Sista dagen i Linköping

Jaha då var det snart dags igen då. Imorgon åker jag till malmö för att sedan åka vidare till Gran canaria igen på lördag. Det känns väldigt spännande och jag vill att det ska vara lördag nu.

Men just nu känner jag mig mest trött. Vill helst av allt lägga mig och vila ett tag. Men jag har inte packat klart än och jag har en hel del grejer att fixa. Så vila får man väl göra någon annan gång.
Har precis kommit hem från ikano. Var tvungen att köpa lite tråkiga grejer men ville gärna köpa något roligt också men hittade inget roligt även fast det är rea. Men men, det kanske är lika bra.

Söndag

Vad ska vi göra nu, vad ska vi göra nu, vad ska vi göra nu, vad gör jag nuuuuu ?

Nej men jaha, då var det bestämt då. Åker till Gran canaria på lördag. Känns ganska bra ändå. Tänkte att jag skulle överraska taurito folket genom att bara dyka upp så försöker att hålla det lite hemligt ändå. Det är bara Sasa och Mimi som vet. Så nu tänkte jag åka på vinst och förlust. Hoppas på att jag kan få något jobb. Det är väl inte helt omöjligt kan man ju hoppas. Sasa säger att jag förmodligen kan hitta något ganska lätt. Hon fick jobb på hennes andra dag. Så det är ju bra. Så jag hoppas att det kan gå lika bra för mig.

Så nu är det dags att börja packa väskan igen. Kul, kul !

Måndag

Jaa hörrni, vad ska man göra med sitt liv?
Ska jag vara lite modig och åka någonstans själv?
Det är ju ingen som vill åka med mig nu.
Skulle jag klara det?
Skulle det vara roligt?
Det vet man väl ioförsig inte förrens man har testat. Men det är väl förmodligen roligare än det här...
Eller...?

Nae jag vet inte vart livet kommer att ta mig nu.
Fan.

Torsdag

Från att inte ha något att göra överhuvudtaget till att ha något planerat varje dag den här veckan. Det är ju roligt. Det kan ju jag behöva.

Annars så har jag fått besked från jobbintervjun på ving. Blev inget där. Så nu kan jag ju åka någon annanstans. Så det känns lite spännande faktiskt. Nervöst. Men det är nog bra. Behöver nog bara slänga mig iväg och chansa. Bara hoppas på att få något jobb liksom. Men klart att det är nervöst!
Så nu får vi se hur många dagar jag har kvar här i Sverige då...

Ibland undrar jag vad poängen med livet är

Idag pratade jag med en gammal kompis från Egypten. Det var både roligt och konstigt. Men det var lite uppfriskande på något vis. Behöver nog lite lustiga saker ibland.

Annars har jag varit på äventyr med farmor idag. Städerskan kom ju idag så då var det dags att gömma sig igen. Så då blev det farmor som fick underhålla mig. Det var ju roligt för henne.

Söndag

Nu har jag varit hemma alldeles för länge känner jag nu. Jag måste börja göra saker lite mer. Idag har jag inte gjort ett piss. Det kan väl också vara skönt ibland men det är ju ganska tråkigt.
Imorgon vet jag inte vad jag ska hitta på. Tänkte hålla mig borta från hemmet eftersom städerskan kommer imorgon men jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Men det löser sig säkert. Har ju hänt lite saker även fast jag inte har planerat något alls. Vi har haft lite gäster här, vi har åkt till smultronstället och igår fick jag vara med och städa efter en fest som jag inte ens var med på... Roliga saker det går att hitta på.

Meeeeen, den här veckan kommer Anki och Alex hem! Jimmie också kanske. Så det tycker jag är bra. Den här veckan ska jag även få svar från Ving om jag får nåt jobb där eller inte. Så jag åker väl snart. Oavsett om det är med ving eller inte.

Tisdag

Jaaa, vad har hänt idag? Inte mycket.
Har mest lallat runt här hemma. Har duschat, haft ansiktsmask, plockat ögonbrynen. Har även bokat bussbiljett till Stockholm nu och kikade på mitt mejl innan jag bokade och tur var väl det eftersom min jobbintervju är på torsdag och inte på lördag. Virrpanna. Så nu tänkte jag ta en tur till Stockholm på torsdag och vet inte riktigt när och hur jag ska hinna med att träffa Nienke i Malmö. Speciellt svårt är det ju när hon inte svarar på sms. Men men, man kan väl inte få allt.

Måndag

Nu har jag varit i Linköping i två veckor. Vet inte riktigt hur jag klarade det. Tröttnat är väl bara förnamnet. Men jag får väl se till att hitta på grejer. Problemet är ju bara att det inte är så kul att hitta på grejer när det är dåligt väder. Men det får väl se till att bli bättre snart.

Jag åkte ju i alla fall upp till Sandra i Uppsala i helgen. Blev lite spontant så där men det är väl då det blir som bäst. Det var trevligt att se tjejen igen. Det blir ju inte allt för ofta om man säger så.

Den här veckan är tanken att jag ska åka ner till Malmö någon gång för att hälsa på Nienke som är på Sverige besök. Hon är helt kär i Sverige så jag är så glad för hennes skull att hon äntligen tar sig hit. Så det vore kul att se henne nu när jag inte har henne på jättelångt avstånd. Men vi får se. Det är lite svårt att planera och pappa är bökig och jag känner inte för något just nu.
Sen ska jag ju upp till Stockholm också. Dags för jobbintervju igen. Bra är väl det för jag behöver komma iväg nu.

Men men, nu ska jag väl kolla på film eller nåt. Det är sånt man kan roa sig med en svensk sommar.