Torsdag

Sitter här och läser alla andras bloggar men skriver aldrig något själv. Nae, vad ska jag skriva då?

Gör ju inte så mycket nu för tiden. Även fast jag har gjort mer den här veckan än förra. Men nu vet ni ska jag börja göra grejer. Idag ska jag åka upp till Uppsala och hälsa på Sandra. Liten sån där impulsgrej. Men de är ju sånt man kan göra när man har sommarlov eller är arbetslös eller vad man ska kalla det. När man har för mycket fritid helt enkelt. Så idag har jag åkt runt med farmor först för att sedan sno hennes bil och nu väntar jag väl mest på att tiden ska gå så jag kan börja åka snart. Sandra jobbar ju nämligen fram till kl 21 så de är ju ingen större idé att vara där innan dess.
Så jag vet inte riktigt vad jag ska roa mig med så länge.

Igår var jag och shoppade lite, klippte mig gjorde jag också även fast det inte syns någon skillnad.
Annars så tycker jag fortfarande att det är svårt att bestämma sig vad jag ska göra med mitt liv. Men jag tror jag har någon sorts plan nu. Jag har en jobbintervju för ving nästa vecka, får jag inte det så drar jag i början på juli i alla fall. Så det blir väl kanske inte så mycket av en svensk sommar i alla fall. Men jag försökte ju i alla fall...

Hemma

Så nu är jag hemma i Lambotown igen. Inatt ska jag sova i min egna säng och vakna upp och göra ingenting. Känns ganska bra faktiskt. Har haft lite tid att tänka och jag har bestämt mig för att ta vara på livet. Jag är faktiskt himla glad att jag lever och jag har frihiten att göra precis vad jag vill. Så jag tänker faktiskt ta vara på det. Nu har jag tid och pengar så nu har jag chansen. Frågan är bara vad jag väljer att göra.

Last day

Ja nu är dagen här. Sista arbetsdagen på Gran canaria. Det känns ändå ganska bra men också väldigt sorgligt. Igår efter showen så sa de hej då till mig och spela min favoritlåt från minidiscot. Mimi var där och alla grät. Till och med barnen grät. Jag kommer sakna miniklubben. Den är ändå ganska mysig ibland.
Men det är dags att åka hem nu. Ska bli ganska skönt med en sommar i Sverige. Tror jag i alla fall. Det kommer kanske inte vara lika varmt men det gör nog de samma. Nu börjar det faktiskt bli riktigt varmt här. Det var någon som sa att vi hade 35 grader. Så det är skapligt varmt nu. Så det känns ju inget vidare att lämna det fina vädret eftersom Sverige förmodligen inte har riktigt lika fint väder. Men men, de är väl inte allt.

Tisdag

Hej hopp!
Kvällen ledig igen. Men har inget att göra. Jipee ! Kul att vara ledig...

Men sitter på kontoret och sjunger. Cathy kom nämligen på den brillianta idéen att vi borde sjunga på riktigt i nästa mamma mia show. Jag som inte har världens finaste röst tyckte inte att det var en särskilt bra idé. Men men, nu har jag tydligen inget val. Bara att öva.

Annars s
å känns varje dag bara tråkigare och tråkigare nu för tiden. Så idag sa jag till Karell att om inte han pratar med Marsha snart så kommer jag packa mina väskor och dra efter två veckor. Karell får nämligen på semester nästa vecka så jag vill ju gärna ha ett svar innan dess.
Just nu känns det dessutom som att jag kommer
åka hem efter två veckor oavsett vad Marsha kommer att säga. Det vore skönt att få uppleva en svensk sommar. Grilla, träffa alla gamla kompisar och pappas hund, resa runt och hälsa på alla och bara ha semester. Vore ju egentligen helt perfekt tycker jag.

Men vi f
år väl se vart framtiden tar mig...