Fredag

Idag har jag inte gjort ett piss. Bara vart hemma, sovit och mått skit. Så äntligen bestämde jag mig för att gå till affären för att få mig nåt att äta. Inne i affären kan jag inte bestäma mig för vad jag vill ha så det slutar med chips och cola. Eftersom de tar så lång tid i affären så började jag också känna hur pissnödig jag blev. Så tänkte skynda mig hem. I kassan så stod det en mann och tiggde pengar. Jag gav honom min växel som var två cent. Kände mig väldigt generös. Han sa inte ens tack. Så när jag nästan va hemma så tänkte jag först ta hissen för de går snabbare men hissen var inte där så det var inte riktigt ett alternativ att stå och vänta på den. Så jag började ta mig upp för trappan som slutade i att jag ramlade och skrapa upp hela knät och tån. Känner mig väldigt nöjd med den här dagen. FML. (för jag menar, vem ramlar i trappor när  man är 21 år gammal?!) 

Torsdag

Gud vad jag längtar till jag får åka till Sverige. Tror jag behöver lite perspektiv på saker och ting. Ska också bli otroligt skönt att flytta. Håller på att bli lite smått galen igen men försöker hålla sams de här sista dagarna. De är ju ändå bara två dagar kvar. Andas! 
 
Ikväll ska vi hänga med på en barrunda. De ska bli lite spännande för jag har aldrig varit på någon förr. Så det ska bli kul att se. Får se om vi kommer gilla det dock, har hört att det kan bli lite tråkigt...

Onsdag

Idag har jag faktiskt tagit mig ut genom dörren medan solen fortfarande var uppe. Tufft va? 
Nej men jag behövde ta mig bort till ett internet cafe för att skriva ut min biljett. Så jag har gått på en liten promenad idag. Det var skönt. Men varmt. När jag kom hem så var jag alldeles svettig. Usch. Men men, nu har jag min biljett i alla fall. 
 
Imorgon är det torsdag och det betyder partybåt. Eller? Den här gången är det Mimis tur att jobba så vi får se om jag följer med bara för skoj skull. Har ju egentligen inte så mycket annat för mig. 
 
Idag så ringde även en annan kvinna tillbaka till mig. De är så att jag har sökt jobb som typ personlig assistent eller vad man ska kalla det, hos en dement dam. Så jag ska träffa denna dams dotter på fredag morgonen klockan nio (!!). Så vi får väl se hur det går. Men jag åker ju hem nu på lördag så vi får väl se vad som händer när jag kommer tillbaka. 

Tisdag

Det blev party igår i alla fall. Kände väl inte för det egentligen men är det födelsedag så är det. Så idag ska jag INTE gå ut. Ikväll ska jag stanna hemma. Ska kolla på film eller varför inte fler Dexter avsnitt. Har börjat packa/planera inför min Sverige resa också. Har skrivit en lång lista på saker jag vill ha med från sverige. Får se hur mycket utav dem som jag faktiskt kommer få med mig sen... de märks. 
 
Men men, har inte så mycket mer att säga. Gör inte så mycket om dagarna. Måste komma ihåg att gå och printa ut min biljett snart också. 

Måndag

Ja då var semestern till Sverige bokad. Blev lite snabba beslut men ja varför inte? Har ju inte så mycket bättre för mig nu ändå. Men det är bra på ett vis för då har jag någonstans att bo i min två dagars lucka som skulle vara annars. Blir av med lägenheten den 30:e september och Johanna som jag tänkte bo hos sen kommer inte tillbaka förrens den 2:a oktober. Men nu är jag hemma mellan den 30:e och 8:e så det blir ju helt perfekt. Ställer mitt bohag hos Juana och Mario och hämtar upp de när jag kommer tillbaka. Så det ska bli kul att komma hem till Sverige och se vad som händer där. Kan vara bra med lite miljöväxling också. Annars händer det väl inte så mycket här. Jag åkte till Taurito igår för att kolla på deras show och efter det så stannade jag och sov över hos Juana och Mario. De berättade även om deras nya jobb som de förmodligen ska börja på i november. Då vill de dessutom ha tillbaka mig i deras team och jobba med dem. Det är ju lite lockande men jag ska tänka lite på det. Har ju fortfarande lite tid till november. Idag tänkte jag bara vara hemma och kolla på film och slappa. Men det är Ricks födelsedag idag så då måste jag väl kanske ta mig ut och säga hej och grattis. Vi får se vad som händer med det. Nu ska jag fortsätta och kolla på Dexter.

