Söndag

Jag har sovit bort hela den här dagen. Jag tror att jag är lite förkyld. Inte bra.
Imorgon är det skola och jag har inte gjort nåt vettigt på hela lovet ungefär. Okej lite kanske men inte särskilt mycket. Men kanske tillräckligt mycket för att inte ha dåligt samvete?

Igår va familjen hos farmor. Det är lite lustigt att varje gång man är där så förvånas man över vilken släkt man har. Både roligt och skrämmande. Kommer jag också bli så där?

Lördag

Gårkvällen blev lyckad. Det blev ingen bio som egentligen va planerat utan jag åkte hem till Stephanie och kollade på lets dance istället. Sen åkte vi in till stan för att gå ut på krogen. Som vanligt så kan ju inte vi bestämma oss för ett ställe att va på utan vi går till alla ställen. Så det blir ju lite dyrt men det blir kul också.

Idag har jag vart hos farmor och ätit mat. Sen somnade jag i hennes soffa så jag missade melodifestivalen. Men men. Det brukar ju inte vara så bra i alla fall.

Nu vill jag egentligen sova men jag ska hämta mamma och Lasse om typ en halvtimme så jag måste vara vaken lite till.
Mitt usb minne är borta också. Det gör mig ledsen. Jag älskade ju det där usb minnet.

Fredag

Dagen i Stockholm igår var asrolig. Det hände så många konstiga saker. Vi hade dock väldigt bra flyt hela dagen tills att vi skulle ta oss hem. Då råkade vi åka åt fel håll. Men det löste sig. Det tog bara lite längre tid.

Vi hittade i alla fall till the studio och vi var dessutom i tid. Där fick vi sitta och vänta väldigt länge men de hade ju en tv så då gick det ganska bra ändå. Sen blev vi fixade med hår och smink. Skitsnyggt. Sen fick vi sitta och vänta lite till och sen fick vi komma in där de tar korten. Det var väldigt roligt men det kändes lite skumt. Fotografen skulle hela tiden ha en fläkt som stod och blåste på mig så mina ögon blev alldeles röda efter ett tag. När vi va klara med de så fick vi sitta och vänta lite till och till slut så fick vi se på våra foton. De va faktiskt jättefina och det slutade med att vi köpte 20 st var. Dyrt blev de, men fina va dem.

När vi fick gå därifrån så va vi ganska trötta och slitna men vi tog oss in till stan och kollade i några affärer men det slutade med att vi satte oss på en bänk i gallerian och väntade på Alex och Jimmie. Där satt vi och väntade i över en timme men det var ju ganska roande också.
När dem äntligen kom så gick vi och käka och sen åkte vi hem i mörkret.


Jag som hade sagt innan att jag absolut inte skulle ha någon bild vid spegeln för de är ju asfjolligt. Det slutade med att jag köpte fyra bilder vid spegeln.

23.15

Sitter och kollar på So you think you can dance just nu. De är ju helt otroligt med dans egentligen.

Jag känner att jag egentligen helst vill sova just nu. Har inte orkat räkna ut när jag ska gå upp imorgon än men eftersom jag inte behöver göra mig iordning så ska det väl inte kräva så mycket tid.

Onsdag

Jag kom precis på mig själv med att jag lyssnar på Erik Grönwall. Jag tänkte bara lyssna på hans låt "higher" eftersom jag tycker om att sjunga på den och nu lyssnar jag visst på hela hans skiva eller nåt.


Imorgon ska jag till Stockholm och det ska blir grymt roligt. Sofie och jag ska bege oss på en liten roadtrip och ta massor fina kort. Sen ska vi träffa Alex och Jimmie också.
Jag tror att jag har bestämt vilka kläder jag ska ha på fotostudion men nu vet jag inte om jag börjar ångra mig.

Ikväll är det final i So you think you can dance !

22.21

Har haft en mycket trevlig kväll på Chiccolatta med Malina, Evelina och Sandra. Blev en toast och mycket prat.

Nu är det OS som gäller.

