18.37

Sista dagen i skolan imorgon. Det känns skönt. Väldigt skönt.

Idag har jag vart och handlat med mamma. Massa påskgodis. Dock inte 3 kg som en viss annan person men 1 kg kom vi kanske upp i.

Nu är jag klar med PA, svenskan och engelskan. Eller jag vet dock inte om jag egentligen är klar med någon utav det men nu är det utskrivet och ska lämnas in imorgon så nu får det helt enkelt vara klart.

Onsdag

Idag var vi tre stycken i skolan. Alltid nåt kanske.
Vi hade dock inga lektioner. Men imorgon ska vi tydligen ha en jätterolig lektion med Sophia så då måste vi komma. Sen så ska vi se Lunnevadsföreställning också. Spännande.

Nu är jag förövrigt HELT klar med naturkunskapen. Det känns bra måste jag erkänna.

HAHA !


Tisdag

Kort men ganska rolig dag idag. Vi var endast fyra stycken som var i skolan hela dagen medan vissa kom och gick. Vi började med balett med Jessica där vi hade människor som satt runt omkring oss och ritade av oss samtidigt. Det var ganska kul. Sen fick vi stå i olika poser i ca fem minuter för att de skulle hinna rita lite noggranare. Då märker man hur svag man är.
Sen hade vi engelska där vi kände att vi inte ville göra något så vi satt och fikade och diskuterade. Det var meningen att vi skulle diskutera en bok men det känns som att vi mest diskuterade livet i allmänhet.
Efter lunch så hade vi idrott i form av massage. Ännu en gång fick jag höra att jag hade len hy. Men den här gången var jämförelsen med en baby istället för en kanin. Vet inte riktigt vad som är bäst...

Nu är det naturkunskap som gäller. Sista provet imorgon sen är jag klar med naturkunskapen helt och hållet !

17.08

Jag orkar inte. Jag orkar inte. Jag orkar inte göra något vettigt !

Jag vill bara vara klar nu. Men snart så.

14.15

Jag känner mig inte så där stressad längre.
Inte så stressad som jag kanske borde göra eller som jag kände förrut.

Håkan Hellström passar bra sådana här vårdagar.

Visst känns det fint att va vid liv en dag till?

Och vem tror på evig kärlek?
Ja, vem tror på den nu?


Håkan Hellström <3


Måndag

Har endast vart på en lektion idag. Sen vart det tandläkaren och sen kände jag inte att det var någon vits med att åka tillbaka för att ha yoga. Så jag åkte hem.

Idag fick jag bilderna från Helena som hon tog på vår föreställning i fredags. De är jättefina ! Vet dock inte riktigt vart jag ska göra av dem...Facebook?

21.40

Nu ligger familjen och sover framför morden i midsomer. Alltid lika mysigt.

Idag fick jag reda på att jag ska få en till kusin. Det gör mig glad, glad, glad. Även fast detta barn bor ett antal mil ifrån mig. Alltid roligt med små barn. Kanske blir att åka till eskilstunas zoo med den familjen i sommar också. Om jag är hemma då vill säga.

Söndag

Nu sitter jag och försöker skriva ihop alla mina PA anteckningar. Det går ju lite sisådär. Jag vet ju inte vart jag har sparat allt. Jag känner dock att jag har tröttnat lite på den där skiten nu så jag funderar på om jag ska äta resterna av kina maten som jag köpte igår. Jag kanske inte ska leva på bara godis idag också. Dock lite svårt att inte göra det när mamma och Lasse har köpt ett jättestort påskägg som står på bordet.

17.59

Jag har kollat på Brum hela dagen. Eller kollat och kollat... jag somnade. Men det stog på i bakgrunden så lite såg jag allt. Det är ju ett ganska löjligt program egentligen men det är väl kanske det som gör det så roligt. Brum !

Nu sitter jag och kollat på wipeout. Det är också ganska löjligt.