Tillbaks till ruta ett

Jaa då var man tillbaka till ruta ett IGEN. Börjar bli lite trött på skiten. Igår så ringde chefen från fågelshowen upp mig och sa att vi tyvärr var tvugna att lägga det hela på is för att han behöver någon som kan prata spanska. Så nu står jag utan jobb igen. Men det som gör mig lite irriterad är att jag sa nej till två olika jobb på grund av att jag redan hade ett (trodde jag). Men det var väl ioförsig inga bra jobb, men ändå. 
Men nu är vi snart inne i oktober och då blir det väl lättare för mig att hitta något (hoppas jag). Så jag får väl stå ut en stund till och se om jag kan hitta något annars så är det väl entertainment igen för att tjäna ihop lite pengar igen.

Måndag

Igår kom jag till slut iväg till fågelshowen igen. Får se när jag kommer starta på riktigt för jag börjar väl känna mig ganska redo för det nu. Det är ju inte så svårt om man säger så. Så det är väl helt enkelt så att det är bäst att bara börja och få det gjort. För man lär sig väl bäst genom att faktiskt göra det och inte bara titta. 
När sista showen var slut så tänkte jag titta förbi hos Mimi en sväng för att säga hej och sen gå hem. Men när jag letade efter Mimi så hittade Gisela mig istället. Så hon tvingade mig att följa med på en drink för hon ville inte gå själv med hennes gamla kompis som var här och hälsade på. Rachel kom också med en stund, tur var väl det för jag ville väl inte vara där som något förkläde. Men en drink ledde till flera drinkar så det blev en längre kväll än vad jag hade tänkt mig. Men det var i alla fall väldigt trevligt. Behöver nog skaffa mig en större kompiskrets här. För just nu är det ju typ bara Mimi som jag är med. Så jag kan absolut tänka mig att umgås mer med Gisela, Rachel och de andra tjejerna. 
 
Men men, ikväll ska jag väl också iväg på fågelshowen igen. Vet dock ingen tid än. De sa att de skulle ringa mig. Får väl se när det händer. Annars får väl jag börja ringa runt igen. Men det löser sig nog. Tänkte öva lite på showen nu för att vara lite förberedd för jag tror att de kommer vilja att jag ska göra en show idag bara för att testa.

Lördag

Jahopp, och vad ska man göra idag då? Har ingenting planerat och vet inte riktigt vad jag känner för heller. Ska jag lägga mig vid poolen en stund eller ska jag fortsätta sitta här inne och vänta på att Mimi ska komma hem eller ska jag gå på en promenad eller nåt. Fast det kanske är för varmt för det nu. Fast vädret börjar bli bättre hela tiden. Lite svalare helt enkelt. Så kanske att jag kan ta mig ut så här dags. 

Missförstånd

Ja nu har det blivit missförstånd som vanligt. Den här gången med jobbet. Igår när jag träffade dem som gör showen nu så sa hon att jag skulle bestämma allt med chefen. Men när jag pratade med chefen idag vid kl ett så sa han att  han skulle ringa upp mig senare runt sju tiden. Jaha tänkte jag, då kommer väl han ge mig uppgifter om vad jag ska göra just då. Eftersom klockan sju är ganska sent. Men han ringde inte utan jag ringde upp honom när klockan var halv åtta och då var han förvånad över att jag inte var med showerna... Så han trodde att jag redan hade bestämt allt med tjejen medan hon sa till mig att bestämma med honom. Och det försökte jag säga till honom när han ringde vid klockan ett men det gick väl tydligen inte in då... Så då blev jag ledig ikväll. Och imorgon är deras lediga dag så då blir det inget heller. Så på söndag igen. Då ska jag tydligen ringa till henne och bestämma hur det ska göras. 
 
Så jaha, ikväll ska jag nog stanna hemma och kolla på film eller nåt istället. Inte fy skam det heller.