Tisdag

Idag har jag inte gjort särskilt mycket vettigt. Men jag har i alla fall läst lite i svenska boken så jag kan må lite bra över mig själv. Snart ska jag till stan och träffa tjejorna men innan dess så tror jag att jag ska läsa lite mer i svenska boken och sen ska jag försöka bestämma vilka kläder jag ska ha med mig på torsdag.


Måndag

Jag lyckades att köpa lite nya kläder idag. De va bra tycker jag. Så jag har nåt att ha på mig.

Förövrigt så har jag lite svårt att bestämma mig för vad jag vill med mitt liv. Det finns så mycket alternativ.


Söndag

Humöret har vänt igen. Jag har börjat att se allt negativt igen. Men förhoppningsvis så är det bara idag.
För nu är det lov och jag ska göra vad jag vill. Imorgon vill jag shoppa. Jag vill ha nya kläder.
Jag vill ha roligt också. Jag vill ha sommar. Känns som att jag har svårare att ha roligt på vintern.

Lördag

Jag sitter nu och kollar på So you think you can dance. De va inte så bra den här veckan. Men jag måste kolla ändå. Det bara är så.

Egentligen så vill jag till stan och shoppa lite. Skulle behöva lite saker. Men de har ju varnat för att gå ut idag på grund av snöstormen. Jag tycker dock inte att det ser så farligt ut just nu.
Lasse stod och fascinerades av snön förrut. Vår uteplats är helt dränkt i snö och det har tydligen bildats någon hög som ser ut som en snögubbe. De tyckte att jag skulle ta kort på det. Jag tycker inte att det är så intressant.

Fredag

Jag ska erkänna att jag blir lite nervös när jag kollar på os. Jag bryr mig ju ändå. Jag håller ju på Sverige. Men egentligen så spelar det ju ingen roll.


Har annars vart en bra fredag. Lugn.

Imorgon ska jag till Natty och sen förmodligen ut. Innan så är det reprisen av So you think you can dance också. Det får jag inte missa.

20.32

Jag har vart hemma hela dagen utan att ha dåligt samvete. Jag känner att jag klarade mig helt utmärkt utan att vara med på eu rollspelet. Jag känner att jag har lite annat att fokusera på eftersom jag ska vara klar om ca 8 veckor. 8 VECKOR ! Det är skrämmande lite. Men jag ska klara det.

Torsdag

Jag har precis kollat på planet 51 som jag hade fått av Ira. Den var faktiskt väldigt bra och söt.
Nu ska jag gå till affären och sen är det PA som gäller

Onsdag

Dagen började inte så bra. Engelska säger jag bara. Usch.
Men sen hade vi balett och modernt med ettorna och det var faktiskt väldigt kul. Så då gick humöret upp lite. Sen va de lunch. Då ser man hur Camilla och Julia sitter med mcdonalds mat och själv sitter man med någon äcklig lax röra. Då undrar jag varför jag inte gick till mcdonalds.
Sen va det eu förbredelser. Jag tror att alla vet vad jag tycker om detta eu roll spel så jag behöver nog inte säga nåt mer om det.


Snart är det sportlov. Jag hade tänkt att det skulle bli mitt plugg-lov men jag har ju inte fått några uppgifter att göra så då är det ju lite svårt. Jag tror att jag kommer att få det väldigt jobbit om några veckor...

17.28

Idag har jag inte gjort nåt alls. Det är nästan så att det känns lite värdelöst.
Men snart ska jag på bio med min alla hjärtans dag dejt.

Söndag

Jag har precis tittat igenom alla gamla cypern bilder och videor. Man kan ju inte låta bli att längta tillbaka när man ser hur roligt vi hade och hur röda vi va. Men snart är vi där igen. Jag längtar.

Igår hade vi jättetrevligt hos Sofie. Vi åt massa mat och godis och kollade på melodifestivalen. Manboy är en låt som måste spelas på vårt studentflak säger jag bara.
Alla var dock lite halvt sega på grund av olika anledningar. Okej nej alla hade nog samma anledning. Vi hade i alla fall jädrit roligt i fredags också. Alla förutom Anki som inte va med då. Så Anki va den enda som va pigg.

