Tisdag

Flummig dag idag. Sov dåligt i natt. Kan bero på det.

Jag vill sova nu.
Ikväll är det desperate housewifes.
Snart är det lov.
Och påsk.
Stockholm?
Godis !


Singla slant 500 gånger och räkna ut sannolikheten !

Fest

Fest hos Stephanie i lördags


Jimmie passade på att fylla år också. Stort grattis !

Måndag

Äntligen har det blivit en början till duetten.
Känns bra.
Det är inte mycket men det är något.
Är nästan klar med dansträningsuppgiften också.
Engelskan kommer inte att vara klar tills på fredag.
Har inte ens börjat och har ingen information.
Tummen ner på den.


Söndag

Idag är ingen vanlig dag för det är Jimmies födelsedag ! :D Grattis Jimmie !

Nu ska jag snart gå till bussen men tänkte bara berätta att gårkvällen var enormt rolig. Riktigt lyckad kväll.

Känner egentligen bara för att stanna hemma och ligga och glo på tv hela dagen men det går ju inte riktigt. Hoppas på att eleverna sjukanmäler sig så slipper jag gå dit. Men det har dem ju inte gjort än.

Kanske lägger upp lite bilder sen. Tror att det blev några bilder från igår i alla fall fast helt ärligt så vet jag faktiskt inte.


Auditionen igår var jätterolig. Lärarna var jättetrevliga och duktiga. Det var grymt roligt att dansa i klackskor också. Kändes lite klumpigt i början men det tog sig. Så vi får väl se om de hör av sig i veckan men det tror jag inte. Det var så himla många som var där och de behöver inte så många så jag har väl inte så stor chans men det var grymt roligt i alla fall.


Lördag

Igår var en bra dag. Emma tyckte att de va en konstig dag men då tycker jag nog att torsdagen var konstigare.
Lektion med Jonna på morgonen sen svenska och sen tematräning. Tematräningen var  faktiskt väldigt rolig. Vi fick lite gjort och hade dessutom grymt roligt under tiden.
Efter skolan så gick jag och Emma till hemköp och sen mellanlandade vi hemma hos mig för att sedan ta oss till Sofie. Där lagade vi mat och tittade på film. Väldigt rolig kväll.

Idag vaknade jag av att de var massor ungar i mitt vardagsrum. Ungar har så jobbiga röster.
Men jag tänkte ha en väldigt lugn morgon i några timmar till sen så måste jag duscha och sånt för att sen åka till stan för att göra audition till någon modemässa som söker dansare. Jag tror inte att jag kommer komma med men det är ju alltid kul att dansa.
Sen är det fest hos Stephanie. Det ska bli grymt kul hoppas bara att jag inte är för trött då. Bästa festerna är alltid på fredagar !

Tisdag

Känns som onsdag idag. Men nej. . . Det känns aldrig som att det är rätt dag längre.

Jag borde verkligen göra lite läxor! Men jag har ingen ork till det. Känner bara för att ligga och glo på tv eller nåt i den stilen.

Imorgon ska vi ha Jonna istället för balett på morgonen. Det ska bli grymt kul. För övrigt så känner jag mig lite allmänt opepp på dansen nu för tiden. Men det går väl över snart.

Veckorna bara rullar på nu och snart så sitter jag på ett flyg på väg till Skottland och efter det så är det temaredovisning.
Hade tema-möte idag efter skolan. Känns som att det går för sakta framåt. Men det öppnades faktiskt en dörr när jag sa att jag hade tänkt på en sak men inte trodde att de va möjligt men My gillade idén starkt och sa att den visst var möjlig så nu tror jag på det här igen. Det kanske blir en temaredovisning utav det hela i alla fall.

Märker att jag stavar som en kossa. På tal om stava som en kossa så hade vi en lärarkandidat på so:n idag och han stavade verkligen som en kossa. Men annars så var han faktiskt väldigt duktig.