Fredag

Ja idag känns det lite bättre tror jag. Igår var det nåt som hände. Vi var ute för att fira Iris sista kväll här och helt plötsligt så var de liksom någon som slog om i huvudet, allt blev liksom bara jättetråkigt. Jag tror det var liksom hela min livssituation som kom ikapp mig på något vis. Så jag gick hem. Tur så var mamma inloggad på facebook så då hade jag någon att prata med. Men jag tror det handlar om att jag bara måste bestämma mig. Så nu har jag nog bestämt mig. Jag ska göra den där fågelshowen. Jag ska lära mig spanska. Jag ska sälja massor och jag ska göra ett bra jobb. Så det så. 

Torsdag

Ännu en vecka har snart passerat hur fort som helst. Idag var det problem med partybåten igen. Alltid ska det vara något. Den här gången så var det att motorn var trasig på båten så vi kunde inte gå ut med båten. Istället fick vi åka med en annan båt. Den var inte alls lika bra men den var absolut bättre än ingenting. 
 
Idag har jag också hunnit med att träffa en kille som jobbar med djurshower. När jag jobbade i Taurito så hade vi hans shower där. Det handlar alltså om örnshower för mig del. Då ska jag alltså åka runt till olika hotell och presentera tre olika fåglar för att sedan ta kort på fåglarna med gästerna. Så inte jättekomplicerat kan man säga. Mitt problem är spanskan. Jag kan inte tillräckligt bra spanska för att göra showen på spanska... Så vi får se om det kommer vara ett problem eller inte. För när jag träffade den här killen tidigare idag så sa jag till honom att jag inet kunde särskilt mycket spanska och han ville fortfarande ha mig så jag vet inte, han kanske har tänkt sig att jag ska lära mig så fort.. För nu ikväll har jag varit och tittat på en show och pratat med dem som gör den just nu. Och hon sa att hon tyckte att jag skulle gå hem och tänka på saken och när jag var säker på att det var det här jag ville så skulle hon lära mig allt hon kunde. Men hur kan jag någonsin vara säker? För säker kan jag ju inte påstå att jag är. Men jag behöver ett jobb, och jag gör hellre shower än jobbar som pr någonstans.

Onsdag

Nu har det inte blivit av att skriva på ett tag. Men vad har hänt sen sist då?
Jobbet som jag började på i söndags blev det inget med. Det är väl egentligen lika bra det kanske för att jag tror att han mest utnyttjar folk som kommer och provjobbar gratis. Men han har två finska tjejer som jobbar för honom och när vi kom för att provjobba så fick vi va i baren tillsammans med en utav de här tjejerna. Problemet var ju bara att hon inte kunde någonting alls. Så vi fick problem med kassan och hon sa till mig att bara trycka på en knapp när det blev problem så skulle kassan öppnas ändå. Så jag gjorde som hon sa men tyckte att det lät lite konstigt för då blir ju inte pengarna registrerade i kassan. Och i slutet av kvällen så visade det sig att jag hade rätt, chefen var arg för att vi hade 71 euro för mycket i kassan och det är ju inte så jättebra. Jag förklarade för honom varför det var som det var men han tyckte bara att det var dumt och att vi skulle ha kommit till honom istället om vi märkte att det var problem. Så jag och Mimi fick skiten för det här och den andra tjejen behövde inte ens förklara sig. Så det kändes lite smått orättvist men han sa att han skulle ge oss en chans till dagen efter. Men dagen efter så skickade han ett sms där han sa att han skulle fortsätta leta efter barpersonal. Så det var det. Men som sagt var så är det förmodligen lika bra för det verkar inte vara det bästa stället att jobba på om det fungerar så där..
 
Så nu är vi igång och letar jobb igen. Vi gick runt i hela Yumbo igår men det gick lite trögt. Fick ett jobberbjudande att jobba som pr med lön som 5 euro i baslön och sen commision på det. Men 5 euro i bas känns ju liiiite väl lite. Så det sket jag i. Tänkte att vi ska försöka att leta jobb lite utanför centrum nu också. Typ San agustin och meloneras osv. Kanske blir bra det också. 
 