Lördag

En otroligt bra dag och kväll slutade inte lika bra.
PA redovisningen gick jättebra. Alla föreställningar blev jättelyckade och inget viktigt gick snett.
Sen va de party med ett ganska stort gäng som efter ett tag blev mindre och mindre mest på grund av att en viss 18 åring glömde sitt pass i Stockholm. Mindre klyftigt. Men vi som blev kvar hade skitkul ända fram tills jag upptäckte att min mobil var borta. Varför händer det alltid mig? Den här gången var inte Anki med i alla fall.

Idag tror jag att jag ska ta det lugnt och kolla på film. Eller kanske big bang theory. Jag orkar nog inte plugga idag i alla fall. Det tar jag imorgon.

Torsdag

Nu är jag sjukt trött. Jag var tvungen att lägga mig lite på köksgolvet när jag kom hem.
Jag som inte ens har dansat idag. Men äter man knappt nåt på hela dagen så blir man ganska trött märkte jag. Och saken blir ju inte bättre av att man bara får våfflor när man kommer hem. Fast våfflor är gott så det gjorde inte så mycket ändå.

Imorgon är det föreställning ! Tjoho !
Det ska bli kul och efter det så är de utgång med massor folk. Bara hoppas på att jag ska orka de men jag planerar att leva på en sockerkick hela dagen.

Kom och titta på vår föreställning imorgon kl 19.00 !

19.48

Jag blir lycklig när jag tittar på min lista med läxor och uppgifter och märker att jag bara har sex saker kvar. Det känns grymt bra måste jag få erkänna.
Men den här veckan har jag inte vart särskilt duktig på den fronten jag har plugg strejkat hela veckan och idag orkar jag inte heller. Jag har dock finslipat lite på både engelskan och svenskan så de är helt klara så det kanske räknas i alla fall.
Annars så tror jag att den här veckan mest kommer att gå åt till att jobba med PA. Men när jag är klar med PA så får jag stryka en punkt på min läxlista. Det är ju alltid nåt.

Onsdag

Nu är jag hungrig. Det står nybakat bröd i mitt kök. Det luktar jättegott. Funderar på om jag ska äta upp alla. Men nej då måste jag bara göra nya.

Idag har de inte hänt så mycket. My och jag fick oss ett äventyr när vi skulle fixa programbladen. Men det gick ju tillslut. Så nu tror jag och hoppas på att allt är redo för fredagen. Det ska bli askul !

Tisdag

Idag har vi haft PA dag. Nu är jag aaaaströött. Borde plugga genteknik. Prov imorgon ! Tjoho!

Nu vill jag helst av allt sova lite för att sen kolla på tv. Tv kväll sen ju som börjar vid kl åtta.
Jag är sugen på våfflor.

18.59

Jag känner inte alls för att göra någonting vettigt nu. Jag vill helst av allt bara ligga och glo i taket och lyssna på musik. Nej jag vill göra chokladbollar. Eller muffins.

Nu har jag betalat den första delen av bartenderutbildningen. Så nu blir det Cypern efter studenten. Woho !

Måndag

Idag fyller min favorit Alexander 18 år. Hipp hipp hurra !


Jag gick till skolan idag ändå, även fast jag hade planerat att stanna hemma och plugga. Jag kände att det var lite dumt av mig. Jag hade nog gjort mer nytta hemma för det kändes dock som jag inte fick nåt vettigt gjort i skolan idag. Men men.

Imorgon är det PA dag. Sista finslipningen. Sen ska det sitta som ett smäck. Det tror jag att det kommer göra också. Jag är inte orolig alls.
Så kom och kolla på vår fina föreställning på fredag !


gästbloggare: Sofieelizabeth

Maria bönade och bad över att jag skulle "gästblogga" här på Skrivbehov.blogg.se. Suck. Men tänkte att det kunde inte skada eftersom det är bra publicitet. Så jag vill mest göra reklam för min egen blogg dårå. Sofieelizabeth.blogg.se - Intressantare än någonsin! Läst den? Klart ni har. It's unstoppable!

Sitter just nu och är TVUNGEN att smsa med My som sitter på jobbet. Aa, vissa väljer ju då lite tristare jobb och därmed måste de smsa/ringa sina vänner och begära underhållning. Jag själv bloggar och får betalt. Sug på den.