Måndag

Ny vecka igen. Dagarna liksom försvinner med tiden på något konstigt vis.

Det har faktiskt varit en ganska bra helg. Har dock sovit lite dåligt. Eller inte dåligt men på konstiga tider.
Igår fyllde Alex år så Ira och jag firade honom stort med ballonger och presenter. Det var riktig glädje. Kändes nästan som min födelsedag.
Vi åkte till nkpg för att titta på Anki som skulle dansa. Hon dansade på en gudstjänst så vi var ju tvugna att sitta med under hela gudstjänsten. Blev lite långtråkigt efter ett tag och jag fick ont i halsen av att behöva viska och hålla igen allt skratt hela tiden.


Nu har jag hamnat i det här träsket igen. Internet träsket. Helt omöjligt att göra läxorna när man vet att det finns bloggar att läsa och bilder att titta på.

Borde kanske stänga av internet men vet ju hur efter man hamnar om man inte har använt datorn på någon vecka.


Lördag

Klockan är typ nio och jag är redan grymt trött.

Igår var sista dagen på workshopen som vi har haft i skolan den här veckan. Det har varit kul och väldigt lärorikt.
Efter skolan så hade vi fralla-möte och det gick faktiskt väldigt bra. Känns som att alla andra blev informerade om vad vi har gjort och vad vi planerar.
Efter det så var jag kvar med Sofie, Emma, Ira och Erik och fick sedan med mig Erik och Ira på en promenad genom staden. Ira följde med mig hem en sväng och sen så åkte jag hem till min fader. Vi åt tillsammans och sen kom My och tittade på film med mig.
En trevlig fredag.

Idag så var det meningen att jag skulle på Stinas workshop men den var inställd så det blev ingen dans. Men de var lika bra. Jag har vart så himla trött hela dagen.
Men pappa och jag åkte på äventyp på tornby och sen hem till Anna och Andreas och fika och nu hem.

Nu ska jag äta glass med frukt. Mumma.

Måndag

React träningen igår slutade inte så bra. Vet egentligen inte riktigt vad som hände men nåt var de. Min tå pajade. Jag blev skraj och skrämde förmodligen livet ur min stackars farmor. Men idag känns de mycket bättre. Jag kan i alla fall stödja på foten och gå någorlunda normalt.
Kunde dock inte vara med och dansa idag. Lagom roligt så där eftersom vi har workshop med Boaz och Gunilla från Cullbergballet den här veckan. Men hoppas på att jag kan vara med senare på veckan.


Ont i huvudet och allmänt bajsigt annars.

Idag fick jag ändå ganska mycket gjort. Eller nu ska vi kanske inte överdriva men ändå.
Mamma kom och hämtade mig efter skolan. (hon lämnade mig imorse också eftersom jag går som ett cp)
Då åkte vi iväg mot ica maxi. På vägen kom hon på att vi skulle lämna tillbaka mina böcker på biblioteket. Så vi tog ett varv runt kvarteret för att åka dit. Då kom hon också på att vi skulle kunna gå in på konsert och kongress eftersom jag har pratat om svansjön som är där på torsdag. Så hon sprang in och köpte biljetter till oss. Då blev jag glad.
Till slut kom vi fram till maxi och därifrån fick vi med oss en varsin av magnums nya glassar. Mums säger jag bara.

Söndag

Oj. Jag bara klickade hit mig. Vet inte rikitigt vad jag skulle skriva.

Gårkvällen blev lugn och trevlig. Låg dock cerpentiner över hela huset sen.

Nu vill jag egentligen bara sova och titta på tv hela dagen. Men nej. Dansen är ett måste.

14.46

Känner mig allmänt opepp och bläig just nu.
Kan bero på att jag inte har något att göra. Eller kan väl egentligen hitta på massor saker att göra men som sagt så känner jag mig väldigt opepp.

