Söndag

Jag saknar att dansa street på söndagar.


Nu har jag precis kollat på secret window. Jag tror att jag har sett den förut. Men den va bra i alla fall.
Jag har också börjat på lite fler uppgifter. Dock inte gjort klart någon. Men man måste väl börja någon gång för att kunna bli klar.

Lördag

Jag känner att den här helgen inte kommer bli som jag hade tänkt mig. Jag hade ju tänkt att plugga och få massor gjort men jag känner att jag hellre ligger framför tvn. Men nu har jag installerat word på min dator så nu har jag ju egentligen ingen ursäkt.

18.11

Nu hör jag mamma slänga igen bildörren där ute. Ikväll känner jag för att bara vara hemma och kolla på film och prata med mamma. Typiskt att alla ska vilja hitta på nåt just ikväll när man inte är på humör.

17.57

Jag vet inte om jag vågar skriva det jag vill skriva.
Just för att alla ska jämt fråga så mycket. Det är inte första gången jag säger att jag inte vill ha frågor om min blogg ändå får jag det hela tiden. Kanske borde sluta blogga.
Men jag mår bra av att skriva. 
Nu händer det saker som är liknande det som hände när jag valde att skaffa den här bloggen. Så jag skulle behöva få reflektera lite. Men jag får väl göra det någon annanstans 

Fredag

Graham och svenska sen fick jag åka hem. Gick förbi hemköp och köpte fredagsgodis. I helgen ska jag bara plugga och ta det lugnt.

Ikväll ska jag ha mor och dotter kväll. Om bara min mor kommer hem någongång.

Torsdag

Jag känner att jag har börjat komma ur min plugga-arslet-av-mig period nu. Det är ju lite synd egentligen. Kan jag inte komma ur den efter jag har gjort klart PA boken?
Nu känner jag för att mest kolla på en film istället. Så jag funderar på om jag ska tillåta mig själv att göra det.


Slapp dag idag. Endast utvecklingssamtal med alla lärare och det gick ju ganska fort och smidigt. Sen gick jag till Annas jobb och åt lunch med henne. Vilda ungar på hennes jobb fanns det i alla fall.

Onsdag

Idag har jag dansat cunningham, grävt i Emmas rumpa efter svanskotan och förhoppningsvis klarat av ett matteprov. Känns bra.
Snart ska jag dansa street också. Första gången på länge. Ska bli askul men har en känsla av att jag kommer att avlida under styrkan. Jag är inte särskilt stark längre. Eller om jag någonsin har varit det.


Tisdag

Idag hade vi gymnastik på idrotten. Vår klass är ändå ganska duktig på det om jag får säga det själv.
Det kan också bli väldigt roligt på sånna lektioner när man är mindre duktig. KÖTTBULLEN !

Förövrigt så har Anki blivit en ny kvinna nu. Hon har ingen tandställning och hon har hål i öronen. Det var på väg att sluta med att hon bara skulle gå där i från med endast ett hål i ena örat men vi lyckades allt få dit de andra med.

Nu ska jag plugga lite matte. Matte prov imorgon ! woho !


Vinterfrallan

Har precis kollat igenom hela inspelningen av Vinterfrallan. Mycket vackert måste jag få säga. FU har en förmåga att göra fina föreställningar. Jag tror att det beror på att vi har så fina dansare.
Inspelningen tyckte jag väl var lite så där. Vissa saker va skitsnygga och andra va lite mer konstiga och inte lika fina kanske. Men det är ändå kul att ha. Jag är nöjd och jag klagar inte.


Måndag

Den här dagen har väl inte vart något vidare. Men dagarna brukar inte vara något vidare när allt man fokuserar på är plugg. Och det är faktiskt det jag gör just nu. Jag har börjat på idrottsuppgiften nu och det känns bra. Förstår dock inte riktigt hur jag ska skriva men huvudsaken är väl att jag har börjat.
Borde väl egentligen göra lite matte. Prov på onsdag, prov på onsdag, prov på onsdag!


Imorgon blir Anki en helt ny Anki !

-

Förälska dig så ofta du kan,
förlova dig någon gång ibland
och gift dig så sällan du kan

20.47

Jag är klar med historia uppgiften !
Efter nästan två veckor med försök utan ett enda ord på pappret så har jag nu skrivit klart allting idag. Sjukt. Jag är nöjd i alla fall. Nu kan jag stryka den uppgiften från listan.

Söndag

Gårkvällen blev ganska lyckad. Jag var dock astrött men det tog sig.
Höjdpunkten var nog när vi stog på dansgolvet och ser alla våra danslärare stå utanför och vinka.


Idag har jag vart hos farmor en stund och nu hade jag planerat att få den där nedrans uppgiften gjord. Men jag känner att jag hellre kollar på film...

