Sverige

Heeeej! 
Det var ett tag sen jag skrev här nu. Har väl hänt en hel del egentligen. 
Efter att jag till slut fick sluta på Playa del Sol (säsongen blev låååång) så var jag ledig i ca en månad. Det var väldigt skönt att ha semester på Gran Canaria så länge utan att känna stress över att jag behöver hitta ett jobb. Så jag såg till att njuta så mycket som möjligt. Jag hyrde en bil i två veckor så vi kunde åka runt och göra det vi kände för. Men när det väl var dags att packa ihop så kändes det ändå ganska bra. Det var dags liksom. Ett och ett halvt år på Gran Canaria räcker och blir över. Så det var skönt att komma hem till Sverige. 
 
Här började jakten på ett liv ganska fort. Hade ju inget här egentligen. Har ju inte bott i Sverige på ca 3 år. Så nu var det dags att hitta jobb, längenhet, fler vänner och ett liv. 
Nu efter ca två månader i Sverige känner jag att jag har kommit en bit på vägen i alla fall. Fick extra jobb på ur & penn ganska fort och håller på och letar lägenhet för fullt. Håller på att buda på lägenheter nu samtidigt som jag skriver faktiskt. Så hoppas att de också ordnar sig snart. Och nu är det inte långt kvar tills det är dags att börja skolan också. Det ska bli skitkul att träffa massa nya människor och starta något nytt. Förhppningsvis så lär jag mig nåt också så jag kan få ett bra jobb när jag är klar. 
 
Så idag känns livet ganska possitivt ändå.