Fredag

idag gick jag upp ganska skapligt för att hinna äta frukost innan vi skulle iväg. eftersom det är alla helgona så skulle vi till Olles (farfar)grav. så anna och jag tog bilen för att hämta upp pappa och på vägen dit svängde vi förbi hos evelina för att droppa av greys säsong två. ingen var hemma och hela fick inte plats i brevlådan. så jag fick plocka ur dem och kasta i dem utan förpackningen. men det gick så bra så :)                                   hoppas jag
när vi kom fram till graven och skulle tända machalerna (stavning?) så blåste det förståss för mycket. på något sätt så blåser det alltid när man ska tända ljus på en kyrkogård. så det var till en början ganska omöjligt men efter lite skrik och irriterade tonfall så fick vi eld på dem. är dock lite rädd för att blommorna bredvid kommer brinna upp eller att det blir sotmärken på stenen. men men  det är ett senare problem.
vi var alla hungriga så då hade vi planerat att äta på ikano. men då har klockan sprungit ifrån oss så vi hade endast 30 min på oss tills anna skulle lämna in bilen på verkstan. det kändes lite omöjligt att hinna in på ikano och käka på mindre än 30 minuter. så då tänkte vi åka hem och käka istället. men nej. det hinner vi inte heller. så det fick bli äcklig mcdonalds mat. usch. är glad för att jag inte åt det igår.
efter maten var det dags för mig att ta mig till stan för att träffa sofie.
vi skulle handla inför kvällen. bara onyttigt. men det tillhör kanske :P
sen åkte vi hem till henne och satte oss i lokalen. tände massor ljus och satt och snacka. mys.
sen kom anki och då började vi fixa massor godis. smälte choklad och doppade mashmallows i. strössel på också :D
sen kom vi på att vi borde äta mat också. så det fick bli pizza. jag ringde och beställde. dålig mottagning var det. eller så var det jag som hörde illa. eller han som hörde illa. 25 min för en pizza, det lät ju knäppt så jag måste ha hört fel tänkte jag. men nae. 30 min tog det.
film blev det också. dead silence och motorsågs massakern. läskiga saker.
snack och städning sen var det dags för mig och anki att åka hem. jag fick gå från gamla lkpg. läskigt att gå genom tunlarna. tänkte på "låt den rätta komma in". usch.


01.25

ny dag, ny film. rallybrudar var dagens film. inte värsta succén direkt men helt okej.

upp tidigt idag för att ha tematräning halv tolv. men när jag kom dit så var det ingen där. anki och alex var hos tandläkaren båda två (skumt), my och natty dök snart upp, becca skulle komma senare och Irina kan tydligen inte klockan. "vi skulle ju ses halv tolv så då tänkte ju jag ta tolv bussen" smart Irina. verkligen.
men alla kom tillslut så vi hann köra igenom allt några gånger innan den första reportern dök upp.
det var en gubbe från lkpg posten. han var lite stel i början men va trevlig sen. tog många bilder så man kan ju hoppas att någon utav dem blev bra.
när han var klar så var det sedan dags för extra östergötland. det var en jättetrevlig tjej som kom. hon hade läst boken och förstod faktiskt en del av våran föreställning. tufft ! hon tog dock inga bilder men tror att hennes artikel kommer bli bättre än gubbens.
när hon var klar så begav sig sofie, alex, my och jag till mcdonalds. jag kände dock inte för att äta någonting där eftersom jag åt på burger king igår så jag var bara trevligt sällskap.
efter det gick vi till my och drack varm choklad och läste hänt extra.
sen skulle my till Johan och vi andra gick till min far och bakade muffins. men det gick inget vidare så dem får min pappa ta med sig till jobbet eller nåt. vi åt mest smet.
sen var det dags för bio. så då blev det godis också. lägg märke till att jag inte har hunnit få i mig någon riktig mat.
bion var så där och efteråt mådde min mage likadant. kände att jag behövde riktig mat.
så jag tog mig hem i ovädret och när jag kom hem stoppade jag i mig en macka. äckligt men nu känns det bättre i magen.


första snön kom idag också. när vi satt på mcdonalds.
usch är allt jag har att säga om det.

