kunde engelska men han kunde tyska. Mina tyska är ju inte helt toppen så det gick ju inte jättebra. Men jag kom hit i alla fall. Jag är alltså på ett hotell som heter Febeach och ligger i Side. Det verkar vara ganska fint av det jag har sett än så länge (och det är inte så mycket). Lägenheten där emot är väl inte det finaste jag har sett. Det känns som ett sånt ställe som kommer att krylla av kackerlackor. Det är väldigt litet så jag knappt får plats med väskan och duschen och badrummet är väl inet det fräschaste heller. Duschen har inte ens något munstycke.
Men men, det här ska vi nog klara av att bo i. Hoppas jag.
Det blir nog bättre när det kommer fler hit och det är högsäsong och finare väder.

Men just nu känns det ganska bra men förvirrande. Jag vet inte vad vi ska göra imorgon, jag vet bara att vi ska med bussen som går 9.25. Det är allt jag vet.

Så det är späännande!

16.21

Nu känns det lite bättre med packningen. Jag har provat att väga båda väskorna och det ser ändå helt okej ut. Lite varning på bagaget kanske men jag kan ju lägga i lite i handbagaget och dessutom ta på mig en hel del. Så det här ska nog gå bra.

Nervositeten börjar lägga sig lite nu i alla fall. Det är väl för att jag tror att jag börjar få lite mer koll nu.
Men det är ju bara vad jag tror. Jag har säkert glömt en hel del!
Men det är väl inte hela världen. Den här gången ska jag se till att jag har med mig allt det viktiga och inte glömmer mastercardet.

Men nu ska jag duscha och sen ska jag käka tillsammans med pappa som är in tha town nu.

Måndag

Usch jag vet inte riktigt vart jag ska göra av mig. Börjar bli skapligt nervös nu.
Imorgon flyttar jag liksom till Turkiet. Det är ju inte varje dag liksom...
Så jag måste göra ett nytt försök på att packa. Förmodligen plocka bort lite saker. Kan ju inte ha med mig hur mycket som helst.


Idag har jag även vart hos tandläkaren. Sista gången jag var på käkkirurgin nu. Känns ju nästan lite sorgligt. Har ju nästan bott där i en period. Men nu var det en ny tjej i receptionen som inte kände igen mig och jag fick ha en ny tandläkare. Så det var inte som vanligt.
Men det var i alla fall trevligt att vara där en sista gång och sköterskan önskade mig ett trevligt liv.

19.07

Herregud säger jag bara.
Det är inte lätt att försöka få med sig hela sitt liv i en väska som får väga 22 kilo.
Ganska omöjligt faktiskt. Så hela livet kommer väl inte att få följa med.
Får väl hoppas på att jag blir rik på det här jobbet så jag kan köpa massa grejer istället.

Men nu tänkte jag ta en paus från alltihopa och käka lite grönsaker och dipp.
Sen blir det väl att göra en ny packning.

Söndag

Är sjukt trött även fast jag har sovit typ hela dagen.
Mormor och Anna var nyss här och åt lunch.
Nu är det bara två dagar kvar i Sverige.
Helt sjukt.

Så jag borde ju verkligen sätta igång och packa nu.
Tänkte att jag skulle göra det ikväll när mamma och Lasse åker till Ljungsbro. Men nae, då ska dem inte dit.
Så nu måste jag väl packa även fast dem är hemma och mamma tjatar.
Jobbigt.

Men nu tänkte jag vila, läsa om Turkiet och drömma mig bort.


12.25

Nu är jag redo för Turkiet. Vi har precis testat skype här hemma och det funkade fin fint. Så nu är jag redo.
Det är ju liksom allt man behöver.
Nej då, men det kan ju vara bra att ha. Nu vet jag att det funkar och jag förstår lite grann bara. Men det är väl allt som behövs.

Nu sitter jag mest och väntar på att folk ska svara på mina facebook meddelande eftersom jag inte kan skicka sms. Medan jag väntar så signerar jag kontrakt och skriver på fullmakter. Känns bra att fördriva tiden med.

Lördag

Känner mig grymt irriterad över att jag glömde mobilen hemma hos Emil igår. I Norrköping liksom. Kan det blir bättre? Så det förstörde mitt humör lite grann igår. Men annars va det en mycket trevlig kväll med Anki. Vi träffade massor fu:are och även en skotte. Trevlig tjej.
Så Anki ville inte gå hem och jag ville mest bara ha min mobil. Bra slut på den kvällen...