Maria ska ju snart opereras, som alla kanske vet. Jag tycker det är skitbra med skönhetsoperationer. Så you go girl! Kan ju inte säga helt vad det kostar, men det går i alla fall över 50 000 stäcket (och då har jag bara skrivit HALVA summan). Mm, det är faktiskt en släkting till mig som tipsade om det. Han är svinrik! (Sch!)

Jaha ja. Mm. Aa.  
Nu ska jag dricka champagne och äta dyra ostron med hummerdoft.
Se till att vara riktigt jävliga och sviniga mot varanda. Puss !


Söndag

Gårkvällen blev lite galen. Träningen blev inte jätteseriös men det blev ju ändå något gjort bara att vi hade väldigt roligt på vägen dit. Många skämt som drogs lite föör långt. Jag tror att de berodde på näringsbrist.


12.39

Vårdagsjämningen idag. Vet inte riktigt vad det betyder.
Men hälften av snön på altanen är nu borta så man faktiskt ser trägolvet. Det är nästan så att man kan se asfalten på vägen utanför också och solen skiner och grönt gräs sticker fram på några ställen. Så jo, jag skulle nog kunna säga att det är vår nu.

Lördag

Jag börjar redan nu att ge upp skolarbetena. Inte bra. Men jag har i alla fall en början.
Vi får se hur det blir ikväll om jag tar mig till PA träningen eller om jag känner att jag gör mer nytta hemma. Beror väl på hur mycket jag får gjort innan.
Funderar på att gå ut på en liten promenad i vårsolen för att få lite ny energi. Det skulle nog behövas.

22.03

Så, nu har jag skickat iväg två arbeten. Jag vet inte om de va klara eller om de innehöll allt som de skulle men jag känner att jag inte kommer orka att lägga mer tid på de där uppgifterna.

Nu är det nog sovdags.


Torsdag

Jag känner att jag måste, måste, måste få någon uppsats gjord. De vill liksom inte.


Idag har vi haft en "må bra" eftermiddag. Jag vet inte riktigt om det funkade för mig. Jag blev mest bara mer stressad över att jag inte gjorde nåt vettigt. Men avslappningsövningen fick mig att varva ner och då ville jag istället inte ta mig hem.

Men nu kan jag nog det jag behöver kunna till provet imorgon så nu är det väl dags att göra nåt annat vettigt. Vilken uppgift är viktigast?


Onsdag

PA dag idag. Har varit i studion hela dagen och kännt mig ganska värdelös. Men det går bra och vi är snart redo för föreställning.

Ett matteprov är avklarat idag också. Så nu är det bara ett kapitel kvar.
Skönt att det går att räkna ner uppgifterna nu.
Matteprov - check
Ekosystemprov - check
Bara typ en massa uppgifter kvar. Men jag ser i alla fall ett slut.

Tisdag

Nu tror jag att jag ska ge mig själv ledigt så att jag får kolla på tv. Dating in the dark.
Jag känner mig redo för matteprov imorgon. Annars känner jag att jag skulle behöva en ledig dag så att jag kan plugga. Men sånt får man ju inte.

Måndag

Den här dagen har varit ganska så dålig. Janne förstörde min dag helt och hållet.
Blev lite bättre när vi fick ha modernt med Sophia. Men efter det så gjorde jag prov som gick åt helvete så det var nog inte meningen att jag skulle bli på bättre humör.

Nu börjar jag känna stressen. Det känns inget bra alls. Men jag ska lösa det här. Så de så !

3D



Vi kommer nu att för alltid finnas på Plazas toadörr. Känns bra i hjärtat.

19.54

Nu har jag i alla fall gjort svenskan. Så lite duktig får jag känna mig även fast jag inte har gjort det jag borde.

16.32

Klockan är nu halv fem och jag har inte gjort annat än att legat i sängen och lyssnat på musik.
Det jobbiga är ju att jag har tröttnat lite på det samtidigt som jag inte känner för att göra någonting annat.

10.14

Nu sitter jag här och undrar varför jag gick upp så tidigt.
Jag vet ju att jag inte kommer att plugga hela dagen

Söndag

Alla har hemskt mycket åsikter om melodifestivalen.
Konstigt egentligen att så många blir missnöjda när det ändå är folket som bestämmer.
Jag känner att det spelar ingen roll. Sverige har ingen chans med vilket bidrag vi än skickar.