Lördag

Nu ser det ut som fan här. Anna och Andreas har precis åkt iväg med första flyttlasset. De kommer väl snart tillbaka igen för att ta resten. De tog med sig mamma och Lasse också och skjutsade ner dem till resecentrum. De ska iväg på kryssning.
Borde egentligen börja städa lite men det känns lite meningslöst att börja förens alla deras grejer är borta.
Har i alla fall plockat lite grejer i mitt rum. Fin fint.

Igår blev det ikano ändå. Även fast jag egentligen inte orkade. Men jag ville inte sitta hemma och glo heller när Anna skulle springa runt och plocka saker.

Åt lunch med farmor igår. Fläskfile. Jättegott.
Sen hann jag tillbaks till skolan för att vara med på mötet för "en fralla". Efter det så orkade jag inte åka hem. Inte Emma heller. Inte Erik heller. Så vi satt kvar i datasalen ett tag. Sen började vi sakta ta oss ner mot resecentrum. När vi kom fram till resecentrum visste vi inte heller vart vi skulle. Men helt plötsligt bestämde Erik att vi skulle hoppa på tolvan. Så det gjorde vi. När vi väl skulle gå av så fungerade inte knappen så vi åkte vidare till ändhållplatsen. Vi hade hoppats på att den skulle vända där och åka tillbaka men nej. Den stannade där och vi var tvugna att hoppa av. Så vi fick gå tillbaka. Jag gick hem och de tog tvåan tillbaka.


Nu tror jag att de är tillbaka för att ta resten av grejerna så nu får jag samla energi för att börja städa efter dem.

Torsdag

Oh jag är så trött !
Började dagen med impro och modernt. Sen var det engelska och matte.
Torsdagar är alltid så sega.
Efter skolan så gick jag till stadshuset, kommuntryck, filbyter och sen tillbaka till stadshuset.
Efter det så var vi jättetrötta allihop och ni vet hur det blir då. . .


Ikväll ska jag lägga mig tidigt. Igår kom jag hem vid halv elva på grund av att Anna skulle ta sån tid på sig.
Fick lära mig ännu en ny koreografi på react. Börjar bli lite jobbigt i mitt huvud nu.
Tror att jag behöver en semester eller nåt. Mitt huvud är inte som det ska just nu. Jag glömmer allt. Men det är väl förhoppningsvis bara en period.

Tisdag

Idag fick vi kolla på oss själva när vi dansade. En balettlektion och en modernlektion. Himla kul.
Sen gick Anki och jag till hemköp och satte upp en vacker lapp som lika fort hamnade på marken.
Svenska lektion, lunch, matte, engelska sen va de slut på den skoldagen.
Då kom Erik och tittade in. Han hade vart på saga medan han väntade på oss så då var det bara två saker kvar på listan. MTU och stadshuset. Det klarades av helt galant. MTU skulle höra av sig och likaså stadshuset.
Sen kom jag ihåg att jag skulle till aktiv ungdom också.
Så idag har jag gjort många vettiga saker. Klapp på huvudet.

Imorgon är det onsdag. Fast en kort onsdag. Eller en kort skol-onsdag.
Balett, Idrott, lunch, klassråd, handledartid. Slut.
React på kvällen. Himla tajmat. Vore kul att hänga med och titta på den där musikgrejen på nya munken men kan ju inte missa en enda react lektion nu för tiden. Då skulle jag missa en hel koreografi.


Måndag

Grymt rolig dag idag. Var faktiskt väldigt pigg när jag vaknade imorse.
Kom till skolan och gick igenom dansen som jag fick lära mig på en timme igår. Den satt nästan. Eller inte. 

På musiken så hade jag och Alexander uppvisning eller vad man ska kalla det.
Det gick ju som det gick. Låten var ju lite för hög för min del men annars så.