Nu har jag lagt in bilderna från i onsdags men jag upptäckte att jag bara tog fem kort den kvällen. De va ju lite tråkigt. Men här har vi en bild på födelsedagsbarnet i alla fall.


23.01

Nu sitter jag och skakar på mitt ben så att allt på bordet skakar. Det låter som att det är en jordbävning här.
Dumt att jag roas av det.

FOLK DÖR I JORDBÄVNINGAR !

22.57

Jag blev precis väldigt lättad över att jag kom på att det var dadlar jag försökte hitta. Dadlar.
Jag har också sökt ännu mer jobb som jag kanske inte ens vill ha.
Snart firar jag och Alexander pappersbröllop.
Nu borde jag verkligen sova.

21.42

Nu har jag skickat iväg några jobbsökningar. Jag vet inte ens om jag har tid med något extra jobb just nu men man kan ju alltid söka. Jag sökte faktiskt ett sommarjobb också och sommarjobb behöver jag i alla fall.

Jag längtar till att sluta skolan och söka jobb. Det finns ju hur mycket som helst det är ju bara det att jag inte har tid nu när jag har skolan kvar.


Torsdag

Jag ville så hemskt gärna stanna hemma idag. Men jag är ju inte sån. Eller jag har väl kanske blivit mer av en sån efter att ha börjat på FU men jag vet ju att jag egentligen inte är en sån. Så jag tog mig till skolan i alla fall. Jag hade dock inte tillräckligt mycket ork eller lust att ta mig till den lektionen vi skulle ha förbredelser inför EU rollspelet. Det var bara för mycket. Så jag satt kvar i matsalen med Emma och Sofie. Sen gick vi till danssalarna och tog kort till PA affischen. Det blev några fina kort. Bara att hoppas på att det går att göra nåt med dem också.

Igår var vi och firade Irina på Ming Palace. Det var väldigt trevligt och det kanske kommer lite bilder sen. Jag har inte haft tid att lägga in dem än. Men de kanske kommer sen.

Imorgon är det fredag !

Onsdag

Jag vet inte om besäket på Liu gav mig klarhet eller ännu mer förvirring.
Kanske lite av båda.
Om man kan göra så...
Jag blev i alla fall lite intresserad av att plugga vidare men jag vet att jag inte borde göra det.
Jag skulle ju avlida.

16.20

Mitt huvud är inte i balans just nu.
Fast egentligen så borde det vara det.
Kan det vara så att det känns som obalans när det egentligen är i balans just för att jag är så ovan med att vara balanserad?


Jag vet inte. Jag vet inte. Jag vet inte.


Tisdag

Ganska oviktig dag. Började med att komma försent eftersom det inte kom någon buss. Sen va det balett i ca 45 min och efter det kollade vi på film om Martha Graham. Hon va nog en väldigt speciell person. Jag vet inte om jag skulle gilla henne om jag fanns på den tiden.
Sen hade vi i alla fall engelska och jag har fortfarande inte bestämt mig om jag ska fortsätta med kursen eller inte. Cambridge funkar ändå ganska bra men jag vill inte göra allt det där andra. Jag vet inte hur jag ska göra... Jag ska prata med syon nästa vecka i alla fall.

Efter lunch va det frilufsdag. Jag har en förmåga att vara väldigt negativ till sånt där. Man blir som man umgås?
Men jag gav det ett försök och det blev riktigt bra tillslut.

Imorgon ska jag till Liu. Vet inte riktigt vad jag ska göra där men det löser sig nog. Det ska bli kul i alla fall. På kvällen ska vi fira Irina genom att äta middag tillsammans och sen är det dans för min del.