Lördag

Är sjukt trött idag. Ingen energi alls. Jag som hade planerat att plugga idag.
Men nej, jag ska iväg till Sandra snart. Men det ska bli kul.


Igår var jag och bowlade med pappa och Anna. Pappa vann tror jag. Sen gick pappa hem och Anna och jag gick till stan.


Nu har mamma och Lasse kommit hem från Egypten också. Jag har dock inte orkat fråga så mycket om hur de hade det. Det tar vi någon annan dag.

Torsdag

Nu har jag två tänder mindre i min mun. Jag tror att jag dessutom lyckades riva upp något stygn eller nåt för nu blöder det igen. Duktigt.
Det gick faktiskt ganska bra ändå. Jag trodde att det skulle göra ont men jag kände ingenting. Men det var ganska dåligt att de inte informerade om vad de skulle göra för jag blev skapligt nervös när jag låg i den där stolen med något skynke över mig så att jag inte såg någonting.
Efteråt när jag ställde mig upp så kände jag hur skakis jag var i benen så jag kände att jag behövde ta mig hem. Men knäpp som jag är så fick jag för mig att gå till skolan ändå även fast sköterskan sa till mig att åka hem och ta en värktablett. När jag började gå mot skolan kom jag på att det var lite knäppt och att mina ben egentligen bara ville sätta sig ner så då ringde jag både Anna och Andreas eftersom Andreas hade sagt att han var ledig och kunde skjutsa hem mig om jag ville. Men ingen svarar så då bestämer jag mig för att gå tillbaka till sjukhuset och ta bussen istället. Men i samband med alla dessa telefonsamtal så hade jag också lyckats att gå vilse. Så därifrån kunde jag varken hitta till bussen eller till Anna.
Men det slutade med att jag bytte håll och kom hem till Andreas som stod i duschen och kunde därför inte svara på varken telefonen eller dörrklockan. Så jag satte mig i deras trapp och väntade. Tillslut fick jag komma in och nu har jag även kommit hem.
Så har min dag sett ut. Nu ska jag väl försöka plugga lite.

20.27

Nu när jag har läst igenom alla bloggar som jag kände mig tvungen att göra så är jag ju skittrött. Så det blir nog inget vettigt plugg för min del idag. Får väl satsa på att få mer gjort imorgon istället. Jag måste ju faktiskt ta tag i det ordentligt, problmet är väl bara att jag inte fattar hur den amerikanska revolutionen hänger ihop.

Onsdag

Klockan är nu tjugo över sju och jag kom nyss hem. Skolan slutade vid tolv idag eftersom vi bara skulle lyssna på en föreläsning från RFSL. Föreläsningen var förövrigt ganska dålig. De kunde ha gjort den mycket mer intressant eftersom det ändå är ganska intressant ämne.

Efter det så följde jag med Emma och Sofie till danssalarna och kollade på när de koreograferade till PA:t. Det ser bra ut. Sen lekte Emma och jag. Vi gjorde en musikvideo. Sjukt rolig.
Efter det blev det subway.


Nu försöker jag plugga men jag fastar som vanligt i andra saker. Jag har i alla fall öppnat boken och jag läser medan datorn laddar för att få fram olika sidor. Och det tar ganska lång tid ibland.

21.23

Jag gav upp so uppgiften. Istället började jag på naturkunskaps uppgiften. Fast Tony skulle nog svimma om jag lämnade in en uppgift innan sista inlämningsdagen. Han sa kors i taket när jag lämnade in en uppgift i tid senast.


Jag kollade nyss på blåsningen. Sjukt roligt. Jag tror att jag skrattade mest åt de som försökte hålla masken. Jag skulle nog aldrig klara av att blåsa någon så där. Jag skulle ju skratta ihjäl mig.

16.02

Nu har jag i alla fall lånat en bok om franska revolutionen, det fanns ingen om amerikanska. Så nu borde jag ju läsa den där boken också. Men det är nu jag upptäcker hur svårt det är att plugga. Det går liksom inte.
Jag kommer säkert inte få något vettigt gjort idag heller.

13.05

Nu har jag skickat ett argt mejl till vår musiklärare. Jag var tvungen att få ur mig vissa grejer.

12.04

Jag vill gå på bio. Jag vill se Avatar igen. Annars finns det många andra filmer som jag också vill se.
Jag vill göra något kul istället för att sitta här och läsa om amerikanska revolutionen.

Söndag

Jag saknar dansen.
Jag saknar att dansa utan krav.
Jag saknar streeten. Jag vet nog knappt hur man dansar street längre.


Jag har kommit fram till att jag har en kortare vårtermin än de andra. Jag måste vara klar med mina uppgifter till påsklovet. Det hade jag inte räknat med. Så det är nog dags att lägga på ett kol nu.

Lördag

Imorgon måste, måste, måste jag plugga.
Så är det bara.