Får hoppas att det blir en lika bra kväll ikväll då. Fast helst med en mobil.
Så om inte Anki kommer hit får jag väl åka till Norrköping igen...

Fredag

Nu har jag gjort ett försök på skype. Jag har ju alltid sagt att jag inte vill hålla på med sånt. Men nu är det väl kanske lite nödvändigt. Så nu har jag i alla fall installerat det och det verkar som att jag dessutom har en mic i datorn så det ska väl fungera nu?
Men hade ju tänkt att ta med Annas gamla dator istället för min egna, men upptäckte att den datorn har inte ens en webcam så det blir väl att ta med min egna i alla fall. Får väl hoppas att den inte blir snodd eller går sönder.

Idag är jag sjukt sugen på en semla. Det är ju semledagen på tisdag men jag har en känsla av att jag inte kommer att äta någon semla då... Så jag tycker att jag borde få en semla idag.

Annars så ska jag nog ta mig ner till stan och växla pengar idag. Får väl se hur det blir med det.
Annars är det partaj med Anki idag.

00.05

Skapligt trött just nu. Ska nog ta och sova lite.

Har haft en mycket trevlig dag med Evelina och Sandra. Lagade misslyckad mat som smakade väldigt bra för att vara misslyckad.

Har dessutom hittat mina shorts i rätt storlek nu. Fanns ju bara i fel storlek i stan så jag chansade på att det skulle finnas på ikano och det gjorde dem. Så nu har jag inga pengar kvar men jag har dock väldigt fina shorts.

Torsdag

Hela mitt bord är fyllt av skor. Det är väl tydligen så det går när man gör en skoinventering och inte vet vart man ska göra av saker. Blir det ordning på ett ställe så blir det oordning på ett annat. Tydligen. Himla opraktiskt.

Nu har jag börjat drömma om hur det blir i Turkiet. Mest mardrömmar om hur oförberedd jag är. Jag tror faktiskt att jag kan säga att jag börjar bli lite nervös nu. Det är ju liksom nu det gäller. Det är nu jag ska förbereda allt så att jag inte glömmer nåt. Men ändå så sitter jag här och har lite tid över men vet inte vad jag ska förbereda. Vill ju inte börja packa redan nu. Fast jag borde ju ioförsig kunna börja tvätta lite så jag har något att packa.
Smart.

23.13

Nu har jag lyckats boka upp hela min sista vecka. Det är ioförsig inte ens en hel vecka kvar... Tänk att om en vecka så är jag i Turkiet. Knäppt.

Idag har jag fikat med Sophie, Jimmie och Alex. Mycket trevligt med massor skratt. Som det brukar bli med dem...

Imorgon ska jag umgås med Sandra och Evelina. Tänkte att jag skulle ta en sväng till banken och ikano först också. Får väl se hur tidigt jag orkar gå upp...

Onsdag

Vaknade av att telefonen ringde imorse. Tredje dagen i rad som jag blir väckt av den.

Idag hade jag tänkt att börja dagen med att göra en skoinventering. Känns som att det behövs. Få se om jag hittar nåt som jag hade glömt bort att jag hade.
Känner att det kommer vara mest skor som kommer att vara nerpackade på tisdag.
Men kläder är billigare att köpa där istället.

21.42

Idag har jag shoppat lite sånt som behövs och bara jättelite sånt som egentligen inte behövs.
Så nu finns det väl inte mycket pengar kvar på kontot. Vågar egentligen inte titta. För jag tror nämligen inte att det finns många hundralappar. Men jag brukar ju klara av att leva snålt så det ska nog gå bra det här. Nu har jag ju betalt allt som jag behöver betala som flygbiljetter och sådana saker.
Men nu har jag i alla fall allt jag behöver!

Tisdag

Nu har jag snart klarat av det mesta på min "att göra" lista.
Idag ska jag på stan och shoppa lite. Vad behöver man i Turkiet under 9 månader?
Annars har jag nästan planerat upp hela min sista vecka här i Sverige.
Har bara ett par dagar som jag inte har några planer på än. Men samtidgt så är det ju en del som jag vill hinna med också. Men det blir nog bra det.

Om en vecka vid den här tiden så är jag på väg till arlanda.