Onsdag

Den här veckan har väl inte varit den bästa veckan kan man ju säga. Jag är tillbaka på miniklubben nu igen och nu är det äldre ungar här och de är både bättre och sämre. Problemet är bara att de bråkar så fruktansvärt mycket. Jag har dessutom svårt att få barnen att komma till miniklubben eftersom de flesta mest bara vill vara i poolen. Men det funkar. Den nya tjejen hjälper ju inte så mycket heller direkt. Hon är mest ännu ett stressmoment. Hon gör ingenting och hon tror att hon är på semester och tycker att det är jobbigt när vi säger till henne att göra saker. Men vi får se. Jag ska prata med Goofy idag och berätta hur det är att ha henne i miniklubben. Så får vi se vad han säger. För jag känner att jag nästan hellre gör miniklubben själv än tillsammans med henne. Visst det är svårt att vara själv men hon hjäper inte direkt hon är mer problem för hon flyttar på saker och kastar saker och gör lite som hon vill med vissa saker.

På Lördag kommer mamma, Anna och farmor. Nu har jag förmodligen fixat så att de har någonstans att sova också. Hotellet var tydligen fullt när de bokade men resebolaget säger inte till när det är fullt utan låter dem boka ändå och placerar dem istället någon annanstans när de kommer på plats. Så det var ju tur att jag pratade med dem så att vi upptäckte det här. Så nu ska de nog ha ett rum här i alla fall men den sista natten måste de ta på ett annat hotell.

Men men, ikväll är det gala show. Gillar den här galan men ändå inte. Danserna är bra men vi har så mycket eld i den här showen och jag gillar inte eld. Det är alltid problem med eld. Men men, det ska  väl förhoppningsvis gå bra nu.

Fredag

Det är redan fredag och även den här veckan har gått alldeles för fort. Pappa har varit här i snart en vecka och åker hem imorgon. Det har varit skönt att ha honom här. Då har jag kunnat få slappna av lite mer och även fått träffa min far som jag inte har sett på 4 månader.

Den nya tjejen är fortfarande kvar. Vi får väl se hur länge hon varar eftersom hon inte gör sitt jobb ordentligt. Men det kan ju inte vi bestämma utan det är väl goofy eller Abdul som får göra det.
Men nu är ju inte goofy här. Den här veckan har faktiskt gått så mycket bättre än vad vi trodde att den skulle göra, med Cino som våran chef igen. Det var bara igår kväll vi hade ett litet tjaffs men annars har det faktiskt gått bra hela veckan.
Så imorgon är goofy tillbaka igen.

Ikväll är det poolparty och olympiadfinal. Mitt lag leder faktiskt just nu. Så nu ser det faktiskt ut som att jag kommer att ta hem min första vinst! Men jag ska väl inte hoppas på för mycket för då kommer jag säkert förlora.

Men men, annars rullar det väl på som vanligt här. Imorgon är det Cinos födelsedag så då ska vi försöka hitta på lite roliga saker för honom. Får väl hoppas att det blir mer lyckat än vad det blev med Natalies födelsedag.


Onsdag

Hej!
Idag är det Natalies födelsedag. Så vi tänkte överraska henne imorse genom att vi ställde om alla hennes klockor så att hon skulle tro att hon var sen till jobbet. Så vi tänkte väcka henne när klockan var 7.30 men hennes klocka var 9.30 så att vi skulle få upp henne och börja gå till dolmus bussen. Och på vägen dit tänkte vi överraska henne med frukost på en restaurang. Men det gick inte så bra. Natalie vaknade när klockan var 7.00 och kollade på sin klocka som då var 9.00 och det är då vi normalt sett går upp. Så hon gick upp och borstade tänderna osv. Men sen tyckte hon att det var konstigt att vi inte gick upp s hon gick in i vårt rum och kollade klockan på min mobil och såg då att klockan bara var sju. Så hela grejen förstördes en aning. Men det var ändå trevligt att äta frukost på något annat ställe än hotellet.
Ikväll ska vi gå till någon bar och ta en drink och fira Natalie lite mer.