Måndag

Den här måndagen har faktiskt inte varit så farlig som måndagar brukar vara.
Började dagen med introduktion av EU rollspel. Jag hatar rollspel och kommer nog föralltid att göra det också. Så jag känner att jag kanske inte går in i det här med den bästa inställningen men va fan ska man göra då?

Sen hade vi workshop med en Robin. Det var ganska kul. Det var kul att ha den tillsammans med lunnevadarna. Annars kände jag att det vi gjorde inte var jätte lärorikt eftersom vi har gjort sånna där saker förut men det var kul i alla fall. Tiden gick jättefort.

Sen fick vi faktiskt sluta efter lunch. Så jag åkte hem och sov en timme. Hade tänkt att läsa lite i svenska boken. Men jag och böcker leder oftast till sömn. Men sen va de bara att ge sig ut igen. Skulle nämligen göra något test inför cambridge. Det gick väl kanske lite bra i alla fall. Kände att jag blev lite ställd av vissa frågor men det blev bättre när vi fick prata hur vi ville istället för att svara på frågor. Jag är inte bra på frågor.


Jag borde ändra på min attityd. Men det är svårt när man har vant sig med den här.

Helg

Den här helgen har varit väldigt bra. Jag har dock inte fått så mycket vettigt gjort men jag har i alla fall haft väldigt kul.

På fredagen blev det fest med Anki och Stephanie. Det var kul men som vanligt så är det någon som börjar spy. Men det var kul i alla fall. Dans på kebabbaren också.



På lördagen så åkte jag till Tranås med Anna och mamma. Det var faktiskt väldigt trevligt det också. Fick en spa behandling i form av en handmassage annars så låg vi mest i poolen och plaskade och satt i bastun. Åt massor frukt också. Sen så sprang jag faktiskt ett tag i deras gym också medan Anna och mamma va på sina behandlingar. Sen fick vi en jättegod tre rätters middag med tre olika viner till. Dessertvin är ingenting för mig säger jag bara. Konstigt. Tyvärr så missade vi melodifestivalen eftersom vi åt vid den tiden. Men det borde ju gå i repris någon gång.  Så jag har haft en väldigt bra helg. Nu ska jag sova lite framför tvn tror jag.

Fredag

Idag har varit en bra dag. Jessica gjorde så att fredagen började väldigt bra. Vi skippade graham lektionen och hade lite kul först som uppvärmning och sen hade vi styrka, stretch och avslappning. Svenska lektionen var ju inte överdrivet jobbig heller. Efter lunch va det PA träning. Det var väldigt kul det också för vissa personer säger lite roliga saker. Det roliga är ju att allt finns på film också så jag kan titta på det så många gånger jag vill.

Nu har jag i alla fall bakat till öppet hus som är på skolan imorgon. Det blev muffins och en rulltårta. Har ingen aning om hur det smakar men det behöver ju inte jag bry mig om eftersom de inte är jag som ska äta dem i alla fall.

Ikväll blir det utgång med Anki. Pappas lägenhet är ledig och det är väl bara att utnyttja så länge man kan. Det är väl inte särkskilt många helger till som jag kommer kunna vara där. Men vi får väl börja festa nere i Malmö istället.


Imorgon blir det spa i Tranås med mamma och Anna !

Studenten

Glömde ju att berätta att studentmössorna kom igår.

Studenten !

Torsdag

PA dag idag. Har inte fått särskilt mycket gjort.

Borde väl egentligen göra lite i engelska boken men jag funderar skarpt på att hoppa av eng c så jag känner att jag skiter i det. Jag tror att jag läser svenska boken istället.

Tisdag

Nu har jag äntligen fått komma hem och äta nåt. Bussarna verkar ju gå lite som de vill nu så jag fick stå och vänta i en halvtimme.

Känner att jag har ont i huvudet. Det är nog på grund av max testet vi hade på idrotten idag. Jag brukar få ont i huvudet när jag gör sånt där. Så nu tror jag att jag behöver vila lite innan so you think you can dance börjar.


Måndag

Inte direkt den bästa starten på veckan. Men då kan det väl bara bli bättre. Eller ?