Workshopen idag med Maggie Broman(?) var förövrigt väldigt rolig. Det var skönt att få dansa och svettas igen. Det var ett tag sen.

Fredag

Jag borde sluta äta nötter och äta riktig mat istället. Men nötter är gott så jag kan inte riktigt låta bli.

Idag visade vi upp vår dansfilm. Jag fick lite panik först för att det inte fungera. Det skulle liksom vara väldigt typiskt om de inte gick att få igång. Men teknisk som jag är så fick jag ju igång det och jag är ändå väldigt nöjd med vårt arbete.


Balkickoffen igår var väldigt rolig. Mycket roligare än vad jag hade förväntat mig. Men det blir nog ingen bal för min del. Jag har kommit fram till att jag inte kommer att ha tid med det. Jag har nog tagit på mig lite väl mycket den här terminen kanske. Men det löser sig nog. Bara jag lyckas lämna in allt till skolan så att jag får betyg i allt. det är nog viktigast.

20.53

Okej nu har jag lyckats läsa vem som vinner So you think you can dance. Det förstör ju spänningen lite men samtidigt så brukar de vara kul att veta i förväg vem som vinner också. Då får man liksom höra vad juryn säger om dem och hur nära de är att åka ut.


Just nu tittar jag på något program om andar. Ganska tråkigt faktiskt. Jag hoppades på att de skulle vara lite intressant. Men icke!

Sen läste jag en mycket fin blogg också. En väldigt ärlig människa. Sånna människor finns det nog inte så många kvar av längre.

Onsdag

Jag känner att jag har legat en dag i förväg hela den här veckan. Lite jobbigt när jag får panik för att jag tror att saker ska vara färdiga imorgon när de egentligen ska vara klara om två dagar.
Men imorgon är det i alla fall torsdag. Då ska vi göra klart minidansprojektet och sen är det balkickoff. Imorgon åker också mamma och Lasse till Egypten. Det tycker jag är lite fuskigt. Jag vill också till värmen.


Förövrigt har jag haft en väldigt bra dag idag. Jag har skrattat ganska mycket. Till och med på matten.

20.16

Min syster lottar just nu ut mig på facebook. Det känns ju bra.
Jag vet egentligen inte om det är så bra. Jag vet ju inte ens om jag har tid med allt under våren. Men jag kommer säkert fixa det på nåt vis i alla fall.

Tisdag


Jag gillar inte när folk klagar på saker som man ändå inte kan göra någonting åt.

21.08

Jag vet att jag borde ta tag i saker. Men skolan är svår att ta tag i när man inte har något program på datorn som man kan skriva på. Så jag skyller på det. Det är ju trotsallt en ganska bra anledning. Inte bara att jag är lat och inte har lust liksom...

Måndag

Första måndagen i skolan det här året. Jag borde ha stannat hemma.
Jag märker att jag blir på väldigt dåligt humör när jag är sjuk och jag tål inte så mycket. Så ni får ursäkta om jag är ovanligt dum. Men jag känner mig tvungen att gå till skolan eftersom vi jobbar med vårat minidansprojekt nu. Till slut lyckades vi få in inspelningen i datorn och sen när vi hade suttit och delat upp hela klippet i många små klipp så kan vi inte få det att fungera och sen slutar det med att det försvinner så att vi får börja om. Det är mer saker också egentligen men jag känner att jag inte borde ta upp det här.
Minidansprojektet känns inte så himla strålande just nu men jag tror nog att det kan bli bra ändå. Jag är ju trotsallt sjuk nu, det är nog därför jag är så negativ.
Eller okej i det här fallet skulle jag nog vara negativ även fast jag inte var sjuk.


Söndag

Avatar var mycket bättre än vad jag trodde att den skulle vara. Jag märker dock att jag har lite svårt att se sånna där spännande filmer. Ibland vet jag ju inte vart jag ska göra av mig själv. Men det var en sjukt bra film som var väldigt rolig imellanåt. Förstår dock inte hur vissa personer kan sitta och prata i telefon på bion.
Efter filmern så gick jag och Emma till ågatan för att värma oss och diskutera filmen.

Igår spelade vi in vår film till minidansprojektet. Det var kul och nu hoppas jag bara på att de blev nåt bra också.


Ikväll ska jag till pappa och äta mat och nu ska jag försöka få in filmen från minidansprojektet i datorn.

22.21

Jag fryser om mina fötter. Även fast jag har stoppat ner dem under täcket. Men så blir det om man är ute och ränner. Fast jag gick ju mest bara från busshållplatsen men de va kallt ändå. Jag lyckades med att inte tänka på kylan genom att gå och sjunga för min ipod. Det va en ganska bra metod faktiskt. Problemet är väl mer att man känner hur kall man faktiskt är när man kommer in.

