Fredag

en hel vecka i skolan är avklarad och det känns faktiskt helt okej.
börjar komma in i de gamla vanorna igen och de känns både positivt och negativt.
har haft temaintroduktion och delats in i grupper och de känns ju också helt okej.

efter skolan idag så var de bestämt att vi skulle hem till mig och kolla på film. så blev det också men de va ett par rundor innan vi kom till vårat mål. först kom jag på att jimmie kanske också ville följa med så då skicka jag sms och ringde men allt det var ju förgäves eftersom han har tappat bort sin mobil. så jag bestämde att vi skulle springa ner till resecentrum och hämta honom. så vi sprang. när vi kom fram till spår 1 stod vi och spana efter honom på spår 2 men han var svår att hitta. vi hitta bara killen som gick i trean förra året men han hälsade så glatt. efter ett tag hittade vi jimmie sittandes i trappan så vi tog till våra starka röster och skrek över hela resecentrum att han fick följa med oss och kolla på film om han ville. så han tassade snällt med. de hade känts lite dumt om han inte följde med.
sen blev de en runda till hemmakväll och biblioteket för att hitta filmerna till vårat tema. men de fanns inte någonstans så de blev tre andra filmer.
sen till hemköp (såklart) och handla lite smått och gott.
vi fick lite små problem med dvdn sen eftersom dosan till den inte fungerar. så de blev att kolla med norsk text.

sen gav de sig av när kl var ca halv tio. då slängde jag mig över datorn eftersom jag har fått vara utan hur länge som helst nu. men efter ett tag så fick jag sms av evelina så då blev det att ta sig ut.
vi gick till stan för att reda ut lite grejer och sen blev de stångebo men de va ingen vidare stämning.
så nu är jag hemma igen. luktar dock rök (varför ska folk alltid röka?) så nu vet jag inte vad jag ska ha på mig imorrn eftersom jag inte har några kläder här hos pappa. men det får helt enkelt lösa sig.

imorrn ska jag ta halv tre tåget till norrköping tillsammans med sofie. där ska vi träffa anki och alex och sen blir de bio med dem och en till ;-) spännande

Lördag

seg dag idag. vaknade upp av ett sms från mamma. kände då att jag hade huvudvärk och ville bara somna om igen. men eftersom jag svarade på smset så tyckte min mor att hon hade rätten att ringa till mig kl 9.30 på en lördags morgon. jag pallrade mig upp och åt frukost och duschade sen gick jag och la mig igen för att få sova i en halv timme sen var jag tvungen att göra mig iordning och bege mig till bussen. kom till resecentrum och träffade evelina och sofie. vi åkte vidare till norrköping. där åt vi glass och tittade på karnivalen som alex och anki var med i. sen fick vi träffa stjärnorna och då sa vi farväl till sofie för att sedan gå och käka. efter de gick vi runt och kollade i alla blatte-stånd. sen var de hemfärd för oss allihopa.

igår var de nollning. endast 4 st nollor dök upp men de gjorde ju inte så mycke. vi hade grymt kul iaf. har inte så mycket att säga om den kvällen.


imorrn ska jag till båten. hoppas hoppas hoppas på bra väder.


Tisdag

som ni kanske redan vet så har jag fortfarande inget bredband så allt som har med internet att göra går VÄLDIGT sakta på den här datorn. hoppas på att bredbandet kommer snart.

första dagen i skolan idag. inte särskilt händelserik kanske.
samlades i aulan för att titta på alla nya människor. sen in i klassrummet. vi fick behålla vårt gamla :)
sen lunch. pannkakor ofc. alltid pannkakor efter ett lov.
på rasten drog vi ut alla ettor (eller ska jag kalla dem nollor) på gräsmattan och pratade lite med dem. trevliga.
sen lite mer prat i klassrummet och sen var de slut. så jag anki, alex, sofie och en nolla, maja gick och fikade.


vet inte riktigt vad som händer i veckan. men de blir väl lite aktiviteter.
norrköping på lördag.

anna och andreas är i turkiet just nu. jag vill också ! fy fasen vad jag vill ha finare väder. blir ju deprimerad av de här gråa vädret.