I fredags va de dans hela natten lång. Vissa människor är ju stört sköna på dansgolvet.

Igår började dagen med frukost på espresso house med Anna och pappa. Sen åkte jag till morfar för att visa korten från Stockholm och sen åkte jag ut till farmor och pratade med henne ett tag. Sen va de bara hem och vända för då skulle jag till Norrköping. Vi satt hos Emil och kollade på melodifestivalen. Efter det blev det massor relationsprat. Ganska underhållande.

Idag är det plugg som gäller

16.46

Anki håller på att övertala mig att gå ut ikväll. Jag vet inte vad jag vill.
Jag har ju sagt att det inte skulle bli något festande förrens den 26:e. Jag skulle ju spara pengar.
Men vi får väl se. Om jag bara betalar inträde så blir de ju liksom 40 kr. De är ju inte så farligt. Istället för lördagsgodiset.

10.35

Det finns så många bra filmer på bio nu. Vill se nästan alla. Kanske blir att se någon ikväll?
Eller nej jag skulle ju spara pengar. Blir att gå med mamma i sånna fall. Eller pappa om han har tagit sig till Linköping än.
Igår förde jag faktiskt över massa pengar till mitt sparkonto så nu har jag bara tillgång på typ tusen kronor på mina andra konton som jag kan komma åt. Då kan jag ju inte göra av med mer. Fast de kan ju hända att jag för tillbaka lite pengar om de är så att jag absolut måste ha något.

Fredag

Jag börjar känna mig riktigt pigg nu. Febern har försvunnit helt nu och halsontet skriker inte längre. Känns bra.

Så det blir att åka in till PA träningen idag. Titta på och peppa dem lite. Ska bli kul, kul. Sen tror jag att jag kommer att få några affischer också som jag ska sätta upp.


Kom, kom, kom och kolla !

20.28

Ikväll vid matbordet skulle mamma dela med sig av vad hon hade lärt sig idag.
Idag hade hon lärt sig att borsta tänderna.
Det var på tiden tycker jag. Hon tycker att jag också borde lära mig hur man borstar tänderna för jag gör tydligen fel. Jag har då aldrig haft hål i mina tänder så jag tycker att jag är ganska bra på att borsta tänderna.
Vänta bara tills du blir 40 och är tandlös !

18.40

Är det så att en ibumetin sänker kroppsvärmen en massa ?
För nu sitter jag här och fryser istället. Fördelen är väl dock att huvudvärken lugnar ner sig.
Jag får väl bädda ner mig. Igen.

Blä

Torsdag

Upptäckte precis att jag skulle ha vart hos tandläkaren idag klockan fyra.
Då måste jag ju bara komma ihåg att ringa dem imorgon och boka en ny tid.

Imorgon tror jag inte att det är någon idé att gå till skolan heller. Febern har iofs gått ner och jag mår mycket bättre än vad jag gjorde igår, men min hals dödar mig och eftersom vi inte har någon svenska imorgon så känns det ju lite värdelöst att dit. Men ska väl höra med de andra i klassen om jag behövs till PA:t.

Pappa kommer hem i helgen också. Så jag ska träffa honom på lördag.

Lalala låten


Onsdag

Inte alls passande att bli sjuk nu. Eftersom jag inte kunde ta mig till skolan idag så måste jag ju skjuta upp nk provet ännu mer. Jag har inte tid med det.

Idag har jag spenderat dagen till att må illa, ligga på golvet och sova. Efter att ha proppat i mig lite piller så kunde jag sen börja läsa en bok i alla falll. Innan kunde jag inte göra nåt.
Nu mår jag i alla fall ganska skapligt och jag hoppas på att min hals ska tillåta mig att äta någonting nu.

Så bra dag har jag haft

21.40

Nu är jag klar med Cambridge ! Tjoho!
Blev lite äventyr med Emma och Stephanie sen. Spännande !
Nej då men det var roligt.

Jag känner att jag är lite pepp på livet nu även fast jag har ont i huvudet.

