Helgen

Min helg har varit väldigt bra. Stockholm på lördagen och Västervik på söndagen.


Nu är jag sönderbränd. Mår illa för att jag är bränd. Ingen höjdare. Nu ska jag sova.
Bilder från helgen kanske kommer senare.

Stockholm

Ingen sovmorgon den här helgen. Imorgon åker jag till Stockholm  för att kolla på bounce och någon annan dans som jag inte riktigt har fattat vad det är. Sen blir det ganska sen hemkomst så jag sover nog hos min fader.
På söndag är det ju morsdag så mamma och Lasse tänkte åka på utflykt med mormor och jag borde väl hänga med för att umgås med min egen mor den dagen. Så det blir ingen vila den dagen heller.


Idag har det vart fralla träning. Gick ganska bra och det känns ganska bra nu. Fast vi är ju inte i mål än. Finns massor kvar att göra men nu har vi i alla fall kommit mer än halvvägs och det känns bra.

Nu vill jag kolla på tv och äta glass.

Jag tycker om kontroll

Nu luktar det popcorn i hela huset. Funderar på om jag också vill ha lite.


PA- intro idag. Känns spännande. Vet inte riktigt hur det kommer att gå men får väl hoppas på det bästa. Vi har ju ändå ett helt år på oss.
Frågan är ju bara vad jag vill.


Just nu vill jag duscha i alla fall.

Tisdag

Idag är det exakt två veckor kvar till Frallan. Kommer vi verkligen hinna ?

Ganska bra dag idag. Gillade vädret imorse men regnet var inte lika omtyckt. Men det är ju bra för växterna i alla fall.


Har nu näästan gjort klart placeringarna till frallan. Jobbigt som fasen men nu är det gjort. Kommer säkert ändras en del men nu har vi i alla fall en grund.


Anki, bli frisk !


God natt

Söndag

Berg är vackert.
Jag kommer alltid tycka att det är vackert. Eller i alla fall minnet av det.


Blev ingen workshop för min del idag. Vaknade lite för sent utan någon ork.
Kollade på film istället. "En geishas memoarer". Väldigt bra film.
Sen blev jag pigg och tvingade iväg min mor och Lasse på lite äventyr. Äventyret ledde oss till berg.

Nu är jag hemma igen. Trött. Tror att jag ska kolla på en till film nu.

Hello

Jag flydde hemifrån på grund av att mamma hade elva gäster som inte är särskilt tysta.
Jag åkte hem till Anna och Andreas. Trevligt. Känner mig alltid så önskad av min syster.
Har precis ätit så nu är jag skapligt mätt. Pommes och bearnese (?) sås för andra dagen i rad.


Nu ska jag sprida Håkan musik till folket.

Lördag

Gårdagen blev en bra dag. Åkte till stan och köpte det jag behövde och lite till. Sen åkte jag hem och kollade på film. Jag har hyrt fem stycken filmer.
Sen fick jag sms från Anki. Hon tyckte att jag skulle komma till henne och grilla och det tyckte jag var en bra idé. Så jag for till Norrköping. Väntade på Ira ett tag också. Hos Anki åt vi mat och spelade spel. Trevligt, trevligt.

Idag tänkte jag kolla på någon utav de där filmerna som jag hyrde och sen tänkte jag också läsa på lite om trollflöjten.

Torsdag

Gårdagen blev väldigt lyckad. Bestämde mig för att gå till skolan även fast jag hade planerat att inte göra det.
Jag är en dålig skolkare.
Vi hade pilates på morgonen och sen var det idrott och då gick vi bara en liten promenad.
Efter lunch så sprang jag, My och Sofie runt på stan för att köpa lite olika saker till resten av kvällen. Jag lyckas alltid köpa för mycket mat till sånna här tillfällen. Varför lär jag mig aldrig att jag inte äter så mycket?
Sen gick vi i alla fall till Saga och började göra oss iordning. Genrepet drog igång vid tre och sen var det bara att vänta på att klockan skulle bli sex.
Båda föreställningarna gick skitbra och publiken fattade skämten. Vi fick massor beröm, så på det viset är det väl bra att React slutar på topp men annars så är det inget kul alls att React ska läggas ned.
Men vi ska ses någon gång för att kolla på inspelningen och grilla och lite sånt.


Idag har jag sovit och tagit det lugnt halva dagen. Sen åkte jag in till stan för att fika med Evelina och Emma, och efter ett tag kom Malina också. Vi ses alldeles för sällan och det var sjukt länge sen man träffade Emma. Ungefär ett halvår sen räknade vi ut. Fy.


Resten av den här lång helgen ska jag bara sova och ta det lugnt på. På söndag kanske jag släpar mig till FU för att vara med på Untemporarys workshop. Får se om jag får med mig någon på det.

Måndag

Ingen bra dag idag. Skulle aldrig ha gått upp från sängen. Funderar starkt på att vara hemma imorgon men alla som känner mig vet att jag inte skulle göra så.