Låt den rätta komma in

äcklig film. jag tyckte inte att den var bra tyckte inte heller att den var dålig. den var obehaglig.

idag var jag faktiskt väldigt punktlig. prick 15.30 stod jag utanför h&m. men det gjorde ju så klart inte de andra två.
så jag gick runt inne på h&m för att sen ut och kika. fortfarande inte där. så då gick jag in på monki en snabbis. men nae de hade inte kommit då heller. så jag tog en till titt inne på h&m för att sen ställa mig ute och glo. då träffade jag mormor som höll mig sällskap ett tag. då tyckte evelina att det var dags att dyka upp. hon meddelade också att malina skulle bli sen. efter ett tag dök även malina upp. så vi gick runt på stan ett tag för att sedan landa på burger king. sen blev de bion.
fick en fnissattack när jag föreställde mig hur det skulle se ut om malina faktiskt slog till mina popcorn så att det flög över hela killen som satt brevid mig. såg enormt skojigt ut i mitt huvud.
efter bion började vi posa framför filbyter statyn, kasta mössan i fontänen och lite annat sådant. .
på bussen fick jag sedan ett skojigt samtal. xD knäppa ungar <3


när jag kom hem tittade jag på step up 2. helt okej film. dåliga skådisar men bra dans :)


Onsdag

har inte gjort mycket vettigt än så länge.
vaknade tidigt av att jag var orolig. jag trodde att jag skulle glömma beccas födelsedag. så jag skickade iväg ett sms 7.30 på morgonen. kom på sen att det kanske inte var så schysst att skicka det så tidigt. men men. . jag glömde henne inte iaf :D
sen kunde jag sova gott så jag gick upp vid tolv eftersom jag skulle hämta mitt brev i ryd centrum. så jag fick en liten promenad också. brevet innehöll mitt ica kort. så nu ska jag bara vänta på ett brev med koden också sen är det bara att börja använda det istället. lite tant poäng för ica kortet kanske.

fick också brev från aktiv ungdom. tydligen något lärarmöte den 10:e november. men det stod inte vart det var någonstans så då var det bara att plocka upp telefonen.

igår var jag på hair musikalen. hade fått det som present av mamma. så familjen åkte ner på stan för att äta på bq. blev plankstek men vi var inte allt för förtjusta. väldigt segt och hårt. så mamma klagade lite sen. pinsamt.
hon sa att om de skulle servera så segt kött så fick de allt dela ut lite vassare knivar för hon kunde inte ens dela köttet.
sen gick vi till konsert och kongress. där träffade vi robban som väntade på sina klasskamrater. de hade tydligen fått special pris på musikalen från skolan. de betalde inte ens 100 kr medans vi andra dödliga fick betala 400 kr ! vansinne.
så där satt jag och var irriterad men sen kom jag fram till att de måste ha fått mycket sämre platser än oss och det fick dem också :D
men det var en bra musikal. väldigt mycket naket och bra sång.
sen var det bussfärd hem. men de gick inte så smidigt. bussen var väldigt försenad så mamma ringer till östgotatrafiken för att fråga vart bussen har gått och gömt sig. de sa att det var krongel och att den skulle komma snart och det gjorde den också. i en himla fart. körde som en dåre hela vägen så vi var glada att vi kom hem helskinnade.

men nu ska jag iväg. ska till stan och träffa evvs och malls. blir bio sen också. låt den rätte komma in.
kul kul :D


-

tittar just nu på gossip girl och jag fattar inte mycket. massor nya människor.
vem är sarah och vem är charlie ?

våfflor till middag. mumsigt. men nu är jag så himla mätt så jag tror att jag spricker.

Söndag

det har gått tre dagar på lovet och jag vet inte vart jag ska göra av mig.
jag har inget kul att göra. fast jag borde ju faktiskt kunna hitta på lite skojiga saker.
känner mig ändå på någorlunda bra humör idag. sovit jättelänge och nu är jag nästa klar med svenska uppgiften så jag ska skicka in den. känns skönt. igår följde jag med anna ut på krogen också. det var väl ingen höjdarkväll men inte tråkig heller. jag blev glad av att bara få göra någonting annat än att sitta hemma.

jag har tittat klart på alla greys avsnitt nu. fasen. vad ska jag nu göra. måste införskaffa säsong 4 men den släpps inte förrens i november. så jag kan ju önska mig i julklapp : )

Lördag

har massor ord och känslor som jag vill få ut.
men vet inte hur jag ska få ut det på bästa sätt.
jag vet inte vart jag ska göra av mig !


mamma och lasse sitter och äter glass, smuttar på ett glas amaretto och tittar på någon dansbands tävling på tv.
är det så man ska leva när man är 40 + ? härligt.
själv så har jag inget att göra. eller snarare inget jag vill göra.