19.08

Lyssnar på musik som får mig att tänka på våren, sommaren och andra fina stunder.
Kommer ihåg när vi låg i biblioteksparken och Alex läste högt för oss ur Marias böcker. Det var fint. Det var sommar. Det var skratt.
Eller när vi köpte ben and jerrys och satte oss i vårsolen. Det var också fint.
Jag saknar dem stunderna. Eller jag längtar tills nya lika roliga och härliga stunder kommer att inträffa igen.

18.55

Jag hoppas att mamma kommer hem snart så att jag kan ta bilen till skolan. Annars borde jag gå till bussen snart.
Jag borde börja prata engelska eller nåt nu för att få igång engelskan. Fast jag känner att jag inte orkar bry mig. Det får gå som det vill.

18.13

http://www.scandinavianbaracademy.com/?anmalan

Jag VIIILLL !
Ska börja spara pengar nu. Inget festande på två veckor och inget annat överflödigt.

16.10

Nu har jag vart på sjukhuset och så har jag också gjort matte, idrottsuppgiften, ekosystem och PA. Vad ska jag göra nu då? Läsa lite kanske. Tråkigt som fasen att bara va hemma.

12.28

Nu har jag gett den där kost uppgiften ett till försök men de löser sig liksom inte. Ska nog prata med Jocke om de där. Igen.

Funderar på om jag ska börja ta mig till sjukhuset nu men eftersom det är lunch tid nu så kanske de är massa folk. Men om jag käkar först och sen börjar röra mig åt rätt håll så hinner ju tiden gå. Bra planering.

Måndag

PA dag idag. Känner att jag inte riktigt vet vad jag ska göra med mitt PA längre.

Annars är det mest tråkigt skolarbete som gäller idag.

!

Jag kom på att jag glömde säga att det är Sofie som har varit så snäll och gjort om min header.
Jag tycker att den blev mycket fin. Du är duktig du Sofie !

Alice i underlandet

Filmen va faktiskt väldigt bra. Den levde upp till förväntningarna. Va den bättre än Avatar? Nja...
Samma lustiga sak hände igen. Emma bror skulle också på bio. Samma tid, samma film. Och självklart så hamnar han ju brevid oss. Det är ju helt otroligt. Visst att det kan hända en gång, men TVÅ gånger?! Kul va det i alla fall.

Nu är jag så sjukt trött så jag funderar på att lägga mig. Konstigt det där. Känns som att jag inte har gjort annat än sovit idag och ändå är jag trött. Tur att jag kan sova imorgon med då.
Jag tror att jag har bestämt mig för att göra provet på tisdag istället. Så då behöver jag inte åka in till skolan imorgon. Förutom till kvällen då jag ska göra cambridge speaking.
Så imorgon ska jag plugga och så måste jag komma ihåg att åka till sjukhuset och ta blodprov igen. Jag känner att jag kommer att glömma det.

Scared of me



Älskar låten. Men dansen är ju inte så pjåkig heller

Söndag

Här sitter jag och äter ballerina kex. Det är en ganska bra frukost på en söndag tycker jag.

Cambridge provet igår gick nog åt helvete. Men My och jag gick och firade att det var över med en cider på steves direkt efter. Det varade dock inte så länge för hon kom på att hon hade glömt sina glasögon så det var bara att svepa och springa tillbaka till skolan. Sen åkte jag hem och sov.

Efter det var det bara att ladda om. Det var förfest hos Emma framför melodifestivalen och sen va det utgång som gällde. Det blev en bra kväll som slutade hemma hos Anna med en kebab.

Nu MÅSTE jag plugga. Jag vill verkligen inte. Funderar på att skjuta upp provet en dag eller nåt. Det borde ju inte vara nåt problem. Då har jag ju hela måndagen på mig att plugga också. Det skulle nog behövas. För ikväll är det bio som gäller. Alice i underlandet. Sofie säger att den är jättebra så nu hoppas jag att den ska leva upp till mina förväntningar också.

Fredag

Imorgon är det cambridge exam hela dagen. Det betyder att jag ska stanna hemma ikväll och kolla på Lets dance. Känns väl lite lagom kul. Men mamma uppskattar väl att jag är hemma. Men då får de allt ta och bli andra bullar imorgon. Då blir de fest hos Emma.