Arg som ett bi gick jag och köpte en ny mobil. Lite impulsköp men det blir nog bra.

Söndag

Grattis till mamma och Lasse som firar bröllopsdag idag.

Igår var det träning hela dagen och sen var det hem och kolla på melodifestivalen. Det är aldrig nåt att ha men ganska skönt att lyssna på när man sover i soffan. Sen skulle jag ut mitt i natten för att hämta Alex. Det gick ju inte så bra. Ungen kan ju inte stå still på den platsen han skulle så det blev att yra runt ett tag tills han förstod att han va tvungen att gå tillbaka.

Idag har det också vart träning hela dagen.
Alex skulle upp tidigt för han skulle på balträning. Så jag följde honom till bussen och sen la jag mig framför tvn. Sen var det dags för react träningen. Jobbigt med fyra timmar men timmarna springer iväg ganska fort ändå. Nu känns det ändå ganska bra inför onsdagen.
För alla er som inte vet så har react föreställning nu på onsdag på saga teatern. Så kom och titta !

Annars känner jag att jag inte har gjort så mycket vettigt idag.

Vill verkligen vara ledig imorgon. Skulle vara så skönt !
Men sån tur är så är det ju bara en halv vecka så jag får ju i alla fall vara ledig torsdag, fredag. Bättre än inget.


Hittade en gammal skiva med lite Håkan låtar och annat. Grymt kul att lyssna på.
Det var tider det.

Lördag

Är grymt trött och vill egentligen bara gå och lägga mig igen. Men borde göra så himla mycket. Blä på det.


Igår blev en bra dag. Sovmorgon i två timmar för att sen bara ha svenska i en timme. Efter det gick jag och käkade lunch med min farmor. Allt för sällan vi ses.
Sen hade ettorna sin temaredovisning. De visade upp sina solon och de va jätteduktiga. Kul att se hur skolan utvecklas.
Sen var det dancebattle på trädgårdstorget och det var många grymma dansare som var där och visade upp vad de kunde. Men jag hann inte att se allt för att jag och Alex skulle gå och se på Marias teater. Teatern var jättebra ! Väldigt rolig med väldigt bra skådespelare.
Efter det så var det mat och sen skylten som gällde. Skulle kolla på Da flow men såg också några band som spelade.
Efter det var det bara att åka hem och sova.


Idag är det react träning mellan två och sex. Känner mig inte så jättepepp på det just nu. Vill mest ligga hemma och bara glo på tv eller nåt i den stilen. Men måste man så måste man. Det kommer väl förmodligen löna sig sen.
Men ikväll blir det väl att ligga hemma och titta på melodifestivalen och bara ta det lugnt.

Tisdag

Ledig idag förutom nationella provet i matte b. Det gick ju som det gick. Kunde lika gärna ha struntat i det. Min insats idag kommer inte direkt ge mig ett bättre betyg.

Efter det åkte jag hem igen för att åka tillbaka till stan efter en timme. Skulle träffa Irina för att kolla upp bagerier till frallan. Efter det så åkte jag till danssalarna för att koreografera lite med Anki. Det gick ju lite halvt det också. Båda va yra och hade ont i huvudet. Men men... lite är gjort i alla fall. Imorgon blir det att sätta upp affischer.

Känns som att det kommer bli en jobbig dag imorgon. Börjar dagen med balett och modernt, sen street på idrotten, sen ska förmodligen jag och Anki göra vårt sociala expriment på psykologin och efter skolan blir det att åka runt och sätta upp affischer för att sen kanske hinna koreografera lite och sen ha react träning. Full rulle ! . . .Köttbulle
xD Värst va roligt jag tyckte att det var då. Nae men fy man kan ju inte sitta och skratta åt din egen blogg.


Nej men oj ! Nu börjar ju desperate housewifes !

Söndag

Igår var det lördag. Det var dans för hela slanten.
Först till folkunga för att vara med på mina elevers genrep. De var jätteduktiga och jag är jättestolt över dem.
Sen var det bara att gå vidare till nästa genrep som var på Forumteatern. Det gick också väldigt bra.
Sen fick vi i react sitta i biljettkassan och det var faktiskt ganska lugnt och skönt. Det var däremot svårare att hålla ordning på alla elever som sprang runt överallt.

När vi hade gjort vårt så la vi benen på ryggen för att hinna med att se våra lärares föreställning på Saga teatern. Vi hann. De var jätteduktiga ! Efter det så gick jag och Sofie och satte oss på Steve´s för att käka och där satt vi i några timmar tills vi åkte hem för att sova. Kände mig lite missplacerad med mjukisbyxor och intorkat svett på ågatan där alla andra gick runt superfixade.