Mimi sprang precis iväg på jobb nu. Hon ringde precis upp ett ställe för att fråga och de ville att hon skulle komma nu. Så det var bara att göra sig iordning och ge sig iväg. Men det är också pr jobb i Plaza dessutom. Det har vi alltid sagt att det är nog bland det värsta du kan göra. Men hon är ju i ganska akut behov av pengar nu. 
 
Igår hade tydligen Acttiv ringt till mig. De behöver en svensk på teneriffa. Jag vet inte vad jag tycker om det. Jag vet inte om jag är redo för animation igen. Måste tänka lite på det. Och att dessutom byta ö igen är väl både positivt och negativt. Vi får helt enkelt se vad som händer. Jag håller er uppdaterade.

Söndag

Igår så försökte jag hitta på saker så bra jag kunde. De började med att jag gick till affären för att handla toapapper och vatten. Sen gick jag ner till poolen en stund för att sedan ta mig iväg till Taurito. I Taurito händer det inte så jättemycket på en lördag men jag fick ju i alla fall träffa trevligt folk, se på lite flamenco och spela sjoelen. Träffade även två killar som var där för fjärde gången så de kände igen mig. De hade till och med kort på mig från karnevalen. Där ser man. Väldigt trevliga killar och de ska nog åka och överraska Rafa här i Playa del ingles eftersom det var Rafa de kände bäst när de var här. 
 
Men jaa.. vad händer idag då? Inte mycket skulle jag tro. Ska jobba från kl 22.00 till 06.00 inatt så jag ska väl försöka vila och ta det lugnt så jag orkar vara vaken hela natten. Får väl se hur det kommer gå...
 
Imorgon är det ju båtpartyt också. Det är ju meningen att Mimi ska ta det den här gången eftersom vi kör varannan gång nu men hon verkar ju må lite halvdåligt så vi får väl se vad som händer efter att ha jobbat hela natten...

Lördag

Ny dag och nya möjligheter. Eller? 
Nja det vet jag inte. Idag kommer det väl inte hända särskilt mycket heller. Kanske kan ta mig till stranden om jag orkar men jag har väl ingen som vill gå med mig eftersom Mimi fortfarande inte är helt frisk. Så det är ju kul. När ska Johanna komma tillbaka?! 

Understimulerad

Jahopp, blev inget jobb idag. Han har tydligen för mycket personal idag så han bad mig att komma in på söndag istället. Så idag har jag inte gjort ett piss. Eftersom jag hade planerat att stanna hemma och vila och äta ordentligt så jag skulle orka jobba hela natten men nu har jag gjort allt det för inget. Kul, kul. 
 
Så nu har jag legat inne och kollat på avsnitt från Dexter. Sjuk serie egentligen men väldigt spännande. Så det är väl det jag kommer att fortsätta göra nu... 

Fredag

Äntligen fredag skriver alla på facebook idag. Det betyder väl helg och ledighet för de flesta men för mig är det ju helt tvärtom faktiskt. Det ska bli riktigt kul att börja jobba. Hoppas att det kommer att gå bra också. 
Jag har väl inga planer för dagen egentligen. Mimi ska väl egentligen packa och flytta ut men hon mår tydligen jättedåligt idag så det lär hon väl kanske inte göra då... 
Men jag tänkte väl gå ner till poolen och slappa en stund innan det är dags att ta sig iväg. 

Torsdag

Ja ni, här händer det saker. Idag har vi varit på partybåten igen. Riktigt bra party idag faktiskt. Bra folk, bra musik, bra party. Allt flöt på ganska bra. 
 
Igår var vi ute en stund för att ta ett par drinkar. På vägen hem så var det ett par som kom fram till oss och frågade om vi ville ha gruppsex. Jag blev alldeles chockad och trodde att de skojade men de var tydligen helt allvarliga. Jag har aldrig fått den frågan seriöst förr. Men de blev inget gruppsex för våran del, vi gick hem. 
 
Nu kom vi nyss hem från Ozono som är stället som vi ska börja jobba på imorgon. Jag tror att de kan vara väldigt kul att jobba där men de är inte jättekul att festa där. Så det ska bli riktigt spännande att börja där imorgon. 
 