Förövrigt så borde jag plugga nu men jag har kommit fram till att det inte ger mig så mycket så jag ska nog inte göra det. Kan göra de på söndag. Så det blir att festa lugnt på lördag.

Annars så har det varit en lugn fredag. Vi ska tydligen ha Graham i två veckor till. Jag som hade tröttnat på det. Men nu kanske jag kan få kläm på det då. Det har jag inte nu i alla fall.

Hello Seattle



Hehe, jag har precis lärt mig hur man lägger upp sånna här saker i bloggen så nu måste jag ju testa

testing


20.32

Nu har jag gjort lite cambridge test och det känns faktiskt ganska bra. Hoppas bara på att jag är pigg på lördag för jag har ju en förmåga att bli väldigt ofokuserad om jag är trött.

Naturkunskaps provet vet jag därimot inte riktigt hur de kommer att gå. Jag vet inte vad jag ska kunna. Jag vet inte vad jag ska läsa. Vadå ekosystem?

Torsdag

Det var faktiskt fler än bara jag som tog sig in till skolan för att ha en lektion.
Det var skönt att ha morgonen fri. Jag storstädade mitt rum så nu lyser de nästan om de. Okej inte riktigt men det ligger i alla fall inte dammråttor i fönstrena och på golvet längre.

När jag äntligen tog mig hem från skolan så mötte jag mamma i dörren. Hon och Lasse skulle till stan för att äta och gå på teater. Jag kände inte för att laga mat så jag följde med och käkade och sen åkte jag hem igen. Och här sitter jag nu. Nu tror jag att jag ska ta tag i engelskan eller naturkunskapen. Svårt val det där.

Onsdag

Jag gillar inte att spotify inte har alla låtar som jag vill ha.

Nu har jag lagt upp en vacker video på youtube. Vi är så charmiga ibland.

Nu ska jag snart iväg till streeten som jag typ inte kan vara med på i alla fall. Känns ju värt.

PA dag idag. Känns som att jag inte har gjort så mycket vettigt men Magdalena var i alla fall nöjd med min loggbok. Så det är väl bara att fortsätta med den.


100 dagar kvar till studenten !

Tisdag

Idag har jag vart hos tandläkaren i flera timmar och det va faktiskt inte så tråkigt. Tandläkare brukar alltid vara så trevliga så det brukar gå bra. Den här gången fick jag möta kirurgen och det känns bra. Han verkar bra på det han gör. Lite irriterande dock att de bara tycker att jag är en typisk tonåring som bara vill bli av med skiten. Men det är väl sant också.

När jag kom hem så tittade jag på den sista filmen som jag hyrde förra veckan. Flickan heter den. Den va ganska bra. Lite tråkig kanske. Ikväll så är det tv kväll. Börjar med dating in the dark och sen desperate housewifes och sen cougar town. Får se om jag orkar kolla på alla...


Imorgon ska vi redovisa vår kompositions uppgift. Det kan ju bli roligt. Jag vet ju dock inte vad Sophia tycker om den. Hon har bara sagt att vi ska vara mer noggranna.

Pappersbröllop



Bara för att vi är sötast

 eller i alla fall charmigast

21.00

Jag funderar på om jag ska borsta tänderna och gå och lägga mig och läsa i naturkunskaps boken. Jag märker att det är lika bra för jag håller ju på att somna nu så då är de väl bättre om jag går och lägger mig på riktigt så att jag får somna.

Känns som att det är nära till studenten nu. Man bara betar av alla uppgifter nu. Så jädra skönt !
Bara sju veckor kvar !

Måndag

Jag måste nog få påstå att jag inte märker någon större skillnad. Lov, skola. Samma sak nu för tiden. När vi har lov är vi i skolan ändå och när vi ska till skolan så är vi för trötta påt så vi skiter i de.

Men jag ska nog ta mig till skolan ändå imorgon. Även fast jag inte känner mig så frisk. Men imorgon kommer Alex och Jimmie och hälsar på och så ska jag till tandläkaren också. Annars skulle jag nog lika gärna kunna stannat hemma.