31/1

Idag är det den sista januari. den 17 mars ska jag på intagningsprov på dansgymnasiet ! det är snart.

jag har precis kommit hem från en husvisning. de var faktiskt jättefint. så nu kanske vi flyttar till lambohov. inte för jag vet vad jag ska göra i lambohov men iaf. det var faktiskt jättefint.

men nu kan jag inte koncentrera mig längre eftersom jag kollar på oc.

pulka

pulka
igår var det pulka kväll. ganska trevligt faktiskt. blev inte särskilt blöt förutom i ansiktet.
jag har inte tyckt att det var så kul förut men jag har helt klart underskattat det !
jag borde börja göra fler saker som man gjorde när man var liten. därför så måste det faktiskt bli av att vi ska åka skridskor på evelinas gård (även fast den isen såg lite äcklig ut). men det är nog bra för mig.

Emmas födelsedags kalas

hejsan !
igår var jag hos emma. hon fyllde år för typ...... länge sen.
det var ganska trevligt. åt kykling och kollade på film. sen sjöng vi kareoke. jag blev faktiskt väldigt imponerad av malina som var tondöv men lyckades faktiskt sätta nästan en hel låt utan någon fel ton. en stor applåd till dig malle !

oj oj ! nu börjar elle galan ! jävla skit !
får inte missas

Studiedag



igår var det studiedag så då drog jag, evvs, malle och jollena ner på stan och hade kul.
så nu är presenten till emma fixad och så har jag tagit reda på hur mycket ett sånt där låtprogram kostar (och det var mycket). sen åt vi på mcdonalds. mumsigt men fettigt. hehe men man ska äta onyttigt ibland. så jag tänkte att eftersom jag redan hade käkat onyttigt kunde jag ju slå på stort så då drog jag till med en glass också även fast jag redan var mätt och det var dödens kallt ute..

men nu ska jag göra lite nytta. till exempel packa lite och slå in emmas present..
ha en trevlig helg !

Vinter

145529-15
 vintern kom lite sent i år tycker jag. men den är fin. snö är vackert. men kallt.
idag har jag åkt bil i snö ovädret. ganska skönt faktiskt. annars har jag inte gjort nåt denna helg. bara vart i vaggeryd och hälsat på ett födelsedagsbarn. och jag har läst ut en bok. hemma hos martina hette den. skitbra. rolig var den. jag rekomenderar den stark till alla er som tycker det är kul att läsa en rolig bok som piffar upp vardagen : )

ipod

yeeeey äntligen har jag fått min älskade ipod. eller jag fick den i måndags men kunde typ inte börja använda den förrens igår eftersom jag är så oteknisk. men jag gillar den <3 : )
men en viss person gjorde mig väldigt rädd idag. jag trodde han hade haft sönder min nya förälskelse. men jag fick den att funka igen : )

min syster och jag kanske ska vara med i en koregrafi tävling. spännande. läskigt. askul !

och det var allt för idag nu ska jag åka och handla på ica maxi :D yipee

hat måndag !

jag tycker inte om måndagar !
nu vet ni. men alla är på dåligt humör dessa dagar.
va skönt det var att komma hem. men det ska bli riktigt skoj att gå till på gödning i kväll. det var länge sen nu och det ska bli kul att träffa alla igen. men det blir ju inte samma sak om alla andra konfirmander ska vara med :( trist. skit samma det är sånt man får ta. allt kan inte vara på topp jämt.

jag vill på justin timberlakes konsert ! kan inte nån vara så snäll och bara skänka en sån biljett till mig ? jag skulle vara evigt tacksam !

11/1

nu ska jag träna. igen. så jag ska egentligen gå och byta om nu men jag orkar inte.
idag snöar det ! mysigt.  fast jobbigt. kallt och blåsigt. usch.

igår var idrotten rätt skoj faktiskt. tyckte det var gulligt när andreas och zacka var tvungna att hålla varandra i handen och de skämdes jättemycket både två. oww..
sen tillängnade vi en låt till vår älskade idrotts vikare (som vi hoppas kommer stanna hela terminen). du kanske känner igen den ...

all we want you to do is be our teacher ..
our teacher....
our teacher..

söndag

idag har jag haft ännu en till meningslös dag. har inte gjort någonting alls. hade tänkt att träna men det var redan fullbokat så det blev inget med det. men imorrn ska jag träna iaf. det har jag bokat till redan nu.

usch va trist. jag har ju inget att skriva eftersom jag inte har gjort nåt.

jag återkommer kanske imorgon om ni har tur ; )

helg

nu är det den sista helgen innan skolan börjar igen. jag tycker verkligen att jul lovet borde vara lite längre ! man hinner ju knappt fatta att det är lov i allt julstök och sen är det bara tillbaks till skolan.

igår var jag äntligen på bio. har velat det jättelänge men har liksom inte riktigt fått tid till det. men igår så såg jag på the holiday med malina. trevligt. vi lämnade lite spår efter oss om man ska uttrycka sig så. hihi
tycker verkligen om den där filmen. min nya favorit skulle jag tro faktiskt. den får fem M av mig : )

jag har ont i huvet. tror att det beror på att jag har sovit för mycket idag. inte bra.
men idag ska jag lägga mig tidigt. hade jag tänkt mig iaf.
skit samma.

hej hå, hej hå vi till vår gruva går

idag ska jag träna. yipeee. orkar egentligen inte men jag känner att jag måste få bort lite julfett som jag har vart så duktig och byggt upp. sen ska jag på stan med min mor. rea på MQ ! hoppas verkligen att jag hittar nåt fint. jag är så himmlans trött på det som ligger i min garderob. sen ville nog mamma ha lite mor och dotter tid så hon tyckte att vi skulle käka på stan.
om ni ville veta hur det gick med "det stora förhöret" så gick det väldans bra. mamma frågade inget så därför fick hon inte reda på nåt heller. men min far frågade massor så hon fick reda på massor. hehe va skoj det blir om dom pratar med varandra : P

nu ska jag sätta lite fart så jag hinner träna innan jag ska till stan.
ha en bra dag !

1 januari 2007

hej och välkommen till det nya året.
även fast det är ett nytt år och ny start så ska man inte glömma bort det underbara året 2006. det var riktigt fint. men jag tror att jag har ett ganska  händelserikt år framför mig nu också. jag ska gå ut nian och börja gymnasiet o.s.v.

måste bara få visa några fina bilder som jag knäppte på nyårsafton ! 145529-14145529-13

det blev faktiskt en lyckad kväll även fast jag var lite orolig ett tag.
jag hade kul iaf och sandra säger att hon hade kul även fast jag kanske inte riktigt tror henne. men men. och imorgon väntar det stora förhöret. min mor kommer fråga ut mig om allt eftersom hon är så orolig av sig. men hon ringde ju inte så många gånger iaf. fast hon hade väl kanske inte tid med det eftersom hon förlovade sig med kludde ludd igår (även kallad lasse). jag är så glad för din skull älskade mamma !