Vid lunch så kom det lite överskottsenergi och den stannade kvar ganska länge.
På bildlektionen blev det ganska flummigt efter ett tag men My och jag blev typ klara med vår skapelse.
Sen var det naturkunskap och det blev en himla skojig lektion. Tyckte väldigt synd om Tony som försökte sitt bästa för att hålla i den här lektionen medan vi bara skrattade.
Saker som sades var bl.a. "Sluta skratta jag kan inte röra mina händer" och "Är inte fisar och pruttar samma sak?" och Irina som hade hicka fick höra "Om du ska hålla på så där så får du gå ut här ifrån"

Låter inte alls lika kul när jag läser det. Men jag kan ju meddela att det rann tårar då.

Lördag

Jag började dagen med att kolla på snövit. Ganska bra film faktiskt. Tyckte dock att den var mycket läskigare när jag var liten. Annars tror jag faktiskt inte att jag kommer göra så mycket vettigt idag.
Men idag får vi vår nya soffa. Spännande. Jag vet inte ens hur den ser ut.

Igår fikade jag med Ira, Sofie och Anki. Sen gick vi på stan för att alla förutom jag kände att de var på shopping humör. Jag köpte dock en pärm som vi ska ha till "En fralla". Sen kände Anki ett väldigt stort behov av att göra någonting åt sitt hår. Så vi gick till en frisör som klippte henne och sen köpte vi hårfärg och begav oss hem till mig. Vi tappade dock lite folk på vägen, Ira begav sig hemåt när vi gick till frisören och Sofie åkte när vi for hem till mig.
Sofie och Anki tyckte att jag också behövde färga håret så det blev en färg till mig också.
Både Anki och jag var nog lite för trötta och hungriga när vi satte igång att färga håret för det blev lite väl roligt där ett tag. Anki såg ut som en bock och jag såg ut som en jagvetintevad. Men tillslut så blev vi ganska fina i alla fall. Då kokade vi korv och tittade på så ska det låta. Sen for Anki hem och jag blev själv. Eller Anna fanns väl i huset.
Jag började titta på någon film på tv. Snakes on a plane tror jag att det var. Men den var inte så bra så det slutade med att jag somnade och vaknade igen när mamma och Lasse kom hem vid halv ett. Då fick jag gå och lägga mig i min säng och sova vidare.

Nu känner jag faktiskt för att hitta på nåt. Kanske gå en promenad.

22.05

Ira och Robbans födelsedagsfest förra fredagen


Torsdag

Igår var det onsdag. Det var en ganska jobbig dag.
Balett på morgonen och hon filmade så då hann vi med så mycket.
Idrott. Klädsim 1km. Efter det kom huvudvärken som höll i hela dagen.
Efter lunch var det bild och då skapade vi ett jordklot av skräp.
Nu kom jag på att jag tror att jag redan har skrivit det här. Äsch då.
På kvällen var det react träning i alla fall och mitt huvud höll på att döda mig och jag ville inte röra på mig alls.
Men jag tog mig dit eftersom vi ändå bara skulle diskutera.
Huvudvärkstabletten började kicka in och jag började må bra. Det var nog allt skratt och godis som gjorde det.
Sen satt jag och väntade i en och en halv timme på Anna eftersom hon hade bilen med sig.
När hon var klar så var jag väldigt pigg så vi åkte till hennes lägenhet och tog en titt på den. Sen fortsatte vi färden hemåt men kom på att vi skulle kunna tvätta bilen. Fick syn på en biltvätt alldeles försent så vi tog ett varv i en rondell och sen var vi på plats. Anna springer in och yrar på macken och sen springer jag in på macken och köper godis. Efter det känner vi oss klara för biltvätt.
Det var vi inte. Vi hade åkt in i biltvätten och tryckt igång den när jag kommer på att vi varken har fällt in backspeglarna eller antennen.
Jahopp.
Nu far bilen åt helvete.
Nej då. Den klarade sig faktiskt ganska bra. Fick bara en sne antenn så ny ser bilen riktigt pimpad ut.
Tufft.