Idag tänkte jag bara ta det lugnt. Känner att jag måste andas lite.
Men borde göra alla tusen läxor som jag jämt tjatar om, men de ligger verkligen och gnager. Men jag borde klara av att skriva klart loggboken i alla fall.
Sen är det react träning.
Snart är det föreställning ! :D

Fredag

Nationella prov hela förmiddagen idag. Inte kul. Tror att jag ansträngde mina stackars små hjärnceller för mycket. Började må illa.

Efter lunch så samlades några stycken i danssalarna för att lära sig öppningsnumret till Frallan. Det gick bra och det kommer nog bli ett fint nummer. Men jag börjar bli lite orolig över att inte alla dyker upp. Men det löser sig.
Jag är glad.

Ikväll hade jag tänkt att gå på en dansföreställning men jag kände att nae..  Jag ska stanna hemma. Och jag känner mig väldigt tacksam över det beslutet nu.

Imorgon är det dans hela dagen. Först ska jag till folkungaskolan för att se till att mina elever är på plats och redo för deras uppvisning sen ska jag vidare till mitt eget genrep på forumteatern. Folkuniversitetets kvällskurser har dansavslutning. Kom alla som vill :)

Så det får väl bli på söndag som jag gör klart loggboken och alla andra läxor som måste göras.
Ja så får det bli.

Annars vill jag bara säga att jag är glad. Inte för att livet rullar eller nåt, för det gör det inte men jag är glad ändå.

17.12

Pust, stonk och stön. Trött är vad jag är just nu. Jag tittar på min almenacka och blir helt matt. Jag kommer inte hinna andas den här veckan. Och inte nästa vecka heller för den delen.

Både bilden och musiken idag var ganska kul. Inte så ansträngande lektioner. Sen hade vi ingen nk för att Tony var sjuk. Ovanligt. Så Anki och jag började då koreografera till Frallan. Vi gjorde klart första versen sen gick vi hem. Men det ska nog gå bra det här. Fortsätter vi i den här takten så är vi snart klara. Ska börja lära ut på fredag.
Så nu kan jag känna mig lite lugnare över det.

Nu MÅSTE jag sätta igång med naturkunskapen.

Måndag

Ingen jazz idag på morgonen utan vi skulle jobba med våra loggböcker. Och det har jag gjort hela morgonen. Gick upp kvart över sju och satte igång. Så har jag hunnit med att baka till dansfesten också. Nu har jag bara utvärderingen kvar. Plus fem andra uppgifter men dem tar vi någon annan gång.

Jag känner att mina prioriteringar inte ligger vid skolan längre. Nu är det dans för hela slanten. Endast två veckor kvar till react föreställningen och det är inte klart än. Kommer ha massor träningar nästa vecka. Plus att jag och Anki måste sätta igång med frallan. Jag försökte att dra i henne idag men det gick inte så bra så vi får väl se.
Så är det uppvisning på lördag också. Måste hinna på mina elevers genrep som är vid kl 12 för att sen hinna med mitt eget som är vid kl 13. Sen hoppas jag verkligen att föreställningen inte är mer än en timme för då kanske jag hinner titta på mina lärares föreställning som börjar kl 19.
Men den chansen är väl inte så stor.

Nu ska jag iväg iväg till skolan för att ha musik. Kanske ska börja prata lite med mig själv så att jag värmer upp rösten.
Äsch.

21.14

Nu är klockan kvart över nio och jag vill sova. Men jag borde baka eftersom vi ska stå för fikat på dansfesten.
Så har inte Angelica svarat på mitt sms heller. Vad är det för stil ?
Får väl ringa till henne. Eller så struntar jag i henne.

Sista jazzlektionen ever. Kommer kanske sakna det lite men tror att jag kommer tycka att det är ganska skönt också. Men jag har haft så gulliga elever så lite kommer jag allt sakna det. Men orkar inte starta någon ny grupp eller nåt i den stilen och jag tror att det är bra för mig att slippa stressen med att hela tiden ha en färdig koreografi.
Det var kul så länge det varade.


Söndag

Ni behöver inte oroa er längre. Min cykel är hittat. Ni kanske däremot behöver oroa er över min psykiska hälsa eftersom det bara var jag som inte kom ihåg vart jag hade parkerat den.

Bio igår med Sofie, Stephanie och Alex. Vi såg The haunted in Conecticut (?) nej jag vet inte hur man stavar. Inte hur man uttalar heller för den delen. Men bra var den i alla fall. Jag hoppade till så att jag fick kramp i benen och mobilen ramla ur fickan.

Men nu ska jag ut och övningsköra. Mamma ska posta några brev. Sen är det dans som vanligt. Sista jazzlektionen.

Fredag

Första maj.

- Temaredovisningen är avklarad. Det gick som det gick.
- Valborg firades hos Sofie med chips och film
- Min nya cykel är stulen
- Jag är fortfarande inte mig själv


Det kanske är den uppdateringen som behövs. Nu ska jag duscha.