Men nu först är det tillbaks till jobbet och göra showen.

Förresten så verkar det som att vi har en ny tjej här nu. Hon kom igår, ingen sa någonting om att hon va ny här eller så. Helt plötsligt var hennes väskor i vår lägenhet bara. Så vi får väl se hur det här går. Det är ju liksom mitt i säsongen nu. Vi har blivit vana med varandra och känner väl inte direkt för att det ska komma en ny nu som vi måste lära upp.
Men vi får väl se vad som händer. Nu måste jag skynda mig iväg.

Lördag

Hej hopp!
Nu är den här veckan snart slut också. Veckorna går så himla snabbt nu. Nu börjar jag känna att jag kan slappna av på jobbet också så det är skönt. Men jag drömmer fortfarande om jobbet varje natt. Lizzie börjar bli lite irriterad på min sömnpratande och gående och allt vad jag gör. Vi får väl se hur länge hon står ut tills hon flyttar in hos Natalie istället. Jag kan ju inte göra så mycket åt det direkt.

Men men, ikväll är det "musical highlights". Vi har alltid stora dansshower på lördagar. Det tycker inte jag är så bra. För då blir vi jättesvettiga och så stinker vi och är ofräscha när vi går ut sen efter. Men jag tänkte att om man tar med en hårfön till jobbet så kan man ju bara sticka huvudet under kranen och sen fixa håret igen. Problemet är ju bara att jag inte har något hårfön. Men mamma får väl ta med det när hon kommer för nu är det försent att pappa ska ta med det.

Pappa kommer om en vecka! Det ska bli kul. Så han också får se hur jag har det här nere.

Imorgon är det söndag och då ska vi åka på rafting! Det ska bli skitkul. Jag har aldrig gjort det förut så det ska bli spännande. Vi gör det på grund av att Natalie fyller år på onsdag så vi firar henne lite på söndag.

Idag har jag fått prata svenska på jobbet också! Det var två svenska gäster som hade blivit förflyttade från hotell Lavitas som var dubbelbokat. Men det var deras sista dag så jag hann bara säga hej och prata lite så jag kommer inte se dem igen. Men det var kul att prata svenska på jobbet också.

Fredag

Hej! Storbloggaren är här.
Hehe, nej men jag har väl bättre saker för mig än att skriva här.
Okej vad är nytt? Hm...
Vet inte riktigt.
Jag är i miniklubben nu med alla barn. Nu är det tydligen bestämt att jag och Natalie kommer att ha två veckor i miniklubben och sen två veckor med darts och pingis resten av sommaren. Natalie var inte överlycklig över det kan man ju säga. Hon har ju alltid haft miniklubben. Vi andra har ju bytt lite. Men nu är det tydligen högsäsong så nu ska vi inte byta något mer. Men det känns i alla fall skönt att få byta mellan miniklubben och dartsen var tredje vecka. Då blir det lite ombyte i alla fall.

Nu har vi även börjat med att ha discot på hotellet öppet varje kväll förutom de kvällarna vi har discotur. Så det betyder att en kväll i veckan måste en utav oss stanna kvar längre i discot med gästerna. Så jag har fredagar. Så det blir min första kväll ikväll. Hoppas att det går bra och att det kommer mycket folk. Det gör det förmodligen inte. Det kommer aldrig mycket folk. Men man kan ju hoppas. Det är ju inte så kul att vara där om det inte är någon annan där.
Jag tycker inte att det är någon bra idé att tvinga oss vara kvar där en timme extra. Visst jag kan förstå varför de vill att en animatör ska stanna men det är ju inte så kul för oss. Det är ju inte direkt så att vi får extra betalt för en timme mer. Och jag har väl annat som jag hellre gör på min fritid.
Men men, vi får väl se hur det går. Det kanske är jättekul.

Nu är Lizzie föräldrar och pojkvän här också. Dem kom igår natt. Så det är ju kul för henne att träffa lite familj och få prata lite engelska. Jag får också träffa lite familj snart, för snart kommer pappa ner!