Det var gårdagen de. Idag har det inte hänt så värst mycket. Blev grymt irriterad på Yolanda.
Men men. . det är sånt som händer.
Nu är jag hungrig.

Onsdag

Nu blir det så här igen.
Jag försöker verkligen men nej. Det är oundvikligt.
Skit också.


Idag hade vi balett.
Det filmades. Det känns inte så bra.
Sen hade vi idrott.
Jag simmade 1 km. Med kläder. Som förövrigt just nu hänger i mitt badrum och sprider klor lukt över hela huset.
Sen hade vi bild.
Jag gjorde ett jordklot utav skräp.
Sen vet jag inte vad vi hade. Vet inte om jag kan kalla det varken för klassråd eller handledartid.
Jag åkte hem efter det i alla fall.
Nu har jag ont i huvudet. Eller nu och nu, har väl haft det större delen av dagen. Fick det i samband med simningen.
Snart är det react träning också. Fast vi ska inte dansa tror jag.

Vi ska diskutera.

Tisdag

Vanlig skoldag idag.
Efter skolan gick jag och Emma och hämtade ut mina skor. Tjurig kärring som jobbade där. Hon kan ju inte stå och klaga på att jag ger dem jobb. Hon borde vara tacksam.
Sen gick vi till hemköp och köpte skinka och sen till stadium för att köpa balansbräda.
Efter det gick vi till Burger king och sen sf för att hämta ut biljetter.

Nu är jag hemma och är trött. Jag vill ha lov.
Orkar inte göra läxorna. Orkar inte heller hamna efter igen. Skit också.


Jag behöver en smäll på käften för att komma i rätt balans

Måndag

Var i skolan vid 9 idag. Alex var då i fullgång med att lära ut sin koreografi. Jag hoppade in och hann lära mig det mesta någorlunda bra i alla fall.
Ca en och en halvtimme senare så var det jazzlektion.
Lunch.
Meningen att vi skulle ha Janne-lektion men han var sjuk så vi gjorde lite allt möjligt.
Bland annat så gick jag och lämnade in mina skor som jag ska komma ihåg att hämta ut imorgon och så gifte jag mig i datasalen också. Otrolig ring har jag på fingret. Jag är så lycklig.
Sen var det naturkunskap och sen var den skoldagen slut.

Ira, Jimmie och jag gick till stan. Letade skor och kläder till Ira. Men det blev inget köpt förutom en varsin macka på subway. Vi satte oss på fu för att äta. Sen var det föräldrar möte så vi begav oss till skolan. Vi pratade om Skottland resan. Det kommer bli skitkul tror jag.

Nu har jag lyckats att ta mig hem där mamma gjorde pannkakor till mig. Mumma.
Så nu sitter jag och gör inget särskilt men vill egentligen sova.
Så jag kanske borde göra det.

Söndag

Söndag nu igen. Känns som att det alltid är söndag.

I fredags hade Ira och Robban födelsedagsfest tillsammans i Sturefors. Så det var där jag befann mig i fredagskväll. Kom dock hem ganska tidigt eftersom de drog ut till krogen. Men det var nog bra. Jag har ju egentligen inte blivit helt frisk än.


Igår så skulle jag va på stan vid halv fyra. Jag vaknade upp i soffan som jag låg och halvsov i när klockan var halv tre. Så jag fick väldigt bråttom. Missade bussen men Lasse skjutsade in mig istället. Träffade Linn och Marlin och vi gick och fikade. Jättekul att ses igen och det var mycket som hade hänt på de här åren.

Efter några timmar så började vi sedan dra oss hemåt och jag gick hem till pappa där Anna och farmor redan befann sig. Vi åt mat och tittade på melodifestivalen.
Måste dock hålla med Ira om att melodifestivalen bara blir sämre och sämre. Det var inget bidrag som var särskilt bra igår.
Men vad ska man egentligen förvänta sig av en melodifestival?