Höstlov

välbehövlig ledighet är nu kommen. känns underbart !
jag ska försöka att slappna av under det här lovet och inte känna ångest inför alla läxor som egentligen behövs göras.

nu är det idol som står på. har aldrig sett det tidigare den här säsongen men det är ju faktiskt ganska underhållande.
imorgon ska jag spendera lite tid med min mor och kludd. ska kanske på stan och sen ska jag köra dem till Ulfåsa möbler. bra för mig att övningsköra. på kvällen KANSKE det blir utgång med syster-yster.
på måndag ska jag till evelina och säga grattis. efter det är det tematräning.
tematräning blir det på tisdag och torsdag också. på torsdagen kommer corren eller lkpg posten (kommer inte ihåg) och intervjuar oss. så håll utkik i tidningarna !
annars har jag väl inget mer bestämt än så länge. skönt.
måste koreografera till jazzen föresten. skit också.

Tisdag

nu har jag iaf kommit någonstans med svenskan. känns grymt bra :)

för övrigt så har det här varit en jävla skitdag.
becca bryter tån eller drar den ur led eller vad fasen det nu var. extremt äckligt var det iaf. såg ut som den hade gått av. så hon får fara till akuten medans vi andra blir kvar som fån.
men dagen gick vidare på ett väldigt deppigt vis. jag vill inte ens prata om det men förhoppningsvis kommer det gå över snart.


Prison break

äntligen premiär av prison break. men jag kunde faktiskt inte vara mindre intresserad.
jag som hade sett fram emot det men nu är det bara tråkigt. vill faktiskt inte se de. tur det eftersom klockan ändå är läggdags. så då kan jag lika gärna gå och lägga mig nu. god natt

Måndag

Nu kommer ett sånt där jobbigt läx-inlägg. jag försöker med läxorna och de går åt helvete. alltid samma sak. att det ska vara så svårt. eller är det jag som gör det för svårt för mig ? neeeej...

de blev jazz idag iaf. gick upp alldeles för tidigt och hade inget att göra så jag åkte iväg till skolan där alex satt och såg glad ut. han försökte intala oss alla att vi skulle ha yoga idag men han hade FEEEEL  :p yes.
så det blev jazz som några spanjorer kom och kollade på sen. alltid lika roligt med publik.
luunch och sen jobbade vi med temat hela eftermiddagen. jobbade med afficher och programblad. det gick ganska bra men de va väldigt mycket skrik och ljud i datasalen och väldigt mycket flum och skratt i andra salen xD

oh vad jag vill att temat ska vara över ! det är ju p.g.a detta tema som vi har så mycket läxor. (vi skulle säkert ha läxor som handlade om andra saker annars men skit samma). men det tar upp så mycket tid. jag hinner ju inte göra läxorna för att vi har tematräningar. dessutom ska irina, jimmie och jag ha fyspass på onsdag så det måste också planeras och när fan ska vi ha tid med det ?! vi sa att vi skulle tänka på det idag så skulle vi planera imorgon. men jag har väl inte tid att tänka på det där. jag har ju fullt upp att tänka på de andra läxorna.
(som jag iofs inte gör eftersom jag sitter och skriver det här inlägget) FAN !

Söndag

Rädda mig någon från denna tråkiga tillvaro. jag måste göra svenskan och dramaturgin men jag VILL INTE !
jag vill bara kolla på greys anatomy hela dagen utan att känna ångest för det. men nae de funkar inte riktigt så. nu ska jag snart äta lunch och sen är det bara att ge sig iväg till dansen.
så det får bli att göra klart läxorna någon annan dag. veckorna är det ofta så mycket annat. som t.ex. tematräningar. men den här veckan ska vi bara ha två tror jag. så då hinner jag väl kanske med. jag måste börja vara lite mer positiv till sånna här saker. jag är ju som en gammal tant som gräver ner sig hela tiden. usch på mig !

