Hej då Turkiet!

Ja det är väl dags att säga hej då till turkiet för denna gång.
Det har faktiskt varit en bra säsong här med väldigt mycket upp och nergångar. Men nu när man tänker tillbaka på det så har det ändå varit ganska bra. Jag tror att jag skulle tycka att det vore lättare med animation nu när jag har gjort det en gång. Men nu är det nya äventyr som gäller. Så får vi väl se vart det tar mig.

Så nu är sista jobbdagen avklarad. Nu är det bara sista jobbkvällen kvar. Ikväll är det "musical highlights" så det är lite kul att jag avslutar säsongen med samma show som jag började med.

Känns som att jag borde skriva en lista eller något liknande med saker som har hänt. Men jag vet inte om jag kommer ihåg allt som jag är dålig på listor. Men jag är glad över att jag har flera tusen kort och videor från säsongen här så det kommer hjälpa mig att komma ihåg.

Nu är det sista kvällen, sista showen, sista gången jag kommer att gå in i det hotellet. Även många saker mer som också är sista gången och det känns otroligt sorgligt. Att lämna alla här utan att veta om jag någonsin kommer att se dem igen.
Men jag antar att det är livet.

Nu är det dags för mig att packa ner det sista, dvs datorn och sen gå till jobbet för en sista gång.
Sen ses vi igen Sverige!

Torsdag

Idag har det regnat för första gången på ca 4 månader. Ganska knäppt.
Så idag har det varit ganska långsamt. Fast det är det ju ioförsig alltid i miniklubben nu för tiden.
Så vi har inte haft så mycket att göra. Förhoppningsvis är det bättre väder imorgon igen. För det blir ju lite tråkigt med showerna och så annars.



Nu är det bara 9 dagar kvar tills jag är hemma!

Måndag

Nu är det början på den riktiga nerräkningen. Idag gjorde jag den sista träningen till "Miami beats" showen och ikväll kommer vara sista gången jag kommer göra den. Någonsin.
Det är lite lustigt.
Det börjar kännas lite jobbigt nu, att jag faktiskt kommer lämna allt här snart. Men det känns lite skönt också tror jag. Jag trivs ju ändå ganska bra här nu och jag känner att jag kan slappna av lite mer i arbetet också.

Men men, det är väl dags att byta jobb också. Men jag har en känsla av att jag kanske vill komma tillbaka till livet som animatör i sommar eller något. Det beror på hur mycket jag gillar reseledarlivet.
Men det är en fråga för framtiden. Går omöjligt att svara på just nu.

Knappt två veckor kvar

Ja nu är det näst sista söndagen i Turkiet för mig.
Biljetten är bokad och hemresan går den 1 oktober.
Det är jättemånga blandade känslor just nu. Fösöker att fokusera mest på dem positiva.
Jag ska iväg på ett nytt äventyr snart och det är ju det jag har velat hela tiden. Eller?
Men det här är ju mitt hem just nu. Det känns inte jättekul att lämna sitt hem och veta att man förmodligen inte kommer komma tillbaka igen och man kommer aldrig mer att träffa många utav dem som man har lärt känna här. Så det känns lite sorgligt.
Men jag ska försöka att ta vara på dem sista veckorna jag har här och njuta ordentligt.





Det är nu jag vet vad alla kärlekssånger handlar om


Söndag

Idag har jag varit på äventyr! Jag har åkt till alanya alldeles själv.
Men det gick bra och nu har jag nog ett nytt jobb!
Yey! Grattis till mig. Vet egentligen inte hur de här gick till för de var ju egentligen ingenting jag hade planerat. Men nu verkar det som att jag ska åka och jobba i egypten i vinter. Så som det ser ut just nu så kommer jag hem om tre veckor. Det är ju ganska knäppt!

Men de verkar vara lite problem med att komma här ifrån men det ska nog lösa sig. Annars drar jag ändå.


Torsdag

Hej hopp!
Nu verkar det som att jag har ett nytt jobb på g.
Som reseledare i Egypten. Först var det på Teneriffa men då skulle man jobba där själv och man behövde vara där i mitten på september, och det är ju typ nu. I Egypten har man ett litet team och man behöver inte vara där förrens i oktober. Normalt sett så ska ju jag jobba här till början på november. Men jag skickade ett meddelande till Abdul och frågade om det och han sa att det skulle vara möjligt för mig att sluta tidigare.
Men vi får la se vad som händer. Jag vet inte vad jag vill just nu. Jag skulle kanske behöva lite semester men samtidigt så vet jag ju att jag skulle bli så sjukt uttråkad igen då. Dessutom skulle det nog vara svårare att komma in i det hela igen om man har haft semester. Men en vecka behöver jag nog i alla fall. Så jag kan komma hem och vända.

Men som sagt var, vi får ju se. Jag har redan haft en liten skype intervju och på söndag ska jag nog ta mig in till Alanya för att träffa tjejen som håller i det här. Så det är ju spännande det här.

Annars så känns det lite som att jag har semester nu också. Det är nästan inga barn här. Några småbarn som är rädda för det mesta. Så jag gör nästan ingenting om dagarna nu. Så det är ju ganska skönt det med.

Ikväll är det fakir show. Så då kommer jag bara sitta i publiken så då tror jag att jag ska ta på mig lite mer kläder. Det börjar faktiskt bli lite kallt om kvällarna när man bara sitter still.

Men men, annars är la livet som vanligt här i Turkiet