Imorgon så tror jag även att Mimi kommer att flytta ut. Hon hade inte pengar till hyran så då sa jag att jag kan inte betala för henne igen för jag vet inte när hon kommer kunna betala tillbaka eftersom hon inte har något säkert jobb just nu. På sätt och vis så tror jag att det kommer att vara för mitt bästa samtidigt som jag tror att det kommer bli ganska ensamt nu. Men de blir väl kanske bättre när Johanna kommer tillbaka så har jag någon att vara med. Men jag hoppas att vi inte kommer vara osams nu för att vi inte ska bo tillsammans längre. Fast eftersom vi kommer jobba tillsammans så måste vi ju fortfarande ses. Så de är väl kanske bra att vi kommer jobba tillsammans annars skulle vi kanske inte ses särskilt mycket. 
 
Men men, nu är det väl dags att sova.

Morgon

Ni som känner mig vet att jag inte är en morgonperson. När jag precis har vaknat så måste man låta mig vara en stund. Men när man bor med Mimi så funkar inte det jättebra. Visst att jag vaknar innan henne så jag har lite tid för mig själv. Meeeen, då har jag också tid att hitta alla grejer som hon har gjort/inte gjort och så hinner jag gå runt och bli superirriterad. Så det är så jag känner just nu. Men det är ingenting jag har energi till att bråka över så just nu försöker jag mest bara hålla ut tills jag kan flytta ifrån henne. 

Onsdag

Kan vara bra för mig att skriva dagarna så man har någon koll på vad de är för dag egentligen. 
 
Idag tänkte jag gå till Atlas för att hämta ut min lön där. Hoppas att han har den så jag inte måste komma tillbaka fler gånger. Annars så är det jobbintervjun ikväll som jag ser fram emot. Ska bli kul att höra vad han har att säga.
 
Igår hade vi en slappardag. Va på stranden och sen på kvällen så gick vi och köpte öl och satt på stranden och pratade. Efter det så gick vi hem till Diny och Ellen för att sitta där och prata, käka och kolla på vänner. Ganska bra kväll ändå som slutade väldigt sent. Vet inte riktigt hur det gick till...

Två månader senare

Oj kan det vara så att bloggen fungerar igen?! Ser att allt har blivit omgjort. Men men, så länge det fungerar så spelar de ju ingen roll hur det ser ut. 
 
Jaha är det meningen att jag ska ge en mega uppdatering här nu kanske?
Jaa från senast jag skrev så har det ju hunnit hända en del. Jag har haft massor olika jobb och träffat massa nya människor och nästa börjat skaffa mig ett liv här nere. 
 
Just nu så jobbar jag endast på ett båtparty som bartender. Det är ett jäkla roligt jobb men tyvärr är det bara två gånger i veckan och den lönen gör inte direkt att man ligger på plus om man säger så... Men imorgon har jag en jobbintervju för en bar så förhoppningsvis kan jag börja där som bartender snart. Mycket spännande. 
Annars så har jag jobbat som pr (eller inkastare eller vad ni vill kalla det), telefonförsäljare och servitris. Så jag har hunnit med lite av varje. Men det är ju bartender jag vill vara så jag hoppas på det här jobbet som jag ska på intervju för imorgon! Annars så hoppas jag också på att få jobb på det kända playa del sol hotellet som bartender/presenterare. Han lät väldigt positiv när jag var där på intervju men problemet är att säsongen börjar inte förens slutet på oktober. Så jag måste ju ha något att göra fram tills dess...
 
Så lite så ser det ut just nu. 
Bor tillsammans med Mimi. Blir lite smått galen på henne men det är väl bara att stå ut för i ett par veckor till. Men om hon inte har pengar till månadshyran så tänker jag kasta ut henne. Eller vågar jag det? Vi får se. Men jag hoppas på att jag kan komma och bo hos min svenska vän Johanna när hon kommer tillbaka. Hon är nämligen på semester hemma i Sverige nu och när hon kommer tillbaka så kommer hennes nuvarande rumskompis också åka hem på "semester". Men vi tror ju att hon inte kommer komma tillbaka efter den här semestern. Så vi får se vad som händer...
 
Men jaaa, jag kan ju inte skriva allt för mycket i ett inlägg. Då orkar ju ingen läsa. Så det här får räcka för den här gången!