Lördag

det är lördag och jag har ingen ångest. det känns VÄLDIGT bra ! :) lektionen imorrn kommer säkert gå jättebra. jag har iaf nånting att lära ut. sen react och det är alltid lika roligt.

oj ! fan ! nu nös jag över hela soffan. äckligt.

igår så åkte halva klassen hem till jimmie. där lagade vi mat och tittade på film (high school musical 1 och mysteriet på greveholm) och spelade spel och singstar och annat kul. det var en rolig kväll. tack vare alla sockerkickar från allt godis :P
sen åkte vi hem ganska tidigt och jag kom hem och la mig för att sova ut. vaknade ju på morgonen av att irina ropade på marina och sen kunde jag inte somna om så jag sov några timmar när jag kom hem. sen kollade jag på high school musical 2 eftersom de gick på tv och de va ju ganska passande eftersom jag såg ettan igår. nu sitter jag och halvkollar på stjärnor på is och jag håller fast vid min åsikt att det är ett skitprogram.

Torsdag

jag satt och läste sofies blogg och kom då på att jag hade lovat att jag skulle tillägna alex ett eget inlägg. men jag är en dålig vän så jag glömmer ju bort sånt (förlåt). men jag har faktiskt haft en väldigt dålig dag. inte dålig dag på det sättet men jag har haft en dålig dag på det sättet att min hjärna inte har följt med mig överallt idag. jag lämnade nog den på några ställen.

men iaf. . alex. okej.
asså jag är inte särskilt van att skriva hyllningsinlägg. jag är väl inte särskilt bra på att hylla folk över huvudtaget.
så det kommer förmodligen inte komma så mycket. men alex, du ska veta att jag gillar dig skarpt. jag kanske bara inte uttrycker det i skrift varje dag. men du är saknad när du inte är med och du är en älskad människa.
(fjortishjärta)
xD


Tisdag

balett med yolanda idag. det var faktiskt kul. roligare att ha henne i balett än i modern. men jag börjar tycka lite bättre om henne nu. hon börjar kännas lite mer personlig. men jag saknar ändå sofia.
annars har de inte hänt så väldans mycke idag. tematräning. de går ju framåt även fast de kanske borde gå lite snabbare framåt. men vi har tematräning varje dag denna vecka så vi ska nog hinna komma en bit.

koreografin till jazzen går däremot åt helvete. det står helt still i mitt huve. så sofie ska vara så gullig att hjälpa mig imorgon. tack sofie du är en ängel :)

nu är det ugly betty !

Måndag

känner mig dödens trött av någon anledning. kan bero på att vi har haft en janne lektion :p men den var faktiskt skojig. eller på slutet iaf. kan ju bli grymt roligt när vi improviserar teater. svårt att hålla sig för skratt. sen hade vi iofs naturkunskap också. det brukar ju normalt sett inte vara så tråkigt men när man ska jobba själv så vet vi hur det brukar gå. man gör ingenting. eller jo man märker att någon person(som absolut inte borde ha det) har leopardfärgade kalsonger. det blev otroligt roligt. jag kunde inte tro mina ögon när jag såg det. xD

lugn vecka förövrigt. sovmorgon på onsdag ! tjoho ! börja 10.45 med ett fyspass sen lunch och sen en muntlig redovisning. sen slut för dagen. så jävla skönt :)

-

nu har jag tagit tag i saker å ting. jag har kollar upp vad som krävs för att komma in på olika utbildningar.
och faktiskt så tror jag att jag har en chans. svårt att säga nu iofs eftersom vi kanske vet typ 5 betyg än så länge men nu ska vi tänka positivt. jag vet ju iaf vad jag vill bli. eller just nu vet jag det. fråga mig om några timmar så säger jag nog något annat. men just nu känns det bra. känner mig lite mer pepp på att det ska gå bra i skolan nu.

Fredag

skön dag idag. allt är liksom överstökat nu. eller på sätt och vis så kan väl inte allt bli överstökat men just nu känns de lite så. bara en inlämningsuppgift nästa vecka plus att jag skulle behöva jobba lite matte. annars behöver jag inte göra nåt. koreografera till jazzen då. det måste jag göra imorrn. jag vet inte vad jag ska hitta på med dem på söndag.
dålig planering, dålig planering.
och eftersom jag nu inte har så mycket läxor så tänkte jag att jag kunde ta mig tiden att göra idrottsuppgiften.
det är så dumt när vi får sånna uppgifter som vi får lämna in när vi vill. man gör dem liksom inte då.

träffade eveloj i onsdags. det var kul. länge sen. alldeles för länge sen. saknat den tjejen !
gick på stan och satte oss i st:larsparken.
konstigt folk de finns i linköping !