Minidansprojektet känns lite bättre nu i alla fall. Det finns inga ånger tankar än. Det var kul att koreografera med Alexander och Stephanie. Vi hade lite svårt för att vara seriösa bara men vi fick ju ihop lite koreografi i alla fall och det är väl det som räknas.

Sen hade jag en timme att göra ingenting på. Så jag gick till stan och kollade lite. Det slutade med att jag fick med mig en klänning, en kjol och en skarf hem. Det var ju inte meningen.

Sen mötte jag upp Evelina, Malina och Sandra och vi satte oss på Steves och åt och pratade om balklänningar.



Jag känner redan nu att jag har ont i hela kroppen. Jag kommer inte kunna röra mig imorgon.

Torsdag

Nu har jag avklarat första skoldagen. Det gick ganska smärtfritt. Eller okej Sophia körde hårt med oss på första passet men annars så.
Nu sitter jag och väntar på att vi ska börja vårt minidansprojektsmöte.

Ikväll ska det gamla gänget träffas och käka tillsammans. Steves blir det nog.

22.00

Jag har en känsla av att morgondagen kommer att starta ganska segt.
Jag har liksom skjutit lite på min dygnsrytm...


Jag tycker att det är gulligt att ettorna längtar tillbaka till skolan. Det gjorde jag med när jag gick i ettan.

21.34

Det blev bio idag trotsallt. Men med mamma och Lasse istället.
Vi såg göta kanal 3 och jag måste nog säga att den va inte så kass som jag trodde att den skulle vara.
Ganska rolig imellanåt faktiskt.
Innan var vi och åt på platå också. Plankstek. Mycket gott.


Imorgon är det skola och det känns faktiskt inte så farligt.
Det är ju trotsallt bara EN TERMIN KVAR !

Onsdag

Alla dumpade mig idag.
Det var meningen att jag skulle jobba med miniprojektet och efter det gå på bio.
Men det sket sig alltihop så nu får jag väl sitta hemma och glo sista dagen också.

Tisdag

Jag märker att jag inte har så mycket att säga längre. Jag vill att andra ska säga saker istället.
Men det är faktiskt några saker som jag skulle vilja prata om. Men med vem?
Det är ju egentligen inga allvarliga saker.
Det lät allvarligt nu.
Men det är det inte.
Jag känner nog bara att jag inte har gjort så mycket på det här lovet och är ganska understimulerad.
Kanske är ganska bra för mig att börja skolan.
Men det är ju också lite ångest framkallande.



Jag har några drömmar och tankar.

Tisdag

Jag borde göra vettiga saker.
Men på nåt vis så vill jag inte göra det.

Idag ska jag äta lunch med farmor och Anna.

Måndag

Det finns en låt som berör mig väldigt mycket. Kungsholmens hamn - Melissa Horn.
Förövrigt så berör hon mig väldigt mycket med nästan alla hennes låtar och jag är oerhört glad över att jag gick på hennes spelning som var här i november.

Annars så har jag börjat lyssna på Johannas spotify lista. Måste säga att jag gillar den väldigt mycket.

Söndag

Imorse vaknade jag av ett sms från Sandra. Hon ville att vi skulle gå på stan.
Så idag har jag vart på stan och sen gick vi hem till henne och lagade mat och kollade på film. Mycket trevligt.


Annars försöker jag hitta några fina bilder från överraskningsfesten för Anki igår. Men de finns inte så många fina man jag kan ju lägga upp några på facebook i alla fall.


Lördag

Nu är jag skittrött. Har vart i Norrköping idag och överraskat Anki. Det var kul. Jag blir ju så nervös innan bara så det är svårt att hålla sig för skratt men hon hörde tydligen inte mina kvävda skrattanfall inifrån köket så det var ju bra.
Sen spelade vi spel, tittade på tv och åt pizza.
Sen tog de två timmar för mig att komma hem på grund av att alla ska bli hemskjutsade. Men nu är jag i alla fall hemma och ska sova.

God natt

Nyår



Nu finns de fina bilder på facebook i alla fall. Jag har inga fina att lägga upp.

Fredag

Första dagen på det nya året.
Det känns inte rikigt.


Gårkvällen blev väldigt rolig tillslut. Det var allt ifrån dans och 90 tals musik till sjuka ordlekar och fyrverkerier. När de flesta hade gått så slutade det med att alla låg på golvet och i soffan och kollade på 2 and ½ men. Natten blev inte jättebekväm eftersom fem personer försökte att få plats i en bäddsoffa för två. Så det slutade med att jag la mig bakom tvn med en minikudde och en handduk som täcke.

Morgonen eller vad man nu ska kalla det tillbringades framför Andreas stora tv. Vi kollade på transformers. Jag var den enda som inte hade sett den. Det var nog en förklaring till varför det bara var jag som levde mig in så mycket. Sen blev det pizza och sen hämtade jag mamma och Lasse och åkte hem.