Tidag

fortfarande förkyld. men lite bättre :)
ska väl ta mig till skolan imorgon iaf. dock inte dansa.
så idag har jag mest legat hemma och degat. kollat på greys anatomy.
sen tog jag mig i kragen och pallrade mig ner till skolan för att va med på tematräningen. jag hamnar så mycket efter annars. det gick bra och vi fick en del gjort.

imorrn är en vanlig dag tror jag. jag kanske ska vara med evelina men vi får se om vi tar de på fredag istället. annars är det react på kvällen men jag får väl sitta och titta på då antar jag.

karaktärsbeskrivningen till de där medeltidsshitet förstår jag ingenting av ! hur ska jag kunna komma på allt det där?
så mycket fantasi har jag väl inte och det ska väl stämma någorlunda också?

dans

en dans uppdatering också tänkte jag :)
första gången som danslärare gick faktiskt jättebra. jättetrevliga elever som pratar en del. men de pratar liksom med mig och inte så där störande att de bara pratar med varandra. jag som var så orolig innan att jag inte hade tillräckligt med material till dem hade ju inget att oroa mig för. jag hann inte ens lära ut allt jag hade. men på vägen hem sen kom jag på att jag hade glömt två övningar. de var som bortblåsta. xD

sen var det react en timme efter. det var faktiskt kul. jag måste lära mig den där konstiga grejen som egentligen inte alls är konstig. den där när man kastar sig ner på golvet för att ta imot sig med händerna och ha ett ben i luften. fattar ni ?
jag kastar mig lite för mycke så jag landar ju på rumpan istället och det gör grymt ont.
sen fick vi lära oss någon par grej också. xD det var grymt kul. de gick ju inte så bra men kul var de ju iaf. av typ tio försök så satte vi de på de sista ! grym duktiga är vi ! xD

Måndag

studiedag idag. välbehövligt må jag säga.
men då passar jag på att bli sjuk. känns underbart.
kommer förmodligen inte till skolan imorgon så jag måste hinna skriva ner allt om medeltiden för att skicka det till Jimmie och Rebecca så får de ta det istället. sen är det tematräning imorgon också. det vill jag inte missa. så om jag mår någorlunda bra så tar jag mig väl dit. jag ska väl kanske inte dansa då men jag kan ju sitta med och lyssna på idéer.
just nu känns allting blä. jag hittar bara dålig info om medeltiden och svenska redovisningen kommer gå bajs.
karaktärsbeskrivningen har jag inte ens tagit fram än.

Lördag

jag har varit en väldigt dålig uppdaterare. men det är så att jag har lyckats skaffa mig ett liv utanför datorn.
om det är positivt eller inte har jag inte bestämt än.

idag blev det till att gå upp halv nio. (ingen sovmorgon här inte!)
då skulle vi iväg till busfabriken med kusinerna. det blev faktiskt väldigt lyckat.
jag lyckades viserligen att virra bort oss några gånger men det märkte väl inte en treåring.
annars gick det väldigt bra. bortsett från att mitt under matbeställningen  ringer emma och säger att workshopen jag skulle gå på halv två börjar vid halv ett istället. lite smått panik fick jag. hur skulle jag hinna till det? den här dagen var ju nogran planerad. ungarna skulle bli hämtade vid ett så jag hade lång til på mig att hinna till stan och hitta dit och sånna grejer. så hur skulle jag göra, jag kunde ju inte avbryta allt då och ringa efter vår moster som kommer och hämtar dem direkt eftersom vi faktiskt hade lovat att vara där till kl 1. jag kunde ju inte heller be mamma att hämta mig och lämna anna ensam med två ungar som springer åt olika håll. men det hela löste sig på det vackra sättet att moster fick komma och hämta dem vid halv ett och med lite tur så hann jag precis i tid tills att klassen började.
dansklasserna var jättebra. det var en workshop med robin från so you think you can dance. han hade en skitsnygg stil men det kändes så dumt att försöka kopiera den. jag såg ju absolut inte lika cool ut som han.

efter dansen åkte jag hem och försökte koreografera lite. har min första dansklass som lärare imorgon och jag har inte fått ihop så mycket att lära ut. men de får lösa sig. får väl ha en lång avslappning efteråt eller nåt.
vid kl 7 kom de folk hit så då var det dags för mig att ge mig av. det skulle bli bio med sofie. patrick 1,5 blev det. väldigt bra film.